שלא יאבד ככה כמו ילד מהנועריהלום14אדום כתב: ↑13 פברואר 2026, 21:51 כן, שחקן שנכנס לאתר סוף רבע שלישי אחרי שישב על הספסל ונפנף מגבות, אמור להיכנס ולהיות טוב ומועיל.
ים מדר
-
Red_man
- קיבל.ה 2185 לייקים
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 86 לייקים
הבנאדם קר ובלי ביטחון, אין מה להשוות בכללRed_man כתב: ↑13 פברואר 2026, 21:51שלא יאבד ככה כמו ילד מהנועריהלום14אדום כתב: ↑13 פברואר 2026, 21:51 כן, שחקן שנכנס לאתר סוף רבע שלישי אחרי שישב על הספסל ונפנף מגבות, אמור להיכנס ולהיות טוב ומועיל.
ברייאנט זז כדי לא לחטוף פוסטר
-
Red_man
- קיבל.ה 2185 לייקים
כן כן תמשיך לחפש לו תירוצים רק כי קוראים לו ים והוא ישראלי.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 פברואר 2026, 21:53הבנאדם קר ובלי ביטחון, אין מה להשוות בכללRed_man כתב: ↑13 פברואר 2026, 21:51שלא יאבד ככה כמו ילד מהנועריהלום14אדום כתב: ↑13 פברואר 2026, 21:51 כן, שחקן שנכנס לאתר סוף רבע שלישי אחרי שישב על הספסל ונפנף מגבות, אמור להיכנס ולהיות טוב ומועיל.
ברייאנט זז כדי לא לחטוף פוסטר
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1866 לייקים
מצד אחד, היה צריך לשחק יותר,
מצד שני, כשאתה כל כך גרוע כשאתה משחק, קשה לתמוך בך...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 86 לייקים
זה לא שחקן שאתה יכול לייבש לאורך זמן לזרוק אותו לפרקט באמצע רבע שלישי *רק* כי כריס גונס היה מחריד.KingAlpaca כתב: ↑13 פברואר 2026, 21:56 מצד אחד, היה צריך לשחק יותר,
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 86 לייקים
מי ישמע הוא כל משחק פותח וסוגר 30 דקות.
רכז שלישי בקבוצה, מה חשבו שייצא?
-
Red_man
- קיבל.ה 2185 לייקים
שנה שעברה היה פקטור משמעותי בזכייה ביורוקאפ וזאת התשובה לכל מי שחושב ששנה הבאה הארפר הולך לקרוע את היורוליג. ההבדלים הם עצומים מה שהוא יכול לעשות בטופ יורוקאפ לא מספיק ליורוליג.
מה אתם רוצים ממנו זרקו אותו באמצע הרבע השלישי למשחק
להזכירם הוא היה שחקן יורוליג לגיטימי ועדיין כזה רק אצל אדון איטודיס הוא לא יכול לשחק לפני ג׳ונס
עוד אחד שגמרו לו את הבטחון
להזכירם הוא היה שחקן יורוליג לגיטימי ועדיין כזה רק אצל אדון איטודיס הוא לא יכול לשחק לפני ג׳ונס
עוד אחד שגמרו לו את הבטחון
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 86 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1866 לייקים
...
נערך לאחרונה על ידי KingAlpaca ב 13 פברואר 2026, 22:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
Red_man
- קיבל.ה 2185 לייקים
איטודיס אכן בעיה כרגע אבל לא קיים תסריט בו מדר הוא רכז מוביל בקבוצה עם שאיפות ביורוליג.
בוא אני אגלה לך סוד שיחק ביורוליג לפני הפועל ונבחר לשחקן הצעיר של העונה (או משהו בסגנון)
זה שיש לך מאמן חסר מושג שמעדיף את כריס ג׳ונס עליו אבל עושה שרירים על ים כי הוא ישראלי זה לא אומר שהוא לא לרמה
רק אומר שלא מקבל מספיק דקות ובטחון
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 856 לייקים
בדיוק. אי אפשר להושיב שחקן מנוסה ומוכשר ולא לתת לו לשחק הרבה ואז לצפות שהוא יהיה אקס פקטור, זה לא עןבד ככה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 פברואר 2026, 21:59זה לא שחקן שאתה יכול לייבש לאורך זמן לזרוק אותו לפרקט באמצע רבע שלישי *רק* כי כריס גונס היה מחריד.KingAlpaca כתב: ↑13 פברואר 2026, 21:56 מצד אחד, היה צריך לשחק יותר,
נניח שלום תקווה
או בן לוז
או אלטמן
-
Red_man
- קיבל.ה 2185 לייקים
אתה לא מגלה לי שום סוד ועבר קצת זמן מאז שהיה הצעיר של היורוליג. לא משנה כמה אתה מיובש על האיבוד שם של ההפרת חצי וההחלקה שלו לשלשה חופשית זה אסור שיקרה לו.
