יש לו כדורגל, והנתונים הפיזיים שלו חריגים. צריך עוד הרבה בטחון, בגרות וכמה טיפות מזל.
דניאל דאפה
- Mendelson
- קיבל.ה 831 לייקים
-
אדום
- קיבל.ה 1175 לייקים
-
דל פיירו
- קיבל.ה 106 לייקים
הוא צריך לראות יותר דקות. עכשיו הזמן שיקבל אותן ולא רק 7 דקות לפני שריקת הסיום.
ברדה צריך לפעמים לעבור למערך עם שני חלוצים ולשלב אותו כשחייבים את הגול. מהלך כזה היה אולי עוזר לנו בדוחא נגד האנטי כדורגל
ברדה צריך לפעמים לעבור למערך עם שני חלוצים ולשלב אותו כשחייבים את הגול. מהלך כזה היה אולי עוזר לנו בדוחא נגד האנטי כדורגל
חתך משמאל לרחבה כמו סופה. אולי הקיצוני שמאלי אנחנו מחפשים הוא בכלל החלוץ ב-2 מיליון יורו שלא מבקיע.
ברדה לא יפתח עם שני חלוצים גם אם המשרה שלו תלויה בכך
Sent from my iPhone using Tapatalk
ברדה לא יפתח עם שני חלוצים גם אם המשרה שלו תלויה בכך
- RedDrifter
- קיבל.ה 597 לייקים
כן כן הנתונים, זה מה שהופך אותו לחלוץ פרופר.
אם הוא עושה במשחק באותה עמדה משהו שאפילו קרוב למה שהוא עשה בסרטון הזה שווה לכל הפחות שווה לנסות
אם הוא עושה במשחק באותה עמדה משהו שאפילו קרוב למה שהוא עשה בסרטון הזה שווה לכל הפחות שווה לנסות
-
CouchPotato
- קיבל.ה 82 לייקים
זה תלוי איך משתמשים בו. כי ראיית משחק יש לו. מהירות יש לו, אם כי היציאה שלו מהמקום לא מאוד מהירה. הוא לא דריבליסט גדול, אבל יש לו אחלה מסירות, כולל ארוכות...
וגם צריך לזכור שעמדות הן דבר דינאמי. לא כל "כנף שמאל" מבצע את כל התפקידים הקלאסיים של כנף שמאל.
- RedDrifter
- קיבל.ה 597 לייקים
אין לו שום מהירות והוא ממש לא מתאים למאצ׳ אפים מול מגנים שיהיו הרבה יותר זריזים וטכניים ממנוCouchPotato כתב: ↑24 פברואר 2026, 15:29זה תלוי איך משתמשים בו. כי ראיית משחק יש לו. מהירות יש לו, אם כי היציאה שלו מהמקום לא מאוד מהירה. הוא לא דריבליסט גדול, אבל יש לו אחלה מסירות, כולל ארוכות...
וגם צריך לזכור שעמדות הן דבר דינאמי. לא כל "כנף שמאל" מבצע את כל התפקידים הקלאסיים של כנף שמאל.
דאפה צריך להשתמש ביתרונות שיש לו ואלה פיזיות ומיקום, כאשר הפועל תדע ללחוץ את היריבה ותדע למצוא אותו ברחבה עצמה, אז הוא ידע לנצל את זה בצורה הרבה יותר טובה (ובמקומו לא הייתי יוצא בכלל לחופשה בקיץ, נשאר בחודורוב עם מאמן אישי ורק מתרגל סיומת)
אף לא צעד לאחור 
שטויות יפות.
א. הוא מאוד מהיר, צאו מהסרט שהוא חלוץ מטרה סטייל יאן קולר. הבחור יודע לרוץ והוא לא ״קיר״
ב. הפיזיות שלו זה שם קוד למה ? הוא חרא במאבקים אוויריים מול רוב הבלמים. זה שהוא רק בן 18 זה בהחלט מעודד שהוא יתפתח גופנית. זה לא בהחלט אומר שזה הצד החזק שלו.
ג. לעשות דריבל כזה במהירות כזאת ולנווט את הגוף זה אחד הדברים הכי קשים שאפשר לעשות. אז יש עם מה לעבוד.
