ים מדר

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
בני12
קיבל.ה  2768 לייקים

הבן אדם פשוט לא מאמין
שסוף מעשה במחשבה תחילה
יותר מאמין בחמור קופץ בראש
El dudernio
קיבל.ה  1962 לייקים

red in blood כתב: 24 פברואר 2026, 01:36
iamgabormarton כתב: 23 פברואר 2026, 22:42 יש מצב שספורט5 פשוט הנפיצו את כל העניין הזה מהתחלה?
כי בוואן מההתחלה אמרו שמדר יאחר לנבחרת
אם הקבוצה הייתה מתנהלת אפילו אחוז אחד בצורה הגיונית, הייתי אומר שיש סיכוי.
אבל עכשיו לא רואה מצב כזה.

ואגב, יכול להיות שהכל תמים, שמדר ביקש לצאת מוקדם כדי להוריד עומס וקיבלו את זה, ואז גינת נפצע והחליטו להודיע לו שאי אפשר להסתדר ככה בלעדיו,
אבל ההתארגנות של זה הזויה.
במקום לכתוב ציוץ אחד פשוט של ״מדר ביקש להשתחרר לנבחרת מוקדם על מנת להתוכנן כמו שצריך, הצוות המקצועי אישר זאת״, עוד לפני שיש כתבות בנושא,
מאפשרים להכל להפוך לסערה תקשורתית.

וזה אם הכל תמים, ואני לא בטוח שזה המצב.
כן אחרי שאיטודיס תקף את הנבחרת שלא נצנו לים לנוח בקיץ עכשיו שיחררו הודעה שמוותרים עליו כדי שינוח לקראת הנבחרת.... וזה היה עובר בשקט אצל הקהל... ברור.
adom4
קיבל.ה  758 לייקים

לא מבין איזה חתול שחור עבר בינו לאיטודיס אבל אין סיכוי שזה מקצועי
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1920 לייקים

לגמרי יש סיכוי
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
יהלום14אדום
קיבל.ה  1448 לייקים

KingAlpaca כתב: 26 פברואר 2026, 23:30 לגמרי יש סיכוי
שום סיכוי, סמרטוט יווני
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4700 לייקים

ים מדר הוא השחקן הכי חשוב של הפועל לא רק לעונה הזאת. מה שקורה איתו העונה מדאיג אותי מאד.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

adom4
קיבל.ה  758 לייקים

גביזון כתב: 26 פברואר 2026, 23:31 ים מדבר הוא השחקן הכי חשוב של הפועל לא רק לעונה הזאת. מה שקורה איתו העונה מדאיג אותי מאד.

אם נאבד אותו בגלל היווני המטומטם הזה אני נשבע שאני עושה לו לאזטיץ'
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  186 לייקים

ים מדר הערב במשחק של הנבחרת
22 נק, 3 רב, 3 אסיסט, 3 חטיפות, חסימה אחת
5\6 ל3
20 דקות

כוס אמא של איטודיס
יהלום14אדום
קיבל.ה  1448 לייקים

covid bryant כתב: 27 פברואר 2026, 22:39 ים מדר הערב במשחק של הנבחרת
5\6 ל3
20 דקות

כוס אמא של איטודיס
אכן חולה/פצוע
יאללה הביתה!!!
Nati
קיבל.ה  2953 לייקים

covid bryant כתב:ים מדר הערב במשחק של הנבחרת
5\6 ל3
20 דקות

כוס אמא של איטודיס
נו,באמת
להשוות משחק נגד קפריסין למשחק ביורוליג.
נגדם דולינסקי קלע 10
Mkorman1
קיבל.ה  73 לייקים

בואו נראה
זה האיש שהתעקש לשחק בנבחרת למרות פציעה מה שגרם להשבתה שלו במשך חודשים
זה האיש שמאז שחזר לא מזכיר בכלל את מי שהיה בעונה שעברה
וניתנו לו המון הזדמנויות שאותן לא ניצל
הבעיה היא לא רק באיטודיס למרות שגם אני חושב שהיה צריך להיות מפוטר כבר
יש כאן בעיה של מחויבות מצד ים מדר ולא להבין את זה זו עצימת עיניים והכחשה
shaar7_12
קיבל.ה  70 לייקים

