עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
בני12
קיבל.ה  2721 לייקים

Shacham כתב: 21 פברואר 2026, 14:12
red in blood כתב: 21 פברואר 2026, 00:26
Shacham כתב: 20 פברואר 2026, 17:22

גם אם הייתה הצבעה היינו מגיעים לפברואר 26 בדיוק באותו מצב. כשעברנו ליד אליהו כמעט כל הקהל התגייס מאחורי המועדון חוץ מהאולטראס ותומכיהם שלא היו מגיעים גם אם הייתה הצבעה. המעבר הזה נכשל כי הוא לא היה צריך לקרות מלכתכילה בכזה חיפזון ועד שאין התקדמות עם האולם, וכי מאז שהוא קרה המועדון מנוהל באופן מזעזע.
1. אם הייתה הצבעה (וזו הייתה מתקבלת על יד אליהו באמת), העמותה הייתה נותנת את בירכתה למעבר, ולא היה את ניתוק היחסים המוחלט הזה, שהוביל להתפרקות העמותה ולינאי פועל ללא ריסון או אופוזיציה.
2. אם הייתה הצבעה, העמותה הייתה זזה ממחשבה שהתפקיד שלה זה רק למנוע מעבר ליד אליהו, והיה אפשר לדון על מה התפקיד שלה בעידן הבעלות הפרטית הנוכחי.
3. אם הייתה הצבעה, העמותה לא הייתה מאבדת את האמון של חלק ענק מהקהל, והייתה יכולה לשחק תפקיד כלשהו בחיבור הקהל מחדש לקבוצה עם המשבר והקרע שיש עכשיו.

אני לא הייתי בישיבות ההנהלה, אני לא יודע מי שם החליט לא לקיים את ההצבעה, אז מבחינתי אני לא מצביע על אשמים ספציפיים - הם כולם אשמים.

(ושיהיה ברור - לא רק הם. גם ינאי אשם בהמון דברים.)
הרשיתי לעצמי לחלק את ההודעה שלך לנקודות.

לגבי נקודות 1 ו2, הזעזועים והעזיבות של ההנהלה הקודמת לאחר הרכישה של עופר התחילו לפני המעבר ליד אליהו עם עזיבות רבות וטענות של אלה שנשארו (כולל רמי בדיעבד) שלא ממש אפשרי לעבוד עם הבנאדם ושהוא לא ממש מקשיב לאף אחד. גם לאחר המעבר וההיפרדות מהעמותה אנחנו רואים תחלופה גבוהה בשדרה הניהולית, ורואים את זה אפילו בחברות האחרות שלו. לא סתם המנכ"ל הנוכחי הוא חסר יכולות חוץ מלהיות יס מן של עופר. בעיניי התרחיש היחיד שהעמותה הייתה נשארת עם עופר עד היום זה בתור חותמת גומי. רמי לא אשם כאן.

לגבי נקודה 3, זה אולי נכון. רק אולי כי כמו שכתבתי לדעתי פיצוץ בין עופר והעמותה היה בלתי נמנע אפילו אם היו זורמים איתו על יד אליהו, ואחריו אני חושב שהיינו רואים חרא נזרק על העמותה - על החובות, על זה שהם "אינטרסנטים שגנבו להם את הגבינה", על זה שהם שפוטים של האולטראס... בקיצור ביקורת באותה רוח שאנחנו רואים היום. אני לא בטוח בכלל שעצם ההצבעה היה משנה לגמרי את היחס לעמותה. אבל בכל מקרה - זה גם לא היה מונע את המצב הגרוע הנוכחי שהוא נוראי ובעיקר על עופר. רק אולי הופך את התיקון שלו ליותר קל.
העזיבות והזעזועים התחילו רק לאחר ההחלטה על המעבר בעקבות לחץ מאסיבי של האולטראס עליהם.
היחידים שלא נכנעו ללחץ היו ברגר וישי

עד החודש האחרון לא היו עזיבות אצל עופר
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  1102 לייקים

