לא מממנת את המגורים כנראה,אבל מעמידים לרשותם את המגרשים,הציוד,צוות מקצועי ואימונים
המשך הליגה
- בז'רנו
- קיבל.ה 897 לייקים
- בונדר
- קיבל.ה 307 לייקים
-
KingZivos
- קיבל.ה 279 לייקים
חח מאיפה אתם מביאים את הדברים האלה ממנים עלק מה אנחנו..?
נותנים להם שימוש במתקנים? לא ידעתי ספרא קנה את קפריסין..
כולה ארגנו איזה שת״פ בטח כדי לחסוך עלויות או סתם סולידריות
נותנים להם שימוש במתקנים? לא ידעתי ספרא קנה את קפריסין..
כולה ארגנו איזה שת״פ בטח כדי לחסוך עלויות או סתם סולידריות
- בונדר
- קיבל.ה 307 לייקים
סעמק אני מתגעגע
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
-
dino
- קיבל.ה 3133 לייקים
ספורט 1
מתחילת המלחמה באיראן, הפועל תל אביב התפצלה לשתי קבוצות. מרבית הזרים, בהם שאנדה סילבה, מרקוס קוקו, צ'יקו אלבס, עמנואל בואטנג, לוקאס פלקאו, אנדריאן קרייב ולויזוס לויזו, יצאו מהארץ ומתאמנים בקפריסין יחד עם עוזרי המאמן דושאן מאטוביץ' ודוד סמנייגו גרסיה, וכן עם מאמן הכושר חוליו מרטינס. במקביל, השחקנים הישראלים, לצד הבלם פרנן מאיימבו, נשארו בארץ וניסו לשמור על שגרה תקינה ככל האפשר.
כעת, במטרה להתכונן בצורה הטובה ביותר לחידוש משחקי ליגת העל, הוחלט במועדון לקיים מחנה אימון בחו"ל, שבמהלכו תתאחד הקבוצה כולה. המחנה ייצא לדרך מחר ויימשך כשבוע וחצי, במהלכם תקיים הקבוצה אימונים משותפים.
יפה
מתחילת המלחמה באיראן, הפועל תל אביב התפצלה לשתי קבוצות. מרבית הזרים, בהם שאנדה סילבה, מרקוס קוקו, צ'יקו אלבס, עמנואל בואטנג, לוקאס פלקאו, אנדריאן קרייב ולויזוס לויזו, יצאו מהארץ ומתאמנים בקפריסין יחד עם עוזרי המאמן דושאן מאטוביץ' ודוד סמנייגו גרסיה, וכן עם מאמן הכושר חוליו מרטינס. במקביל, השחקנים הישראלים, לצד הבלם פרנן מאיימבו, נשארו בארץ וניסו לשמור על שגרה תקינה ככל האפשר.
כעת, במטרה להתכונן בצורה הטובה ביותר לחידוש משחקי ליגת העל, הוחלט במועדון לקיים מחנה אימון בחו"ל, שבמהלכו תתאחד הקבוצה כולה. המחנה ייצא לדרך מחר ויימשך כשבוע וחצי, במהלכם תקיים הקבוצה אימונים משותפים.
יפה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1328 לייקים
החלטה טובה, שנזכה לראות את בלומפילד מלא במהרה בימינו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
KingZivos
- קיבל.ה 279 לייקים
דרך איפה הם טסים? עקבה? או שיש טיסות אני לא עוקב
-