אפס.
לא משחקים כדורסל מהרגע שהוא הגיע למועדון. אם לא ערב היסטורי של בלייקני אנחנו גם מודחים בחצי מול ולנסיה.
איטודיס
-
purvis short
- קיבל.ה 194 לייקים
אני גם לא חושב שזה יעזור ביורוליג. אני מתקשה לראות אותנו מגרדים עוד ניצחונות העונה. ואני חושב שזה מאוחר מדי. היה צריך לעשות את זה מזמן, כי הקבוצה הזו נטולת כדורסל. זה לא ייאמן שקבוצה בחודש אפריל נראית ככה. עם אפס כדורסל.איש גדול כתב: ↑28 מרץ 2026, 11:05אני מסכים איתך שכבר מזמן האיש המגעיל הזה היה צריך לעוף.purvis short כתב: ↑28 מרץ 2026, 10:40 זה לא משנה אם יש סיכוי לנצח או לא. האיש הזה, האישיות הזו, צריך להיות מחוץ למועדון החל מהערב. זה עניין של כבוד מינימלי של הפועל תל אביב לעצמה. של כבוד מינימלי של המועדון לאוהדיו. אני, אישית, לא יכול להכיל יותר את הנוכחות של אדון איטודיס במועדון. לא יכול להכיל יותר את הפוזות שלו על הקווים, את ההתבטאויות שלו, את הסרת האחריות המוחלטת מעצמו. אני לא יודע אם הקבוצה תנצח בלעדיו, אני יודע שהרבה מאוד אוהדים ירגישו יותר טוב כשהוא לא יהיה.
זה גם חשוב.
"לא הצלחתי לגרום להם להבין שזה משחק חשוב. מאמינים שנוכל שוב להתאחד". איזו התבטאות מבישה. בלתי נסבל.
הביתה. עכשיו.
אבל בשלב הזה זו ממש בעיה
יש שבועיים אחרונים של יורוליג מול הקבוצות הכי חזקות ודרבי.
מה מאמן אחר כבר יספיק לעשות?
אני באמת לא רואה מה אפשר לעשות בשלב הזה
ועדיין, למועדון אמור להיות כבוד מסוים. ויש ליגה. ואי אפשר להיראות ככה.
והאישיות הזו צריכה להיות הכי רחוק שאפשר מהפועל תל אביב.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 108 לייקים
אני בשוק שהוא העז להוציא מהפה שלו "לא הצלחנו לשכנע את השחקנים לשמור"
יבן של אלף זונה על זה אתה מקבל כסף. אם בשלב הזה של העונה אתה לא מצליח, לך הביתה.
יבן של אלף זונה על זה אתה מקבל כסף. אם בשלב הזה של העונה אתה לא מצליח, לך הביתה.
-
איש גדול
- קיבל.ה 573 לייקים
מסכים איתך בהכלpurvis short כתב: ↑28 מרץ 2026, 11:52אני גם לא חושב שזה יעזור ביורוליג. אני מתקשה לראות אותנו מגרדים עוד ניצחונות העונה. ואני חושב שזה מאוחר מדי. היה צריך לעשות את זה מזמן, כי הקבוצה הזו נטולת כדורסל. זה לא ייאמן שקבוצה בחודש אפריל נראית ככה. עם אפס כדורסל.איש גדול כתב: ↑28 מרץ 2026, 11:05אני מסכים איתך שכבר מזמן האיש המגעיל הזה היה צריך לעוף.purvis short כתב: ↑28 מרץ 2026, 10:40 זה לא משנה אם יש סיכוי לנצח או לא. האיש הזה, האישיות הזו, צריך להיות מחוץ למועדון החל מהערב. זה עניין של כבוד מינימלי של הפועל תל אביב לעצמה. של כבוד מינימלי של המועדון לאוהדיו. אני, אישית, לא יכול להכיל יותר את הנוכחות של אדון איטודיס במועדון. לא יכול להכיל יותר את הפוזות שלו על הקווים, את ההתבטאויות שלו, את הסרת האחריות המוחלטת מעצמו. אני לא יודע אם הקבוצה תנצח בלעדיו, אני יודע שהרבה מאוד אוהדים ירגישו יותר טוב כשהוא לא יהיה.