מה שיגורם לנו להרוויח אותו מחדש מבחינתי זה מדהים. לא אכפת לי אם זה ב9, 10 או 53
א. הוא מאוד מהיר, צאו מהסרט שהוא חלוץ מטרה סטייל יאן קולר. הבחור יודע לרוץ והוא לא ״קיר״
ב. הפיזיות שלו זה שם קוד למה ? הוא חרא במאבקים אוויריים מול רוב הבלמים. זה שהוא רק בן 18 זה בהחלט מעודד שהוא יתפתח גופנית. זה לא בהחלט אומר שזה הצד החזק שלו.
ג. לעשות דריבל כזה במהירות כזאת ולנווט את הגוף זה אחד הדברים הכי קשים שאפשר לעשות. אז יש עם מה לעבוד.
מה שיגורם לנו להרוויח אותו מחדש מבחינתי זה מדהים. לא אכפת לי אם זה ב9, 10 או 53
- בן לוז
- קיבל.ה 589 לייקים
ממה שאני זוכר הופתעתי לרעה מהמהירות שלו
זוכר אותו את מול בלם סביר בליגה והבלם משיג אותן בתחילת העונה
בכל מקרה היתרונות שלו זה הפיזיות בעיקר
חייב לעבוד על סיומת בקיץ
זוכר אותו את מול בלם סביר בליגה והבלם משיג אותן בתחילת העונה
בכל מקרה היתרונות שלו זה הפיזיות בעיקר
חייב לעבוד על סיומת בקיץ
- רווי
- קיבל.ה 1438 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4177 לייקים
עוד הרבה לפני שפורסם הנתון הזה, דאפה עוד מתחילת העונה, גם כשכבש, הרגיש לי הרבה יותר בנוח בעמדה שבה אלטמן אמור לשחק. קשר התקפי.
לבחור יש טאץ נהדר במסירות לשטח פתוח.
בדיוק סוג המסירה שאתה רוצה למשל שלא תעכב את המתפרצת ותהפוך 3 שחקנים הגנה ללא רלוונטים.
אני לא יודע אם זה התפקיד המושלם לו, אני רק יודע שהוא מוסר נהדר מסירות עומק.
בדיוק סוג המסירה שאתה רוצה למשל שלא תעכב את המתפרצת ותהפוך 3 שחקנים הגנה ללא רלוונטים.
יחד, רק יחד! 
-
CouchPotato
- קיבל.ה 82 לייקים
הוא חלוץ שמסוגל לרדת לעומק ולהשתתף בבניית התקפות. לא ברור למה הוא לא עושה את זה יותר. נראה לי ברדה לא נותן לו מספיק חופש בעניין הזה.7even כתב: ↑08 מרץ 2026, 05:29 עוד הרבה לפני שפורסם הנתון הזה, דאפה עוד מתחילת העונה, גם כשכבש, הרגיש לי הרבה יותר בנוח בעמדה שבה אלטמן אמור לשחק. קשר התקפי.
- Mendelson
- קיבל.ה 831 לייקים
ראיתי את התקציר מהמשחק אימון, מעודד לראות שהצמד שנתן זה לא דחיקות קטנות של כדור לשער אלא שערים של חלוץ. קצת בטחון והכל יהיה בסדר.
-
CouchPotato
- קיבל.ה 82 לייקים
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1452 לייקים
https://www.htafc.co.il/app-link/reel/63864CouchPotato כתב: ↑14 מרץ 2026, 09:04איפה ראית תקציר? אני מחפש וכל מה שמצאתי זה את התגובות לשערים שלו, לא את המהלכים עצמם.
יאללה הביתה!!!