בני12 כתב: 21 פברואר 2026, 18:54

1. אם הייתה הצבעה (וזו הייתה מתקבלת על יד אליהו באמת), העמותה הייתה נותנת את בירכתה למעבר, ולא היה את ניתוק היחסים המוחלט הזה, שהוביל להתפרקות העמותה ולינאי פועל ללא ריסון או אופוזיציה.
2. אם הייתה הצבעה, העמותה הייתה זזה ממחשבה שהתפקיד שלה זה רק למנוע מעבר ליד אליהו, והיה אפשר לדון על מה התפקיד שלה בעידן הבעלות הפרטית הנוכחי.
3. אם הייתה הצבעה, העמותה לא הייתה מאבדת את האמון של חלק ענק מהקהל, והייתה יכולה לשחק תפקיד כלשהו בחיבור הקהל מחדש לקבוצה עם המשבר והקרע שיש עכשיו.

אני לא הייתי בישיבות ההנהלה, אני לא יודע מי שם החליט לא לקיים את ההצבעה, אז מבחינתי אני לא מצביע על אשמים ספציפיים - הם כולם אשמים.

לגבי נקודות 1 ו2, הזעזועים והעזיבות של ההנהלה הקודמת לאחר הרכישה של עופר התחילו לפני המעבר ליד אליהו עם עזיבות רבות וטענות של אלה שנשארו (כולל רמי בדיעבד) שלא ממש אפשרי לעבוד עם הבנאדם ושהוא לא ממש מקשיב לאף אחד. גם לאחר המעבר וההיפרדות מהעמותה אנחנו רואים תחלופה גבוהה בשדרה הניהולית, ורואים את זה אפילו בחברות האחרות שלו. לא סתם המנכ"ל הנוכחי הוא חסר יכולות חוץ מלהיות יס מן של עופר. בעיניי התרחיש היחיד שהעמותה הייתה נשארת עם עופר עד היום זה בתור חותמת גומי. רמי לא אשם כאן.

לגבי נקודה 3, זה אולי נכון. רק אולי כי כמו שכתבתי לדעתי פיצוץ בין עופר והעמותה היה בלתי נמנע אפילו אם היו זורמים איתו על יד אליהו, ואחריו אני חושב שהיינו רואים חרא נזרק על העמותה - על החובות, על זה שהם "אינטרסנטים שגנבו להם את הגבינה", על זה שהם שפוטים של האולטראס... בקיצור ביקורת באותה רוח שאנחנו רואים היום. אני לא בטוח בכלל שעצם ההצבעה היה משנה לגמרי את היחס לעמותה. אבל בכל מקרה - זה גם לא היה מונע את המצב הגרוע הנוכחי שהוא נוראי ובעיקר על עופר. רק אולי הופך את התיקון שלו ליותר קל.
העזיבות והזעזועים התחילו רק לאחר ההחלטה על המעבר בעקבות לחץ מאסיבי של האולטראס עליהם.

אבי זיינדברג עזב ביולי 2024, נדב טנא ושחר גרשון עזבו בספטמבר 2024. רמי כהן עזב באוקטובר 2024 כשהמעבר ליד אליהו היה חזק ברקע אבל הדיווחים על כך שעופר לא ממש שם עליו התחילו חודשים לפני זה וגם רמי אמר את זה כשעזב:
"כל מה שחשבנו שנטפל בו כעמותה או ברמה האישית, כל מה שתכננו לטפל בו בעזרת הניסיון והידע שלי נפל מחוץ לאחריותי. הרגשתי שאני נשאר כדי לשמור על כל מה שציינתי בהתחלה, אבל שנשאר פה רק תואר. מי שמתאר זאת כעניין של אגו עושה כן כי הוא נוהג כך ביום יום. אני תמיד את זה בחשבון. המערכת יודעת לחיות עם התקשורת, להביא הישגים עם המנהלת ולהביא הישגים בקהילה. היה כדאי לדעת להשתמש בה. אם זה לא קורה, אין טעם להתעקש סתם. זה הזמן הנכון עבורי לפנות, להתפטר, המונח לא באמת מעניין. אין טעם להתהדר בנוצות לא שלי, לתפקיד אין משמעות".
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  725 לייקים

