גיא פרימור מונה למנכ"ל

פורום אוהדי הפועל תל אביב
shaharot
קיבל.ה  1209 לייקים

האדום הצורר כתב: 01 מרץ 2026, 22:17 הטעות שהוא עשה זה שהוא כל כך יותר טוב מהמקביל שלו בכדורסל שהמשתמש רד אין בלאד חייב להעביר ביקורת על התפקוד שלו גם אם אין על מה.
מאוד מעצבן אותי ההשוואות הלא קשורות האלו
אבל גם הכדורסל התנהל בצורה טובה עם הזרים ובכלל עם כל המערך שהקימו בסופיה
אבל תמשיך להרעיל
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  755 לייקים

האדום הצורר כתב: 01 מרץ 2026, 22:17 הטעות שהוא עשה זה שהוא כל כך יותר טוב מהמקביל שלו בכדורסל שהמשתמש רד אין בלאד חייב להעביר ביקורת על התפקוד שלו גם אם אין על מה.
על מה דה פאק אתה מדבר?
ברור שהוא עשרות מונים עדיף על המנכ״ל בכדורסל. להבדיל ממך, אני לא הולך עם הראש בקיר ועם אג׳נדה על הכל, אלא מבקר כשצריך ומשבח כשצריך.

איזה טעויות הוא עשה?
ההתנהלות בנושא ביטול הדרבי למשל, גם בזמן אמת וגם עכשיו, כשהעיכוב גרם לזה שהסיכוי שהערעור יתקבל הוא על הנייר בלבד.
או המו״מ מול המשטרה בנושא החולצות.
או נושא חנות המוצרים, שהעובדה שבאמצע העונה הקבוצה מוציאה הודעה לא לקנות בחנות - וזהו, היא מצב אבסורד.
וגם דברים שהם יותר סובייקטיביים, אבל אני ממש ממש נגד שיטת ניקוד החוץ, שמונע מאוהדים חדשים או קהל באזורים מרוחקים להגיע למשחקים.

שוב, הוא עושה המון דברים מעולים, וכאמור - עושה אותם ברמה מעל מה שאנחנו מכירים בליגה.
אבל הוא לא חף מטעויות, וחלקן חוזרות בתחומים מסויימים, וזה בעייתי בעיני, וצריך להגיד את זה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
Spiderman
קיבל.ה  192 לייקים

red in blood כתב: 01 מרץ 2026, 23:50
על מה דה פאק אתה מדבר?
ברור שהוא עשרות מונים עדיף על המנכ״ל בכדורסל. להבדיל ממך, אני לא הולך עם הראש בקיר ועם אג׳נדה על הכל, אלא מבקר כשצריך ומשבח כשצריך.

איזה טעויות הוא עשה?
ההתנהלות בנושא ביטול הדרבי למשל, גם בזמן אמת וגם עכשיו, כשהעיכוב גרם לזה שהסיכוי שהערעור יתקבל הוא על הנייר בלבד.
או המו״מ מול המשטרה בנושא החולצות.
או נושא חנות המוצרים, שהעובדה שבאמצע העונה הקבוצה מוציאה הודעה לא לקנות בחנות - וזהו, היא מצב אבסורד.
וגם דברים שהם יותר סובייקטיביים, אבל אני ממש ממש נגד שיטת ניקוד החוץ, שמונע מאוהדים חדשים או קהל באזורים מרוחקים להגיע למשחקים.

שוב, הוא עושה המון דברים מעולים, וכאמור - עושה אותם ברמה מעל מה שאנחנו מכירים בליגה.
אבל הוא לא חף מטעויות, וחלקן חוזרות בתחומים מסויימים, וזה בעייתי בעיני, וצריך להגיד את זה.
כמה שטויות אתה כותב. מחילה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4175 לייקים

Niro כתב: 08 ינואר 2026, 13:08 עשיתי טעות ובפקקים של יום חמישי האזנתי לפודקאסט "לא מציאה" שראיינו את עמית פסט, המנכ"ל הקודם בתקופת מינצברג. איזה עצבים זה הביא לי.
הוא מספר שם על כל הטריקים הבסטיונריים שעשתה ההנהלה הקודמת, הפרות חוזה, הוצאות שלא רשומות בספרים, פשוט הפקירו את המועדון שלנו לגורלו.
זאת בושה וחרפה ששרון ניסנוב הוא חבר הנהלת התאחדות מטעם הפועל תל אביב, בושה וחרפה. לא פחות. עזבו את זה שאני מתבייש שהוא והחברים שלו בכלל מראים את הפרצוף שלהם בבלומפילד, אבל להיות בתפקיד "מכובד" עלק מטעמנו אחרי מה שהם עשו?
מעבר לזה, כל מי שבא בטענות שפרימור הוא המנכ"ל של המועדון צריך ללכת ולשמוע את הראיון הזה. הבחור פסט באיש צעיר ונחמד, היה אז בן 30, לא היו לא שום כישורים לתפקיד ופרימור מוכשר פי 1000 ממנו. אנחנו בידיים טובות הרבה יותר ממה שהיינו גם בתקופת ניסנוב וגם בתקופת מינצברג ואסור לנו לשכוח את כל האנשים האלה שגרמו לנו לסבל.
כתבתי על כך בזמנו, אבל כאוהד הפועל הדבר שהכי הובכתי לשמוע בתקופת ניסנובס היה את העוזר מאמן בחוג כדורגל של הילד שלי, ששיחק בהפועל בנוער מספר שהם משחקים עם כדורים קרועים, לפעמים אין מים בכלל באימון, ותנאים בסיסיים לכדורגל אין שם.
אוי זה היה כ"כ מביך לשמוע.

לא יעזור, בלי ניהול מקצועני אי אפשר להגיע לשום דבר לאורך זמן. הצלחה נקודתית פה ושם ותו לא.
המינצברגים היו פי אלף על הניסנובס והחמיאו להם פה המון ובצדק...אבל בפועל הסתבר שהם לא באמת השלימו רכישה מלאה של קבוצה ואנשי המקצוע שהם בחרו...אוי...
יחד, רק יחד! :heart:
אדום ותיק
קיבל.ה  1235 לייקים

התנהלות מעולה של הפועל בתקופת החרום בהובלת פרימור. כל הכבוד.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
שליחת תגובה