עופר אכל וואחד עקיצהחסוניפולוס כתב:לאחר קריאה של התגובות פה
מותר להגיד שהושחלנו או לא?
מיציץ׳
-
Charlie
- קיבל.ה 1175 לייקים
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 353 לייקים
עקיצה זה שחקן של 100-200 אלף יורו, בוא נגיד חצי מיליון זה עקיצה.
6 מיליון נטו זה 8 מיליו ברוטו לשלוש שנים זה עלות של כמעט 100 מיליון שקל !!!! ( לפני הקצאת מניות )
זה כבר מזמן מעבר לסתם עקיצה
למרות החתמות יוקרתיות של עופר השחקן הכי משפיע בהפועל הוא סאבו טאז
- 7even
- קיבל.ה 4081 לייקים
מכל השחקנים בהפועל הוא השחקן שמגיב הכי גרוע בפער עצום לשחקן גבוה שיוצא אליו בפיקנרול. בפער עצום.
גם אם מוטלי יעשה את הפיק הפוך, כשהוא עם עם הכדור ומיצ'יץ חוסם זה ייראה יותר טוב.
פשוט הזיה שכל העולם קלט את זה כבר.
זה הדבר הראשון שצריך לעבוד איתו עליו. כם כמו שחקן מהנוער.
הוא לא זריז בלשון המעטה וזה בעוכרינו.
כשאני רואה גבוה יוצא אליו ופיק אני פשוט יודע איך ההתקפה תיגמר.
מתסכל.
גם אם מוטלי יעשה את הפיק הפוך, כשהוא עם עם הכדור ומיצ'יץ חוסם זה ייראה יותר טוב.
פשוט הזיה שכל העולם קלט את זה כבר.
זה הדבר הראשון שצריך לעבוד איתו עליו. כם כמו שחקן מהנוער.
הוא לא זריז בלשון המעטה וזה בעוכרינו.
כשאני רואה גבוה יוצא אליו ופיק אני פשוט יודע איך ההתקפה תיגמר.
מתסכל.
יחד, רק יחד! 
-
ramig76
- קיבל.ה 269 לייקים
הושחלנו זה אנדרסטייטמנט.. נסייג שנכון לעכשיו. מי יתן וזה יהיה כמו עם בלייקני
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 43 לייקים
- יצירת קשר:
-
Redcow
- קיבל.ה 100 לייקים
אם אפשר לחלק את ה6 מיליון שלו עונה הבאה ולתת 3 לפרנסיסקו ו3 לטריי ליילס ששניהם מסיימים חוזים יהיה נהדר.
הוא יכול לשמור את המניות בקבוצה וליהנות איתם ביעד הבא
הוא יכול לשמור את המניות בקבוצה וליהנות איתם ביעד הבא
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1419 לייקים
ברור שהוא נפצע, אין לו יכולת לשחק את כמות הדקות שאיטודיס נותן לו. לא יודע אם זה כי הוא גמור פיזית, לא שומר על אורח חיים בריא או סתם עצלן, והאמת שהסיבה לא חשובה, אלא רק התוצאה.
נערך לאחרונה על ידי יהלום14אדום ב 14 פברואר 2026, 16:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה הביתה!!!
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 61 לייקים
לא הבנתי למה האנביאיי זרקו אותו מהמדרגות ועוד משארלוט האפסים, הבן אדם פרש מכדורסל ושכח להודיע, כמו עומר דמארי בעונה האחרונה שלו.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1881 לייקים
אל תשווה ביניהם!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
Red_man
- קיבל.ה 2259 לייקים
הוא צריך להתבייש שיאניס דיבר עליו ולא הצליח להיזכר בשם שלו אבל הוא זכר שהוא משחק בהפועל. אשכרה כתב שאל אותו איפה הוא משחק ויאניס עונה הפועל ורק אז הבינו על מי הוא מדבר.
בשולי הדברים אני באמת בהלם שיאניס יודע מי זאת הפועל אבל אין לו מושג מי זה מיציץ׳
בשולי הדברים אני באמת בהלם שיאניס יודע מי זאת הפועל אבל אין לו מושג מי זה מיציץ׳
- Red Wolf
- קיבל.ה 1729 לייקים
באמת אף הודעה אחרי המשחק הזה?
פח אשפה של שחקן
נזק טהור
יותר פלופ מדאפה
פח אשפה של שחקן
נזק טהור
יותר פלופ מדאפה
- 7even
- קיבל.ה 4081 לייקים
כשהוא מניע את הכדור קורים דברים ממש יפים, קטע...
