הפועל ת"א-מילאנו חמישי 21:05 26/02

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
M-26-7
קיבל.ה  79 לייקים

הוקיץ' כתב: 24 פברואר 2026, 11:17 מבלי לשים לב אנחנו נכנסים לשבוע שבו אנחנו משחקים על כל העונה. נשארו לנו 11 משחקים, כאשר 7 מתוכם קשים (פאו, פנר, אולימפיאקוס, ברצלונה, ריאל, מונאקו ודרבי חוץ) ו-4 סבירים (מילאנו, וירטוס ופריז בבית, בסקוניה בחוץ). כדי להיות בפלייאין אנחנו נצטרך 4-5 ניצחונות עד סוף העונה. זה אומר שכל דבר מלבד שני ניצחונות מול מילאנו ופריז בשני המשחקים הקרובים ואפשר להגיד פחות או יותר ביי ביי לעונה הזאת.
לאור המצב הזה, מדהים שככה בחרו להתנהל מול ים מדר. לא יודע האם זה נכון, אבל הייתי מצפה מהמועדון להתנהל בסופר רצינות גם כלפי חוץ לגבי המשחקים האלה.

מדאיג.
:hammersickle: מהפכה אינה גן של שושנים. מהפכה היא המאבק בין העבר לעתיד
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4261 לייקים

אני מקווה מאד שאלו שבבית אכן יהיו בישראל.
יחד, רק יחד! :heart:
רק הפועל
קיבל.ה  3106 לייקים

הוקיץ' כתב: 24 פברואר 2026, 11:17 מבלי לשים לב אנחנו נכנסים לשבוע שבו אנחנו משחקים על כל העונה. נשארו לנו 11 משחקים, כאשר 7 מתוכם קשים (פאו, פנר, אולימפיאקוס, ברצלונה, ריאל, מונאקו ודרבי חוץ) ו-4 סבירים (מילאנו, וירטוס ופריז בבית, בסקוניה בחוץ). כדי להיות בפלייאין אנחנו נצטרך 4-5 ניצחונות עד סוף העונה. זה אומר שכל דבר מלבד שני ניצחונות מול מילאנו ופריז בשני המשחקים הקרובים ואפשר להגיד פחות או יותר ביי ביי לעונה הזאת.
סיוט המפעל הזה , שלב בתים ארוך שלא נגמר והנה הגענו למצב הזה אחריי יותר מפתיחת עונה מצויינת ומקום ראשון אחריי מעל 20 משחקים , פשוט מדהים
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4261 לייקים

רק הפועל כתב: 24 פברואר 2026, 12:18
סיוט המפעל הזה , שלב בתים ארוך שלא נגמר והנה הגענו למצב הזה אחריי יותר מפתיחת עונה מצויינת ומקום ראשון אחריי מעל 20 משחקים , פשוט מדהים
מילא שיש בו כמות בלתי נגמרת של משחקים...
כל הדבר הזנ נגמר בפאקינג פיינל פור במקום חגיגה של חגיגת כדורסל של סדרות.
כל המהות והיופי של הכדורסל זה סדרות.
רק הפועל
קיבל.ה  3106 לייקים

7even כתב: 24 פברואר 2026, 12:22
רק הפועל כתב: 24 פברואר 2026, 12:18
מילא שיש בו כמות בלתי נגמרת של משחקים...
כל הדבר הזנ נגמר בפאקינג פיינל פור במקום חגיגה של חגיגת כדורסל של סדרות.
כל המהות והיופי של הכדורסל זה סדרות.
אם זה פחות יש לי בעיה בטח העונה , אנחנו יכולים לתפוס כמה משחקים טובים אם נעביר את הפליאוף ואז בטעות לזכות במפעל
קובי
קיבל.ה  640 לייקים

