אהדת קבוצה נוספת

פורום אוהדי הפועל תל אביב
שליחת תגובה
התקפהאדומה

האם הגיוני לאהוד את הקבוצה המקומית בספורט שבו יש להם ייצוג, ובשני הספורטים לאהוד הפועל תל אביב?
לדוגמא, אני מראשון. תמיד אהבתי את הפועל. אני הולך למשחקים גם ברגל וגם בסל ויש לי צעיפים וכל החדר מפוצץ מדבקות. אבל בכדורסל מפאת היותה של ראשון בליגה העליונה וזה שהמגרש לא רחוק מהבית שלי, יש לי גם צעיף שלהם ואני הולך למשחקים שלהם (אבל ממש קזואל ככה עם חברים לא כמו הפועל). האם יש פה סתירה? אין יריבות, הפועל תמיד מעל לראשון עבורי, אבל זה מכבי ראשון וזה הפועל תל אביב. וכן יש לי חיבה למכבי ראשון.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1793 לייקים

הרבה אוהדי הפועל אוהדים את הפועל ת"א בכדורסל וכדורגל אבל בכדור-יד אוהדים את הפועל ראשל"צ
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
zionz
קיבל.ה  27 לייקים

התקפהאדומה כתב: 24 מרץ 2026, 11:50 האם הגיוני לאהוד את הקבוצה המקומית בספורט שבו יש להם ייצוג, ובשני הספורטים לאהוד הפועל תל אביב?
לדוגמא, אני מראשון. תמיד אהבתי את הפועל. אני הולך למשחקים גם ברגל וגם בסל ויש לי צעיפים וכל החדר מפוצץ מדבקות. אבל בכדורסל מפאת היותה של ראשון בליגה העליונה וזה שהמגרש לא רחוק מהבית שלי, יש לי גם צעיף שלהם ואני הולך למשחקים שלהם (אבל ממש קזואל ככה עם חברים לא כמו הפועל). האם יש פה סתירה? אין יריבות, הפועל תמיד מעל לראשון עבורי, אבל זה מכבי ראשון וזה הפועל תל אביב. וכן יש לי חיבה למכבי ראשון.
כל מה שעושה לך טוב הגיוני
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  315 לייקים

נתקלתי ברמת גנים שאוהדים גם אותנו, בעיקר בכדורסל (כמו שימי ריגר). בצפון הרחוק הפועל גליל עליון שלפני הפירוק הייתה בקונצנזוס, היום להרבה צפונים יש חיבה כלפיהם אבל אני כבר לא מכיר כמעט אוהדים שהיא הקבוצה הראשונה שלהם.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  315 לייקים

הכי מוזר בשבילי זה אוהדי ביתר, שאוהדים גם את הפועל ירושלים בכדורסל, שחלקו גם בעלים וספונסרים מטורללים משותפים בעבר.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
עובדיה
קיבל.ה  262 לייקים

חוקי רק אם זה קז'ואל וכל עוד הפועל נמצאת מעל ב5 סדרי גודל לפחות

על כל אפשרות אחרת אין אישור
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4158 לייקים

מותר רק בפורמולה 1
יחד, רק יחד! :heart:
KingZivos
קיבל.ה  280 לייקים

מה איכפת לך בתכלס? תעשה מה שמרגיש לך נכון, לא הבנתי אם מישהו יגיד לך שזה לא בסדר אז תפסיק ללכת לאחד מהם?
אגב אני גם אוהד מכבי ראשון בכדורסל עוד מהימים ששיחקתי בקטסל… יותר מזה אני אגיד לך, למרות שאני שרוף על הפועל בכדורגל, בכדורסל אני יותר ראשון, אמנם הפועל עכשיו קבוצה חזקה, מנצחת דרבים, תארים.. אבל אין לי אליה רגש כי לא גדלתי עליה ( בלי קשר לינאי)
ראשון עד לפני עשור בערך היתה עירוני ראשון, ואז הדביקו את השם מכבי. הקהל מגוון מהרבה אוהדים שאוהדים קבוצות אחרןת בכדורגל- אבל מכבי תל אביב מיעוט שם, אפילו שנאה.
אם אתה אוהד מכבי ראשון אתה בטח יודע שבקרב הגוש מקנאים את הקבוצה נה נה ני וקוראים לבית מכבי בית נה נה ני.

ובנוסף על כל זה אהדה למועדון היום זה יותר מה שבא מהמשפחה, והחברה- תרבות..
אם היינו בשנות ה40-90 היה מדובר על מעמד סוציו אקונומי ודעה פוליטית ואז היית מוזר אם אתה חבר הסתדרות אבל אוהד ביתר-
אבל עם השנים זה דעך ודעך עד שהיום ביציע של הפועל יש לך מצביעי בן גביר ושמאלנים קיצונים (ואני בעד)
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4158 לייקים

KingZivos כתב: 24 מרץ 2026, 18:23 מה איכפת לך בתכלס? תעשה מה שמרגיש לך נכון, לא הבנתי אם מישהו יגיד לך שזה לא בסדר אז תפסיק ללכת לאחד מהם?
אגב אני גם אוהד מכבי ראשון בכדורסל עוד מהימים ששיחקתי בקטסל… יותר מזה אני אגיד לך, למרות שאני שרוף על הפועל בכדורגל, בכדורסל אני יותר ראשון, אמנם הפועל עכשיו קבוצה חזקה, מנצחת דרבים, תארים.. אבל אין לי אליה רגש כי לא גדלתי עליה ( בלי קשר לינאי)
ראשון עד לפני עשור בערך היתה עירוני ראשון, ואז הדביקו את השם מכבי. הקהל מגוון מהרבה אוהדים שאוהדים קבוצות אחרןת בכדורגל- אבל מכבי תל אביב מיעוט שם, אפילו שנאה.
אם אתה אוהד מכבי ראשון אתה בטח יודע שבקרב הגוש מקנאים את הקבוצה נה נה ני וקוראים לבית מכבי בית נה נה ני.

ובנוסף על כל זה אהדה למועדון היום זה יותר מה שבא מהמשפחה, והחברה- תרבות..
אם היינו בשנות ה40-90 היה מדובר על מעמד סוציו אקונומי ודעה פוליטית ואז היית מוזר אם אתה חבר הסתדרות אבל אוהד ביתר-
אבל עם השנים זה דעך ודעך עד שהיום ביציע של הפועל יש לך מצביעי בן גביר ושמאלנים קיצונים (ואני בעד)
יש לי חבר בגוש שם. היה בעבר בא עם דגלים של פאנאתינייקוס ואוליצפיאקוס אחרי הפסדים של מכבי ביורוליג חח
יחד, רק יחד! :heart:
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1586 לייקים

זה עניין לבית המשפט העליון בהרכב של 78 שופטים
שליחת תגובה