Shacham כתב: 20 פברואר 2026, 17:22

גם אם הייתה הצבעה היינו מגיעים לפברואר 26 בדיוק באותו מצב. כשעברנו ליד אליהו כמעט כל הקהל התגייס מאחורי המועדון חוץ מהאולטראס ותומכיהם שלא היו מגיעים גם אם הייתה הצבעה. המעבר הזה נכשל כי הוא לא היה צריך לקרות מלכתכילה בכזה חיפזון ועד שאין התקדמות עם האולם, וכי מאז שהוא קרה המועדון מנוהל באופן מזעזע.

אבל אל תשכח שבהתחלה הם עבדו נהדר יחד. לא אמרתי שרגע המעבר היה מה ששינה את התמונה, אלא שצורת ההתייחסות של העמותה לנושא המעבר.
ינאי נהיה מיליטנט לעמותה ולשאר האנשים בהנהלה כשהרגיש (ואני מתכוון הרגיש, כלומר זה הזווית שלו ולא עובדה אבסולוטית) שאלו מנסים להכשיל אותו מלעשות מהלכים שהוא חושב שנכונים לקבוצה, שזה התחיל הרי סביב האולם,
והעמותה נהייתה אנטי לינאי ברגע שהם חשבו שהם הולך לעבור אולם וזה התפקיד שלהם למנוע את זה.

בפועל התפקיד שלהם היה צריך להיות אחרת - ברגע שינאי התחיל לחשוב על הרעיון הזה, הם היו צריכים לשבת איתו, להסביר לו את הרגישות של הדבר הזה לאוהדים, אבל להגיד שבשורה התחתונה ההחלטה היא שלו על המעבר, אבל בהתאם להסכם, ברגע שהוא יחליט את זה הם יצטרכו לכנס את חברי העמותה, שם הוועד המנהל יגידו את ההמלצה שלהם, ינאי יוכל להסביר עמדתו, ולבסוף חברי העמותה יצביעו ויחליטו האם להטיל ווטו או לא להטיל ווטו על המהלך. להסביר שזה אפילו לא החלטה שלהם כוועד, אלא הם מחוייבים לזה חוזית ותקנונית.
זהו, אין ניסיון להכשיל, אין ניסיון למנוע משהו בכח, אין ניסיון לקחת שליטה. תנאי עבודה ברורים ומוגדרים מראש.
זה לא היה מכניס את ינאי למצב מיליטנטי, זה לא היה מתחיל את וויכוחי השליטה שבה ינאי התחיל להוריד פקודות לכל איש מקצוע במועדון לא משנה כמה קטן. כלומר זה היה ממשיך את המצב כמו שהיה אז.

העמותה מכרה לינאי את השליטה בקבוצה, פשוט וברור. הייתי נגד זה, אבל זה עבר וזה היה רצון הקהל, אז לפי זה צריך לפעול.
התפקיד שלה אחרי זה היה אמור להיות לעזור להנהלה בפעולות שלה, לפעול לגשר בין רצונות הקהל לפעולות הקבוצה, לדאוג לחיבור הקהל, ולדאוג להקים רשת בטחון אם הבעלים פתאום עוזב, כדי שהקבוצה לא תקרוס.
זהו, לא לנהל ולא לעצור בכח פעולות שלא מסכימים איתם. ניהול משותף יכול להיות צעד קדימה, אבל רק אם זה מה שינאי מסכים לו. זה לא תנאי בסיס.

