מתן נאור

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  535 לייקים

בני12 כתב: 16 פברואר 2026, 17:06 התמורה לאי ההעברה היתה העלאת מחירי הכרטיסים פי שלושה
אם עופר היה מעלה את מחירי המנויים בדרייב-אין פי שלושה, איך אתה חושב שזה היה מתקבל ?

הכוונה שלו היתה בעיקר ל:
1) ערך (לא אמיתי) של טיפוח השחקן הישראלי בסל לעומת 8 זרים בכדורגל
2) אסור לשחק ביד אליהו עם מכבי אבל מותר לעשות את זה בבלומפילד
3) אסור להשקיע יותר מדי כסף בסל כי זה מכביסטי אבל איזה כיף שהגיע מיליארדר לכדורגל שמשקיע 2 מליון יורו בשחקן נוער
4) התבכיינות על עזיבת לאן בכדורסל לעומת בכי על ההשארות עם לאן בכדורגל
5) לגלוג על אחוזי התפוסה ביד אליהו שלא היו שונים עד השנה מאחוזי התפוסה בבלומפילד
וכו' וכ'ו'

אתה כרגיל חוטא בהשוואות מופרכות, גניבת דעת ושאר מרעין בישין:

כאילו מיני-מנוי ל-3 משחקים בשלב הבתים באלופות שקול למנוי
2) חחחחחחחח מה? כאילו מישהו מאיתנו הזמין את הנבלות לפלוש לאצטדיון שלנו, או שמישהו חושב לעזוב את בלומפילד בגלל שגם הם שם. זה שלנו, הם יעזבו קודם
3) כאילו בכל אלפי הטענות המוצדקות וההזויות שעלו מול ינאי מישהו התלונן על ההשקעה הכספית
4) חחחחחחחח להפוך התבכיינות על ההתנהלות החובבנית של המועדון ל"התבכיינות על עזיבת לאן" זה ממש עלוב
5) פחחחחחחחח כאילו מישהו מאיתנו הזמין את ההגדלה של בלומפילד בדיוק בשנים הכי גרועות שלנו

וכמובן, בעניין הזר החמישי - רוצה להזכיר לכולם איך אוהדים רבים דחפו לכיוון הזה ולחצו על ההנהלה להעלות את הנושא להצבעה? אתה הופך את זה להחלטה עקרונית של רמי כשברור שזה ההפך מהאמת.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  706 לייקים

אדום ותיק כתב: 16 פברואר 2026, 17:14
red in blood כתב: 16 פברואר 2026, 17:05
El dudernio כתב: 16 פברואר 2026, 11:14 הפועל תל אביב הןקמה כדי להיות מועדון מקצועני אשר שואף להשגים ותארים.

דרכו של מתן נאור לא מאפשרת את זה.

אשמח אם וכאשר הפועל אורי תעלה לליגה השניה שנשחק ללא זרים.
הדרך של מתן נאור לא מאפשרת את זה (הוא תומך בקידום השחקן הישראלי, לא בקידום הפועל), אבל הרוח של הדרך צריכה להיות נוכחת גם עכשיו.
אנחנו לא צריכים להיות תמיד עם רוב ישראל ולא להכניס שחקנים פחות טובים גם במחיר של הפסד, אבל כן התבססות על כח ישראלי חזק ומוכשר, וקידום שחקנים ישראלים צריכה להיות מטרה ששווה לשים עליה עוד כסף. בין אם זה בהבאת שחקנים מסויימים, ואפילו בבניית תוכנית אימונים מיוחדת לישראלים כדי להביא אותם לרמה מספיקה לרמות הגבוהות ביותר.
אפשר וצריך להבין שכרגע הם לא ברמה מספיקה, ובמקביל להתחיל תוכנית ארוכת שנים כדי שכן יהיו ישראלים ברמה כזה אצלנו.
הבעיה היא לא שבר טימור לא מקבל מספיק דקות, אלא שאין אופק לזה שהוא או ישראלים אחרים בעתיד כן יקבלו.

