עופר ינאי
-
Money
- קיבל.ה 1149 לייקים
וואלה עופר עושה מלא מלא טעויות במלא דברים.
אבל בצד המקצועי נתן לצוות המקצועי כל מה שחלם עליו.
אין שום טענה אליו, ככה בעלים צריך להתנהג(בצד המקצועי)
אבל בצד המקצועי נתן לצוות המקצועי כל מה שחלם עליו.
אין שום טענה אליו, ככה בעלים צריך להתנהג(בצד המקצועי)
-
ואן גוך
- קיבל.ה 295 לייקים
ידע את זה מראש, אבל זה כבר דובר ואין מה לחפור, ואני גם הייתי בעדו, ועדיין אני בעד קבוצה מצליחה עם כסף. אבל המוצר גמור(גם אם יגיעו לפיינל פור ויקחו אליפות) אלא אם יקרה הבלתי יאמן ויהיה סולחה.
כמו שזה עכשיו, סרט עם סידני סוויני יש יותר עניין
-
El dudernio
- קיבל.ה 1933 לייקים
אני חושב שאם זה יפסיק להיות דיון. יפסיקו להתייחס לזה ויתחילו להתעסק בהפועל ולא בעופר המצב ישתנה.ואן גוך כתב: ↑05 פברואר 2026, 23:40ידע את זה מראש, אבל זה כבר דובר ואין מה לחפור, ואני גם הייתי בעדו, ועדיין אני בעד קבוצה מצליחה עם כסף. אבל המוצר גמור(גם אם יגיעו לפיינל פור ויקחו אליפות) אלא אם יקרה הבלתי יאמן ויהיה סולחה.
כמו שזה עכשיו, סרט עם סידני סוויני יש יותר עניין
ראבק די כבר עם זה. אין בעד עופר אים בעד האוחטראס יש מה שטוב להפועל.
זה כל כך פשוט.
אני חייב להגיד בתור אחד שיחסית תומך בעופר שהוא פשוט נכשל. בתור מנוי אין לי שום סיבה לחדש שנה הבאה. נראה שפשוט עדיף לקנות כרטיסים מוזלים או לקבל חינמים כל משחק. זה מטורף איך הוא הצליח לקחת מוצר כזה מבוקש ולהפוך אותו לעלוב. כל ההתנהלות שלו בנושא הקהל (לא האולטראס) היא פשוט מבישה. המנכ״ל שלו זבל וכל היס מנים שהוא מינה סביבו חסרי מושג בנוגע לדברים הכי בסיסיים.
חוץ מאהבה שלי להפועל אין לי שום סיבה לחדש מנוי. הזלזול הזה בלתי נסבל ואני מאמין שיש רבים שמרגישים כמוני. עופר מאבד גם את הקהל הרחב שהסכים לעבור ליד אליהו. לדעתי שנה הבאה נראה צניחה משמעותית במנויים אלא אם כן הוא יתחיל לשנות את ההתנהלות שלו.
חוץ מאהבה שלי להפועל אין לי שום סיבה לחדש מנוי. הזלזול הזה בלתי נסבל ואני מאמין שיש רבים שמרגישים כמוני. עופר מאבד גם את הקהל הרחב שהסכים לעבור ליד אליהו. לדעתי שנה הבאה נראה צניחה משמעותית במנויים אלא אם כן הוא יתחיל לשנות את ההתנהלות שלו.
-
הלוטוס הלבן
- קיבל.ה 475 לייקים
המודל של עופר ינאי הוא מודל של נמס בכוס. מיים חמים ויש מרק מוכן.
לא ניתן לבנות קבוצה מוצלחת גם אם שופכים הרים של מזומנים.
לא בטוח שיש לו סבלנות לעבוד בצורה יסודית.
לא ניתן לבנות קבוצה מוצלחת גם אם שופכים הרים של מזומנים.
לא בטוח שיש לו סבלנות לעבוד בצורה יסודית.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2869 לייקים
הוא לא מונע אבל הוא הגורם העיקרי
-
El dudernio
- קיבל.ה 1933 לייקים
לדעתי הגורם העיקרי הוא הקהל ולא עופר.... וכבר הבעתי את הדעה הזאת מספר פעמים..לירון האדום כתב: ↑06 פברואר 2026, 10:20הוא לא מונע אבל הוא הגורם העיקרי
אני לא חושב שעופר הוא משהו שלא ידענו, אולי טיפב יותר מגלומן אבל זאת החבילה לטוב ולרע.