ושוב אני אגיד - הכעס שיש לי על העמותה לא סותר את הכעס שיש לי על ינאי והמחדלים שלו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
בני12
קיבל.ה  2721 לייקים

Shacham כתב: 22 פברואר 2026, 01:22
בני12 כתב: 21 פברואר 2026, 18:54

אבי זיינדברג עזב ביולי 2024, נדב טנא ושחר גרשון עזבו בספטמבר 2024. רמי כהן עזב באוקטובר 2024 כשהמעבר ליד אליהו היה חזק ברקע אבל הדיווחים על כך שעופר לא ממש שם עליו התחילו חודשים לפני זה וגם רמי אמר את זה כשעזב:
"כל מה שחשבנו שנטפל בו כעמותה או ברמה האישית, כל מה שתכננו לטפל בו בעזרת הניסיון והידע שלי נפל מחוץ לאחריותי. הרגשתי שאני נשאר כדי לשמור על כל מה שציינתי בהתחלה, אבל שנשאר פה רק תואר. מי שמתאר זאת כעניין של אגו עושה כן כי הוא נוהג כך ביום יום. אני תמיד את זה בחשבון. המערכת יודעת לחיות עם התקשורת, להביא הישגים עם המנהלת ולהביא הישגים בקהילה. היה כדאי לדעת להשתמש בה. אם זה לא קורה, אין טעם להתעקש סתם. זה הזמן הנכון עבורי לפנות, להתפטר, המונח לא באמת מעניין. אין טעם להתהדר בנוצות לא שלי, לתפקיד אין משמעות".
רק הוכחת את הנקודה שלי.
העזיבות התחילו לאחר שעופר הודיע על הרצון לעבור ליד אליהו (סוף יוני 24).
עד אז אף אחד לא עזב
אוהד כורסא
קיבל.ה  860 לייקים

אז לא יהיה שיפוץ רשמית???
אדום ותיק
קיבל.ה  1177 לייקים

לאלה שטענו שעופר כוחני וגורם ,גם בעסקים למנהלים שלו לעזוב (2 סמנכלים שפרשו, היו אוהדי הפועל ופרשו כנראה בגלל חילוקי דעות עיסקיים).
אני מאחל לנו לפרוח ולצמוח, כמו שוהא העלה את ערך נופר, מאז שהם עזבו והוא לקח את הניהול של הקבוצה כולה! מציע לכם לעקוב אחרי כתבות על הביצועים של נופר.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2161 לייקים
יצירת קשר:

אדום ותיק כתב: 22 פברואר 2026, 21:23 לאלה שטענו שעופר כוחני וגורם ,גם בעסקים למנהלים שלו לעזוב (2 סמנכלים שפרשו, היו אוהדי הפועל ופרשו כנראה בגלל חילוקי דעות עיסקיים).
אני מאחל לנו לפרוח ולצמוח, כמו שוהא העלה את ערך נופר, מאז שהם עזבו והוא לקח את הניהול של הקבוצה כולה! מציע לכם לעקוב אחרי כתבות על הביצועים של נופר.
זה פחות קשור לעופר, ויותר למצב של כל שוק הסולאר שמצוי בתקופה חזקה שקשורה לעליה אדירה בביקוש עולמי לאנרגיה מתחדשת (בין השאר בגלל הביקוש לאנרגיה לAI).
ביחס למגזר כולו נופר דווקא עלתה בחסר. מניית אנלייט למשל, שהיא אולי המובילה בישראל בתחום, עלתה באותה תקופה הרבה יותר מנופר.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
רק הפועל
קיבל.ה  3069 לייקים

החלטה לא טובה , קבוצה שעוברת לאולם קטן יותר זה בעצם לחזור אחורה אבל זה מה שהקהל רוצה כנראה
Nati
קיבל.ה  2897 לייקים

רק הפועל כתב:החלטה לא טובה , קבוצה שעוברת לאולם קטן יותר זה בעצם לחזור אחורה אבל זה מה שהקהל רוצה כנראה
לא זה לא מה שהאוהדים רוצים.
מאלו שהצביעו,הרבה הצביעו לחזרה כי הם חושבים שזה יעזור לפתור את הבעיות.
כוח עליון
קיבל.ה  200 לייקים

אוהד כורסא כתב: 22 פברואר 2026, 20:29 אז לא יהיה שיפוץ רשמית???
דה פקטו קיבלנו הוכחה שלא.
עברה מעל לשנה מאז המעבר וכרגע אין שום התקדמות.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
חסוניפולוס
קיבל.ה  43 לייקים
יצירת קשר:

