קפטן ג'ק כתב: ↑25 מרץ 2026, 08:33
מצד אחד, אכזבה ענקית, משחק גרוע שלנו - איטודיס עם הראש בקיר והמקובעות שלו, יכולת חלשה של כמעט כל השחקנים, האכזבה הכמעט רגילה ממיצ'יץ'.
ובעיקר ההתפרקות והנרפות הגדולה של השחקנים. העובדה שאנחנו לא מצליחים לנצח את השמות הגדולים היא כבר דפוס מדאיג.
החזרה למשחק שבלוני ולא-קבוצתי, חסר מעוף. לא חכם. גם בהגנה. חרא.
מצד הנסיבות המקילות - אין הרבה, למעט זה שריאל באמת קבוצה טובה, והשיפוט במחצית הראשונה היה נגדנו ובהחלט תרם פה לזה שריאל פתחו פער גדול.
ופה בפורום שוב חזרנו ליללות הרגילות של המג'זדרים וההייטרים. ג'יזס. Hold your hourses. אוהדים פה כנראה מצפים שננצח את כל המשחקים וניקח בהליכה את היורוליג.
אין ספק, עופר עשה עבודה טובה בקיץ הקודם, אם זה רף הציפיות שלהם.
הבעיה אתמול לא הייתה בעצם ההפסד לריאל - שהוא סה"כ סוג של צפוי וסביר - אלא בדרך בה הפסדנו, שמציפה מחדש את כל החולשות של המשבר מפברואר. כאילו שלא למדו כלום (אפילו עם קסלר ורנדולף בסגל).
מתסכל מאד. המשחק הקרוב מול בסקוניה הולך הרבה יותר קריטי עכשיו, זה מה יש. צריך לנשוך את השפתיים, להמשיך הלאה ולקוות לטוב. לא לאבד אמון.
וואלה אין לי בעיה עם ההפסד כמו שיש לי בעיה עם קיבעון מתסכל לפעמים. להפסיד לריאל מדריד בחוץ במשחק עונה רגילה...לא משהו כזה מפתיע.
אני אישית בויכוח ים/איטודיס בדעה שמי שטוב ישחק וים גם בליגה לא הראה איזו עליונות כדי להרוויח מקום ביורוליג.
אתמול הוא היה חייב לעלות לפרקט במקום מיציץ הרבה לפני שהמים חדרו לכל איזור בספינה...פשוט כדי לגוון קצת.
זה בעיקר בגלל שהוא היה הרכז המחליף אחרי ג'ונס על הספסל. גם אם זה היה אניס ולא ים הייתי אומר אותו דבר.
ריאל שיחקה אתמול כדורסל לא פחות ממרהיב בחלקים גדולים של המשחק. הנעת כדור על גבול החלומית עבורנו סביב קשת השלוש.
לא רק שמיציץ היה נזק התקפי הוא גם היה נזק הגנתי.
מה היה קורה אם היה עולה במקומו מישהו מוקדם יותר? היינו מגיעים לגארבג בפיגור 24 במקום 17?
גם זה לא נראה לי אבל די נו הניסוי הזה של מיציץ מוצה. אי אפשר שעל כל 2 אסיסטים שהוא נותן הוא יעלה לנו ב-10 נקודות צד שני.
אם הוא ממשיך בהטחת שלשות הזו עם יד בפנים 7 פעמים במשחק מישהו עוד יפרוץ לו לאינסטגראם.
להסתכל איך קמפאזו מזיז את ריאל התקפית בקלילות ואיך הרכז שלנו תוקע את המשחק באיטיות. לקנא.