וולקאם סתיו טוריאל
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 61 לייקים
גולר , הכי חשוב בקבוצה, אבל בבקשה שימסור יותר, שיהיה קצת יותר טוב בנושא הקבוצתי. כוכב על
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1327 לייקים
ברוכים השבים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- Hapolo
- קיבל.ה 1030 לייקים
כל פעם מחדש זה צועק שצריך לצמצם למינימום את הכדורים שהוא מקבל באגף רחוק מהשער, לואיזו וקורין יותר בנויים לשחק שם.
שיחכה למעלה לכדורים ויתקע אותם ברשת
שיחכה למעלה לכדורים ויתקע אותם ברשת
רדיוס לבית"ר!
- Spiderman
- קיבל.ה 172 לייקים
גולר מטורף.
חייב לשחק מהר יותר כשהוא רחוק מהשער,
אבל שאלו יהיו הצרות שלנו.
כמה טוב שהוא חזר, רק שיהיה בריא.

חייב לשחק מהר יותר כשהוא רחוק מהשער,
אבל שאלו יהיו הצרות שלנו.
כמה טוב שהוא חזר, רק שיהיה בריא.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1419 לייקים
חייב להבין שכשקוקו או כל שחקן פותח לו באגף, הוא חייב לשחק איתו ולא לרוץ ראש בקיר. את המספרים שלו הוא נותן, הוא לא צריך להוכיח שום דבר, רק להיות קצת יותר קבוצתי.
יאללה הביתה!!!
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 448 לייקים
-
Mario
- קיבל.ה 427 לייקים
ניסה להיכנס בכוח לעניינים אם דריבלים פחות מוצלחים, הוא חלוד וניכר לראות את זה.
בסוף סיים עם צמד ואני שמח בשבילו ואני מקווה שזה יעלה לו את הביטחון למשחק הבא והחלודה לאט לאט תרד.
בסוף סיים עם צמד ואני שמח בשבילו ואני מקווה שזה יעלה לו את הביטחון למשחק הבא והחלודה לאט לאט תרד.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2631 לייקים
ואחרי הכל, אתמול באיזה דקה 8 קטמון יצמאו למתפרצת מצד שמאל שלנו, וטוריאל נתן ספרינט מהצד שלו עד שער 7 כדי לעזור לליידנר (אם אני זוכר נכון) לנטרל את זה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
InFlames
- קיבל.ה 507 לייקים
נתון מטורף שדיברו עליו בפודיום
טוריאל עם 11 שערים ב29 בעיטות לשער
מלך השערים בליגה דן ביטון 15 שערים עם 75 בעיטות לשער
איזה קילר הבחור הזה לא נורמלי
טוריאל עם 11 שערים ב29 בעיטות לשער
מלך השערים בליגה דן ביטון 15 שערים עם 75 בעיטות לשער
איזה קילר הבחור הזה לא נורמלי
- RedDrifter
- קיבל.ה 593 לייקים
הייתי מאוד מעוניין לראות משחק שלנו ב442 כשסתיו מתופקד כחלוץ
צור
ליידנר ציקו פיבן קוקו
קרייב פלקאו
שאנדה טוריאל בואטנג לואיזו
אף לא צעד לאחור 
-
CouchPotato
- קיבל.ה 67 לייקים
לגבי שערים פר בעיטה: זה נתון שאי אפשר ללמוד ממנו הרבה אם לא בודקים את הxg של הבעיטות שלהם: יכול להיות שביטון בועט ממצבים קשים יותר, למשל. או שסתיו בועט יותר פנדלים. זה יכול להעיד על הוראות טקטיות שונות, שיקולים שונים בקבלת החלטות וכו‘. לא בהכרח קשור ליכולת כיבוש טהורה.RedDrifter כתב: ↑16 פברואר 2026, 13:50הייתי מאוד מעוניין לראות משחק שלנו ב442 כשסתיו מתופקד כחלוץ
צור
ליידנר ציקו פיבן קוקו
קרייב פלקאו
לגבי העמדה של סתיו: חלוץ זה לא רק מישהו שכובש שערים. התפקיד כולל עוד כמה אלמנטים שלא בטוח שסתיו יצליח בהם. מה גם שחלוץ מתמודד עם הגנות יותר צפופות, וקיצוני שמגיע מהאגף מאחור הרבה פעמים חופשי יותר.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1729 לייקים
זה נכון כשהפער בבעיטות קטן יחסית נגיד והיה לביטון 45 בעיטות לשערCouchPotato כתב: ↑16 פברואר 2026, 15:49לגבי שערים פר בעיטה: זה נתון שאי אפשר ללמוד ממנו הרבה אם לא בודקים את הxg של הבעיטות שלהם: יכול להיות שביטון בועט ממצבים קשים יותר, למשל. או שסתיו בועט יותר פנדלים. זה יכול להעיד על הוראות טקטיות שונות, שיקולים שונים בקבלת החלטות וכו‘. לא בהכרח קשור ליכולת כיבוש טהורה.RedDrifter כתב: ↑16 פברואר 2026, 13:50הייתי מאוד מעוניין לראות משחק שלנו ב442 כשסתיו מתופקד כחלוץ
צור
ליידנר ציקו פיבן קוקו
קרייב פלקאו
לגבי העמדה של סתיו: חלוץ זה לא רק מישהו שכובש שערים. התפקיד כולל עוד כמה אלמנטים שלא בטוח שסתיו יצליח בהם. מה גם שחלוץ מתמודד עם הגנות יותר צפופות, וקיצוני שמגיע מהאגף מאחור הרבה פעמים חופשי יותר.
