מציע לרכז את זה לאשכול אחד, כי כרגע זה מתפרס לכמה אשכולות כמו של צ׳יקו, ספרא או של המשחק מול חיפה.
דיבור לא נפסק על כל מיני פתרונות, נראה שכמה עומדים על הפרק -
- דחיסה של המשחקים באמצ״ש ויצירת לוז קצת עמוס + הארכה של הליגה לסוף מאי (יש מונדיאל השנה, בעייתי)
- קיצור הפלייאוף ל5 משחקים במקום 10
-המשך הליגה ללא קהל או במתכונת מצומצמת
מאוד מאוד מקווה שהמצב ירגע ומהר, מרגיש שבכל מומנטום חיובי שצברנו בשנים האחרונות הגיעה מלחמה כלשהי.
המשך הליגה
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1364 לייקים
קשה מאוד לתת פתרון כל עוד המלחמה נמשכת ואין באמת מושג מתי היא תסתיים, כאשר היא תסתיים יהיה הזמן להחליט מה עושים לפי תאריך הסיום, כרגע זה לא הזמן.ונרקומן כתב: ↑01 מרץ 2026, 13:22 מציע לרכז את זה לאשכול אחד, כי כרגע זה מתפרס לכמה אשכולות כמו של צ׳יקו, ספרא או של המשחק מול חיפה.
דיבור לא נפסק על כל מיני פתרונות, נראה שכמה עומדים על הפרק -
- דחיסה של המשחקים באמצ״ש ויצירת לוז קצת עמוס + הארכה של הליגה לסוף מאי (יש מונדיאל השנה, בעייתי)
- קיצור הפלייאוף ל5 משחקים במקום 10
-המשך הליגה ללא קהל או במתכונת מצומצמת
מאוד מאוד מקווה שהמצב ירגע ומהר, מרגיש שבכל מומנטום חיובי שצברנו בשנים האחרונות הגיעה מלחמה כלשהי.
-
amorphis
- קיבל.ה 296 לייקים
מכיוון שכל הנהגת איראן חוסלה לדעתי ייקח זמן עד שזה יגמר, מקווה שאני טועה.
-
dino
- קיבל.ה 3124 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4087 לייקים
-
KingZivos
- קיבל.ה 274 לייקים
פתרון ללא קהל חייב לרדת מהפרק. הקורונה דפקה אותנו, פעם זה היה ממש חריג משחק ללא קהל. נרמול נורא.
מה גם שבזמן מלחמה זה רק מסוכן יותר לשלום הציבור, אם ההצדקה היא כביכול שלום הציבור , כי לפני דרבי לא יבואו אלפי אוהדי הפועל ומכבי החוצה?
הכל תלוי ממתי זה יגמר, אבל נניח וזה נמשך באמת חודש או יותר הפתרון הכי טוב זה באמת הפחתת סיבוב של פלייאוף - אם כי המקופחות מזה הן הקבוצות שיש להן יותר פער לסגור בהתמודדות על המטרה שלהן שזה כרגע ביתר- במאבק אליפות , ואפשר להגיד שגם חיפה על המאבק על מקום שלישי/רביעי.
הייתי מציע פתרון של סיבוב אחד + קיזוז זה מצמצם את הפערים .. אבל באר שבע מפסידה מזה. ( הפועל מכבי ואפילו חיפה פתאום מועמדים לאליפות גם)
מה גם שבזמן מלחמה זה רק מסוכן יותר לשלום הציבור, אם ההצדקה היא כביכול שלום הציבור , כי לפני דרבי לא יבואו אלפי אוהדי הפועל ומכבי החוצה?
הכל תלוי ממתי זה יגמר, אבל נניח וזה נמשך באמת חודש או יותר הפתרון הכי טוב זה באמת הפחתת סיבוב של פלייאוף - אם כי המקופחות מזה הן הקבוצות שיש להן יותר פער לסגור בהתמודדות על המטרה שלהן שזה כרגע ביתר- במאבק אליפות , ואפשר להגיד שגם חיפה על המאבק על מקום שלישי/רביעי.