אוקיי אז צדקו בשנתיים שלוש וחוזרים
מינוס שיפוץ שלא היה ולא נברא כנראה
עכשיו עוד תהליכי בניית אמון ואשקול בחיוב לחזור לעקוב
פאשיסט צעיפים :bow:
ברשימה אקסקלוסיבית של 5-4 משתמשים שיורחקו מפורום הכדורסל
El dudernio
קיבל.ה  1956 לייקים

כוח עליון כתב: 22 פברואר 2026, 23:04
אוהד כורסא כתב: 22 פברואר 2026, 20:29 אז לא יהיה שיפוץ רשמית???
דה פקטו קיבלנו הוכחה שלא.
עברה מעל לשנה מאז המעבר וכרגע אין שום התקדמות.
כנראה שיהיה אולם חדש לא על חשבון הדקייב אין
אדום ותיק
קיבל.ה  1177 לייקים

Nati כתב: 22 פברואר 2026, 22:19
רק הפועל כתב:החלטה לא טובה , קבוצה שעוברת לאולם קטן יותר זה בעצם לחזור אחורה אבל זה מה שהקהל רוצה כנראה
כדי שלא נתבלבל,
הצביעו כ 3000 אוהדים. לא פורסם כמה היו בעלי זכות הצבעה - להערכתי כ 10000 (מנויי יד אליהו השנה מנויי יד אליהו שנה שעברה, מנויי דרייב אין בעלי היסטוריית רכישה). חבל שלא פירסמו מה מספר בעלי זכות הבחירה. להערכתי מדובר בכ 30%.
זה הרוב מבין 3000 האוהדים שהצביעו רוצה! לא רוב אוהדי הפועל!
אפילו בהצבעות בעמותה , לבעלי תפקיד וכו היה אחוז גבוה יותר, ולהערכתי היו כ 2500 חברי עמותה.
זה לא יפתור את ההחרם של האוהדים שלא באים "כי אין אוירה". זה לא יחזיר את האולטראס למשחקים .
מקווה שאני לא צודק וביום חמישי יהיו בהיכל 8000 - 10000 אוהדים שיעודדו את קבוצתנו מול מילנו!

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3563 לייקים

כתבתי על זה באשכול אחר, 2,600 מתוך 10,000 זה מעל ומעבר למה שצריך למדגם מייצג.
העובדה ש21% הצביעו לאופציה של הארנה, מלמדת שלא היו חסרים מכל הצדדים שהצביעו בסקר הזה כדי שהוא יהיה מדוייק לציבור הרחב בלכל הפחות 5% סטייה.
וגם אם הסטייה היא 10-15% , עדיין התוצאות חד משמעיות וברורות.
Red_man
קיבל.ה  2259 לייקים

אני אמשיך לומר לך את זה כאן. אתה חתיכת אידיוט שזה פשוט לא נורמלי
Charlie
קיבל.ה  1175 לייקים

אדום ותיק כתב:
Nati כתב: 22 פברואר 2026, 22:19
כדי שלא נתבלבל,
הצביעו כ 3000 אוהדים. לא פורסם כמה היו בעלי זכות הצבעה - להערכתי כ 10000 (מנויי יד אליהו השנה מנויי יד אליהו שנה שעברה, מנויי דרייב אין בעלי היסטוריית רכישה). חבל שלא פירסמו מה מספר בעלי זכות הבחירה. להערכתי מדובר בכ 30%.
זה הרוב מבין 3000 האוהדים שהצביעו רוצה! לא רוב אוהדי הפועל!
אפילו בהצבעות בעמותה , לבעלי תפקיד וכו היה אחוז גבוה יותר, ולהערכתי היו כ 2500 חברי עמותה.
זה לא יפתור את ההחרם של האוהדים שלא באים "כי אין אוירה". זה לא יחזיר את האולטראס למשחקים .
מקווה שאני לא צודק וביום חמישי יהיו בהיכל 8000 - 10000 אוהדים שיעודדו את קבוצתנו מול מילנו!
כמו בבחירות הכלליות או למשל בפריימריז של מפלגה פלונית, לא בודקים לכמה היו זכות הצבעה אלא מה היה הפילוח של אלו שמימשו את זכותם והצביעו והשפיעו על מה שחשוב להם.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2118 לייקים