אני אהיה מאוד מופתע אם הקבוצה תצליח להשתחל לפלייאין
הקבוצה הזו בקושי ניצחה את חולון וב"ש
הקבוצה היחידה שהפסידה בכל חמשת המשחקים האחרונים שלה ביורוליג
אפילו וילרבאן ומונקו עשו נצחון אחד
הקבוצה בסחרור נוראי מטה
מאמן שחושב ששמש הכדורסל זורחת לו מהתחת
שיטת המשחק שלו ניכשלת שוב ושוב ושוב ושוב והוא מתעקש לא לנסות לשנות
שחקנים שמשחקים בחוסר חשק ואמונה
כאשר כל המעטפת מסביב לקבוצה היא עלובה ורדודה
עוזרי מאמן שהם "עוזרי מאמן" שרואים שהמאמן הולך עם הראש בקיר והם בסבבה עם זה
מנהל מקצועי שהוא "מנהל מקצועי" שאם נתחיל לכתוב על איזה ביזיון הניהול המקצועי בקבוצה אולי נסיים מחר
מנכ"ל שכמו שהוא "ממנכ"ל" את המועדון כבר עדיף לסגור את הבסטה
בעלים שמנהל את המועדון 180 מעלות מדף החזון שלו https://hapoelbc.com/ibi/

בתחילת העונה היו ציפיות גבוהות
נשארו פירורים
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4261 לייקים

אלהים רק לא מיציץ בחמישייה...
Xavi
קיבל.ה  1871 לייקים

יש מנוי שיכול לקנות לי ולחבר כרטיס לאולם?
קובי
קיבל.ה  640 לייקים

Xavi כתב: 25 פברואר 2026, 23:10 יש מנוי שיכול לקנות לי ולחבר כרטיס לאולם?
אני חושב שאתם יכולים לקנות ישירות ליציעים 10-12 ו-5-7 עכשיו ב-50 ₪ לכולם
https://tickets.hapoelbc.com/event/--z008jq
Adam
קיבל.ה  208 לייקים

קובי כתב: 25 פברואר 2026, 23:34
Xavi כתב: 25 פברואר 2026, 23:10 יש מנוי שיכול לקנות לי ולחבר כרטיס לאולם?
אני חושב שאתם יכולים לקנות ישירות ליציעים 10-12 ו-5-7 עכשיו ב-50 ₪ לכולם
https://tickets.hapoelbc.com/event/--z008jq
מחירים נפלאים, כל הכבוד.
redead
קיבל.ה  851 לייקים

זה כבר ממש בגדר להיות או לחדול
איש גדול
קיבל.ה  589 לייקים

הפסד היום ואפשר לקפל את עונת היורוליג שלנו
רק הפועל
קיבל.ה  3106 לייקים

ממש מלחיץ המשחק הזה חייבים להביא את זה
סמל אישי של משתמש
Brilliant
קיבל.ה  332 לייקים

יאללה, קצת אופטימיות;

1. בריאנט נראה שחזר לעצמו אחרי הפציעה. עם כל הבעיות של הפועל, הנוכחות שלו היא אי של יציבות, והמשחק נראה אחרת איתו.

2. הגבוהים שלנו משחקים בין בסדר לטוב בהפסדים האחרונים ביורוליג. לא מובן מאליו כשהקבוצה בהתפרקות ושהם לא יכולים ליצור לעצמם מטבע מיקומם על המגרש.

3. יש לנו שחקן / שחקנים חדשים בסגל שאולי יכניסו רוח רעננה שלא מושפעת מהעגמומיות של החודשיים האחרונים. הרבה פעמים שחקנים נראים טוב במיוחד במשחק הראשון שלהם, במפתיע.

4. בר טימור - לא בורג מרכזי, אבל נותן אנרגיות חשובות לקבוצה.

5. הגיע הזמן לנצח.