אסור לשכוח את מה שהוא עשה שנה שעברה בשביל המועדון , ואי אפשר לפקפק במחויבות שלו , אבל הוא הרס לעצמו ולנו את העונה , היכולת שלו העונה לא מזכירה את אותו השחקן שהיה כל כך טוב שנה שעברה . נקווה שיחזור ליכולת הטובה , צריך לעבוד על עצמו גם בפן המנטלי
תא מרבוטא
קיבל.ה  901 לייקים

covid bryant כתב: 27 פברואר 2026, 22:39 ים מדר הערב במשחק של הנבחרת
5\6 ל3
20 דקות

כוס אמא של איטודיס
זה משחק שבלייזר פתח בו ומדר נכנס כמחליף
זה המקבילה למשחק נגד נהריה מהלאומית

בלי קשר איטודיס לא מראה מגמת שיפור
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  106 לייקים

יש במועדון מישהו עם אומץ שיכול לצאת למעט הקהל שנותר ולהסביר מה המצב שלו?
הוא כשיר? הוא פצוע? אם פצוע מדוע נכלל בסגל? אם כשיר מדוע לא שותף?
קצת תשובות
shaharot
קיבל.ה  1200 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 17 מרץ 2026, 20:50 יש במועדון מישהו עם אומץ שיכול לצאת למעט הקהל שנותר ולהסביר מה המצב שלו?
קצת תשובות
חיפשתי תגובה שלך היום בנושא בלייקני ולא מצאתי
purvis short
קיבל.ה  176 לייקים

לא הבנתי, אתה רוצה שאחרי ניצחון כזה ענק המועדון יסביר לך למה ים מדר לא שיחק? כשארטטה משאיר את יוקרס על הספסל הוא מסביר למה?
ושלא יהיה ספק: אני חושב שההתנהלות מול ים גרועה. זו שגיאה אסטרטגית רצינית של המועדון. ואסור היה להגיע למצב הזה.
אבל במקביל יש פה הסרת אחריות טוטלית גם מהשחקן. בסוף למצב הנוכחי יש אחריות גם של ים. בסוף מה שהתחיל את כל העסק הזה הוא העובדה שים הגיע לעונה פצוע, הפועל התחילה את העונה טוב ומשם יותר מסובך להשתלב ברוטציה.
ושוב: אני חושב שזו טעות מקצועית רציני העובדה שים לא משחק וזו טעות אסטרטגית.
Nati
קיבל.ה  2953 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב:יש במועדון מישהו עם אומץ שיכול לצאת למעט הקהל שנותר ולהסביר מה המצב שלו?
קצת תשובות
לקח לך זמן להתאושש מהניצחון….
בני12
קיבל.ה  2768 לייקים

shaharot כתב: 17 מרץ 2026, 20:56
יותם שירן הלא מקורי כתב: 17 מרץ 2026, 20:50 יש במועדון מישהו עם אומץ שיכול לצאת למעט הקהל שנותר ולהסביר מה המצב שלו?
קצת תשובות
חיפשתי תגובה שלך היום בנושא בלייקני ולא מצאתי
הוא עדיין מחפש את האזיקים
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  106 לייקים

purvis short כתב: 17 מרץ 2026, 21:05 לא הבנתי, אתה רוצה שאחרי ניצחון כזה ענק המועדון יסביר לך למה ים מדר לא שיחק? כשארטטה משאיר את יוקרס על הספסל הוא מסביר למה?
ושלא יהיה ספק: אני חושב שההתנהלות מול ים גרועה. זו שגיאה אסטרטגית רצינית של המועדון. ואסור היה להגיע למצב הזה.
אבל במקביל יש פה הסרת אחריות טוטלית גם מהשחקן. בסוף למצב הנוכחי יש אחריות גם של ים. בסוף מה שהתחיל את כל העסק הזה הוא העובדה שים הגיע לעונה פצוע, הפועל התחילה את העונה טוב ומשם יותר מסובך להשתלב ברוטציה.
ושוב: אני חושב שזו טעות מקצועית רציני העובדה שים לא משחק וזו טעות אסטרטגית.
זה לא רק המשחק הזה וזה לא סתם שחקן , זה ישראלי שהוא גיים ציינגר בליגה. ויש לו אופציית שחקן בקיץ להבנתי.
אני כן ארצה לדעת בהווה מה המצב שלו- פצוע או כשיר. יש משמעויות והשלכות לרשום אותו ולא לתת לו לשחק.
ים אשם שהוא נפצע? לא בטוח שהבנתי.
ולגבי העתיד- מוטלי קיבל חוזה חדש, גם איש. מה קורה עם ים? יש למועדון כוונה להשאיר אותו?
בר קולמוסא
קיבל.ה  728 לייקים