לא נראה לי שהיו 10000 בחיים.
מנויי יד אליהו בעונה שעברה כללו בתוכם את מנויי הדרייב אין ברובם המוחלט לדעתי, גם אם הם לא הגיעו למשחקים.
ובבחירות לעמותה שהיו בה 2500 חברים הצביעו למיטב זכרוני פחות מאלף.
בכל מקרה אחוז הצבעה נמוך אבל לא מפתיע.
בני12
קיבל.ה  2721 לייקים

רדנקו כתב: 26 פברואר 2026, 12:22 לא נראה לי שהיו 10000 בחיים.
מנויי יד אליהו בעונה שעברה כללו בתוכם את מנויי הדרייב אין ברובם המוחלט לדעתי, גם אם הם לא הגיעו למשחקים.
ובבחירות לעמותה שהיו בה 2500 חברים הצביעו למיטב זכרוני פחות מאלף.
בכל מקרה אחוז הצבעה נמוך אבל לא מפתיע.
בבחירות האחרונות לעמותה הצביעו בערך 1450 חברים
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2118 לייקים

וואלה. לא זכרתי. זה דווקא יפה מאוד.
אדום ותיק
קיבל.ה  1177 לייקים

ל"צעירים" (בגילם וברוחם) שבינינו הכדורסל בהפועל תא היה ענף משני וחסה בצל הכדורגל. מאז ומתמיד.
סוף שנות החמישים ושנות השישים היתה ההתעוררות המרכזית של הכדורסל וגם אז לא הגיעו 10000 צופים. פשוט לא היה מגרש כזה ולא היה עיניין.
התחרות עם מכבי היתה ברקע כל הזמן אבל היו עוד קבוצות הפועל חזקות (בנוסף להפועל תא). התחרות והיריבות עהמרה עם מכבי התעצמה לאחר מלחמת 6 המים, עם עלייתו של טל ברודי והאמריקניזציה בכדורסל (שאנחנו היינו מהתורמים העיקרים לה).
בקיצור אולי פרט לאבלחה של האליפות בבלומפילד, לא זוכר קהלים של כ 10000 אוהי הפועל גם כששיחקנו ביד אליהו.
לכן,
לצפות היום שנמלא את יד אליהו באופן מידי רק כי משחקים ביורוליג ונבנתה קבוצת חלומות, זה קצת לא ריאלי.
מה שכן, פוטנציאל האהדה להפועל הוא גדול מאד, אפילו מעבר ל 19000 -15000 שבאים לבלומפילד. אותם צריך לכוון לכדורסל ועליהם צריך להילחם ולהביאן למגרש.
לא בושה ללמוד מיריבינו מעבר לכביש.

adom4
קיבל.ה  757 לייקים

ברגר גם התפטר
יהלום14אדום
קיבל.ה  1419 לייקים

אם ברגר הולך זה סימן רע מאוד
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1684 לייקים

מה? על מה מדובר? ישב בספסל הערב
יהלום14אדום
קיבל.ה  1419 לייקים

הגיש התפטרות
יאללה הביתה!!!
ר.ש
קיבל.ה  508 לייקים

מילפורד כתב: 20 פברואר 2026, 15:55 מבחינתי, יש שלושה אשמים מעל האחרים במצב:
שאקו
בר חיון
רועי פוליטי
שכחת את שקמה ברסלר
רואה שחורות המקורי
Nati
קיבל.ה  2897 לייקים

יהלום14אדום כתב:אם ברגר הולך זה סימן רע מאוד
תמונה
חבל
Davidcito
קיבל.ה  22 לייקים

עופר ימלא את החסר בכל הזוטרים שעזבו (בגלל לחץ ופחד מהמחרימים). Next
adom4
קיבל.ה  757 לייקים

