מחאמיד הוא זה שעצר את קאנגווה מלשים את ה 1-2 לב"ש דקה 92.
תסתכלו מאיפה הוא רץ לקבל אותו בזמן ששחקני הפועל בכיסוי נוראי אחד אחרי השני ובסוף מחאמיד גם מגיע אליו כשכולם עומדים (אגב שי אליאס צעק לקאנגווה "תיפול")

לא הייתי צריך לראות את זה בתקציר מהמגרש כבר ראיתי את המסירת פח הזאת ללואיזו.shaolin232 כתב: ↑27 ינואר 2026, 07:45 אגב שימו לב לתקציר
אשם בגול הראשון עם מסירה רשלנית ואפילו לא רץ אחורה (פשוט נעמד!), וגם במחצית הראשונה דקה 48 פאקינג איבד שוב כדור
מה שהוביל את המחלה לעוד מתפרצת ורק במזל שגיב יחזקאל לא סיים, גם שם הוא נעמד אגב ולא רץ
זה בדיוק למה כתבתי הכל והדלקתי את כולם
העיקר היה כתוב "הכוכב העולה" של הפועל תל אביבRedDrifter כתב: ↑16 פברואר 2026, 09:43 פורסם שהוא השחקן שלכאורה עלה על הגג של איזה מכונית בסיום הדרבי שבר אותו ולכאורה איים על בעל הרכב
היה מת להיות רותם חטואל.בונדר כתב: ↑16 פברואר 2026, 10:07העיקר היה כתוב "הכוכב העולה" של הפועל תל אביבRedDrifter כתב: ↑16 פברואר 2026, 09:43 פורסם שהוא השחקן שלכאורה עלה על הגג של איזה מכונית בסיום הדרבי שבר אותו ולכאורה איים על בעל הרכב
רותם חטואל מעלי אקספרס
אגב, אולי זאת הזדמנות טובה לשחרר אותו בלי שום פיצוי.RedDrifter כתב: ↑16 פברואר 2026, 09:43 פורסם שהוא השחקן שלכאורה עלה על הגג של איזה מכונית בסיום הדרבי שבר אותו ולכאורה איים על בעל הרכב
למען ההגינות לא נראה לי שיש מישהו בעולם שהיה מת להיות רותם חטואלבר לב אדום כתב: ↑16 פברואר 2026, 10:08היה מת להיות רותם חטואל.בונדר כתב: ↑16 פברואר 2026, 10:07העיקר היה כתוב "הכוכב העולה" של הפועל תל אביבRedDrifter כתב: ↑16 פברואר 2026, 09:43 פורסם שהוא השחקן שלכאורה עלה על הגג של איזה מכונית בסיום הדרבי שבר אותו ולכאורה איים על בעל הרכב
רותם חטואל מעלי אקספרס
שחקן ששייך לליגות הנמוכות, גם ברמה וגם במניירות.
עדיף שעומרי לוי יהיה החלוץ הרביעי. אם כבר לתת 5 דקות פה ושם אז לשחקן נוער ולא לעבריין קטן.בר לב אדום כתב: ↑16 פברואר 2026, 10:35אגב, אולי זאת הזדמנות טובה לשחרר אותו בלי שום פיצוי.RedDrifter כתב: ↑16 פברואר 2026, 09:43 פורסם שהוא השחקן שלכאורה עלה על הגג של איזה מכונית בסיום הדרבי שבר אותו ולכאורה איים על בעל הרכב
אין לי בעיה שעמרי לוי יהיה החלוץ הרביעי ולא הוא.