הוא בפועל גם לא עשה כלום נגד המועדון (בניגוד לטביב למשל) הסיפור שם הוא שונה, אני לא ארחיב ואכנס לזה שוב, אבל יש פה תפיסת האדה סדר עדיפויות של הקהל שלא משתלבות עם המועדון.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 850 לייקים
יכול להיות שיש סביבו יס מנים ועניין הכרטיסים טעון שיפור רציני, ועל הויכוחים המיותרים עם אןהדים ברשתות נראה לי שכולם מסכימים.Redcow כתב: ↑06 פברואר 2026, 00:50 אני חייב להגיד בתור אחד שיחסית תומך בעופר שהוא פשוט נכשל. בתור מנוי אין לי שום סיבה לחדש שנה הבאה. נראה שפשוט עדיף לקנות כרטיסים מוזלים או לקבל חינמים כל משחק. זה מטורף איך הוא הצליח לקחת מוצר כזה מבוקש ולהפוך אותו לעלוב. כל ההתנהלות שלו בנושא הקהל (לא האולטראס) היא פשוט מבישה. המנכ״ל שלו זבל וכל היס מנים שהוא מינה סביבו חסרי מושג בנוגע לדברים הכי בסיסיים.
אבל לומר שהוא לקח מוצר מבןקש והפך לעלוב?
בוא, זה לא שקודם הפועל סל הייתה מנ. יונייטד של 2011. היא הייתה מועדון עם מסורת והיסטוריה, אבל במונחים של הצלחה היא הייתה בערך הפועל פתח תקווה. תארים בעבר, קהל נאמן, ירידות ליגה פה ושם, ותואר אחרון (גביע) בתחילת שנות ה90. בעצם פתח תקווה לקחו את גביע הטוטו אחרי זה. אנחנו אפילו גביע וינר לא.
מוצר מבוקש משמע אוהדים רוצים להגיעתא מרבוטא כתב: ↑06 פברואר 2026, 10:32יכול להיות שיש סביבו יס מנים ועניין הכרטיסים טעון שיפור רציני, ועל הויכוחים המיותרים עם אןהדים ברשתות נראה לי שכולם מסכימים.Redcow כתב: ↑06 פברואר 2026, 00:50 אני חייב להגיד בתור אחד שיחסית תומך בעופר שהוא פשוט נכשל. בתור מנוי אין לי שום סיבה לחדש שנה הבאה. נראה שפשוט עדיף לקנות כרטיסים מוזלים או לקבל חינמים כל משחק. זה מטורף איך הוא הצליח לקחת מוצר כזה מבוקש ולהפוך אותו לעלוב. כל ההתנהלות שלו בנושא הקהל (לא האולטראס) היא פשוט מבישה. המנכ״ל שלו זבל וכל היס מנים שהוא מינה סביבו חסרי מושג בנוגע לדברים הכי בסיסיים.
בוא, זה לא שקודם הפועל סל הייתה מנ. יונייטד של 2011. היא הייתה מועדון עם מסורת והיסטוריה, אבל במונחים של הצלחה היא הייתה בערך הפועל פתח תקווה. תארים בעבר, קהל נאמן, ירידות ליגה פה ושם, ותואר אחרון (גביע) בתחילת שנות ה90. בעצם פתח תקווה לקחו את גביע הטוטו אחרי זה. אנחנו אפילו גביע וינר לא.
זה הכול. אתה יכול להיות קבוצה שלוקחת יורוליג כמו צסק״א אבל זה לא מוצר מבוקש. אוהדים יוצרים ביקוש ועניין אחרת זו אפיזודה חולפת כמו מונאקו שהולכת להתפרק וכמו הרוסיות וכו׳
עובדתית למעט משחקים בודדים, אין ביקוש למשחקים של הפועל. אי אפשר להשוות בכלל בין הטירוף שהיה למשחקי גביע ופלייאוף בדרייב אין לעומת האדישות למשחקי יורוליג והעובדה שאם לא מחלקים כרטיסים חינם על בסיס קבוע לא מגרדים 5 אלף.
הטיעון שלך פשוט לא רלוונטי אין קשר לתארים. הפועל תל אביב כדורסל בשפל בכל מה שקשור לקהל.