אבל אי אפשר להגיד שהמגמה פה לא ברורה, טוריאל פשוט יעיל, אולי הוא לא בועט סתם ומעדיף למסור, שזה גם טוב
דאפה למשל עם 32 בעיטות לשער ו2 גולים
אתה רוצה להגיד לי שאתה לא לומד מזה הרבה?
-
CouchPotato
- קיבל.ה 67 לייקים
אני לא אומר שזה לא נתון משמעותי. אני אומר שקשה להבין את המשמעות שלו בלי נתונים נוספים.Red Wolf כתב: ↑16 פברואר 2026, 16:53זה נכון כשהפער בבעיטות קטן יחסית נגיד והיה לביטון 45 בעיטות לשערCouchPotato כתב: ↑16 פברואר 2026, 15:49לגבי שערים פר בעיטה: זה נתון שאי אפשר ללמוד ממנו הרבה אם לא בודקים את הxg של הבעיטות שלהם: יכול להיות שביטון בועט ממצבים קשים יותר, למשל. או שסתיו בועט יותר פנדלים. זה יכול להעיד על הוראות טקטיות שונות, שיקולים שונים בקבלת החלטות וכו‘. לא בהכרח קשור ליכולת כיבוש טהורה.RedDrifter כתב: ↑16 פברואר 2026, 13:50
הייתי מאוד מעוניין לראות משחק שלנו ב442 כשסתיו מתופקד כחלוץ
צור
ליידנר ציקו פיבן קוקו
קרייב פלקאו
אבל אי אפשר להגיד שהמגמה פה לא ברורה, טוריאל פשוט יעיל, אולי הוא לא בועט סתם ומעדיף למסור, שזה גם טוב
דאפה למשל עם 32 בעיטות לשער ו2 גולים
אתה רוצה להגיד לי שאתה לא לומד מזה הרבה?
-
InFlames
- קיבל.ה 507 לייקים
ברור שזה הרבה יותר עמוק מזה, בפרק הם גם דיברו על שיטת המשחק ודברים כאלה וניתוח הרבה יותר מעמיק, סתם חשבתי שזה נתון מגניב אז שיתפתיCouchPotato כתב: ↑16 פברואר 2026, 15:49לגבי שערים פר בעיטה: זה נתון שאי אפשר ללמוד ממנו הרבה אם לא בודקים את הxg של הבעיטות שלהם: יכול להיות שביטון בועט ממצבים קשים יותר, למשל. או שסתיו בועט יותר פנדלים. זה יכול להעיד על הוראות טקטיות שונות, שיקולים שונים בקבלת החלטות וכו‘. לא בהכרח קשור ליכולת כיבוש טהורה.RedDrifter כתב: ↑16 פברואר 2026, 13:50הייתי מאוד מעוניין לראות משחק שלנו ב442 כשסתיו מתופקד כחלוץ
צור
ליידנר ציקו פיבן קוקו
קרייב פלקאו
- רדפוקס
- קיבל.ה 6136 לייקים
משחק חושך, הפעם בלי הגולים.
חייב להתעורר כבר מבחינת יכולת.
חייב להתעורר כבר מבחינת יכולת.
- RedDrifter
- קיבל.ה 593 לייקים
היה זוועה היום
אף לא צעד לאחור 
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 448 לייקים
היה חלש
קורה
האחרון שצריך לבוא אליו בתלונות
קורה
האחרון שצריך לבוא אליו בתלונות
- Spiderman
- קיבל.ה 172 לייקים
היה במשחק סביר, כמו לא מעט פעמים העונה.