יאללה הפועל!
אדום ותיק
קיבל.ה  1265 לייקים

האם פורסם כבר הסגל שנרשם היום למשחק?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2163 לייקים

דרך אגב, הזכירו לי בשוט שמול פריז השחקנים החדשים לא יוכלו לשחק בגלל שזה משחק דחוי והם לא היו בסגל במועד המקורי של המשחק.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2163 לייקים

בשונה מהמשחק הראשון מול מילנו בוקר וניבו אמורים לשחק.
שלושה שחקנים יעדרו כי הם בנבחרת (פלקדורי מניון וטונוט).
דיופ נפצע בגביע ןלא ישחק.
Xavi
קיבל.ה  1871 לייקים

בווינר נתנו לנו מינוס 6.5
נקווה שהם צודקים
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2163 לייקים

מה זה אומר?
Xavi
קיבל.ה  1871 לייקים

שהם משערים שננצח ב6-7 נקודות
Niro
קיבל.ה  2623 לייקים

לא יודע למה אנחנו פייבוריטים ומה השתנה מ5 ההפסדים האחרונים ביורוליג.
במפגש הקודם תפסנו את ברוקס שילדס וגודוריץ' במשחק אימים, ודאנסטון הקשיש כ5 המוביל שלהם. אין סיכוי שזה יקרה שוב.
הלוואי ואני טועה.
בני12
קיבל.ה  2864 לייקים

אדום ותיק כתב: 26 פברואר 2026, 11:28 האם פורסם כבר הסגל שנרשם היום למשחק?
שעה וחצי לפני המשחק
בני12
קיבל.ה  2864 לייקים

רדנקו כתב: 26 פברואר 2026, 11:32 דרך אגב, הזכירו לי בשוט שמול פריז השחקנים החדשים לא יוכלו לשחק בגלל שזה משחק דחוי והם לא היו בסגל במועד המקורי של המשחק.
השטות הזאת של היורוקאפ תופסת גם כאן ?

לפריז יש שחקנים חדשים שלא היו רשומים במועד המקורי ?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4261 לייקים

Brilliant כתב: 26 פברואר 2026, 10:05 יאללה, קצת אופטימיות;

1. בריאנט נראה שחזר לעצמו אחרי הפציעה. עם כל הבעיות של הפועל, הנוכחות שלו היא אי של יציבות, והמשחק נראה אחרת איתו.

2. הגבוהים שלנו משחקים בין בסדר לטוב בהפסדים האחרונים ביורוליג. לא מובן מאליו כשהקבוצה בהתפרקות ושהם לא יכולים ליצור לעצמם מטבע מיקומם על המגרש.

3. יש לנו שחקן / שחקנים חדשים בסגל שאולי יכניסו רוח רעננה שלא מושפעת מהעגמומיות של החודשיים האחרונים. הרבה פעמים שחקנים נראים טוב במיוחד במשחק הראשון שלהם, במפתיע.

5. הגיע הזמן לנצח.

יאללה הפועל!
מסכים עם הכל למעט בר.
הוא בורג מאד מרכזי. על הפרקט וגם מחוצה לו.

אנרגיות זה בדיוק מה שנדרש פה
אדום ותיק
קיבל.ה  1265 לייקים

7even כתב: 26 פברואר 2026, 13:14
Brilliant כתב: 26 פברואר 2026, 10:05 יאללה, קצת אופטימיות;

5. הגיע הזמן לנצח.

יאללה הפועל!
מסכים עם הכל למעט בר.
הוא בורג מאד מרכזי. על הפרקט וגם מחוצה לו.

אנרגיות זה בדיוק מה שנדרש פה
אנרגיות , מלחמה, ואמונה שאין דבר כזה מצב אבוד!