וכן, זה הרוח של דבריו של מתן נאור, גם אם לא המעשים המדוייקים שהוא היה רוצה.
הכשרונות הישראלים בגיל הצעיר, כבר הבינו שמהקלישאה "פיתוח שחקן עתידי" אצלנו, או אצל יריבינו, ואפילו בהעמק או גליל עליון, לא יצא להם שום דבר ובחרו במסלול הרבה יותר טוב , מאתגר ומשתלם - ללכת לליגת המכללות בארהב!
בנוסף,
כדי להיות שחקן מצטיין, דני אבדייה כמשל, לא מספיק כישרון. צריך אופי, נחישות, נכונות להקרבה של החיים מגיל צעיר מאד וכמובן גם תקציב. אין הרבה חברה שמוכנים לחיים הזיסיפיים האלה.
דומה לפרויקט שכן מצליח - נבחרת ההתעמלות האומנותית. אבל שם מדובר בטווח קצר של השתעבדות (עד גיל 20-21).
לדעתי, פיתוח השחקן הישראלי הוא קלישאה נחמדה.
הלואי שאתבדה!
אחלה, בוא נבנה אקדמיה שתכין שחקנים מגילאים מאוד צעירים להגיע למצב שהם מגיעים במצב הטוב ביותר לליגת המכללות, יותר משאר המתחרים, כולל הכנה מנטלית ואפילו עסקית לזה,
יחד עם תוכנית שתקשר אותם אפילו כשהם שם להפועל, כדי שכאשר הם מסיימים שם, או שהם ממשיכים ל-NBA ואז הפועל תקבל מוניטין של קבוצה שממנפת שחקנים לשם, או שהם יחזרו לאירופה ואז להפועל יהיה קשר ישיר איתם כבר מראש, אחרי שהם כל השנים היו אצלנו, אולי אפילו עם איזו זכות קדימות חוזית מולם.
ובוא נבנה מערך סקאוטינג נרחב לזיהוי כשרונות צעירים עוד בגילאים מוקדמים, כמו שיש בכדורגל במועדונים גדולים בעולם (שזו המקבילה שאנחנו שואפים אליה, במונחי כדורסל).

מה שאני אומר זה שאפשר לחרוט על דגלנו את קידום השחקן הישראלי ולפעול לנושא, ועדיין לא לוותר על התקדמות מקצועית ולא להציב למאמן מגבלות של אימון לפי תעודות זהות.

יש הפרדה בין שיקולי המועדון לשיקולי הצוות המקצועי, ואפשר וצריך לעשות יותר בתחום.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Red_man
קיבל.ה  2203 לייקים

Praškevičios כתב: 16 פברואר 2026, 15:03
בני12 כתב: 16 פברואר 2026, 13:23
Praškevičios כתב: 16 פברואר 2026, 10:56 מתן נאור :heart:
הלוואי שהיינו דבקים בדרך של מתן נאור, לא נכנעים לעדר שסוגד לעגל הזהב ולא נכנסים לסחרור שהביאנו על הלום.
כשאתה כותב עגל הזהב אתה מתכוון לרמי ?
כשאני כותב ״עגל הזהב״ אני מתכוון לכך שאיבדנו את הדרך עליה פסענו בשנים הראשונות.

הפועל ״הישנה והטובה״ התקדמה צעד אחרי צעד למימוש כל המטרות שהצבנו לעצמנו: קבוצה שמבוססת בעיקרה על שחקנים ישראלים, מחלקת נוער צומחת.
אני אתייחס רק לנקודות האלה ברשותך.
מחלקת הנוער הצומחת הצמיחה רק שחקן אחד ראוי. למרות האליפויות בעונה שעברה שזה בהחלט מרשים לא מדובר באיזה הישג מרשים במיוחד. אולי יהיו בעתיד עוד אני לא יודע אבל נכון לכרגע ביחס לכמות הזמן שהמחלקת נוער קיימת ולרמת ההשקעה מדובר במחלקת נוער בינונית ומטה.
מבוססת על ישראלים - אדריאן בנקס מוסר דש. סיפור שקרה הרבה לפני ששמענו על עופר. בנוסף כל הזמן דובר על האם גייקובן יקבל או לא אזרחות ישראלית בשביל לאזרח אותו ולרשום עוד זר. פלוס סיפורי הוואל. בתקופת העמותה נרשם זר חמישי אחרי שאספו תרומות מהקהל בשביל זה.
לפעמים גם האמת היא אופציה
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  706 לייקים

Red_man כתב: 16 פברואר 2026, 18:59 מחלקת הנוער הצומחת הצמיחה רק שחקן אחד ראוי. למרות האליפויות בעונה שעברה שזה בהחלט מרשים לא מדובר באיזה הישג מרשים במיוחד. אולי יהיו בעתיד עוד אני לא יודע אבל נכון לכרגע ביחס לכמות הזמן שהמחלקת נוער קיימת ולרמת ההשקעה מדובר במחלקת נוער בינונית ומטה.
שזה הגיוני, כי היינו קבוצה עם אמצעים בינוניים ומטה.
עכשיו יש לנו אמצעים של קבוצת צמרת אירופאית, ואם היו מתנהלים כמו שצריך, אפשר היה להתחיל לפעול למחלקת נוער ברמת צמרת אירופאית.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
El dudernio
קיבל.ה  1941 לייקים