הוא האחרון שאני כועס עליו. כל דקה נותן את הלב והנשמה. לא חף מטעויות אבל לאור הדקות שהוא מקבל העונה ביורוליג והזין שזורקים עליו אני לא בא אליו בטענותRed_man כתב: ↑13 פברואר 2026, 22:12אתה לא מגלה לי שום סוד ועבר קצת זמן מאז שהיה הצעיר של היורוליג. לא משנה כמה אתה מיובש על האיבוד שם של ההפרת חצי וההחלקה שלו לשלשה חופשית זה אסור שיקרה לו.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 86 לייקים
מי אמר?Red_man כתב: ↑13 פברואר 2026, 22:09איטודיס אכן בעיה כרגע אבל לא קיים תסריט בו מדר הוא רכז מוביל בקבוצה עם שאיפות ביורוליג.
עונה שעברה היה מהמובילים בקבוצה. עם עוד שחקנים טובים לידו, אי אפשר לדעת. גם לא באמת ניסית.
-
Red_man
- קיבל.ה 2185 לייקים
אתה באמת לא מבין את פערי הרמות? מדר יכול להיות רכז שני שלישי בקבוצה עם שאיפות. הוא היה יכול וצריך לשחק יותר כנראה וזה על איטודיס שהרוטציה שלנו כל כך קצרה וכל חמישייה נשחקת עד המוות.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 פברואר 2026, 22:15מי אמר?
עונה שעברה היה מהמובילים בקבוצה. עם עוד שחקנים טובים לידו, אי אפשר לדעת. גם לא באמת ניסית.
-
Red_man
- קיבל.ה 2185 לייקים
כמו שאמרתי ללא מקורי אתם עושים לו הנחות בגלל שהוא ישראליRedcow כתב: ↑13 פברואר 2026, 22:14הוא האחרון שאני כועס עליו. כל דקה נותן את הלב והנשמה. לא חף מטעויות אבל לאור הדקות שהוא מקבל העונה ביורוליג והזין שזורקים עליו אני לא בא אליו בטענות
השבוע שיחק רכז ישראלי בקבוצה אחרת ולקח להם את המשחק.Red_man כתב: ↑13 פברואר 2026, 22:53אתה באמת לא מבין את פערי הרמות? מדר יכול להיות רכז שני שלישי בקבוצה עם שאיפות. הוא היה יכול וצריך לשחק יותר כנראה וזה על איטודיס שהרוטציה שלנו כל כך קצרה וכל חמישייה נשחקת עד המוות.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 פברואר 2026, 22:15מי אמר?
מדר הוא הרכז של נבחרת ישראל ועם איך שמיציץ ובראיינט שיחקו, ובלי שבכלל אדבר על ג׳ונס שאני את הביזיון הזה, הזלזול שלו בהתקפה וגם בהגנה.
מדר הוא לגמרי שווה רוטציה בהפועל הזאת.
-
Red_man
- קיבל.ה 2185 לייקים
ומה השאיפות של מכבי לעונה ומה שלנו? כי שלהם זה להילחם על פלייאין ואצלנו זה פלייאוף חיים או מוות. אתם פשוט עושים למדר וגינת ופלטין הנחות בלי סוף רק כי הם ישראלים.dododo כתב: ↑13 פברואר 2026, 23:11השבוע שיחק רכז ישראלי בקבוצה אחרת ולקח להם את המשחק.Red_man כתב: ↑13 פברואר 2026, 22:53אתה באמת לא מבין את פערי הרמות? מדר יכול להיות רכז שני שלישי בקבוצה עם שאיפות. הוא היה יכול וצריך לשחק יותר כנראה וזה על איטודיס שהרוטציה שלנו כל כך קצרה וכל חמישייה נשחקת עד המוות.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 פברואר 2026, 22:15
מי אמר?
מדר הוא הרכז של נבחרת ישראל ועם איך שמיציץ ובראיינט שיחקו, ובלי שבכלל אדבר על ג׳ונס שאני את הביזיון הזה, הזלזול שלו בהתקפה וגם בהגנה.
מדר הוא לגמרי שווה רוטציה בהפועל הזאת.