חבל שלא הגיע לחצי מצב היום שיכל לתת לנו את הניצחון.
היה נראה שהתעייף בערך מדקה 60.
תמיד נותן הכל, גם הגנתית.
אחלה סתיו
חבל שלא הגיע לחצי מצב היום שיכל לתת לנו את הניצחון.
היה נראה שהתעייף בערך מדקה 60.
תמיד נותן הכל, גם הגנתית.
אחלה סתיו
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 132 לייקים
חלש מאוד, באיששהוא שלב פתאום השדר אמר את השם שלו ושכחתי שהוא שיחק.
אני אדם פשוט, אני רואה מישהו מתאר משהו שקרה גם לי, אני שם לייק.אסון למכבי כתב:חלש מאוד, באיששהוא שלב פתאום השדר אמר את השם שלו ושכחתי שהוא שיחק.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
-
Gania23
- קיבל.ה 147 לייקים
אנחנו שוב חוזרים למצב שבו לויזו דוחק את סתיו לקו , ושם אין לו איך להשפיע על המשחק .
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 132 לייקים
קיללו אותו בשיר שחקן שלו? מה שרו אחכ משהו בן זונה?
- RedDrifter
- קיבל.ה 593 לייקים
לא הייתי במשחק אבל זה בדיחה מהפעם ההיא בסרטון של אדמוני שהשחקנים מקללים אותו בשיר שחקן שלו
אף לא צעד לאחור 
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 132 לייקים
איזה סרטון?RedDrifter כתב: ↑22 פברואר 2026, 13:28לא הייתי במשחק אבל זה בדיחה מהפעם ההיא בסרטון של אדמוני שהשחקנים מקללים אותו בשיר שחקן שלו
- RedDrifter
- קיבל.ה 593 לייקים
אחרי הניצחון על ב״ש אדמוני הוציא סרטון ואז שמו שירי שחקנים בחדר הלבשה ומשם ליידנר שר ״ויאללה סתיו בן זונה״ וטוריאל זרם עם זהאסון למכבי כתב: ↑22 פברואר 2026, 13:30איזה סרטון?RedDrifter כתב: ↑22 פברואר 2026, 13:28לא הייתי במשחק אבל זה בדיחה מהפעם ההיא בסרטון של אדמוני שהשחקנים מקללים אותו בשיר שחקן שלו
ניסו להצחיק הבנתי שזה פחות הלך
אף לא צעד לאחור 
- Mendelson
- קיבל.ה 829 לייקים
לא מסכים, דווקא נתן לו כמה פעמים אפשרויות מסירה טובות יותר, לואיזו פתח לו גם מימין וגם משמאל, ולדעתי היו שני דאבל-פסים טובים ביניהם. היום גם היה לו את קוקו שעלה למעלה ועזר.
היה לא טוב אתמול, אבל אני מאמין ומקווה שזה נקודתי.
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 132 לייקים
בדיוק העלו סרטון של כל הסיפור בhtafansRedDrifter כתב: ↑22 פברואר 2026, 13:32אחרי הניצחון על ב״ש אדמוני הוציא סרטון ואז שמו שירי שחקנים בחדר הלבשה ומשם ליידנר שר ״ויאללה סתיו בן זונה״ וטוריאל זרם עם זהאסון למכבי כתב: ↑22 פברואר 2026, 13:30איזה סרטון?RedDrifter כתב: ↑22 פברואר 2026, 13:28
לא הייתי במשחק אבל זה בדיחה מהפעם ההיא בסרטון של אדמוני שהשחקנים מקללים אותו בשיר שחקן שלו
ניסו להצחיק הבנתי שזה פחות הלך
-
CouchPotato
- קיבל.ה 67 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 812 לייקים
-
cholo
- קיבל.ה 263 לייקים
סתיו שיחק רע, מה לא נכון כאן?
אגב זה קורה לו גם במשחקים שהוא מסיים עם צמד כמו במשחק הקודם
- Sin Queso
- קיבל.ה 812 לייקים
-
CouchPotato
- קיבל.ה 67 לייקים
חחח. מובן. לויזו עשה המון. הוא פשוט לא הסיבה שטוריאל היה פרווה.
- Hapolo
- קיבל.ה 1030 לייקים
אין ספק שהוא פיתח מניירות שליליות מאז שהפך לכוכב אצלנו. היה הרבה יותר נמרץ ומסוכן על הקו ועם הזמן נראה שהוא דואג בעיקר למספרים שלו.
