אני הייתי ממשיך עם לויזו ב10 שישחק עם סתיו ועם שאנדה בכנףבר לב אדום כתב: ↑23 פברואר 2026, 12:01 ליינדר צ'יקו פיבן קוקו
קרייב ארצל
לויזו אלטמן סתיו
בואטנג
ההרכב הכי טוב ומאוזן שניתן להעמיד בשני.
שומר את אלטמן וקורין כאסים מהספסל
אני הייתי ממשיך עם לויזו ב10 שישחק עם סתיו ועם שאנדה בכנףבר לב אדום כתב: ↑23 פברואר 2026, 12:01 ליינדר צ'יקו פיבן קוקו
קרייב ארצל
לויזו אלטמן סתיו
בואטנג
למה לא? זה קורה
לא חושב שהם יוותרו על רטנר לטובת אזולאיאדום ותיק כתב: ↑23 פברואר 2026, 12:50 למרות שלדעתי השחקן המחליף הטוב ביותר לקישור (לקרייב וגם לפלקאו) הוא לדעתי ארצל. אבל,
במשחק הספציפי הזה, לא הייתי נוגע בהגנה ומשאיר את הרביעיה כמו שהיא!
אנחנו חייבים קישור הרבה יותר עוצמתי מול חיפה בעיקר כשהם ישחקו עם 2 קשרים אחוריים פיזיים ובעלי יכולת - עלי מוחמד ואיתן אזולאי.
לדעתי, ברדה צריך לעבור למערך של 4 בקישור (4 4 2 ) ולשחק עם קרייב כאחורי יותר ואלטמן כקדמי יותר כאילו ולידם לואיזו ולמקין. ומקדימה בואטנג וטוריאל. למקין ואלטמן יחליפו עמדות.
חשוב מאד להוביל במשחק , ומקווה שנבקיע את ההזדמנויות שיהיו לנו,
קרייב לא מספיק גרזן כמו פלקאואדום ותיק כתב: ↑23 פברואר 2026, 12:50 למרות שלדעתי השחקן המחליף הטוב ביותר לקישור (לקרייב וגם לפלקאו) הוא לדעתי ארצל. אבל,
במשחק הספציפי הזה, לא הייתי נוגע בהגנה ומשאיר את הרביעיה כמו שהיא!
אנחנו חייבים קישור הרבה יותר עוצמתי מול חיפה בעיקר כשהם ישחקו עם 2 קשרים אחוריים פיזיים ובעלי יכולת - עלי מוחמד ואיתן אזולאי.
לדעתי, ברדה צריך לעבור למערך של 4 בקישור (4 4 2 ) ולשחק עם קרייב כאחורי יותר ואלטמן כקדמי יותר כאילו ולידם לואיזו ולמקין. ומקדימה בואטנג וטוריאל. למקין ואלטמן יחליפו עמדות.
חשוב מאד להוביל במשחק , ומקווה שנבקיע את ההזדמנויות שיהיו לנו,
אתה לא משחק כדורגל ברמה של פ״ת, ולפי אתמול גם לא ברמה של הפועל חיפה. אותי פחות מעניין נקודות, אלא יותר איך הקבוצה משחקת. אין לנו כדורגל טוב, מצטער.אדום כתב:מה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑23 פברואר 2026, 03:06 אם נוציא תיקו זה ברמה של לפתוח שמפניה יא הזויים. עאלק לנצח את חיפה LOL
אחי הם הפסידו לפ"ת בבית שלשום
אז בגלל משחק אחד שלא ניצחנו שגם כן היה צריך להיגמר 3-0 לפחות אנחנו לא קבוצה פתאום? באותו היגיון חיפה זבל של קבוצה כי הם לא הצליחו לנצח עשרה שחקנים של קטמון ובלי קשר שגם הם עדיין חסרים בטירוף, די כבר עם הלוזריות הזאת רבאק.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑23 פברואר 2026, 17:41אתה לא משחק כדורגל ברמה של פ״ת, ולפי אתמול גם לא ברמה של הפועל חיפה. אותי פחות מעניין נקודות, אלא יותר איך הקבוצה משחקת. אין לנו כדורגל טוב, מצטער.אדום כתב:מה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑23 פברואר 2026, 03:06 אם נוציא תיקו זה ברמה של לפתוח שמפניה יא הזויים. עאלק לנצח את חיפה LOL
תראה את המשחקים שלנו בסמי עופר ובטרנר. זה נראה כמו בוגרים נגד נוער. התבטלות מוחלטת.
