שידור: ספורט 3
נהלי קורונה וכרטיסים: לאן, האתר הרשמי
שאר משחקי המחזור:
מה המנהג המוזר הזה של לשרוק בוז לכל אקס הפועל בליגה הזו?האדס כתב:המפתח זה להוציא את האדום מרייכרט. אפשר ורצוי לשרוק לו בוז בכל נגיעה, זה כנראה יטריף אותו.
זה לאו דווקא בגלל שהוא אקס, יותר בגלל שהוא פאקינג חמום מוח שיש סיכוי טוב שיקבל אדום וייתן לנו סיכוי לעשות משהו במשחק.
Yalla Hapoel כתב: ↑15 ספטמבר 2021, 11:47 משחק שהכל יכול להיות בו.
נקווה שהחסר מושג על הקווים לא יעלה שוב עם אופק ביטון או עם הופמייסטר במקום אזולאי הפצוע.
חייב לעלות ככה :
רוסה אייבינדר אליאס דוידה
אזולאי תומר
או:
אייבינדר אליאס
רוסה ורד דוידה
תומר/אזולאי
סלים?Yalla Hapoel כתב: ↑15 ספטמבר 2021, 11:47 משחק שהכל יכול להיות בו.
נקווה שהחסר מושג על הקווים לא יעלה שוב עם אופק ביטון או עם הופמייסטר במקום אזולאי הפצוע.
חייב לעלות ככה :
רוסה אייבינדר אליאס דוידה
אזולאי תומר
או:
אייבינדר אליאס
רוסה ורד דוידה
תומר/אזולאי
זו אכן הייתה כוונתי. זה כמו שאני מנסה להסביר שנים לאוהדי הפועל, לא מקללים את השופט רק אם הוא טועה. אחד היתרונות של קהל גדול כמו שלנו זה להפעיל לחץ מנטלי מבחוץ על היריבה והשופטים.
השחקן האחרון בליגה שהייתי שורק לו בוז, גם אם זה נכון טקטית.
מצדיע לך.yos כתב:השחקן האחרון בליגה שהייתי שורק לו בוז, גם אם זה נכון טקטית.
ילד אוהד הפועל, שגם היום היה מת לשחק בהפועל, אבל קבלת החלטות טיפשית שלו ושל כבירי גמרה לו את הקריירה.
אני אוהב אותו. אני לא יכול לשרוק בוז למישהו שפעם היה ככה:
מסכים עם מה שכתבת בגדול חוץ מזה שאני לא אוהב אותו.
מאמן של שמות.Yalla Hapoel כתב: ↑17 ספטמבר 2021, 17:47 אם באמת לפי הדיווחים לוסיו ואופק ביטון שוב פותחים מחר אז זה כבר שערורייה
חתיכת מאמן חסר מושג
אבל נחכה להרכב הפותח.
פתוח מחר עד ארבע. לא אמורה להיות בעיהלירון האדום כתב: ↑17 ספטמבר 2021, 23:29 אני מקווה שלא יגיעו מחר אנשים לבדיקות קורונה בפיקוד העורף שבדרך כלל יש במושבה...
יגרמו לעוד יותר תנועה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
הכוונה שלי שאנשים לא ידעו שזה פתוח עד 16:00 ויחשבו שזה גם פתוח בערבבני12 כתב:פתוח מחר עד ארבע. לא אמורה להיות בעיהלירון האדום כתב: ↑17 ספטמבר 2021, 23:29 אני מקווה שלא יגיעו מחר אנשים לבדיקות קורונה בפיקוד העורף שבדרך כלל יש במושבה...
יגרמו לעוד יותר תנועה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
מה זה שערוריה קץ כל הימים הגיע.Yalla Hapoel כתב: ↑17 ספטמבר 2021, 17:47 אם באמת לפי הדיווחים לוסיו ואופק ביטון שוב פותחים מחר אז זה כבר שערורייה
חתיכת מאמן חסר מושג
אבל נחכה להרכב הפותח.
אפשר גם לחרבש ממעט מעט מידע
מה טעות בדיוק?dino כתב: ↑18 ספטמבר 2021, 12:31אפשר גם לחרבש ממעט מעט מידע
אם מחר חיפה תסגור את המועדון לתקשורת, עדיין יזמרו עליה מפה ועד סוריה.
הטענה שלי היא שהפועל נותנת לזה ליזרום בטוב, אבל זאת טעות ההרדמה הזאת(לטובת שקט מקצועי כנראה)