דאר אל כופר
קיבל.ה  36 לייקים

אחרי המשחק האחרון מול חולון אני מניח ש-

מה כנראה יהיה הערב: איבודים של מיציץ' וג'ונס, קבלת החלטות רעה בזריקות ובכלל, התקפות שמגיעות ל-24, פסקי זמן אחרי שהקבוצה היריבה כבר רצה עלינו.
מה כנראה לא יהיה הערב: התאבדות על הריבאונד, קטיעת מומנטום של היריבה וחילופים בזמן, משחק על הגבוהים, מלחמה.
הוקיץ'
קיבל.ה  8421 לייקים

Niro כתב: 26 פברואר 2026, 12:40 לא יודע למה אנחנו פייבוריטים ומה השתנה מ5 ההפסדים האחרונים ביורוליג.
במפגש הקודם תפסנו את ברוקס שילדס וגודוריץ' במשחק אימים, ודאנסטון הקשיש כ5 המוביל שלהם. אין סיכוי שזה יקרה שוב.
הלוואי ואני טועה.
יש כאן כמה דברים:
1. התקופה הזאת נוראית, אבל היא מקצועית רק בחלקה. אולי זה אפילו לא החלק המרכזי. אם נסתכל על שניים מתוך חמשת המשחקים - ולנסיה ופרטיזן - אלה משחקים שבהם עלינו בהרבה על היריבה ובחלקים נרחבים מהמשחק זה היה נראה כאילו אנחנו משייטים בדרך לניצחון. ההפסד בא כתוצאה מקריסה ברבע האחרון שהיא בעיקרה מנטלית. גם מול הכוכב האדום הגענו ביתרון 7 לרבע האחרון. כלומר, יש כאן הרבה עניין מנטלי ולפעמים פגרה (יחד עם כמה ניצחונות ליגה שאספנו) עוזרת לצאת מהסחרור.
2. אלייז'ה בראיינט. ארבעה מתוך חמשת ההפסדים הגיעו כשהוא לא היה על המגרש והחמישי הגיע כשהוא בדיוק חזר ועוד לא היה בשיא הכושר. בינתיים כבר נראה שהוא חוזר לעצמו ואני לא חושב שיש טעם להרחיב על החשיבות שלו. קבוצה אחרת כשהוא נמצא.
3. יש שחקני רכש. האם יתנו אימפקט? לא יודע, אבל אם כן זה יכול להיות אחלה בונוס.
4. מילאנו בסוף קבוצה בינונית. אנחנו יותר מוכשרים מהם ולאורך העונה אנחנו בסוף קבוצה משמעותית טובה יותר. אני מקווה שגם השחקנים מבינים את הדחיפות ויגיעו במיינדסט אחר.
Niro
קיבל.ה  2623 לייקים

דאר אל כופר כתב: 26 פברואר 2026, 14:43 אחרי המשחק האחרון מול חולון אני מניח ש-

מה כנראה יהיה הערב: איבודים של מיציץ' וג'ונס, קבלת החלטות רעה בזריקות ובכלל, התקפות שמגיעות ל-24, פסקי זמן אחרי שהקבוצה היריבה כבר רצה עלינו.
מה כנראה לא יהיה הערב: התאבדות על הריבאונד, קטיעת מומנטום של היריבה וחילופים בזמן, משחק על הגבוהים, מלחמה.
ופאולים בזמן!!!!! כמה עצבים זה שכל פאול שלנו רכרוכי ומוביל לזריקות ונגדנו כל קבוצה יודעת לעשות את הפאולים הקטנים שעוצרים מומנטום או התקפה טובה.
אולי גם סוף סוף נראה כמה סלים של מיציץ' שהם לא אחרי כדררת שלו ומגיעים מאסיסטים.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  741 לייקים

היום זה היום, הערב זה הערב, עכשיו זה הזמן - מאני טיים של כל הקבוצה הזו ושל איטודיס במיוחד.
לא משנה מי משחק, לא משנה מה הדרכון שלו, לא משנה כמה אוהדים יגיעו וכמה חזק או חלש הם יעודדו. לא משנה גם איך השופטים.
משנה רק אם נעלה להתפוצץ על מילאנו, במיוחד דרך הגנה קשוחה ובריבאונד. אם יואילו לקלוע הפעם באחוז נורמלי מהעונשין, גם לא יזיק.
אם הייתי איטודיס הייתי משלב את רנדולף ואדוארדס ברבע השלישי-רביעי, יעני שהם מגיעים דף חלק בלי המשקולת של קללת הרבע האחרון.