אז כן, הוא לקח מוצר מבוקש כי אנשים היו מוכנים לשלם עליו ולטפס על קירות בשביל לראות משחק, והפך אותו למוצר עלוב שצריך הזמנות מטבריה עד ב״ש בשביל למלא חצי אולם
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1127 לייקים
תא מרבוטא כתב: ↑06 פברואר 2026, 10:32יכול להיות שיש סביבו יס מנים ועניין הכרטיסים טעון שיפור רציני, ועל הויכוחים המיותרים עם אןהדים ברשתות נראה לי שכולם מסכימים.Redcow כתב: ↑06 פברואר 2026, 00:50 אני חייב להגיד בתור אחד שיחסית תומך בעופר שהוא פשוט נכשל. בתור מנוי אין לי שום סיבה לחדש שנה הבאה. נראה שפשוט עדיף לקנות כרטיסים מוזלים או לקבל חינמים כל משחק. זה מטורף איך הוא הצליח לקחת מוצר כזה מבוקש ולהפוך אותו לעלוב. כל ההתנהלות שלו בנושא הקהל (לא האולטראס) היא פשוט מבישה. המנכ״ל שלו זבל וכל היס מנים שהוא מינה סביבו חסרי מושג בנוגע לדברים הכי בסיסיים.
מצטרף לתגובתך! בעיקר לחלק המודגש.
השנים האחרונות לפניו, שהגענו לבאר ולא שתינו, היו גם כן עם ספונסרים שדחפו סכומים כדי להביא שחקן כזה או אחר.
"החטא" הגדול של עופר זה שהוא עורר ציפיות גדולות שהוא לא מקשיב לאלה שטוענים שהם מבינים וכו. שיצר קבוצה שמנצחת ושונאת להפסיד, בניגול ל DNA של רוב האוהדים שנהנו כשקצת חבטו בנו אבל התקשורת ליטפה. שהוא רוצה להצליח בגדול, מציב מטרות גדולות ומנסה כמיטב יכולתו להגשים אותם. אכן פושע מושלם!
הוא לא מושלם, הוא גם טועה ולא פעם, אבל עדיין לאוהדים שרוצים\מייחלים לתואר ולהצלחה הוא עשה רק טוב.
ממליץ לאוהדים לזכור פסוק מספר יחזקאל , ולהתייחס לפרשנות הרחבה ביותר (לא להיבטים דתיים, לאומיים) וכו
"ואעבור עליך ואראך מתבוססת בדמך ואומר לך בדמייך חיי ואמר לך בדמייך חיי" המבטא קריאה להמשיך לחיות וליצור ולא לשקוע באבל, וכמקור לכוח ומרפא!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 295 לייקים
@עופר ינאי
טרינקיירי חתיכת גאון כדורסל.
נראה לי יושב על הפועל בצורה מדהימה.
זאת קריאה לעופר - לסגור ביום ראשון בלילה .
זה יהיה החיזוק הכי טוב שתוכל לעשות.
טרינקיירי חתיכת גאון כדורסל.
נראה לי יושב על הפועל בצורה מדהימה.
זאת קריאה לעופר - לסגור ביום ראשון בלילה .
זה יהיה החיזוק הכי טוב שתוכל לעשות.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 850 לייקים
אתה חושב שאם הקבוצה לא הייתה מקרטעת אלא נראית כמו בתחילת העונה היה השיח הזה?Redcow כתב: ↑06 פברואר 2026, 11:10מוצר מבוקש משמע אוהדים רוצים להגיעתא מרבוטא כתב: ↑06 פברואר 2026, 10:32יכול להיות שיש סביבו יס מנים ועניין הכרטיסים טעון שיפור רציני, ועל הויכוחים המיותרים עם אןהדים ברשתות נראה לי שכולם מסכימים.Redcow כתב: ↑06 פברואר 2026, 00:50 אני חייב להגיד בתור אחד שיחסית תומך בעופר שהוא פשוט נכשל. בתור מנוי אין לי שום סיבה לחדש שנה הבאה. נראה שפשוט עדיף לקנות כרטיסים מוזלים או לקבל חינמים כל משחק. זה מטורף איך הוא הצליח לקחת מוצר כזה מבוקש ולהפוך אותו לעלוב. כל ההתנהלות שלו בנושא הקהל (לא האולטראס) היא פשוט מבישה. המנכ״ל שלו זבל וכל היס מנים שהוא מינה סביבו חסרי מושג בנוגע לדברים הכי בסיסיים.
