האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
חוץ מזה שסיכנו חיי חיילים, לפי הדיווחים יש גם עשרות הרוגים, עשרות פצועים ונזק גדול מאוד לרכוש
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
המנוח ואני: אח של רון ארד סיפר לי שהוא מזייף סיוע למשפחה כל פעם שהוא מקבל תורנות, ואז הוא עשה את זה בתורנות קצין תורן לראש השנה (סיפר שהאלמנה טסה לאו"ם והוא עושה בייביסיטר) ואני קיבלתי אותה. נתקעתי יומיים חג בבסיס.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
לפני המון שנים כשאחותי הייתה בצופים, המדריכה שלה עשתה פעולה לכל הילדים, ולימדה אותם שרון ארד היה נווד (AKA הומלס) שהלך ברגל ובטעות עבר את הגבול ללבנון ומאז נעלם שם.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
קפטן ג'ק כתב: ↑22 מרץ 2026, 10:24
לפני המון שנים כשאחותי הייתה בצופים, המדריכה שלה עשתה פעולה לכל הילדים, ולימדה אותם שרון ארד היה נווד (AKA הומלס) שהלך ברגל ובטעות עבר את הגבול ללבנון ומאז נעלם שם.