הייתי מציע פתרון של סיבוב אחד + קיזוז זה מצמצם את הפערים .. אבל באר שבע מפסידה מזה. ( הפועל מכבי ואפילו חיפה פתאום מועמדים לאליפות גם)
-
amorphis
- קיבל.ה 296 לייקים
השחקנים נמצאים ביחד במלון או התפזרו כל אחד למדינתו?
יש איתם נציג של הקבוצה או מאמן כושר?
הם מתאמנים?
יש איתם נציג של הקבוצה או מאמן כושר?
הם מתאמנים?
-
dino
- קיבל.ה 3124 לייקים
וואלה ספורט
הפועל תל אביב העבירה את שחקניה ועובדיה הזרים למלון בעקבה, אך מדובר במהלך זמני, כי כבר היום (שני) הם אמורים לעבור לטאבה ומשם ובתקווה להמשיך אתונה, שתהיה תחנת היעד שלהם בשלב זה.
במועדון מדווחים כי הזרים חזקים ומודעים למצב. עם זאת, מי שמודאגים הם בני המשפחה המורחבת שמתקשרים בדאגה, והם מצדם מרגיעים אותם. מרקוס קוקו חשש להגיע לישראל בקיץ בשל המצב, אך השהייה לצד חברו פרנן מאיימבו והזרים הנוספים מרגיעה אותו כרגע.
בשלב זה הוכרז מצב חירום בישראל עד ה-12 במרץ (בעוד עשרה ימים). במנהלת יש כמה תוכניות לחידוש הליגה בהמשך: קיום משחקים ללא קהל, קיום מספר משחקים בשבוע, וגם האפשרות לקצר את משחקי הפלייאוף לסיבוב אחד נמצאת על הפרק - אך החלטות יתקבלו רק כשניתן יהיה לחזור לפעילות
-
Gania23
- קיבל.ה 153 לייקים
זה נכון שבגלל המלחמה לשחקנים יש זכות להשתחרר בחינם ולהיות שחקנים חופשיים?
-
KingZivos
- קיבל.ה 274 לייקים
ממש לא- זו צריכה להיות הוראה ברורה של פיפ״א כמו שהפעילו באוקראינה זה לא אוטומטי
אלא- אם לא סיפקת לשחקן שכר + ביטחון ( ולהעביר למדינה זרה זה ביטחון, ושכר אני מניח שלא בעיה ) ואז הפרת חוזה בכללי והוא יכול לגשת לפיפ״א.
בקיצור אין מה להכנס ללחץ מיותר מה גם שנראה שהזרים של הפועל לפחות חלקם מאוד מחוברים לקבוצה, וחלקים רק התחילו לשחק ועם טעם של עוד.
אני יכול להעריך שאלא אם זה יהיה יותר מחודש- כל השחקנים יחזרו.
יותר מזה אני כבר לא יודע כי גם השחקנים לא רוצים להיפגע מקצועית.
לדעתי אבל לפי קצב הירי הנוכחי אין סיכוי שזה יהיה יותר מחודש. כבר עכשיו מדובר על 3 אזעקות ביממה.
עוד שבוע אם זה ממשיך זה עובר לאזעקה פעם בכמה ימים כמו עם החוטים ושגרה במשק וכנראה משחקים בלי קהל .. השאלה איך גורמים לשחקנים לבלוע גם את זה אם זה יהיה המצב.
- covid bryant
- קיבל.ה 176 לייקים
אסף
ליידנר פיבן מורגן ארצל
קורין אלים אלקוקין טוריאל
דאפה אלטמן
ליידנר פיבן מורגן ארצל
דאפה אלטמן
-
gershon
- קיבל.ה 353 לייקים
אימפריהcovid bryant כתב: ↑02 מרץ 2026, 17:42 אסף
ליידנר פיבן מורגן ארצל
דאפה אלטמן
שכחת רק שליידנר יהיה פצוע
-
Mario
- קיבל.ה 437 לייקים
פצוע בגלל שרץ לממדgershon כתב: ↑02 מרץ 2026, 19:06אימפריהcovid bryant כתב: ↑02 מרץ 2026, 17:42 אסף
ליידנר פיבן מורגן ארצל
דאפה אלטמן
שכחת רק שליידנר יהיה פצוע
- רווי
- קיבל.ה 1428 לייקים
------------צור-----------
ליידנר--ישראלוב--ארצל--פיבן
--אל ים---אלטמן---אלקוקין--
מורבוס----דאאפה----טוריאל
ספסל: עמוס, מורגן, גלברד, למקין, קורין.
