מחיר של 80₪/85₪ לכרטיס במנוי הזה כמדובר ב4 משחקי בית גדולים (ועוד אחד כנראה מול נתניה/הפ״ת) שמחיר כרטיס הוא לדעתי מינמום 100/105. + מבצעי משפחה לשער 13!
ר.ש כתב: ↑15 פברואר 2026, 13:53
חבל שלא כללו כבר את מכבי חיפה הקרוב בפנים. צריך סולד אאוט מעכשיו עד סוף העונה, ושהסולד אאוט הזה יימשך מחידוש המנויים בקיץ ועד אחרית הימים.
האמת שנתנו להם קדימות לרכישה אפילו על מנויים רגילים. ככה שזה בתכלס לקנות מיני מנוי פלייאוף וישר לינק לרכישה למשחק הקרוב מול חיפה.
פלייאוף אדום בבלומפילד! הפלייאוף העליון מתקרב, וזו ההזדמנות שלכם להבטיח את מקומכם במשחקים הגדולים: מכירת מנויי הפלייאוף נפתחה.
זה הזמן שלכם להבטיח את מקומכם בבלומפילד - ולהרעיד את האצטדיון ברגעי ההכרעה של עונת 2025/2026. אנו שמחים להשיק מנוי מיוחד למשחקי הפלייאוף העליון בשערים 2, 7, 8 ובמחירים מיוחדים למשפחות בשער 13.
רכשתם מנוי? עם סיום הרכישה, תקבלו SMS בעזרתו תוכלו לרכוש כרטיס למשחק הבית מול מכבי חיפה (מחזור 25 בעונה הסדירה).
רוכשי המנויים יזכו להטבות הבאות:
*צבירת ניקוד מרגע רכישת המנוי
*זכאות לחידוש המנוי לעונת 26/27 במחיר מחדש
*קדימות ברכישת כרטיסים למשחק הבית מול מכבי חיפה בעונה הסדירה (מחזור 25, לא כלול במנוי).
פלייאוף אדום בבלומפילד! הפלייאוף העליון מתקרב, וזו ההזדמנות שלכם להבטיח את מקומכם במשחקים הגדולים: מכירת מנויי הפלייאוף נפתחה.
זה הזמן שלכם להבטיח את מקומכם בבלומפילד - ולהרעיד את האצטדיון ברגעי ההכרעה של עונת 2025/2026. אנו שמחים להשיק מנוי מיוחד למשחקי הפלייאוף העליון בשערים 2, 7, 8 ובמחירים מיוחדים למשפחות בשער 13.
רכשתם מנוי? עם סיום הרכישה, תקבלו SMS בעזרתו תוכלו לרכוש כרטיס למשחק הבית מול מכבי חיפה (מחזור 25 בעונה הסדירה).
רוכשי המנויים יזכו להטבות הבאות:
*צבירת ניקוד מרגע רכישת המנוי
*זכאות לחידוש המנוי לעונת 26/27 במחיר מחדש
*קדימות ברכישת כרטיסים למשחק הבית מול מכבי חיפה בעונה הסדירה (מחזור 25, לא כלול במנוי).
לשתף!!!!
יפה מאוד שזה נותן הנחת מחדש בעונה הבאה, לא מובן מאליו.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
מחירים מדהימים
מעולה שזה מאפשר קדימות לשנה הבאה
מעולה שהוציאו את זה כבר עכשיו אחרי שני משחקים סולד אאוט
מעולה ששלחו sms לכל מי שרכש למשחקים האלה
רעיון אדיר להתנות את המכירה לחיפה ברכישת מיני מנוי
D&3 כתב: ↑15 פברואר 2026, 14:08
מחירים מדהימים
מעולה שזה מאפשר קדימות לשנה הבאה
מעולה שהוציאו את זה כבר עכשיו אחרי שני משחקים סולד אאוט
מעולה ששלחו sms לכל מי שרכש למשחקים האלה
רעיון אדיר להתנות את המכירה לחיפה ברכישת מיני מנוי
ממשיכים לעשות( כמעט ) הכל נכון
זה לא בדיוק התנייה אלא קדימות שבפועל זה אומר שרוב מי שקונה מיני מנוי כבר יקנה גם לחיפה. רעיון מעולה.
zionz כתב: ↑15 פברואר 2026, 14:12
מעולה! ככל שייקנו כך יצמצמו את האפשרות להפרדות המוגזמות של המשטרה כמו שעשתה לנו בדרבים שאירחנו. עוד צעד חכם של המועדון
מעניין הם יבטלו גם את ההפרדה בין 7 עליון ל5, למרות שלצערי היא די מוצדקת.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
מעולה, איזה כיף לראות חשיבה שיווקית נכונה ולנצל את התקופה המקצועית המצויינת לברזל עוד אנשים לבלומפילד גם בפליאוף וגם לשנה הבאה שלא נדבר שזה בכלל דיל מצויין גם לאוהדים שבאים לכול משחקי הפלייאוף במחיר מעולה. יאללללה לקנות
בונדר כתב: ↑15 פברואר 2026, 13:53
לדעתי אם יהיה גם מנגנון ריסייל, כמעט כל משחק יהיה מלא אוהדים.
זה קרה פעם אחת והיה מצוין. לא ברור למה לא המשיכו עם זה
חובה ליצור מנגנון ריסייל (היה קיים לכמה משחקים בלאומית אני חושב) כדי לצמצם בספסרות (גם במחיר, אמינות, ניקוד, הסתננות). וגם ליצור כפתור ״ויתור על זכאות״ במשחקי החוץ עם שיטת הניקוד כך שהבא בתור יכנס במקום גם אותו אדם לא יכול/מעוניין להגיע לאותו משחק.
שאלה - אם אין לי מנוי כרגע ואני עושה מנוי פלייאוף לשער 8 עליון לדוגמא, ושנה הבאה אני ארצה לעשות מנוי לשער אחר (נגיד 7 תחתון) אני אשלם מחיר ואקבל קדימות של מחדשי מנוי או שזה יהיה כמו לעשות מנוי חדש?
RedKiwi כתב: ↑15 פברואר 2026, 17:09
שאלה - אם אין לי מנוי כרגע ואני עושה מנוי פלייאוף לשער 8 עליון לדוגמא, ושנה הבאה אני ארצה לעשות מנוי לשער אחר (נגיד 7 תחתון) אני אשלם מחיר ואקבל קדימות של מחדשי מנוי או שזה יהיה כמו לעשות מנוי חדש?
תקבל מחיר מחדשים אבל לא בטוח שתוכל לחדש דווקא לשבע תחתון