אבל לראות אותו שוב ושוב מסתבך בהיי פיקנרול כשיוצא אליו הגבוה ואז משליך שלשה מקילומטר גורם לך לרצות לפרוץ ליציע.
די, פשוט די עם זה.
אבל לראות אותו שוב ושוב מסתבך בהיי פיקנרול כשיוצא אליו הגבוה ואז משליך שלשה מקילומטר גורם לך לרצות לפרוץ ליציע.
די, פשוט די עם זה.
יחד, רק יחד! 
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 102 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4081 לייקים
חידה האמתיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 פברואר 2026, 22:25זה עניין של החלטה שלו או שזה העדר תוכנית משחק מה עושים כשזה קורה?
יחד, רק יחד! 
-
Xavi
- קיבל.ה 1775 לייקים
זה מביך לראות אותו ממש מתקשה מול תחתית הליגה. בשלב הזה אין לי שום ציפייה ממנו לכלום. רק שלא יחרב
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1177 לייקים
אני חושב שאיטודיס חייב להורות שגארד חייב למסור כדור לאחר 5 שניות וליצור משחק תנועה שהגארד יהיה לו למי למסור. מי שלא יציית לזה מיד ימצא עצמו על הספסל ולא משנה אם שמו מיציץ, גונס, זיו או מייקל גורדן (לצערי לא אצלנו...). רק כך יעקור את משחק הכידרור הבלתי תכליתי שאנחנו משחקים בעיקר ברבעה הרביעי (כמו עם הכוכב וזאלגיריס).
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אין ספק שהמשחק האחרון מול רמת היה לא תקין והכדררת הזאת נוראית.
אם הייתי מומחה בשפת גוף אני רואה אדם מתוסכל שלא מצליח לשחזר את היכולות שלו.
אבל מעדיף לדבר עובדות. כרגע בישורת האחרונה של העונה, אין שום היגיון שמיציץ נראה איטי יותר מבר טימור הגדול ממנו ב-3 שנים. וחלש יותר מגיא פלטין שאף פעם לא שיחק בNBA.
ולא הוא לא אמור לאבד כל כך הרבה. ולא הוא לא אמור לזרוק כל כך הרבה אם הוא לא קולע. וכן אמור להוביל את הקבוצה, משהו שהוא לא עשה מאז כמה משחקים בתחילת היורוליג.
אכזבה גדולה מאוד.
אם הייתי מומחה בשפת גוף אני רואה אדם מתוסכל שלא מצליח לשחזר את היכולות שלו.
אבל מעדיף לדבר עובדות. כרגע בישורת האחרונה של העונה, אין שום היגיון שמיציץ נראה איטי יותר מבר טימור הגדול ממנו ב-3 שנים. וחלש יותר מגיא פלטין שאף פעם לא שיחק בNBA.
ולא הוא לא אמור לאבד כל כך הרבה. ולא הוא לא אמור לזרוק כל כך הרבה אם הוא לא קולע. וכן אמור להוביל את הקבוצה, משהו שהוא לא עשה מאז כמה משחקים בתחילת היורוליג.
אכזבה גדולה מאוד.
-
redead
- קיבל.ה 791 לייקים
הבאנו מה יש ביד
יכול להיות נחמד+ במצבים מסויימים ל10-15 דקות ביורוליג
אסור לרשום אותי לליגה לדרבי/ירושלים, יעשו ממנו קציצות
יכול להיות נחמד+ במצבים מסויימים ל10-15 דקות ביורוליג
אסור לרשום אותי לליגה לדרבי/ירושלים, יעשו ממנו קציצות
-
Charlie
- קיבל.ה 1175 לייקים
לא מפתיע אם כן הדיווח של אור שקדי שהפועל החלה בשיחות עם מייק ג׳יימס לגבי העונה הבאה. די ברור שיש לנו בעיה קשה בתפקיד הגארד לאור חולשתו של מיציץ, מגבלותיו של ג׳ונס, יכולתו של ים ופציעתו של אניס.
שנה הבאה צריך לראות 2-3 זרים חדשים בעמדה הזו לצד ים.
- 7even
- קיבל.ה 4081 לייקים
לא בטוח שזה במקום מיציץ.
ואם כן אז מה עושים עם ה 6 מיליון לעונה שלו
יחד, רק יחד! 
-
Charlie
- קיבל.ה 1175 לייקים
הוא בעל מניות, לא?! שישקיע חלק מזה במועדון7even כתב:לא בטוח שזה במקום מיציץ.