זה הכול. אתה יכול להיות קבוצה שלוקחת יורוליג כמו צסק״א אבל זה לא מוצר מבוקש. אוהדים יוצרים ביקוש ועניין אחרת זו אפיזודה חולפת כמו מונאקו שהולכת להתפרק וכמו הרוסיות וכו׳
עובדתית למעט משחקים בודדים, אין ביקוש למשחקים של הפועל. אי אפשר להשוות בכלל בין הטירוף שהיה למשחקי גביע ופלייאוף בדרייב אין לעומת האדישות למשחקי יורוליג והעובדה שאם לא מחלקים כרטיסים חינם על בסיס קבוע לא מגרדים 5 אלף.
הטיעון שלך פשוט לא רלוונטי אין קשר לתארים. הפועל תל אביב כדורסל בשפל בכל מה שקשור לקהל.
אז כן, הוא לקח מוצר מבוקש כי אנשים היו מוכנים לשלם עליו ולטפס על קירות בשביל לראות משחק, והפך אותו למוצר עלוב שצריך הזמנות מטבריה עד ב״ש בשביל למלא חצי אולם
שאם מתחילת העונה לא היה דיון על יד אליהו אלא נטו כדורסל היה השיח הזה?
עופר לקח מוצר עם פוטנציאל- והשביח.
כן גם טעה, כן גם עצבן. מקבל, מסכים.
כן חובה לשפר את העבודה מול הקהל. בזה אני איתך
אבל לבוא כרגע כשהקבוצה בשפל ולהפיל על עופר שבתקופתו אשכרה לקחנו תואר אחרי 30 שנה ועוד תואר אירופי, כשלפניו אפילו פאקינג נס ציונה , חיפה סל וראשלצ לקחו תארים-זה בגדר שיכתוב ההיסטוריה.
זה כמו לומר שאלי גוטמן הזיק לנו בטרפת רק כי בקדנציה 2 אצלנו פישל, כשבקדנציה 1 הביא לנו דאבל וצמפיונס.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2994 לייקים
מה כולם רצים אני לא מבין , אהדה זה לא משהו שאקסלוסיבי לאולטראס ועובדה שגם אלה שכביכול נראו הכי נאמנים ותמיד מגיעים לא באים יותר , יבואו אחרים הכל בסדר כל הדיבור הזה על קרע ובעיות זהות בהפסדים ממש מוגזם
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 850 לייקים
לפדרו מרטינז ולוולנסיה מגיע כל הציוצים שבעולם אחרי הניסיון לברוח מהגעה לארץ ומה שהיה בחצי הגמר.
זה נכון גם אם היינו נשארים ביורוקפ ובבית מכבי בראשלצ
מי שמתעסק דווקא בציוץ נגד וולנסיה כדי לנגח את עופר ובפרט בתקופה זו, לא רצה לדעתי בעופר גם כשזכינו ביורוקאפ
בלי קשרהקבוצה כרגע משחקת רע
בלי קשר
מי שמתעסק דווקא בציוץ נגד וולנסיה כדי לנגח את עופר ובפרט בתקופה זו, לא רצה לדעתי בעופר גם כשזכינו ביורוקאפ
בלי קשר
חבר תקרא היטב את מה שכתבתי. לא כתבתי שהשפל הוא מקצועי . כתבתי שהמוצר הזה, שעופר לקח כשאנשים טיפסו על הקירות בשביל לראות משחק פלייאוף בליגה, הוא מבחינת הקהל כרגע בשפל. זאת עובדה ולא דעה. עוד פעם, אין פה התייחסות לצד המקצועי. להפך אתה אפילו מוכיח את טענתי, אנחנו בשיא המקצועי לאחר זכיית יורוקאפ, עונת בכורת ביורוליג ועדיין לא מסוגלים להביא מעל 5000 אוהדים בלי כרטיסים חינם מעיריות וחלוקות למחלקות נוער ברחבי המדינה. זאת עובדה.תא מרבוטא כתב: ↑06 פברואר 2026, 13:00אתה חושב שאם הקבוצה לא הייתה מקרטעת אלא נראית כמו בתחילת העונה היה השיח הזה?Redcow כתב: ↑06 פברואר 2026, 11:10מוצר מבוקש משמע אוהדים רוצים להגיעתא מרבוטא כתב: ↑06 פברואר 2026, 10:32
יכול להיות שיש סביבו יס מנים ועניין הכרטיסים טעון שיפור רציני, ועל הויכוחים המיותרים עם אןהדים ברשתות נראה לי שכולם מסכימים.