תיקו נגד חיפה (בטח כשאנחנו בלי פלקאו) זה בעיניי שווה לניצחון.
בטרנר? טרנר?!עד המ!!ת הפועל כתב: ↑23 פברואר 2026, 17:41אתה לא משחק כדורגל ברמה של פ״ת, ולפי אתמול גם לא ברמה של הפועל חיפה. אותי פחות מעניין נקודות, אלא יותר איך הקבוצה משחקת. אין לנו כדורגל טוב, מצטער.אדום כתב:מה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑23 פברואר 2026, 03:06 אם נוציא תיקו זה ברמה של לפתוח שמפניה יא הזויים. עאלק לנצח את חיפה LOL
תראה את המשחקים שלנו בסמי עופר ובטרנר. זה נראה כמו בוגרים נגד נוער. התבטלות מוחלטת.
בטרנר לא הופענו מחצית שניה.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑23 פברואר 2026, 18:23בטרנר? טרנר?!עד המ!!ת הפועל כתב: ↑23 פברואר 2026, 17:41אתה לא משחק כדורגל ברמה של פ״ת, ולפי אתמול גם לא ברמה של הפועל חיפה. אותי פחות מעניין נקודות, אלא יותר איך הקבוצה משחקת. אין לנו כדורגל טוב, מצטער.אדום כתב:
מה?
אתה רואה משחקים של הפועל דרך רילס בטיק טוק או משהו?
זה כל כך נכוןאנחנו בתהליך כתב: ↑23 פברואר 2026, 19:04 כדורגל טוב לא תראו מהפועל העונה השלמתי את זה ממזמן.
אפשר לראות 10 15 דק כדורגל טוב במחצית השנייה וזה גג
נראה קבוצה מחויבת, יורקת דם שקשה לתת מולה גול
קודם כל בוא נראה שנעשה סולד אאוט לכרטיסים שיש לפני שנעבור להתלונן על זה.
פחות עניין של שחקנים, הרבה יותר עניין של שיטת המשחק של ברדה.Dubi Dubkin כתב: ↑23 פברואר 2026, 20:28זה כל כך נכוןאנחנו בתהליך כתב: ↑23 פברואר 2026, 19:04 כדורגל טוב לא תראו מהפועל העונה השלמתי את זה ממזמן.
ואני מנסה מזה זמן להסביר למה? מה הסיבות?איזה חלק מהמערך גורם לזה?
הרי יש הסכמה שבלמים טופ, מגן ימני טופ, ליידנר על הנייר מגן התקפי, קישור התקפי עם לואיזו וטוריאל זה רמה גבוהה ביותר
חלוץ זו בעייה שעדיין לא התגברנו עליה
זה מוביל אותי למסקנה הפשוטה שהצמד באמצע פלקאו את קרייב לא מספיק איכותי על מנת לספק כדורגל טוב וכדי להיאבק על תארים על אמת לעונה הבאה. ומוביל אותי למסקנה שיש לשדרג את אחת העמדות שם(אישית דל"פ הייתי מביא 6 מודרני במקום פלקאו).
ולהיזכר במילים שנכתבו פה אחרי ההחתמה שלו...amorphis כתב:פלקאו זה השחקן היחיד בסגל שאין לו מחליף ראוי
זאת אומרת היית מעדיף להיות כמו הפועל פ"ת העונה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑23 פברואר 2026, 17:41אתה לא משחק כדורגל ברמה של פ״ת, ולפי אתמול גם לא ברמה של הפועל חיפה. אותי פחות מעניין נקודות, אלא יותר איך הקבוצה משחקת. אין לנו כדורגל טוב, מצטער.אדום כתב:מה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑23 פברואר 2026, 03:06 אם נוציא תיקו זה ברמה של לפתוח שמפניה יא הזויים. עאלק לנצח את חיפה LOL
כל עוד אנחנו לא רצים לאליפות, אני לגמרי מעדיף כדורגל טוב על נקודות. לאורך זמן זה יביא לך דברים הרבה יותר טובים מנצחונות מקריים שהיית חלש משמעותית מהיריבה שלך.לירון האדום כתב:זאת אומרת היית מעדיף להיות כמו הפועל פ"ת העונה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑23 פברואר 2026, 17:41אתה לא משחק כדורגל ברמה של פ״ת, ולפי אתמול גם לא ברמה של הפועל חיפה. אותי פחות מעניין נקודות, אלא יותר איך הקבוצה משחקת. אין לנו כדורגל טוב, מצטער.אדום כתב: מה?