הרכב לאליפות קלללללל
ליידנר--ישראלוב--ארצל--פיבן
--אל ים---אלטמן---אלקוקין--
מורבוס----דאאפה----טוריאל
ספסל: עמוס, מורגן, גלברד, למקין, קורין.
הרכב לאליפות קלללללל
OMG עווופררר
-
Gania23
- קיבל.ה 153 לייקים
צור
למקין ארצל פיבן ליידנר
טוריאל אל-ים אלקוקין מורבוס
דאפה אלטמן
אחלה הרכב האמת
למקין ארצל פיבן ליידנר
טוריאל אל-ים אלקוקין מורבוס
דאפה אלטמן
אחלה הרכב האמת
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 437 לייקים
לא לשים את למקין בהרכב ישראלים שלנו בזמן שהוא מצליח לפתוח בהרכב הרגיל שלנו כולל זרים זה מטורף
את הסם הכי גדול
- בונדר
- קיבל.ה 293 לייקים
אין לי פיתרון יותר טוב, וברור שזה תאורטי לגמרי, אבל זה לא עושה לי טוב לראות בלם כמגן ימני אחרי שהתרגלתי לקוקו.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
- בונדר
- קיבל.ה 293 לייקים
בוסקילה צפוי להיות כשיר בקרוב?
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
-
KingZivos
- קיבל.ה 274 לייקים
אם יש משהו אחד חיובי בפגרה הכפויה הזו- שחקנים שרק חזרו מפציעה- טוריאל, בוסקילה, ליידנר
ומאימבו שצפוי לחזור מקרוב
יתאוששו הרבה יותר טוב בלי לחץ ישר של משחקים של פלייאוף עליון שעליהם ״להציל את המולדת״
ומאימבו שצפוי לחזור מקרוב
יתאוששו הרבה יותר טוב בלי לחץ ישר של משחקים של פלייאוף עליון שעליהם ״להציל את המולדת״
-
dino
- קיבל.ה 3124 לייקים
שום דבר לא מובן מאליו, אי אפשר לקרוא לזה פגרה כי אין יכולת לדעת אם הליגה תחזור ואיך ואם יהיו זרים
לא לשכוח שאין אימונים מסודרים וצריך גם להכניס לכושר וככל שיעבור הזמן אז גם תצטרך יותר זמן הכנה.
-
KingZivos
- קיבל.ה 274 לייקים
אני נוטה להסתכל על חצי הכוס המלאה- ברור שאין אימונים וצריך לחזור לכושר משחק , אבל השחקנים בטוח מתאמנים ולא יבואו קבבונים כמו אחרי פגרת קיץ.
וחוץ מזה מההיבט הזה כולם באותה סירה.
-
dino
- קיבל.ה 3124 לייקים
walla sport
קבוצות ליגת העל והליגה הלאומית ממתינות בדריכות רבה לקראת החזרה לאימונים, בכפוף להנחיות פיקוד העורף ובתקווה שתהיינה בקרוב הקלות בכל הנוגע להתקהלויות וחזרה חלקית לשגרה.
מנהלת הליגות בכדורגל שלחה מכתב לכל הקבוצות ובו עדכנה על המשך הלו"ז המסתמן, בכל הנוגע לחזרה חלקית לפעילות: תחילה לאימונים ואחר כך, כפי שכולם מחכים ומייחלים, גם לחזרה מלאה של הליגות עצמן.