הוא לא על הספסל כי הוא לא מצליח לקחת דקות לכריס ג׳ונס. או שהוא פצוע או שזו סדרת חינוך. לא יאמן איך קבוצה עם כל כך הרבה בעיות תדמית ותקשורת עם האוהדים לא מסוגלת לכבות שום שריפה. אין שם מי שמבין את הדבר הכי ברור, שאם ים הולך כי איטודיס משחק איתו משחקי אגו זה הפסד עצום לקבוצה ולקהל?
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  746 לייקים

זה הורג אותי, איטודיס פשוט מחק אותו, ויהיו לזה השפעות.
אני לא רואה מצב שהוא ממשיך איתנו עוד עונה (אלא אם באמת מבהירים לו שאיטודיס מוחלף).

ואני באמת לא יודע מה לעשות כאן, כי אני דוגל בזה שהמועדון לא צריך להגיד למאמן את מי להכניס.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
redead
קיבל.ה  816 לייקים

אם עופר היה מתערב למאמן בשיקולים מקצועים, היו הורגים אותו ובצדק.
סוף השנה זה הזמן לחשבונות ולהערך מחדש וכבר עכשיו דיי מבינים שאיטודיס לא בדרך להמשיך
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4700 לייקים

המצב איתו מדאיג אותי מאד מאד מאד לשנים הבאות.
אם הוא פצוע זה משהו אחד, אם לא אנחנו נשלם על זה במזומן בעתיד הקרוב וזה מפחיד.
מקורב לצלחת
קיבל.ה  27 לייקים

ים כשיר, איטודיס פשוט מחק אותו. אם הוא לא שיחק אתמול ונגד ברצלונה אז אני לא רואה איפה הוא משחק, וזה עוד לפני סגל 11 הזרים וישראלי בודד שמתקרב
איש גדול
קיבל.ה  554 לייקים

מסכן הילד
גם אם יעלה לשחק זה סיטואציה בעייתית בשבילו כשהוא יודע שהמאמן לא מאמין בו.
אין מצב שהוא ואיטודיס יהיו עונה הבאה באותה קבוצה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4700 לייקים

חייב להגיד שאני לא מבין בכלל את המצב הזה, כי איטודיס בעצמו הוא זה שהאמין במדר ונתן לו דקות רבות כולל במאני טיים כשהיה מאמן שלו בפנרבח'צה, עד שהחליף אותו כמאמן יאסיקיביצ'וס.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1724 לייקים

red in blood כתב: 18 מרץ 2026, 03:02 זה הורג אותי, איטודיס פשוט מחק אותו, ויהיו לזה השפעות.
אני לא רואה מצב שהוא ממשיך איתנו עוד עונה (אלא אם באמת מבהירים לו שאיטודיס מוחלף).

ואני באמת לא יודע מה לעשות כאן, כי אני דוגל בזה שהמועדון לא צריך להגיד למאמן את מי להכניס.
המועדון לא צריך להגיד למאמן את מי להכניס כעקרון כללי, זה ברור שלא מתערבים בהחלטות מקצועיות נטו.
אתה חושב שההחלטה לא לשתף את ים מדר היא מקצועית נטו? כי לי ברור שלא. אז בהחלט למועדון יש מקום להתערב ולהגיד לאיטודיס שסדרות חינוך מטופשות כאלה - לא אצלנו. כמו אגב שיש מקום למועדון להתערב ולהגיד לאיטודיס שמצופה ממנו לשתף ישראלים גם ביורוליג. באופן כללי כמובן ולא כהנחיה ספציפית ״טימור חייב לשחק לפחות 5 דקות בכל מחצית, בעיני זאת התערבות סופר לגיטימית של מועדון שחשובה לו הדרך שלו.
שונא_מכבי
קיבל.ה  142 לייקים

מקצועית - ים נכנס לעונה באיחור אחרי שהיה פצוע תקופה ארוכה. היו לו כמה משחקים לא רעים בליגה ומאז התדרדר, הוא ללא ספק הרכז הרביעי בסגל כיום (גם אחרי טימור).