היית מעדיף שנשחק טוב יותר אבל לא ננצח?
לפי מה שזכור לי היה חציצה קטנה. אבל זה גם ענייני לאן, הזמנות וכו. לא בדקתי
במילים אחרות (אני חושב): לא פלקאו ולא קרייב מספיק טובים בהנעת כדור. אולי לא כדאי שישחקו ביחד, אבל כרגע אין מי שיכול לשדרג את המצב. נקווה לטוב בעונה הבאה.Dubi Dubkin כתב: ↑23 פברואר 2026, 20:28זה כל כך נכוןאנחנו בתהליך כתב: ↑23 פברואר 2026, 19:04 כדורגל טוב לא תראו מהפועל העונה השלמתי את זה ממזמן.
ואני מנסה מזה זמן להסביר למה? מה הסיבות?איזה חלק מהמערך גורם לזה?
הרי יש הסכמה שבלמים טופ, מגן ימני טופ, ליידנר על הנייר מגן התקפי, קישור התקפי עם לואיזו וטוריאל זה רמה גבוהה ביותר
חלוץ זו בעייה שעדיין לא התגברנו עליה
זה מוביל אותי למסקנה הפשוטה שהצמד באמצע פלקאו את קרייב לא מספיק איכותי על מנת לספק כדורגל טוב וכדי להיאבק על תארים על אמת לעונה הבאה. ומוביל אותי למסקנה שיש לשדרג את אחת העמדות שם(אישית דל"פ הייתי מביא 6 מודרני במקום פלקאו).
לבינתיים, זה מביא פוטנציאל לאירופה, שזה שווה עוד כסף, תקציב גבוה יותר, שחקנים יותר טובים ואולי אז גם הכדורגל יהיה טוב יותר.עד המ!!ת הפועל כתב:כל עוד אנחנו לא רצים לאליפות, אני לגמרי מעדיף כדורגל טוב על נקודות. לאורך זמן זה יביא לך דברים הרבה יותר טובים מנצחונות מקריים שהיית חלש משמעותית מהיריבה שלך.לירון האדום כתב:זאת אומרת היית מעדיף להיות כמו הפועל פ"ת העונה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑23 פברואר 2026, 17:41 אתה לא משחק כדורגל ברמה של פ״ת, ולפי אתמול גם לא ברמה של הפועל חיפה. אותי פחות מעניין נקודות, אלא יותר איך הקבוצה משחקת. אין לנו כדורגל טוב, מצטער.
מה עם מקום באירופה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑23 פברואר 2026, 22:42כל עוד אנחנו לא רצים לאליפות, אני לגמרי מעדיף כדורגל טוב על נקודות. לאורך זמן זה יביא לך דברים הרבה יותר טובים מנצחונות מקריים שהיית חלש משמעותית מהיריבה שלך.לירון האדום כתב:זאת אומרת היית מעדיף להיות כמו הפועל פ"ת העונה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑23 פברואר 2026, 17:41
אתה לא משחק כדורגל ברמה של פ״ת, ולפי אתמול גם לא ברמה של הפועל חיפה. אותי פחות מעניין נקודות, אלא יותר איך הקבוצה משחקת. אין לנו כדורגל טוב, מצטער.
להערכתי שמבוססת על מידע שנגיש לכולם - לא.היחיד שנלחם כתב: ↑24 פברואר 2026, 14:22 יהיה בכלל משחק? לא מפסיקים לדבר על מלחמה עם איראן או חיזבאללה .. אני בספק רב שהעונה הזו בכלל תגיע לסיומה
ביציע העיתונות דיברו על מתווה שכבר התקבל במידה ו…היחיד שנלחם כתב: ↑24 פברואר 2026, 14:22 יהיה בכלל משחק? לא מפסיקים לדבר על מלחמה עם איראן או חיזבאללה .. אני בספק רב שהעונה הזו בכלל תגיע לסיומה
אם אנחנו כבר עם הרכבי פנטזיה שברדה לא ישקול בחיים:בר לב אדום כתב: ↑23 פברואר 2026, 12:01 ליינדר צ'יקו פיבן קוקו
קרייב ארצל
לויזו אלטמן סתיו
בואטנג