זה גם חשוב.
"לא הצלחתי לגרום להם להבין שזה משחק חשוב. מאמינים שנוכל שוב להתאחד". איזו התבטאות מבישה. בלתי נסבל.
הביתה. עכשיו.
אבל בשלב הזה זו ממש בעיה
יש שבועיים אחרונים של יורוליג מול הקבוצות הכי חזקות ודרבי.
מה מאמן אחר כבר יספיק לעשות?
אני באמת לא רואה מה אפשר לעשות בשלב הזה
ועדיין, למועדון אמור להיות כבוד מסוים. ויש ליגה. ואי אפשר להיראות ככה.
והאישיות הזו צריכה להיות הכי רחוק שאפשר מהפועל תל אביב.
השאלה איזה מאמן עכשיו אפשר לזרוק לשאר העונה
כל מאמן שיבוא יצטרך זמן ללמוד את הסגל ולהבין מה קורה סביבו ואין זמן ואני גם לא רואה מי יסכים לבוא בשלב כזה של העונה.
אני באמת לא יודע מה אפשר לעשות בשלב הזה
אני צעקתי את זה כבר לפני חודשיים כשעוד היה אפשר לעשות משהו , עכשיו זה כבר מצב מאוד בעייתי.
מי שראה את הכדורסל של איטודיס בינואר/פברואר וחשב שבאפריל פתאום נשחק אחרת גמר אותנו.
וזה עוד בלי קשר לאופי המגעיל שלו
מתוך 5 משחקים שנשארו כל נצחון הוא קריטי, לכן אפקט של זעזוע בעמדת מאמן יכול לעשות אימפקט מיידי ולמזער נזקים.
השאלה מה האופציות, שני המאמנים הבכירים (בעלי פוטנציאל) שפנויים ספאנוליס וג'ורג'ביץ' סביר להניח שלא יגיעו עבור שום סכום, בגלל הבמצב שהקבוצה נמצאת בו ובגלל המצב בארץ בכלל.
חלופות עם סיכוי קלוש, עד לסוף עונה:
- אוברדוביץ' להציע סכום דימיוני ולנסות לאתגר אותו
- טנקיירי חתום מפאוק החל מעונה הבאה, לא יודע אם מבחינה משפטית יכול להגיע עד לסוף העונה הזאת
להביא מאמן ותיק עם ניסיון יורוליג מוכח עד לסוף העונה ולקוות שאימפקט הזעזוע יעבוד:
יש שניים כאלו, שבספק שמישהו מהם נחשב לחביב הפורום: פיני גרשון וצביקה שרף...
השאלה מה האופציות, שני המאמנים הבכירים (בעלי פוטנציאל) שפנויים ספאנוליס וג'ורג'ביץ' סביר להניח שלא יגיעו עבור שום סכום, בגלל הבמצב שהקבוצה נמצאת בו ובגלל המצב בארץ בכלל.
חלופות עם סיכוי קלוש, עד לסוף עונה:
- אוברדוביץ' להציע סכום דימיוני ולנסות לאתגר אותו
- טנקיירי חתום מפאוק החל מעונה הבאה, לא יודע אם מבחינה משפטית יכול להגיע עד לסוף העונה הזאת
להביא מאמן ותיק עם ניסיון יורוליג מוכח עד לסוף העונה ולקוות שאימפקט הזעזוע יעבוד:
יש שניים כאלו, שבספק שמישהו מהם נחשב לחביב הפורום: פיני גרשון וצביקה שרף...
-
redead
- קיבל.ה 830 לייקים
לכתוב פיני גרשון וצביקה שרף זה בדיוק כמו לרשום בכדורגל שלמה שרף.
הם פרשו מאימון ולא אקטואליים לכדורסל של היום.