Davidcito כתב: 27 פברואר 2026, 00:26 עופר ימלא את החסר בכל הזוטרים שעזבו (בגלל לחץ ופחד מהמחרימים). Next
לקרוא לברגר שנמצא בהפועל כבר יותר מעשור זוטר זה גועל נפש ברמות אחרות :yuck:
El dudernio
קיבל.ה  1956 לייקים

השאלה על מה הוא התפטר

בי רשר אחלה ברגר
בני12
קיבל.ה  2721 לייקים

adom4 כתב: 27 פברואר 2026, 00:32
Davidcito כתב: 27 פברואר 2026, 00:26 עופר ימלא את החסר בכל הזוטרים שעזבו (בגלל לחץ ופחד מהמחרימים). Next
לקרוא לברגר שנמצא בהפועל כבר יותר מעשור זוטר זה גועל נפש ברמות אחרות :yuck:
והוא חוטף כבר שנתיים קללות ואיומים כולל על אשתו והבנות אז לאמר שהוא מפחד מהם זה בכלל עלוב
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  725 לייקים

El dudernio כתב: 27 פברואר 2026, 00:47 השאלה על מה הוא התפטר

בי רשר אחלה ברגר
זו השאלה האמיתית.
יש הבדל גדול בין להתפטר כי נמאס לו מההתנהלות של ינאי או הכיוון שהקבוצה הולכת אליו,
לבין להתפטר כי הוא כבר עשור בקבוצה ורוצה להמשיך הלאה, או שנמאס לו מהמחיר שהוא משלם על זה.
וכנראה שהאמת היא איפשהו באמצע, השאלה היא איפה בדיוק.

אגב, חשוב להגיד - הוא ימשיך עד סיום העונה לפי הפרסומים.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
אוהד כורסא
קיבל.ה  860 לייקים

הטעות עם הישראלים היא לא רק מקצועית אלא ניהולית.
אם מדר יעזוב ובכלל תהיה העדפה ישראלית ללכת למכבי או ירושלים ייגרם נזק אדיר בטווח הארוך.
זו סוגיה שאי אפשר לעצום בה עיניים ולהשאיר אותה לצוות הניהולי.
חסוניפולוס
קיבל.ה  43 לייקים
יצירת קשר:

אפשר כבר להגיד שבעל הבית השתגע?
פאשיסט צעיפים :bow:
ברשימה אקסקלוסיבית של 5-4 משתמשים שיורחקו מפורום הכדורסל
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2161 לייקים
יצירת קשר:

יום עצוב מאד. אין סימן יותר ברור מזה לאובדן דרך
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
איש גדול
קיבל.ה  546 לייקים

מועדון שעושה ככל שביכולתו שהקהל יתרחק וירגיש חוסר חיבור.
עצוב
El dudernio
קיבל.ה  1956 לייקים

הפועל כתב: 27 פברואר 2026, 08:10 יום עצוב מאד. אין סימן יותר ברור מזה לאובדן דרך
על מה מדובר?
בני12
קיבל.ה  2721 לייקים

El dudernio כתב: 27 פברואר 2026, 15:58
הפועל כתב: 27 פברואר 2026, 08:10 יום עצוב מאד. אין סימן יותר ברור מזה לאובדן דרך
על מה מדובר?
הוא מדבר על ברגר
El dudernio
קיבל.ה  1956 לייקים

בני12 כתב: 27 פברואר 2026, 16:00
El dudernio כתב: 27 פברואר 2026, 15:58
על מה מדובר?
הוא מדבר על ברגר
אז רשמח להבין למה ברגר התפטר כי נשמע שהוא יודע
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3563 לייקים

באופן אישי , זה לא משנה לי בכלל למה, זה שברגר עוזב זה מאוד עצוב לי.
Red_man
קיבל.ה  2259 לייקים

https://sports.walla.co.il/item/3820020
התשובה היא לא. תוריד את הדגל תחזיר את היחד לעולם. סוף מעשה במחשבת תחילה.
שליחת תגובה