עד כמה שאפשר להעריך שבא מהכסף שלכם (ברור שלא תמיד אפשר לשים את הגבול לזה - נניח אם בגיל 17 מקבלים מההורים ליום הולדת 1000 ועושים עם זה מנוי נגיד).
נסו לציין בתגובות סכומים מדויקים ככל האפשר.
נדמה לי שעשיתי סקר דומה לזה לפני הרבה שנים בפורום הישן, או שהעליתי את השאלה בלי סקר.
אני בן 49. פחות מתעניין בכדורסל כספורט אבל כמובן אוהד הפועל (עוד אף פעם לא הייתי במשחק כדורסל בכלל). עוד לא נסעתי למשחק של הכדורגל בחו"ל.
עשיתי מנוי בערך 6 פעמים במהלך כל השנים (כולל השנה). בשנים שלא היה לי מנוי הייתי הולך למשהו כמו בין משחק אחד לארבעה (כולל חוץ).
אני מעריך שאצלי זה צריך להיות איפשהו באזור ה- 20,000.
כמה כסף אתם מעריכים שהוצאתם על הפועל (רגל+סל) עד היום? כולל נסיעות והוצאות נלוות
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 249 לייקים
-
dino
- קיבל.ה 3082 לייקים
שאלה מעניינת. יש כאלו שלא מתל אביב או המרכז, אז בשבילם זה יכול להיות רבע או חצי יום שקשור לנסיעה למשחק. דלק זה אובייס, השאלה אם גם להכליל ביום כזה הכל, מסעדות, טיול, שירותים, ביקור בטרם, או לבודד את המשחק ככל הניתן?
-
Jonatan192
- קיבל.ה 62 לייקים
שנים הייתי אוהד כורסא ורק שנתיים וחצי הערך אני הולך חזק למשחקים של רגל וסל, ולהערכתי כבר מעל 10,000, או אולי טיפה פחות.
יש לציין שאיזה 3,000 מתוך זה זה רק משחק אחד, גמר היורוקאפ בסמוקוב שחברות תעופה השחילו אותנו במחירים הזויים.
יש לציין שאיזה 3,000 מתוך זה זה רק משחק אחד, גמר היורוקאפ בסמוקוב שחברות תעופה השחילו אותנו במחירים הזויים.
-
בני12
- קיבל.ה 2645 לייקים
למזלי הילדים בעניין אחרת היו מקטרים על הירושה
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 249 לייקים
הנושא של האוכל הוא באמת קצת בעייתי ואולי הייתי מוציא אותו מהחישוב (או מפחית ממנו אחוז מסוים), כי סך הכל אם לא היית אוכל כחלק מההגעה למשחק היית אוכל מהמקרר בבית וגם זה עולה כסף, אם כי סביר שפחות מאוכל רחוב וכד'.
רינגו סטאר המלך
-
בני12
- קיבל.ה 2645 לייקים
קולה ונקניקיה בבית עולים לי קצת פחות מבאולם/אצטדיוןבעל(ת) האוב כתב: ↑12 פברואר 2026, 17:53הנושא של האוכל הוא באמת קצת בעייתי ואולי הייתי מוציא אותו מהחישוב (או מפחית ממנו אחוז מסוים), כי סך הכל אם לא היית אוכל כחלק מההגעה למשחק היית אוכל מהמקרר בבית וגם זה עולה כסף, אם כי סביר שפחות מאוכל רחוב וכד'.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 249 לייקים
נכון, זה בדומה למה שאמרתי -בני12 כתב: ↑12 פברואר 2026, 18:22קולה ונקניקיה בבית עולים לי קצת פחות מבאולם/אצטדיוןבעל(ת) האוב כתב: ↑12 פברואר 2026, 17:53הנושא של האוכל הוא באמת קצת בעייתי ואולי הייתי מוציא אותו מהחישוב (או מפחית ממנו אחוז מסוים), כי סך הכל אם לא היית אוכל כחלק מההגעה למשחק היית אוכל מהמקרר בבית וגם זה עולה כסף, אם כי סביר שפחות מאוכל רחוב וכד'.
הכוונה שלי היא שגם האוכל באיצטדיון כלול בזה.היית אוכל מהמקרר בבית וגם זה עולה כסף, אם כי סביר שפחות מאוכל רחוב וכד'.
רינגו סטאר המלך
-
בני12
- קיבל.ה 2645 לייקים
כשעניתי על הסקר בכלל לא התייחסתי לאוכל ודלק אחרת הייתי מכפיל את התוצאהבעל(ת) האוב כתב: ↑12 פברואר 2026, 19:05נכון, זה בדומה למה שאמרתי -בני12 כתב: ↑12 פברואר 2026, 18:22קולה ונקניקיה בבית עולים לי קצת פחות מבאולם/אצטדיוןבעל(ת) האוב כתב: ↑12 פברואר 2026, 17:53
הנושא של האוכל הוא באמת קצת בעייתי ואולי הייתי מוציא אותו מהחישוב (או מפחית ממנו אחוז מסוים), כי סך הכל אם לא היית אוכל כחלק מההגעה למשחק היית אוכל מהמקרר בבית וגם זה עולה כסף, אם כי סביר שפחות מאוכל רחוב וכד'.הכוונה שלי היא שגם האוכל באיצטדיון כלול בזה.היית אוכל מהמקרר בבית וגם זה עולה כסף, אם כי סביר שפחות מאוכל רחוב וכד'.
-
בני12
- קיבל.ה 2645 לייקים
בסופו של דבר אני מניח שההתפלגות תהיה דומה לזו שבסקר הגילאים
כי ההוצאה המצטברת תלויה בשנות האהדה שלך, כמות הילדים וכו'
כי ההוצאה המצטברת תלויה בשנות האהדה שלך, כמות הילדים וכו'
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 249 לייקים
דלק לדוגמה (או מוניות לצורך העניין) זה בהחלט משהו שהייתי מכניס לחישוב, כי ברוב אם לא 100% של המקרים זה פעולה שאתה עושה במיוחד בשביל המשחק ושאחרת לא היית עושה אותה.בני12 כתב: ↑12 פברואר 2026, 19:27כשעניתי על הסקר בכלל לא התייחסתי לאוכל ודלק אחרת הייתי מכפיל את התוצאהבעל(ת) האוב כתב: ↑12 פברואר 2026, 19:05נכון, זה בדומה למה שאמרתי -הכוונה שלי היא שגם האוכל באיצטדיון כלול בזה.היית אוכל מהמקרר בבית וגם זה עולה כסף, אם כי סביר שפחות מאוכל רחוב וכד'.
אם נגיד הייתי מאוד רוצה לאכול במסעדה שסמוכה לבלומפילד, הייתי בוחר לעשות את זה בזמנים שבהם הנסיעה לשם וחזרה יהיו זולות יותר.
הייתי אולי לא מחשיב את זה (עד כמה שזה אפשרי לחישוב בכלל) במקרה - ואני מניח שזה לא קורה המון - שהיתה לך נניח התלבטות האם לנסוע למשחק או שבדיוק על אותו זמן לנסוע ובאותו אמצעי לטיול במרחק זהה לאיצטדיון.
רינגו סטאר המלך
- מילפורד
- קיבל.ה 3513 לייקים
רק שנה שעברה הגעתי לאיזה 20-30 אלף בקלות (מצד שני, חלק לא מבוטל מזה חזר אלי השנה בזיכויים על המנויי אירופה)
- בונדר
- קיבל.ה 254 לייקים
פועל צעיר כמתנת יום הולדת נחשב?
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?