מילאנו בלי בראון (לא חדש) ובלי ססטינה (שחקן שאני מאד אוהב), תאמינו לי שהם לא ששים להגיע לישראל בתקופה הזו עם האיום של המלחמה וכו'. הם רוצים להעביר את המשחק הזה מהר מהר ולברוח חזרה לאיטליה.
להתפוצץ עליהם הערב 7 טון על הראש. להוציא עליהם את כל התסכולים של החודשיים האחרונים.
(אחרת, זה יהיה כנראה עופר שיתפוצץ על הסגל). עושים את זה הערב, מסוגלים לעשות את זה! פניית פרסה על העונה הזו בחזרה לכיוון הנכון.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
Adam
קיבל.ה  208 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 26 פברואר 2026, 15:14 היום זה היום, הערב זה הערב, עכשיו זה הזמן - מאני טיים של כל הקבוצה הזו ושל איטודיס במיוחד.
לא משנה מי משחק, לא משנה מה הדרכון שלו, לא משנה כמה אוהדים יגיעו וכמה חזק או חלש הם יעודדו. לא משנה גם איך השופטים.
משנה רק אם נעלה להתפוצץ על מילאנו, במיוחד דרך הגנה קשוחה ובריבאונד. אם יואילו לקלוע הפעם באחוז נורמלי מהעונשין, גם לא יזיק.
אם הייתי איטודיס הייתי משלב את רנדולף ואדוארדס ברבע השלישי-רביעי, יעני שהם מגיעים דף חלק בלי המשקולת של קללת הרבע האחרון.

מילאנו בלי בראון (לא חדש) ובלי ססטינה (שחקן שאני מאד אוהב), תאמינו לי שהם לא ששים להגיע לישראל בתקופה הזו עם האיום של המלחמה וכו'. הם רוצים להעביר את המשחק הזה מהר מהר ולברוח חזרה לאיטליה.
להתפוצץ עליהם הערב 7 טון על הראש. להוציא עליהם את כל התסכולים של החודשיים האחרונים.
(אחרת, זה יהיה כנראה עופר שיתפוצץ על הסגל). עושים את זה הערב, מסוגלים לעשות את זה! פניית פרסה על העונה הזו בחזרה לכיוון הנכון.
בסיעתא דשמיא (והקבוצה).
Nati
קיבל.ה  3080 לייקים

לאאא
רק לא סרוסי
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  332 לייקים

Nati כתב: 26 פברואר 2026, 19:41 לאאא
רק לא סרוסי
עוד סיבה להגיע למשחקים :facepalm:
(אני יודע שאתה לא בארץ, לא אישי)
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
Nati
קיבל.ה  3080 לייקים

בונדר כתב:
Nati כתב: 26 פברואר 2026, 19:41 לאאא
רק לא סרוסי
עוד סיבה להגיע למשחקים :facepalm:
(אני יודע שאתה לא בארץ, לא אישי)
לכן יש גם יורוליג טיויתמונה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4878 לייקים

דבר אחד אני מבקש, תלחמו, אל תשחקו כמו שרמוטות, תלחמו בריבאונד ובהגנה אחרת אין מה לחפש בעונה הזאת לא משנה מה מידת הכשרון. קדימה הפועל

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Nati
קיבל.ה  3080 לייקים

הצעד הראשון…
Nati
קיבל.ה  3080 לייקים

מי נרשם?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4878 לייקים

Nati כתב:מי נרשם?
קסלר בסגל, מדר וטימור

ארז שדה
קיבל.ה  1426 לייקים

רנדולף לא נרשם
אדום ותיק
קיבל.ה  1265 לייקים

באיזה ערוץ משדרים אותנו

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4878 לייקים

אדום ותיק כתב:באיזה ערוץ משדרים אותנו
56

שליחת תגובה