בלי קשר, ככל שהזמן עובר ניכר שהוא הרבה יותר סקורר מאשר שחקן קו, והעובדה שיש לנו את לואיזו שהרבה יותר מתאים לעמדה הזו, בנוסף לזה שנראה שהם מפריעים אחד לשני הופכת את העובדה שסתיו ממשיך להיות מתופקד שם ובגדר נעלם כל המשחק למשהו שאני מתקשה להבין מה עובר לברדה בראש
בלי קשר, ככל שהזמן עובר ניכר שהוא הרבה יותר סקורר מאשר שחקן קו, והעובדה שיש לנו את לואיזו שהרבה יותר מתאים לעמדה הזו, בנוסף לזה שנראה שהם מפריעים אחד לשני הופכת את העובדה שסתיו ממשיך להיות מתופקד שם ובגדר נעלם כל המשחק למשהו שאני מתקשה להבין מה עובר לברדה בראש
רדיוס לבית"ר!
- RedDrifter
- קיבל.ה 593 לייקים
חולק עלייךHapolo כתב: ↑24 פברואר 2026, 00:02 אין ספק שהוא פיתח מניירות שליליות מאז שהפך לכוכב אצלנו. היה הרבה יותר נמרץ ומסוכן על הקו ועם הזמן נראה שהוא דואג בעיקר למספרים שלו.
לדעתי הוא מהסס בפעולות כי הוא מפחד להיפצע ואפשר לשים לב לזה לפי השפת גוף שלו במשחקים
אף לא צעד לאחור 
- SickleCell
- קיבל.ה 649 לייקים
לא ברור לי למה לא משחקים עם לויזו בימין וטוריאל מאחורי החלוץ. עם יכולת ההבקעה שלו הרבה יותר הגיוני שיהיה באמצע ובמיוחד כשללויזו יש הרבה יותר מהלכי דריבל טכניים מהצד שנדמה שהוא עושה גם עם עיניים עצומות. אני מניח שברדה מעדיף לשים את לויזו באמצע כי הוא הרבה יותר פעלתן ויכול לקדם אותנו מהאמצע אבל בתכלס לא יזיק להחליף להם מקומות תוך כדי משחק. טוריאל לא חייב לחתוך לאמצע ולשחרר בעיטה הוא יכול גם לקבל את הכדור באמצע ולשחרר בעיטה. כאילו נכנס למישהו לראש שהמהלך הכי מסוכן שלו זה החיתוך הזה וזה ממש שטויות. הוא גם יכול ככה להפוך למטרה נוספת של הגבהות של קוקו.
-
InFlames
- קיבל.ה 507 לייקים
למה זה שטויות? לא שאני לא חושב שיהיה טוב מאחורי החלוץ אבל הארייאן רובן קאט הזה עובד לו מעולה והוא עושה את זה מדהים, כשהוא חותך מימין לבלטה שלו ובועט אין הרבה שחקנים שיודעים לעשות את זה כמוהו, בליגה אולי רק הוא ואצילי וזה אחד הנשקים הכי מסוכנים שלנו במשחקים שאנחנו לא מצליחים לפרוץ הגנותSickleCell כתב: ↑25 פברואר 2026, 08:15 לא ברור לי למה לא משחקים עם לויזו בימין וטוריאל מאחורי החלוץ. עם יכולת ההבקעה שלו הרבה יותר הגיוני שיהיה באמצע ובמיוחד כשללויזו יש הרבה יותר מהלכי דריבל טכניים מהצד שנדמה שהוא עושה גם עם עיניים עצומות. אני מניח שברדה מעדיף לשים את לויזו באמצע כי הוא הרבה יותר פעלתן ויכול לקדם אותנו מהאמצע אבל בתכלס לא יזיק להחליף להם מקומות תוך כדי משחק. טוריאל לא חייב לחתוך לאמצע ולשחרר בעיטה הוא יכול גם לקבל את הכדור באמצע ולשחרר בעיטה. כאילו נכנס למישהו לראש שהמהלך הכי מסוכן שלו זה החיתוך הזה וזה ממש שטויות. הוא גם יכול ככה להפוך למטרה נוספת של הגבהות של קוקו.