בתסריט האופטימי של ראשי המנהלת, המטרה היא להחזיר קבוצות לאימונים כבר החל מהשבוע הבא, בכפוף כמובן לכל הנחיות פיקוד העורף, ואם הכל יילך כמתוכנן להחזיר את הליגות לפעילות לקראת סוף חודש מרץ.
כמובן שנכון להיום ההנחיות של פיקוד העורף לא השתנו והכל עדיין מושבת. במנהלת, כמו בגופים אחרים, עוקבים אחר המצב הביטחוני, המלחמה מול איראן וכמו כן פתיחת החזית הנוספת מול החיזבאללה בצפון המדינה, כאשר בהתאם להתרחשויות הביטחוניות ביומיים-שלושה הקרובים אפשר יהיה להתחיל ולתכנן את נושא ההקלות והחזרה לאימונים.
במכתב שהועבר לקבוצות נכתב שוב שכפי שכבר הובהר בישיבות האחרונות, המטרה היא לסיים את הליגות בצורה ספורטיבית על כר הדשא וללא קיצורי מחזורים או ביטול משחקים.
כמו כן נאמר לקבוצות שהליגה תתארך ככל הנראה לפחות עד סוף חודש מאי, והקבוצות התבקשו להיערך בהתאם - הן בהכנת כל השחקנים, אנשי הצוות וכל מי שקשורים לקבוצות, והן בהודעות ובהיערכות מתואמת גם מול מנהלי האצטדיונים בהם מקיימת כל קבוצה את משחקיה.
ברגע שתתקבל ההחלטה לחזור לפעילות מלאה, יפורסמו גם מועדי המשחקים, כולל מועדי שני המחזורים שכבר הודיעו על דחייתם בשל המצב הביטחוני.
בקבוצות עצמן כבר החלו בהכנות לקראת חזרה לאימונים, כאשר אחד הנושאים המורכבים יותר יהיה להחזיר את כל השחקנים הזרים השוהים בחו"ל ועזבו את הארץ בשל המצב הביטחוני. לא מעט זרים טסו למדינותיהם ועבור חלקם החזרה לישראל לא תהיה פשוטה.
"הלוואי שנגיע למצב שזו תהיה הבעיה שלנו", אמר גורם באחד המועדונים בליגת העל. "קודם כל שהמצב יירגע כאן, זה הכי חשוב. אחר כך נטפל בהחזרת כל השחקנים והמשפחות שלהם. הכל יטופל שלב שלב".
קבוצות ליגת העל והליגה הלאומית ממתינות בדריכות רבה לקראת החזרה לאימונים, בכפוף להנחיות פיקוד העורף ובתקווה שתהיינה בקרוב הקלות בכל הנוגע להתקהלויות וחזרה חלקית לשגרה.
מנהלת הליגות בכדורגל שלחה מכתב לכל הקבוצות ובו עדכנה על המשך הלו"ז המסתמן, בכל הנוגע לחזרה חלקית לפעילות: תחילה לאימונים ואחר כך, כפי שכולם מחכים ומייחלים, גם לחזרה מלאה של הליגות עצמן.
בתסריט האופטימי של ראשי המנהלת, המטרה היא להחזיר קבוצות לאימונים כבר החל מהשבוע הבא, בכפוף כמובן לכל הנחיות פיקוד העורף, ואם הכל יילך כמתוכנן להחזיר את הליגות לפעילות לקראת סוף חודש מרץ.
כמובן שנכון להיום ההנחיות של פיקוד העורף לא השתנו והכל עדיין מושבת. במנהלת, כמו בגופים אחרים, עוקבים אחר המצב הביטחוני, המלחמה מול איראן וכמו כן פתיחת החזית הנוספת מול החיזבאללה בצפון המדינה, כאשר בהתאם להתרחשויות הביטחוניות ביומיים-שלושה הקרובים אפשר יהיה להתחיל ולתכנן את נושא ההקלות והחזרה לאימונים.