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 759 לייקים
אכן שערים יפים, הלוואי שיפתח לו ונקבל דאפה יותר טוב אחריי שהכדורגל יחזור
- רדפוקס
- קיבל.ה 6147 לייקים
-
D&3
- קיבל.ה 1691 לייקים
גיא לוזון מאמן הצעירה, בשבילי זה הסבר מספק
- 7even
- קיבל.ה 4177 לייקים
עמיר פלג:
הבזיון של לוזון - טייק 4
הנבחרת הצעירה תצא בשבוע הבא למחנה אימונים בבודפשט לקראת מוקדמות היורו, ומ־26 הזימונים לסגל המורחב של המאמן גיא לוזון שוב נודף ריח חריף של קשרים ואינטרסים. נחשו לאיזו קבוצה יש הכי הרבה נציגים? שיחקתם אותה. אכן מכבי פתח תקווה. כור מחצבתו של גיא ובבת עינו של הדוד אבי, שבין קודקודיה נמנים גם איציק לוזון, אופיר לוזון ותמיר לוזון.
ארבעה שחקנים זומנו מקרב מוליכת הליגה הלאומית, לעומת שלושה ממכבי ומהפועל תל אביב שבצמרת ליגת העל. ממכבי חיפה, שקידמה צעירים לקבוצה הבוגרת ואף השתתפה בליגת הנוער האירופית, איתר לוזון רק שניים ראויים, מבית"ר ירושלים אחד, ומהפועל באר שבע אפס, אבל מההתאחדות מדגישים כי "בכל זימון לנבחרות השיקול מקצועי בלבד".
אחד ממוזמני מכבי פתח תקווה הוא המגן הימני גיא דזנט, שהיה שחקן הרכב בקבוצה הבוגרת בתחילת העונה. בששת המשחקים מתחילת נובמבר הוא נכלל בהרכב רק פעם אחת. ביתר שולב רק בדקות הסיום, ולזכותו גם שער אחד. לשם ההשוואה, אבי תורג'מן ממכבי יפו - ששייך להפועל ת"א - הוא מגן ימני ששיחק קבוע בהרכב מתחילת העונה ואף כבש שלושה שערים. הוא לא הוזמן.
ומעל כולם שוב זועק זימונו של שון בן נשר, שוער שלא שותף העונה אפילו במשחק ליגה אחד במכבי הרצליה. מה שכן, אמו זאת קרן בן נשר, חברה בהנהלת ההתאחדות מטעם רשימתו של שינו זוארץ. ההוא שהכריז פעם: "מכבי פתח תקווה היא פרויקט חיי", וחברים קומבינטורים שינו עבורו את התקנון כדי להמליכו ליו"ר למרות ניגוד עניינים ברור.
וככה הוא בחר באחיין של שותפו מפרויקט חייו לעוד קדנציה בשכר משודרג, כהוקרה על קמפיין מביש ששבר את כל שיאי הכישלונות, והמאמן בחר הכי הרבה שחקנים מקבוצת הבית ואת הבן של בן נשר. חד גדיא חד גדיא.
יחד, רק יחד! 
- בונדר
- קיבל.ה 315 לייקים
רק מזכיר שהוא "נבחר פה אחד על ידי הועדה המקצועית"7even כתב: ↑23 מרץ 2026, 21:50עמיר פלג:
הבזיון של לוזון - טייק 4
הנבחרת הצעירה תצא בשבוע הבא למחנה אימונים בבודפשט לקראת מוקדמות היורו, ומ־26 הזימונים לסגל המורחב של המאמן גיא לוזון שוב נודף ריח חריף של קשרים ואינטרסים. נחשו לאיזו קבוצה יש הכי הרבה נציגים? שיחקתם אותה. אכן מכבי פתח תקווה. כור מחצבתו של גיא ובבת עינו של הדוד אבי, שבין קודקודיה נמנים גם איציק לוזון, אופיר לוזון ותמיר לוזון.
ארבעה שחקנים זומנו מקרב מוליכת הליגה הלאומית, לעומת שלושה ממכבי ומהפועל תל אביב שבצמרת ליגת העל. ממכבי חיפה, שקידמה צעירים לקבוצה הבוגרת ואף השתתפה בליגת הנוער האירופית, איתר לוזון רק שניים ראויים, מבית"ר ירושלים אחד, ומהפועל באר שבע אפס, אבל מההתאחדות מדגישים כי "בכל זימון לנבחרות השיקול מקצועי בלבד".