- 7even
- קיבל.ה 4081 לייקים
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1684 לייקים
להראות ככה מול רמת גן... תקופה ארוכה הייתי אופטימי שזאת רק חלודה, רק כושר, רק עניין של סיטואציה. מזה כמה חודשים כבר ברור שהתמונה לא תתהפך והוא יכול להיות רק גרוע יותר אבל לא חשבתע שעד כדי כך
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1881 לייקים
אני כן חשבתי
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- מילפורד
- קיבל.ה 3563 לייקים
אני מנסה לשכנע את עצמי שכמו שבלייקני התעורר שנה שעברה לקראת הסוף, ככה יהיה גם עם מיציץ.
לא יכול להגיד שזה מצליח לי בינתיים.
לא יכול להגיד שזה מצליח לי בינתיים.
- גביזון
- קיבל.ה 4632 לייקים
מייק ג'יימס ואיטודיס ביחד? זה לא התפוצץ פעםCharlie כתב:לא מפתיע אם כן הדיווח של אור שקדי שהפועל החלה בשיחות עם מייק ג׳יימס לגבי העונה הבאה. די ברור שיש לנו בעיה קשה בתפקיד הגארד לאור חולשתו של מיציץ, מגבלותיו של ג׳ונס, יכולתו של ים ופציעתו של אניס.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
Brilliant
- קיבל.ה 283 לייקים
אני מנסה לשכנע את עצמי בזה כל העונה, ואף כתבתי דברים ברוח זו. הסיכויים לכך הולכים ומתמעטים.
בניגוד לבלייקני, עם מיציץ הייתה קונספציה שקנתה לה אחיזה (ושהייתי שותף נלהב לה), שללא מיציץ טוב לא נוכל להגיע גבוה העונה. די ברור שזה כבר לא רלוונטי, ואנחנו יכולים לקוות לכל היותר שיתן משחקים סולידיים ושלא יגרום לנזק. הוא לא מי שישנה את העונה לטובה.
עם הכל, אני עדיין מקווה לנס, אבל כמו שדברים נראים כרגע, הסיכוי שים יהפך לרכז יורוליג טוב העונה גדול מהסיכוי שמיציץ יעשה כזה.
- 7even
- קיבל.ה 4081 לייקים
יש פה בעיה הרי. בלי מיצ'יץ זה אומר שאתה כל העונה עם ים וג'ונס רכזים.Brilliant כתב: ↑19 פברואר 2026, 19:04אני מנסה לשכנע את עצמי בזה כל העונה, ואף כתבתי דברים ברוח זו. הסיכויים לכך הולכים ומתמעטים.
בניגוד לבלייקני, עם מיציץ הייתה קונספציה שקנתה לה אחיזה (ושהייתי שותף נלהב לה), שללא מיציץ טוב לא נוכל להגיע גבוה העונה. די ברור שזה כבר לא רלוונטי, ואנחנו יכולים לקוות לכל היותר שיתן משחקים סולידיים ושלא יגרום לנזק. הוא לא מי שישנה את העונה לטובה.
עם הכל, אני עדיין מקווה לנס, אבל כמו שדברים נראים כרגע, הסיכוי שים יהפך לרכז יורוליג טוב העונה גדול מהסיכוי שמיציץ יעשה כזה.
הלוואי ואני טועה אבל ים לא מרגיש לי כרגע כשחקן שיכול לקחת את הפועל גבוה ביורוליג בלוח המשחקים שנשאר (גבוה = טופ 6).
מיצ'יץ' לפחות כבר הוכיח שהא יכול לשחק ברמות הכי גבוהות, עם כל זה שזה נראה רע כרגע.
יחד, רק יחד! 
מיציץ העונה בשיאו שיחק 6 דקות של כדורסל טוב ברבע, וזהו.7even כתב: ↑19 פברואר 2026, 19:16יש פה בעיה הרי. בלי מיצ'יץ זה אומר שאתה כל העונה עם ים וג'ונס רכזים.Brilliant כתב: ↑19 פברואר 2026, 19:04אני מנסה לשכנע את עצמי בזה כל העונה, ואף כתבתי דברים ברוח זו. הסיכויים לכך הולכים ומתמעטים.
הלוואי ואני טועה אבל ים לא מרגיש לי כרגע כשחקן שיכול לקחת את הפועל גבוה ביורוליג בלוח המשחקים שנשאר (גבוה = טופ 6).
מיצ'יץ' לפחות כבר הוכיח שהא יכול לשחק ברמות הכי גבוהות, עם כל זה שזה נראה רע כרגע.
וזה היה בתקופה שעוד לא ידעו איך לשמור על הפועל.
מאז שהפועל התדרדרה גם מיציץ נראה זוועה.