לא מקצועית - נוטים פה לזלזל בזה ואני לא מבין למה. העובדות כפי שהן נראות לי (וכמובן שאני לא מכיר מעבר למה שראיתי וקראתי ולא יודע כמה זה מדויק) הן שאבא שלו (בידיעתו או לא זה לא ממש חשוב בעיני), עלה לראיון בערוץ הספורט וטינף שם על איטודיס ועל הקבוצה; שפת הגוף של ים על הספסל מראה זלזול - זכורה לי הפעם שאיטודיס אמר משהו לספסל והוא הגיב לזה בזלזול וצחוק; וכמובן שהקבוצה הייתה בארץ הסכסוך הזה עשה לה רע וחוסר שקט - גם במהלך משחקים. אנחנו הגענו למצב שבו אוהדים שלנו שורקים בוז לשחקן שלנו!!! על זה שהוא מחטיא או מאבד כדור - מביש ומדאיג.

החזרה לסופיה עצובה לכולנו כחובבי ספורט וכאוהדי הקבוצה (אני לפחות גם הולך למשחקים אז בכלל...). אבל, חייבים להודות שנראה שהיא החזירה את השקט והשפיות לקבוצה. וזה ניכר.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  746 לייקים

פרימו לוי כתב: 18 מרץ 2026, 11:41
red in blood כתב: 18 מרץ 2026, 03:02 זה הורג אותי, איטודיס פשוט מחק אותו, ויהיו לזה השפעות.

המועדון לא צריך להגיד למאמן את מי להכניס כעקרון כללי, זה ברור שלא מתערבים בהחלטות מקצועיות נטו.
אתה חושב שההחלטה לא לשתף את ים מדר היא מקצועית נטו? כי לי ברור שלא. אז בהחלט למועדון יש מקום להתערב ולהגיד לאיטודיס שסדרות חינוך מטופשות כאלה - לא אצלנו. כמו אגב שיש מקום למועדון להתערב ולהגיד לאיטודיס שמצופה ממנו לשתף ישראלים גם ביורוליג. באופן כללי כמובן ולא כהנחיה ספציפית ״טימור חייב לשחק לפחות 5 דקות בכל מחצית, בעיני זאת התערבות סופר לגיטימית של מועדון שחשובה לו הדרך שלו.
מה שאתה מתאר זה להתערב לו במי להכניס.
גם לא חושב שצריך להגיד לאיטודיס לשתף יותר ישראלים.
המועדון צריך להשקיע המון בלקדם ישראלים, כולל אימונים מיוחדים, כדי שיהיו שחקנים ראויים ליורוליג, ולהגיד למאמן שהמועדון כגוף רואה חשיבות גדולה בזה שיהיה בסיס ישראלי טוב וחזק, אבל מאותו רגע לתת למאמן לעשות את השיקולים שלו.
אם לא מרוצים מאיך המאמן מיישם את זה כמטרה זה בסדר להחליף את המאמן, אבל לא צריך להתערב לו במי להכניס.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
אדום ותיק
קיבל.ה  1223 לייקים

שונא_מכבי כתב: 18 מרץ 2026, 13:09 מקצועית - ים נכנס לעונה באיחור אחרי שהיה פצוע תקופה ארוכה. היו לו כמה משחקים לא רעים בליגה ומאז התדרדר, הוא ללא ספק הרכז הרביעי בסגל כיום (גם אחרי טימור).

לא מקצועית - נוטים פה לזלזל בזה ואני לא מבין למה. העובדות כפי שהן נראות לי (וכמובן שאני לא מכיר מעבר למה שראיתי וקראתי ולא יודע כמה זה מדויק) הן שאבא שלו (בידיעתו או לא זה לא ממש חשוב בעיני), עלה לראיון בערוץ הספורט וטינף שם על איטודיס ועל הקבוצה; שפת הגוף של ים על הספסל מראה זלזול - זכורה לי הפעם שאיטודיס אמר משהו לספסל והוא הגיב לזה בזלזול וצחוק; וכמובן שהקבוצה הייתה בארץ הסכסוך הזה עשה לה רע וחוסר שקט - גם במהלך משחקים. אנחנו הגענו למצב שבו אוהדים שלנו שורקים בוז לשחקן שלנו!!! על זה שהוא מחטיא או מאבד כדור - מביש ומדאיג.