אחד ממוזמני מכבי פתח תקווה הוא המגן הימני גיא דזנט, שהיה שחקן הרכב בקבוצה הבוגרת בתחילת העונה. בששת המשחקים מתחילת נובמבר הוא נכלל בהרכב רק פעם אחת. ביתר שולב רק בדקות הסיום, ולזכותו גם שער אחד. לשם ההשוואה, אבי תורג'מן ממכבי יפו - ששייך להפועל ת"א - הוא מגן ימני ששיחק קבוע בהרכב מתחילת העונה ואף כבש שלושה שערים. הוא לא הוזמן.
ומעל כולם שוב זועק זימונו של שון בן נשר, שוער שלא שותף העונה אפילו במשחק ליגה אחד במכבי הרצליה. מה שכן, אמו זאת קרן בן נשר, חברה בהנהלת ההתאחדות מטעם רשימתו של שינו זוארץ. ההוא שהכריז פעם: "מכבי פתח תקווה היא פרויקט חיי", וחברים קומבינטורים שינו עבורו את התקנון כדי להמליכו ליו"ר למרות ניגוד עניינים ברור.
וככה הוא בחר באחיין של שותפו מפרויקט חייו לעוד קדנציה בשכר משודרג, כהוקרה על קמפיין מביש ששבר את כל שיאי הכישלונות, והמאמן בחר הכי הרבה שחקנים מקבוצת הבית ואת הבן של בן נשר. חד גדיא חד גדיא.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
- 7even
- קיבל.ה 4177 לייקים
השער השלישי אתמול, הוא המחשה מצויינת להודעה הזו.7even כתב: ↑08 מרץ 2026, 05:29 עוד הרבה לפני שפורסם הנתון הזה, דאפה עוד מתחילת העונה, גם כשכבש, הרגיש לי הרבה יותר בנוח בעמדה שבה אלטמן אמור לשחק. קשר התקפי.
לבחור יש טאץ וקריאת משחק מצויינת מעמדה אחורית יותר, לאו דווקא כחלוץ. זה מרגיש כאילו ממש נוח לו שם.
יחד, רק יחד! 
-
CouchPotato
- קיבל.ה 82 לייקים
זה אגב לא הופך אותו ל10 במקום 9. לא מעט חלוצים מודרנים יורדים לעומק כדי למצוא ספייס, לגרור איתם את המגנים או לסייע בהנעת הכדור. הארי קין בבאיירן הוא דוגמה קיצונית לטרנד הזה.7even כתב: ↑26 מרץ 2026, 01:38השער השלישי אתמול, הוא המחשה מצויינת להודעה הזו.7even כתב: ↑08 מרץ 2026, 05:29 עוד הרבה לפני שפורסם הנתון הזה, דאפה עוד מתחילת העונה, גם כשכבש, הרגיש לי הרבה יותר בנוח בעמדה שבה אלטמן אמור לשחק. קשר התקפי.
לבחור יש טאץ וקריאת משחק מצויינת מעמדה אחורית יותר, לאו דווקא כחלוץ. זה מרגיש כאילו ממש נוח לו שם.
- 7even
- קיבל.ה 4177 לייקים
אין בעיה עם זה בכלל.CouchPotato כתב: ↑26 מרץ 2026, 08:43זה אגב לא הופך אותו ל10 במקום 9. לא מעט חלוצים מודרנים יורדים לעומק כדי למצוא ספייס, לגרור איתם את המגנים או לסייע בהנעת הכדור. הארי קין בבאיירן הוא דוגמה קיצונית לטרנד הזה.7even כתב: ↑26 מרץ 2026, 01:38השער השלישי אתמול, הוא המחשה מצויינת להודעה הזו.7even כתב: ↑08 מרץ 2026, 05:29 עוד הרבה לפני שפורסם הנתון הזה, דאפה עוד מתחילת העונה, גם כשכבש, הרגיש לי הרבה יותר בנוח בעמדה שבה אלטמן אמור לשחק. קשר התקפי.
זה יפה שהוא עושה את זה לצבור ביטחון.
כנראה הוראה מגבוה אבל לך תדע...
יחד, רק יחד!