מבחינתי השבר אתמול שאחרי 8 דקות משחק שבניהן היתה הפסקת רבע הוא נחנק וביקש מאיטודיס חילוף.
איך הוא לא מצליח לשחק אחרי עונה שלמה?! מתי הוא יכנס לכושר, בעונה הבאה?
עם זה שכביכול הביאו מלא רכזים, לא מיציץ ולא ג׳ונס (שעליו בכלל יש לי מה להגיד) משחקים כמו רכזים כבר נצח, ספק אם הם באמת רכזים.
מדר לא יכול להוביל קבוצת טופ יורוליג לבד.
- 7even
- קיבל.ה 4081 לייקים
אז אתה חוזר למה שאני אומר.
כרגע זה מה שיש. ים, מיצ'יץ, ג'ונס.
אם ים לא מסוגל, זה אחד מהשניים האחרים.
כרגע זה מה שיש. ים, מיצ'יץ, ג'ונס.
אם ים לא מסוגל, זה אחד מהשניים האחרים.
יחד, רק יחד! 
-
Brilliant
- קיבל.ה 283 לייקים
ברור, יש פה בעיה עצומה. ג׳ונס הוא לא רכז, נקודה. אפילו בר, שאינו רכז גם כן, יתפקד טוב ממנו בעמדה הזו.7even כתב: ↑19 פברואר 2026, 19:16יש פה בעיה הרי. בלי מיצ'יץ זה אומר שאתה כל העונה עם ים וג'ונס רכזים.Brilliant כתב: ↑19 פברואר 2026, 19:04אני מנסה לשכנע את עצמי בזה כל העונה, ואף כתבתי דברים ברוח זו. הסיכויים לכך הולכים ומתמעטים.
אבל הניסיונות הכושלים והחוזרים להחזיר את מיציץ לעניינים, בסופו של דבר עלו לנו בכמה משחקים. אין לנו כבר את המותרות הזו. ואולי אנחנו צריכים לשנות את הדיסקט ולהבין שלשישייה הראשונה כבר לא נגיע, ואנחנו צריכים להתמקד בהשרדות בפלייאין, הכי גבוה שאנחנו יכולים. אם זה אומר להצריח בין ים למיציץ, אז זה מה שעושים. הכל למען ההשרדות.
-
Charlie
- קיבל.ה 1175 לייקים
התפוצץגביזון כתב:מייק ג'יימס ואיטודיס ביחד? זה לא התפוצץ פעםCharlie כתב:לא מפתיע אם כן הדיווח של אור שקדי שהפועל החלה בשיחות עם מייק ג׳יימס לגבי העונה הבאה. די ברור שיש לנו בעיה קשה בתפקיד הגארד לאור חולשתו של מיציץ, מגבלותיו של ג׳ונס, יכולתו של ים ופציעתו של אניס.
אבל היתה סולחה
הוא מאד רוצה לשחק בהפועל
איטודיס גם רוצה אותו
מונאקו מנעה זאת עד כה אבל המצב הכלכלי שלה יכול ויאפשר זאת בעונה הבאה
- גביזון
- קיבל.ה 4632 לייקים
הבנתי, אני רואה שהוא גם בן 35 כבר עכשיו...
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1177 לייקים
תעזבו (לרגע) את העונה הבאה, יש בעיה לעונה הנוכחית.
עדיין יש צורך להתמקם גבוה ביורוליג ולנסות להשיג אליפות.
כפי שאני רואה, צריך"לעבוד" על מיציץ שיבין שהגדולה שלו תהייה לעשות את השחקנים סביבו לגדולים! הוא לא שחכ לשחק כדורסל.
עדיין יש צורך להתמקם גבוה ביורוליג ולנסות להשיג אליפות.
כפי שאני רואה, צריך"לעבוד" על מיציץ שיבין שהגדולה שלו תהייה לעשות את השחקנים סביבו לגדולים! הוא לא שחכ לשחק כדורסל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 102 לייקים
אנדר אובר איבודים היום
6
אני אומר אובר.
6
אני אומר אובר.
- מילפורד
- קיבל.ה 3563 לייקים
ממש ״תענוג״ כל פעם מחדש לראות את השליליות שנודפת מכל הודעה שלך.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 405 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4081 לייקים
אולי לשם שינוי לא יפתח.
הבחור פשוט לא מריץ את הקבוצה טוב מספיק כמו שרכז צריך לעשות.
הבחור פשוט לא מריץ את הקבוצה טוב מספיק כמו שרכז צריך לעשות.
יחד, רק יחד!