החזרה לסופיה עצובה לכולנו כחובבי ספורט וכאוהדי הקבוצה (אני לפחות גם הולך למשחקים אז בכלל...). אבל, חייבים להודות שנראה שהיא החזירה את השקט והשפיות לקבוצה. וזה ניכר.
אתה לגמרי צודק.
גם בתשחורת העויינת בוכים ומציינים את "השקט" מכיוון הפועל. שקט שקטע להם את מקורות ההדלפות והטינופים על הקבוצה.
לכן הם גם מחפשים להבעיר מדורות בהסתמך על התגובות של עופר על בלאט, או סיפורי ים מדר (עוזב או לא בסוף העונה, מכבי יקפצו עליו וכו )או החוזים שנחתמו עם שחקנים זרים לשנה הבא מתוך ה"דאגה" שעוד פעם יהיה סגל של הרבה שחקנים זרים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3611 לייקים

אני חייב להודות שזה גם קצת מחזיר לי את השקט והשפיות , שיש לי משהו אחר להתעסק בו מעבר לכל החרא מסביב.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1448 לייקים

שונא_מכבי כתב: 18 מרץ 2026, 13:09 מקצועית - ים נכנס לעונה באיחור אחרי שהיה פצוע תקופה ארוכה. היו לו כמה משחקים לא רעים בליגה ומאז התדרדר, הוא ללא ספק הרכז הרביעי בסגל כיום (גם אחרי טימור).

הגזמת עם טינף על הקבוצה ואיטודיס, לא זכור לי משהו יוצא דופן בריאיון הזה.
יאללה הביתה!!!
שונא_מכבי
קיבל.ה  142 לייקים

יהלום14אדום כתב: 19 מרץ 2026, 00:06

הגזמת עם טינף על הקבוצה ואיטודיס, לא זכור לי משהו יוצא דופן בריאיון הזה.
אולי הגזמתי. אבל זה פחות חשוב בעיני - מה שחשוב לי, וכנראה גם לאיטודיס, זה שאבא של שחקן (ושוב, כנראה ללא התנגדות השחקן ואולי אפילו בתמיכתו) עשה OUTING לדברים שאמורים להיסגר בתוך המועדון בין המאמן לשחקן (שלא מרוצה ממעמדו ומדקות המשחק שלו). על הדרך, הראיון הזה כמובן הבעיר אש בקהל וגרם לאנטגוניזם עוד יותר גדול כלפי המאמן - מזכיר כי זמן קצר לאחר הראיון היה משחק בית ביד אליהו והקהל עודד רוב המשחק את מדר וגם שרק בוז למאמן ואפילו לשחקן של הקבוצה תוך כדי משחק!! (כריס ג'ונס).
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4700 לייקים

#מדר_עדיין_חי

redead
קיבל.ה  816 לייקים

מעניין איך הם מתקשרים באימונים
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4700 לייקים

נכנס, יאללה ים!
ואן גוך
קיבל.ה  299 לייקים

אם איטודיס ישאר, אופתע אם ים ישאר פה שנה הבאה.
(מניח שכן, אבל מקווה מאוד שלא יפגע בנות במאבק על האליפות)
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  106 לייקים

תמיר בלאט נבחר לשחקן המחזור ביורוליג.
מדר לא רואה אותו ממטר, ולא מקבל קרדיט מהמאמן.
בושה.
d.k.
קיבל.ה  16 לייקים

אני ממש לא מצדיק את איטודי, אבל יש כאן כמה נק' להתייחסות:
- מדר ללא ספק אחד הגארדים הישראלים הטובים ואת זה אף אחד לא יקח ממנו. גם אין גארד ישראלי אחר שאפשר להגיד שיותר טוב ממנו בצורה חד משמעית.
- מדר לא הוכיח עד עכשיו שהוא שחקן לגיטימי ברמת יורוליג. כשהפועל זאת כבר קבוצת יורוליג רביעית שלו.
- יש לו גינונים והתנהלות של סופרסטאר, כשאומנם הוא שחקן ישראלי מוביל, אבל לא חושב שמחוץ לישראל הוא יזכה כיום להתעניינות משמעותית בקבוצות יורוליג ואם כן כנראה בתור שחקן משלים.

כל זה יוצר שילוב בעייתי.

כל זה לא קשור לתרומה שלו לעלייה ליורוליג בשנה שעברה, שאת זה אי אפשר לבטל.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  279 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 21 מרץ 2026, 14:55 תמיר בלאט נבחר לשחקן המחזור ביורוליג.
מדר לא רואה אותו ממטר, ולא מקבל קרדיט מהמאמן.
בושה.
בנתיים הוא נראה פחות טוב מבר
שליחת תגובה