ברית בני האור

פורום אוהדי הפועל תל אביב
שליחת תגובה
Naor
קיבל.ה  9 לייקים

רציתי להעביר מסר מלא מעט אוהדי הפועל ב״ש (מדבר בתור מנוי לדרומי בטרנר).
אין קבוצה שאנחנו יותר שמחים להיות איתה במיני מחנה אימונים משותף ממכם.
בב״ש יש סימפטיה לא קטנה להפועל ת״א, יש כמובן גם את דברים שהם מכנה משותף אם זה הצבע האדום, הסמל ואיך לא השנאה למכבי ולכורדים.
למי מכם שלא יודע האולטראס שלנו השתתף במחאה נגד האלימות המשטרתית שספגתם ואני אדבר באופן אישי בדרבי האחרון שלכם היה חגיגה פרטית לא קטנה בכלל אצלי.
בקיצור, נקווה לראות אולי עוד שת״פ כאלה בעתיד ואולי גם בתור קהלים ולא רק במועדונים.
:hapoel:
D&3
קיבל.ה  1676 לייקים

אם לא תביאו דאבל אתם מתים
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1440 לייקים

מרגיש לי שאוהד בש ממוצע יעדיף את ביתר (עזבו השנה) על פני קבוצות אחרות ובטח לא את הפועל אבל אולי אני טועה. בכל מקרה אחלה .
OMG עווופררר
Red_man
קיבל.ה  2272 לייקים

D&3 כתב: 17 מרץ 2026, 14:59 אם לא תביאו דאבל אתם מתים
:rofl:
Naor
קיבל.ה  9 לייקים

D&3 כתב: 17 מרץ 2026, 14:59 אם לא תביאו דאבל אתם מתים
אם לא תביאו את הדרבים בפליאוף אתם מתים
Naor
קיבל.ה  9 לייקים

רווי כתב: 17 מרץ 2026, 17:51 מרגיש לי שאוהד בש ממוצע יעדיף את ביתר (עזבו השנה) על פני קבוצות אחרות ובטח לא את הפועל אבל אולי אני טועה. בכל מקרה אחלה .
לא עשיתי כמובן מחקר בין אוהדי ב״ש מה העדפה שלהם אני מדבר עלי ועל הקרובים שלי בתור אוהדי ב״ש (ועד פעם מדבר מנוי ליציע הדרומי), תהיה בטוח שאתם הקבוצה המועדפת עלינו מכולם.
אני מבין מאיפה זה מגיע המחשבה שהעדפה תהיה לביתר (פוליטית, חברתית, עדתית ועוד) אבל קודם כל הקהל הבאר שבעי לא מעט ממנו מתנגדים לגזענות (עזוב את אירועי סכנין שמאוד חבל על מה שקרה כי היחסים שלנו עם סכנין לפני האירוע הנ״ל לא היו רעים בכלל), לא זכור לי ששחקנים ערבים בב״ש חוו פה איזשהי גזענות. ודבר שני לעולם לא היו יחסיים טובים עם האנלפבתים מהבירה.
טכנית לארז
קיבל.ה  2632 לייקים

Naor כתב: 17 מרץ 2026, 14:49 רציתי להעביר מסר מלא מעט אוהדי הפועל ב״ש (מדבר בתור מנוי לדרומי בטרנר).
אין קבוצה שאנחנו יותר שמחים להיות איתה במיני מחנה אימונים משותף ממכם.
בב״ש יש סימפטיה לא קטנה להפועל ת״א, יש כמובן גם את דברים שהם מכנה משותף אם זה הצבע האדום, הסמל ואיך לא השנאה למכבי ולכורדים.
למי מכם שלא יודע האולטראס שלנו השתתף במחאה נגד האלימות המשטרתית שספגתם ואני אדבר באופן אישי בדרבי האחרון שלכם היה חגיגה פרטית לא קטנה בכלל אצלי.
בקיצור, נקווה לראות אולי עוד שת״פ כאלה בעתיד ואולי גם בתור קהלים ולא רק במועדונים.
:hapoel:
:heart:
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
שליחת תגובה