מאוד מקווה שיש לעופר איזה plan b שאפשר להוציא לפועל היום ברגע שיוצאת השבת
הם פרשו מאימון ולא אקטואליים לכדורסל של היום.
מאוד מקווה שיש לעופר איזה plan b שאפשר להוציא לפועל היום ברגע שיוצאת השבת
פחות מסכים,
אמנם שניהם פרשו רשמית מאימון,
אבל שניהם בעניינים, הם מאוד פעילים ומעורבים בדרך כזאת או אחרת בענף.
ניתן לראות את זה גם בפודקאסטים הלא מעטים שהם משתתפים.
יש מאמנים מועטים שיש להם ניסיון כמו שיש להם ביורוליג בפרט באופן כללי בניהול משברים בקבוצות.
גם הגיל שלהם זה לא משהו חריג בנוף של הירוליג.
אמנם שניהם פרשו רשמית מאימון,
אבל שניהם בעניינים, הם מאוד פעילים ומעורבים בדרך כזאת או אחרת בענף.
ניתן לראות את זה גם בפודקאסטים הלא מעטים שהם משתתפים.
יש מאמנים מועטים שיש להם ניסיון כמו שיש להם ביורוליג בפרט באופן כללי בניהול משברים בקבוצות.
גם הגיל שלהם זה לא משהו חריג בנוף של הירוליג.
-
Niro
- קיבל.ה 2515 לייקים
חחחחחח צביקה שרף
אני מעדיף לחרבן לשקית ולשים אותה כמאמן על פני הטרח הזקן שונא הפועל הזה.
אני מעדיף לחרבן לשקית ולשים אותה כמאמן על פני הטרח הזקן שונא הפועל הזה.
כרגע החלופה היחידה, זה להביא מאמן מנוסה ומוכח ולקוות שמה שהצליח עם פשיץ' בבאיירן יעבוד גם פה.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 108 לייקים
מה שהיה אתמול זה רמזים על שביתה איטלקית. אי אפשר להמשיך ככה
- רדנקו
- קיבל.ה 2136 לייקים
אין מאמן שאפשר להביא השנה רק עד לסוף העונה.
כל מאמן שיש סיכוי אפילו קלוש שיצליח לשנות משהו מהיום למחר ירצה חוזה ליותר מעונה אחת ובצדק.
מכיוון שלדעתי עופר חולם על קטש לעונה הבאה (4פילו שאני לא מאמין שזה יקרה) לדעתי נשאר עם איטודיס לפחות עד סוף עונת היורוליג.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
כל מאמן שיש סיכוי אפילו קלוש שיצליח לשנות משהו מהיום למחר ירצה חוזה ליותר מעונה אחת ובצדק.
מכיוון שלדעתי עופר חולם על קטש לעונה הבאה (4פילו שאני לא מאמין שזה יקרה) לדעתי נשאר עם איטודיס לפחות עד סוף עונת היורוליג.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3076 לייקים
אני אחזור על זה שוב , אנשים פה מריירים על הסגל של מכבי וזה מראה עד כמה המאמן הזה אסון , כל עוד הוא פה נמשיך לשמוע משפטים מביכים כמו כמה סורקין ובלאט הם שוברי שוויון
-
איש גדול
- קיבל.ה 573 לייקים
אני מציע לאנשים לא לפתח ציפיות
אף אחד לא יפטר את איטודיס בשלב הזה של העונה
אף אחד לא יפטר את איטודיס בשלב הזה של העונה
-
אדומה שלי אור
- קיבל.ה 18 לייקים
עופר חבל תתעורר
כל אחד אחר עדיף כרגע
הקבוצה עם איש הגיל מתה
כל אחד אחר עדיף כרגע
הקבוצה עם איש הגיל מתה
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 61 לייקים
מאמן שלא יודע לעצור מומנטומים במשחק, ומפסיד במשחקים קריטים, עם כל החיבה שהייתה לי אליו רוב העונה ,הביתה.