אבל לבוא כרגע כשהקבוצה בשפל ולהפיל על עופר שבתקופתו אשכרה לקחנו תואר אחרי 30 שנה ועוד תואר אירופי, כשלפניו אפילו פאקינג נס ציונה , חיפה סל וראשלצ לקחו תארים-זה בגדר שיכתוב ההיסטוריה.
זה כמו לומר שאלי גוטמן הזיק לנו בטרפת רק כי בקדנציה 2 אצלנו פישל, כשבקדנציה 1 הביא לנו דאבל וצמפיונס.
מקווה שתקרא בעיון את מה שכתבתי כי אתה מסיק דברים לא נכונים. עוד פעם, אני מתומכי ויש לי מנוי אבל ההתנהלות שלו חוצה כל גבול עוד משנה שעברה. כרגע אין שום ערך למנוי שלי ושלך. זאת עוד עובדה.
צריך לדעת לתת ביקורת גם אם יש הצלחה מקצועית. כבר כתבתי פה, כל עוד עופר ימשיך לפגוע בקהל הרחב שהלך איתו למועדון הזה אין עתיד.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 82 לייקים
משום מה לא ראיתי את דני פדרמן מצייץ עליו.תא מרבוטא כתב: ↑06 פברואר 2026, 14:36 לפדרו מרטינז ולוולנסיה מגיע כל הציוצים שבעולם אחרי הניסיון לברוח מהגעה לארץ ומה שהיה בחצי הגמר.
בלי קשר
כל מה שכתבת על פדרו נכון, אבל זה התפקיד של הקהל. לא של הבעלים
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 850 לייקים
לא עוקב אחרי מה שמכבי אומרים על קבוצות יורוליג, עד השנה זה לא היה ענייני. אבל אולי אתה צודק והוא לא.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑06 פברואר 2026, 15:26משום מה לא ראיתי את דני פדרמן מצייץ עליו.תא מרבוטא כתב: ↑06 פברואר 2026, 14:36 לפדרו מרטינז ולוולנסיה מגיע כל הציוצים שבעולם אחרי הניסיון לברוח מהגעה לארץ ומה שהיה בחצי הגמר.
בלי קשר
וכשמואיז מצייץ על מכבי או פרימור על המשטרה כולם פה מצדיעים.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 850 לייקים
אני מאד מסכים שצריך לבקר גם אם יש הצלחה מקצועית, ואני גם מסכים- והסכמתי, שההתנהלות של עופר ממש לא חפה מטעויות. ההיפך.Redcow כתב: ↑06 פברואר 2026, 15:02חבר תקרא היטב את מה שכתבתי. לא כתבתי שהשפל הוא מקצועי . כתבתי שהמוצר הזה, שעופר לקח כשאנשים טיפסו על הקירות בשביל לראות משחק פלייאוף בליגה, הוא מבחינת הקהל כרגע בשפל. זאת עובדה ולא דעה. עוד פעם, אין פה התייחסות לצד המקצועי. להפך אתה אפילו מוכיח את טענתי, אנחנו בשיא המקצועי לאחר זכיית יורוקאפ, עונת בכורת ביורוליג ועדיין לא מסוגלים להביא מעל 5000 אוהדים בלי כרטיסים חינם מעיריות וחלוקות למחלקות נוער ברחבי המדינה. זאת עובדה.תא מרבוטא כתב: ↑06 פברואר 2026, 13:00אתה חושב שאם הקבוצה לא הייתה מקרטעת אלא נראית כמו בתחילת העונה היה השיח הזה?Redcow כתב: ↑06 פברואר 2026, 11:10
מוצר מבוקש משמע אוהדים רוצים להגיע
מקווה שתקרא בעיון את מה שכתבתי כי אתה מסיק דברים לא נכונים. עוד פעם, אני מתומכי ויש לי מנוי אבל ההתנהלות שלו חוצה כל גבול עוד משנה שעברה. כרגע אין שום ערך למנוי שלי ושלך. זאת עוד עובדה.
