amorphis כתב: ↑12 מרץ 2026, 20:06
צ'ימבויקה כתב: ↑12 מרץ 2026, 19:56
amorphis כתב: ↑12 מרץ 2026, 19:41
אתה ציני? כי ברור שהוא יעשה את זה, אנשים בודקים ביקורות על לילה במלון או שואב אבק אתה חושב שהם או המשפחות שלהם שלא יבדקו על איך מועדון בישראל התנהל בזמן המלחמה?
חוץ מזה שחקנים מדברים בינם לבין עצמם ,תהיה בטוח שכל מי שהשאירו אותו בארץ מקנא הזרים של הפועל
אני ממש ציני כן
זה שאנשים בודקים על שואב אבק לא אומר ששחקן זר שמקבל הצעה מקבוצה גדולה יותר מהקבוצה הנוכחית שלו או מקבל הצעה עם יותר כסף יבדוק ויקבל החלטה על סמך מה היה בזמן מלחמה
אגב יש אחלה דוגמה שמפריכה את התזה
מרקוס קוקו זוכר בתחילת העונה ?
זוכר למה הוא לא בא אלינו?
אני אזכיר לך הוא פחד מהמצב הבטחוני
אתה יודע מה לא השתנה ממש בחצי שנה הזו
נכון, המצב הבטחוני
אין לך שום אינדיקציה שככה זרים מקבלים החלטות
זו משאלת לב שלך שמבוססת על ספקולציה
ובעיניי דעה שגויה לגמרי והסברתי למה
לדעתי הדוגמא של קוקו נראה בדיוק את ההפך אבל מילא,
תראה את הכתבה שהתפרסמה היום על זה שהזרים של ביתר מתבאסים ומקנאים בזרים שלנו ( והשאר שפונו) ועל זה שהם מאשימים את הקבוצות האחרות בזה.
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1801328/
אם הילד שלי היה הולך לשחק במדינה שהיתה בה מלחמה אני אישית הייתי מתקשר לכל שחקן ששיחק שם בעבר להבין איך הוא הרגיש ואיך המועדון התייחס אליו.
אבל ברור שגם יש מרכיב ספקולטיבי , מילא
אישית חושב שהתנהגו ממש נכון, אפשר להתווכח על זה
אשמח אם תסביר למה הדוגמה של קוקו מראה ההפך..
לא ככ ברור לי איך זה מתכנס
אם הזרים היו מתבאסים הם היו עוזבים את הארץ כפי שעשו זרים אחרים, מוסדות פיפ״א ואופ״א היו מגנים עליהם בקלות.. ממש לא חסרים סיפורים של שחקנים שהכריחו אותם להישאר במדינה תחת סיכון, הם עזבו, ולא קרה להם דבר..
הנה התייחסות של בוריס אינו מהיום
לא כתב, השחקן עצמו:
מי שסיכם את המחנה היה שחקן הקבוצה בוריס אינו שסיפר על מה שעבר עליו, על הקבוצה ובכלל מאז תחילת מבצע "שאגת הארי": "הרגשנו מאוד טוב במחנה. היה חשוב מאוד להיות כאן, יחד כקבוצה, לשמור על כושר ולהיות ביחד בתקופה הזאת".
"ביום שהכל התחיל הרגשנו שאנחנו לא מבינים מה קורה, אבל במועדון הסבירו לנו, ביקשו מאיתנו להירגע, וגרמו לנו להבין את המצב. ישר שאלו אותנו אם אנחנו רוצים לחזור למשפחות שלנו או להישאר בישראל, לראות איך יהיו הימים הבאים, אבל אנחנו, הזרים, החלטנו להישאר כי זה כמו משפחה בשבילנו. הקבוצה היא כמו משפחה עבורנו וממש שמחנו לבוא לכאן לאילת, שזה קצת יותר בטוח, כדי להתחיל את המחנה".
על המחנה היוצא דופן הוסיף: "באנו למחנה מסוג אחר, עם הזרים והמשפחות: "זאת הייתה יוזמה נהדרת של המועדון, ממש טובה, להביא אותנו לכאן, למחנה הזה באמצע המצב, כי ברגע הזה אנחנו ממש צריכים להיות ביחד, ואני חושב שצריך להגיד תודה גדולה לבעלים, ברק אברמוב, על הרגע הזה שהוא נתן לקבוצה, למשפחות ולצוות ולשחקנים, הביא את כולנו לפה ביחד וגרם לנו להרגיש ממש בבית. אנחנו רוצים להגיד תודה גדולה לאוהדים כי אנחנו מקבלים מהם הרבה מאוד הודעות שהם איתנו, ושלא צריך לפחד, אנחנו ממש שמחים ומרגישים ממש טוב".