במכתב שהועבר לקבוצות נכתב שוב שכפי שכבר הובהר בישיבות האחרונות, המטרה היא לסיים את הליגות בצורה ספורטיבית על כר הדשא וללא קיצורי מחזורים או ביטול משחקים.
כמו כן נאמר לקבוצות שהליגה תתארך ככל הנראה לפחות עד סוף חודש מאי, והקבוצות התבקשו להיערך בהתאם - הן בהכנת כל השחקנים, אנשי הצוות וכל מי שקשורים לקבוצות, והן בהודעות ובהיערכות מתואמת גם מול מנהלי האצטדיונים בהם מקיימת כל קבוצה את משחקיה.
ברגע שתתקבל ההחלטה לחזור לפעילות מלאה, יפורסמו גם מועדי המשחקים, כולל מועדי שני המחזורים שכבר הודיעו על דחייתם בשל המצב הביטחוני.
בקבוצות עצמן כבר החלו בהכנות לקראת חזרה לאימונים, כאשר אחד הנושאים המורכבים יותר יהיה להחזיר את כל השחקנים הזרים השוהים בחו"ל ועזבו את הארץ בשל המצב הביטחוני. לא מעט זרים טסו למדינותיהם ועבור חלקם החזרה לישראל לא תהיה פשוטה.
"הלוואי שנגיע למצב שזו תהיה הבעיה שלנו", אמר גורם באחד המועדונים בליגת העל. "קודם כל שהמצב יירגע כאן, זה הכי חשוב. אחר כך נטפל בהחזרת כל השחקנים והמשפחות שלהם. הכל יטופל שלב שלב".
-
dino
- קיבל.ה 3124 לייקים
KingZivos כתב: ↑04 מרץ 2026, 12:01אני נוטה להסתכל על חצי הכוס המלאה- ברור שאין אימונים וצריך לחזור לכושר משחק , אבל השחקנים בטוח מתאמנים ולא יבואו קבבונים כמו אחרי פגרת קיץ.
וחוץ מזה מההיבט הזה כולם באותה סירה.
מבחינת כושר ואימונים יתכן שבאותה סירה, אך לא מבחינת זרים
יש כאלו קבוצות שהזרים בישראל(למשל ביטר)
-
KingZivos
- קיבל.ה 274 לייקים
אוקיי אז ממחר מותר התקהלות של 50 אם אפשר להגיע למרחב מוגן- אני מניח שזה יחזיר את השחקנים לאימונים.
לגבי השחקנים הזרים- לא יודע אם הם מפוזרים או מאוחדים אבל אם אפשרי הייתי מרכז אותם במדינה אחת לזמן הקרוב ועורך להם אימונים ביחד. מקווה שמישהו חושב על זה.. עד כה הראו בהנהלה שפעלו יפה מאוד מקווה שזה ימשיך גם כאן.
לגבי הליגה - לדעתי ברגע שיאפשרו, לדעתי יתחיל בלי קהל לצערי.
50 התקהלות זה גבולי-
כל סגל נניח 20 וצריך גם רופא מאמנים כמה מאבטחים ושופטים וכו
להערכתי למשחק תקין צריך 50-60 אנשים
אבל אולי אני טועה..
בכל מקרה כולי תקווה שלפחות הפלייאוף יהיה עם קהל.
לגבי השחקנים הזרים- לא יודע אם הם מפוזרים או מאוחדים אבל אם אפשרי הייתי מרכז אותם במדינה אחת לזמן הקרוב ועורך להם אימונים ביחד. מקווה שמישהו חושב על זה.. עד כה הראו בהנהלה שפעלו יפה מאוד מקווה שזה ימשיך גם כאן.
לגבי הליגה - לדעתי ברגע שיאפשרו, לדעתי יתחיל בלי קהל לצערי.
50 התקהלות זה גבולי-
כל סגל נניח 20 וצריך גם רופא מאמנים כמה מאבטחים ושופטים וכו
להערכתי למשחק תקין צריך 50-60 אנשים
אבל אולי אני טועה..
בכל מקרה כולי תקווה שלפחות הפלייאוף יהיה עם קהל.