red in blood כתב: 16 פברואר 2026, 20:14
Red_man כתב: 16 פברואר 2026, 18:59 מחלקת הנוער הצומחת הצמיחה רק שחקן אחד ראוי. למרות האליפויות בעונה שעברה שזה בהחלט מרשים לא מדובר באיזה הישג מרשים במיוחד. אולי יהיו בעתיד עוד אני לא יודע אבל נכון לכרגע ביחס לכמות הזמן שהמחלקת נוער קיימת ולרמת ההשקעה מדובר במחלקת נוער בינונית ומטה.
עכשיו יש לנו אמצעים של קבוצת צמרת אירופאית, ואם היו מתנהלים כמו שצריך, אפשר היה להתחיל לפעול למחלקת נוער ברמת צמרת אירופאית.
יכול להיות שאהי טועה אבל דווקא נראה לי שעובדים יחסית טוב בנוער
Red_man
קיבל.ה  2203 לייקים

El dudernio כתב: 16 פברואר 2026, 21:43
מה גורם לך לחשוב שהמחלקת נוער טובה?
בתי ספר לכדורסל בדרום העיר, רוגזין וכל אלה פעולות מבורכות ומקדושות. יחד עם זאת קבוצת הנוער העלתה עד היום רק שחקן אחד משמעותי. אולי דולינסקי יעשה את הקפיצת מדרגה ויהיה מה שאנחנו מקווים שיהיה אבל עד עכשיו רק מדר יצא שחקן רציני מהנוער שלנו.
El dudernio
קיבל.ה  1941 לייקים

Red_man כתב: 16 פברואר 2026, 22:05

בתי ספר לכדורסל בדרום העיר, רוגזין וכל אלה פעולות מבורכות ומקדושות. יחד עם זאת קבוצת הנוער העלתה עד היום רק שחקן אחד משמעותי. אולי דולינסקי יעשה את הקפיצת מדרגה ויהיה מה שאנחנו מקווים שיהיה אבל עד עכשיו רק מדר יצא שחקן רציני מהנוער שלנו.
פלטין? שחר עמיר? אמסלם? זה לא שמחלקות אחרות מוציאות שחקנים בכמויות.
Red_man
קיבל.ה  2203 לייקים

El dudernio כתב: 16 פברואר 2026, 23:04
Red_man כתב: 16 פברואר 2026, 22:05

פלטין? שחר עמיר? אמסלם? זה לא שמחלקות אחרות מוציאות שחקנים בכמויות.
צודק לגבי פלטין משום מה התבלבלתי וחשבתי שהוא גדל בחולון דווקא.
אמסלם ועמיר בסדר נו. כמה שחקנים עמק חפר הוציאו לצורך ההשוואה?
עמיאל אולי יוכל להיות השחקן הבא שיצא ממחלקת הנוער שלנו. ביחס לכמות ההשקעה בנוער אלו מספרים מאוד קטנים. עד כמה שזכור לי קבוצות עם תקציב דומה לשלנו בעבר היו משקיעות משמעותית פחות בנוער. כלומר כמדיניות השקענו בנוער על חשבון שחקנים בכאן ועכשיו וקיבלנו שני שחקנים ששיחקו אצלנו ישירות מהנוער. אין ספק יופי של עבודה
pogi
קיבל.ה  19 לייקים

Praškevičios כתב: 16 פברואר 2026, 15:03
כשאני כותב ״עגל הזהב״ אני מתכוון לכך שאיבדנו את הדרך עליה פסענו בשנים הראשונות.

הפועל ״הישנה והטובה״ התקדמה צעד אחרי צעד למימוש כל המטרות שהצבנו לעצמנו: קבוצה שמבוססת בעיקרה על שחקנים ישראלים, מחלקת נוער צומחת, פרויקטים חברתיים מדהימים ובעיקר קהילה מגובשת וחזקה שאף אחד לא יכול לשבור.
זה היה מפעל חיים של אנשים שחלמו שאפשר לעשות את זה בדרך אחרת והגיעו כמעט עד הבאר אלא שהרעב המיידי לתארים כאן ועכשיו השתלט על כולנו וטרף הכל.

גם אם נזכה בתארים בעזרת הכסף העצום שהגיע, אישית מרגיש שאנחנו מגיעים למטרה בדרך לא נכונה ולא מתאימה למועדון שעליו חלמתי.
אכן מחמם את הלב

קהילה נהדרת ומרגשת שמקדמת פרויקטים חברתיים ונותנת במה בעיקר לישראלים

וכשהישראלים היקרים האלה יפרשו כנף אל עבר זרועותיו החמימות של שימון כי הם ירצו כסף ויורוליג, אנחנו נמחה דמעה עם מטפחת לבנה וננופף להם לשלום :rose:

בחיי, לפעמים אני חושב שאייזנברג, רמון וניסנוב זה באמת מה שמגיע לאוהדים של המועדון הזה :bang:
שליחת תגובה