גם כשהוא קצת טועה תמיד מתקן ותמיד משרה ביטחון
בכלל, חוליית הגנה מהטובות שאני זוכר בהפועל
אם משלימים אותה עם מגן שמאל ברמה של קוקו אנחנו עם ההגנה הכי טובה בליגה בפער בעיני
וולקאם צ'יקו
-
Piz
- קיבל.ה 144 לייקים
תגידו אני מבין נכון שהמצב הוא כזה : שאין לו חוזה לעונה הבאה ואין לנו אופציה עליו?
- רדפוקס
- קיבל.ה 6138 לייקים
-
Piz
- קיבל.ה 144 לייקים
זה לא הצלחתי להבין עד הסוף, הרי יש לנו אופציה מול הקבוצה שבה נגמר לו החוזה, אז אנחנו יכולים לממש את האופציה מול קבוצה שלמעשה הוא כבר לא שחקן שלה? הרי על פי החוק בחצי שנה ארונה בחוזה הוא יכול לחתום בכל מקום, האופציה שיש לנו מול קבוצה שהחוזה שלו מולה נגמר עוצרת אותו מלעשות את זה?
- רדפוקס
- קיבל.ה 6138 לייקים
החוזה שלו אצלנו נגמר ביוני, לכן את האופציה צריך לממש עד יוני, חצי שנה אחרי זה החוזה שלו ברסיפה נגמר.Piz כתב: ↑28 פברואר 2026, 17:11זה לא הצלחתי להבין עד הסוף, הרי יש לנו אופציה מול הקבוצה שבה נגמר לו החוזה, אז אנחנו יכולים לממש את האופציה מול קבוצה שלמעשה הוא כבר לא שחקן שלה? הרי על פי החוק בחצי שנה ארונה בחוזה הוא יכול לחתום בכל מקום, האופציה שיש לנו מול קבוצה שהחוזה שלו מולה נגמר עוצרת אותו מלעשות את זה?
-
KingZivos
- קיבל.ה 274 לייקים
הוא ופלקאו יצאו בסטורים לאוהדים ומודים לתמיכה של המועדון וצפירה מרגיעה
למה אני מאוהב בזרים שלנו השנה?
למה אני מאוהב בזרים שלנו השנה?
-
איל
- קיבל.ה 164 לייקים
- רועי גווארה
- קיבל.ה 537 לייקים
מצוין!
סעיף יציאה?
שנתיים מהיום או עד סוף העונה?הפועל ת"א רכשה את צ'יקו מספורטינג רסיפה ב-300 אלף יורו, סכום נמוך מאופציית הרכישה שעמדה על 550 אלף יורו. הבלם מושאל לקבוצה מהמועדון הברזילאי וכעת יישאר לשנתיים נוספות
סעיף יציאה?
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
Niro
- קיבל.ה 2426 לייקים
כשהייתי נער לא הייתי מאוהב ככה בשחקן זר בהפועל. אולי זה Recency Bias, אבל בחצי עונה אצלנו הוא עבר בשבילי את כולם.