-
CouchPotato
- קיבל.ה 67 לייקים
SickleCell כתב: ↑25 פברואר 2026, 08:15 לא ברור לי למה לא משחקים עם לויזו בימין וטוריאל מאחורי החלוץ. עם יכולת ההבקעה שלו הרבה יותר הגיוני שיהיה באמצע ובמיוחד כשללויזו יש הרבה יותר מהלכי דריבל טכניים מהצד שנדמה שהוא עושה גם עם עיניים עצומות. אני מניח שברדה מעדיף לשים את לויזו באמצע כי הוא הרבה יותר פעלתן ויכול לקדם אותנו מהאמצע אבל בתכלס לא יזיק להחליף להם מקומות תוך כדי משחק. טוריאל לא חייב לחתוך לאמצע ולשחרר בעיטה הוא יכול גם לקבל את הכדור באמצע ולשחרר בעיטה. כאילו נכנס למישהו לראש שהמהלך הכי מסוכן שלו זה החיתוך הזה וזה ממש שטויות. הוא גם יכול ככה להפוך למטרה נוספת של הגבהות של קוקו.
נדמהה לי שכל הרעיון הוא שהוא ולויזו יחליפו מקומות ביניהם במהלך משחק. סתיו די אנוכי כרגע ולכן זה לא עובד.
הוא סקורר, אבל לא השחקן הכי חכם.
- SickleCell
- קיבל.ה 649 לייקים
גם קורין עושה את הפעולה הזו די טוב. הנקודה היא שלדעתי באמצע הוא יגיע ליותר הזדמנויות הבקעה ובצד לויזו יכול לעשות לא פחות אם לא יותר ממנו. כמו שכתב קאוץ׳פוטייטו אולי הרעיון הוא שיחליף מקומות עם לויזו במהלך המשחק אבל לדעתי זה לא קורה בגלל שאין הוראה ברורה שטוריאל יעבור לאמצע אלא רק הוראה שמובילה לכך ששניהם יחד באגף.InFlames כתב: ↑25 פברואר 2026, 12:32למה זה שטויות? לא שאני לא חושב שיהיה טוב מאחורי החלוץ אבל הארייאן רובן קאט הזה עובד לו מעולה והוא עושה את זה מדהים, כשהוא חותך מימין לבלטה שלו ובועט אין הרבה שחקנים שיודעים לעשות את זה כמוהו, בליגה אולי רק הוא ואצילי וזה אחד הנשקים הכי מסוכנים שלנו במשחקים שאנחנו לא מצליחים לפרוץ הגנותSickleCell כתב: ↑25 פברואר 2026, 08:15 לא ברור לי למה לא משחקים עם לויזו בימין וטוריאל מאחורי החלוץ. עם יכולת ההבקעה שלו הרבה יותר הגיוני שיהיה באמצע ובמיוחד כשללויזו יש הרבה יותר מהלכי דריבל טכניים מהצד שנדמה שהוא עושה גם עם עיניים עצומות. אני מניח שברדה מעדיף לשים את לויזו באמצע כי הוא הרבה יותר פעלתן ויכול לקדם אותנו מהאמצע אבל בתכלס לא יזיק להחליף להם מקומות תוך כדי משחק. טוריאל לא חייב לחתוך לאמצע ולשחרר בעיטה הוא יכול גם לקבל את הכדור באמצע ולשחרר בעיטה. כאילו נכנס למישהו לראש שהמהלך הכי מסוכן שלו זה החיתוך הזה וזה ממש שטויות. הוא גם יכול ככה להפוך למטרה נוספת של הגבהות של קוקו.
- 7even
- קיבל.ה 4081 לייקים
+ או שיחליפו מדי פעם מקומות לאתגר את היריבה.SickleCell כתב: ↑25 פברואר 2026, 08:15 לא ברור לי למה לא משחקים עם לויזו בימין וטוריאל מאחורי החלוץ. עם יכולת ההבקעה שלו הרבה יותר הגיוני שיהיה באמצע ובמיוחד כשללויזו יש הרבה יותר מהלכי דריבל טכניים מהצד שנדמה שהוא עושה גם עם עיניים עצומות. אני מניח שברדה מעדיף לשים את לויזו באמצע כי הוא הרבה יותר פעלתן ויכול לקדם אותנו מהאמצע אבל בתכלס לא יזיק להחליף להם מקומות תוך כדי משחק. טוריאל לא חייב לחתוך לאמצע ולשחרר בעיטה הוא יכול גם לקבל את הכדור באמצע ולשחרר בעיטה. כאילו נכנס למישהו לראש שהמהלך הכי מסוכן שלו זה החיתוך הזה וזה ממש שטויות. הוא גם יכול ככה להפוך למטרה נוספת של הגבהות של קוקו.
זה יתרון גדול שיותר משחק אחד יכול לשחק ברמה גבוהה ב-2 עמדות.
יחד, רק יחד!