הפועל 10-16 מקום 5, 6-4 שלילי ב 10 האחרונים.
זלגיריס גם היא הפסידה למספר קבוצות תחתית לאחרונה (מכבי, בסקופיה, אנאדולו), אבל ניצחה אותנו בישראל.
הגיע הזמן
כן מצפה למשהו אחר. רוח לחימה, מוטיבציה ורצון להוכיח שאתה לא אפס, תלויה רק בראש ובכח הרצון.
לקחת 10 משחקים אחורה זה המון
מסכים מאוד, מצ'אפים ספציפיים בדרך כלל יותר חשובים מיחסי כוחות כלליים. זו הסיבה לכך שהיה לנו יותר קל העונה מול ולנסיה מאשר מול וילרבאן ואנדולו, וכנ"ל מול מכבי לעומת ירושלים.
אני איתך. נמנע מלקרוא בפורום לאחר הפסדים כי יש אווירת רעל כבדה מאוד, ולעתים נראה כמו תחרות מי יורד על הפועל האהובה יותר חזק.הוקיץ' כתב: ↑13 פברואר 2026, 13:19מסכים מאוד, מצ'אפים ספציפיים בדרך כלל יותר חשובים מיחסי כוחות כלליים. זו הסיבה לכך שהיה לנו יותר קל העונה מול ולנסיה מאשר מול וילרבאן ואנדולו, וכנ"ל מול מכבי לעומת ירושלים.
בסיבוב הראשון ז'לגיריס די עשו לנו בית ספר. הסייז שלהם עזר להם לשלוט בריבאונד (40-21 להם, פירקו אותנו) והנעת הכדור שלהם נטרלה את כל הפתרונות ההגנתיים שלנו.
ז'לגיריס קבוצת בית מצוינת עם אולם מאוד ביתי, כדי להוציא ניצחון היום אנחנו נצטרך להראות משהו אחר לגמרי, גם ברמת הכושר האישי של שחקנים וגם ברמת הפתרונות שאיטודיס יביא. אני לצערי לא אופטימי.
בנימה אישית אני אוסיף שהמצב של הקבוצה קשה לי מאוד (משער שלרובנו כאן), גם המצב המקצועי וגם כל הרעל מסביב. זה גם גורם לכך שאני פחות כותב כאן ואפילו מקשה עלי להנות בלב שלם מהימים היפים שאנחנו עוברים בכדורגל.
מקווה מאוד שהיום יהיה ההתחלה של משהו חדש.
כנ"לAdam כתב:אני איתך. נמנע מלקרוא בפורום לאחר הפסדים כי יש אווירת רעל כבדה מאוד, ולעתים נראה כמו תחרות מי יורד על הפועל האהובה יותר חזק.הוקיץ' כתב: ↑13 פברואר 2026, 13:19מסכים מאוד, מצ'אפים ספציפיים בדרך כלל יותר חשובים מיחסי כוחות כלליים. זו הסיבה לכך שהיה לנו יותר קל העונה מול ולנסיה מאשר מול וילרבאן ואנדולו, וכנ"ל מול מכבי לעומת ירושלים.
בסיבוב הראשון ז'לגיריס די עשו לנו בית ספר. הסייז שלהם עזר להם לשלוט בריבאונד (40-21 להם, פירקו אותנו) והנעת הכדור שלהם נטרלה את כל הפתרונות ההגנתיים שלנו.
ז'לגיריס קבוצת בית מצוינת עם אולם מאוד ביתי, כדי להוציא ניצחון היום אנחנו נצטרך להראות משהו אחר לגמרי, גם ברמת הכושר האישי של שחקנים וגם ברמת הפתרונות שאיטודיס יביא. אני לצערי לא אופטימי.
בנימה אישית אני אוסיף שהמצב של הקבוצה קשה לי מאוד (משער שלרובנו כאן), גם המצב המקצועי וגם כל הרעל מסביב. זה גם גורם לכך שאני פחות כותב כאן ואפילו מקשה עלי להנות בלב שלם מהימים היפים שאנחנו עוברים בכדורגל.
אמן ונעבור את זה.
הדבר היחידי שגורם לי לאופטימיות הוא הרבע הראשון מול ז׳לגיריס, שהיה למעשה אקורד הסיום של התקופה ״הטובה״ שלנו. שטפנו את המגרש, זרקנו שלשות נכונות, שחקנים נכנסו לצבע והייתה הנעת כדור. היה נראה שזה נגמר כמו 20 הפרש קל. אני חושב שגם עם המיסמאצ׳ הברור שיש לנו ברמה הקבוצתית, אנחנו יכולים לשחזר את היכולת הזו ליותר מרבע אחד.הוקיץ' כתב: ↑13 פברואר 2026, 13:19מסכים מאוד, מצ'אפים ספציפיים בדרך כלל יותר חשובים מיחסי כוחות כלליים. זו הסיבה לכך שהיה לנו יותר קל העונה מול ולנסיה מאשר מול וילרבאן ואנדולו, וכנ"ל מול מכבי לעומת ירושלים.