צריך לדעת לתת ביקורת גם אם יש הצלחה מקצועית. כבר כתבתי פה, כל עוד עופר ימשיך לפגוע בקהל הרחב שהלך איתו למועדון הזה אין עתיד.
אני גם בהחלט, כמוך, ער לזה שבא פחות קהל, אפילו- או מאז- שחזרנו לשחק בישראל
ואחרי כל זה אני לא חושב שעופר לקח מוצר מבוקש וריסק. אני לא ראיתי שהפועל, לא ברגל ולא בסל, הייתה מוצר כזה חם שעמדו בתור לקנות. בזמן שמכבי החליפה 2 מיליארדרים, מיליונר מהייטק קנה את מיגדל ומכר למיליארדר, ולבאר שבע יש את ברקת, אנחנו התעסקנו באוסף אמנות כעירבון, מפרק וניסנובים, ובסל התעסקנו בשאול ואז עמותה שבאמת עשתה פלאים אבל גם נכנסה לחובות.
אני מסכים שכרגע ערך הפועל סל בירידה. זו עובדה. אבל עופר לא לקח פנינה נחשקת שרבו עליה.
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 342 לייקים
לא רציני מצידרך להשוות בכלל.תא מרבוטא כתב: ↑06 פברואר 2026, 17:12לא עוקב אחרי מה שמכבי אומרים על קבוצות יורוליג, עד השנה זה לא היה ענייני. אבל אולי אתה צודק והוא לא.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑06 פברואר 2026, 15:26משום מה לא ראיתי את דני פדרמן מצייץ עליו.תא מרבוטא כתב: ↑06 פברואר 2026, 14:36 לפדרו מרטינז ולוולנסיה מגיע כל הציוצים שבעולם אחרי הניסיון לברוח מהגעה לארץ ומה שהיה בחצי הגמר.
בלי קשר
פרימור לא מצייץ סתם אלה על דברים שקשורים בנו וגם אז פעם ב.. והילד המתלהב עוד עם גשר בשניים וגם הוא מצייץ נגד מכבי וגם זה פעם בהרבה זמן.
עופר מצייץ רב ומתגרה כל הזמן בכל העולם והאולם אולטראס, מכבי , הפועל י-ם, היוונים, הטורקים, פדרמן, איגוד, שופטים, שחקנים , מאמנים, בעלים אחרים , עיתונאים , ואם שכחתי מישהו איתו הסליחה. ידו בכל ויד כל בו ואח"כ טוענים שסתם שונאים אותנו ומתנכלים לנו.
ולנסיה זה סוג של שיא, מה יש לך להתנשא על קבוצה שאין לנו כלום איתה
מה זה טוב ? לא מספיק אנחנו שנואים בעולם אתה מחפש עוד סיבות לריב ?
לי אישית לקח הרבה זמן לקלוט ואז כשמצאתי את עצמי אומר דברים שליליים פשוט התנתקתי וכמעט לא כתבתי פה
וגם עכשיו אני ממעט כי ואללה לא כיף לכתוב דברים בעיתיים, הלוואי ולא היה משבר ולא היה צריך להתעסק במצב
למרות החתמות יוקרתיות של עופר השחקן הכי משפיע בהפועל הוא סאבו טאז
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 850 לייקים
על המגמה של הציוצים מסכיםההוא מפעם כתב: ↑06 פברואר 2026, 17:36לא רציני מצידרך להשוות בכלל.תא מרבוטא כתב: ↑06 פברואר 2026, 17:12לא עוקב אחרי מה שמכבי אומרים על קבוצות יורוליג, עד השנה זה לא היה ענייני. אבל אולי אתה צודק והוא לא.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑06 פברואר 2026, 15:26
משום מה לא ראיתי את דני פדרמן מצייץ עליו.
פרימור לא מצייץ סתם אלה על דברים שקשורים בנו וגם אז פעם ב.. והילד המתלהב עוד עם גשר בשניים וגם הוא מצייץ נגד מכבי וגם זה פעם בהרבה זמן.
עופר מצייץ רב ומתגרה כל הזמן בכל העולם והאולם אולטראס, מכבי , הפועל י-ם, היוונים, הטורקים, פדרמן, איגוד, שופטים, שחקנים , מאמנים, בעלים אחרים , עיתונאים , ואם שכחתי מישהו איתו הסליחה. ידו בכל ויד כל בו ואח"כ טוענים שסתם שונאים אותנו ומתנכלים לנו.
ולנסיה זה סוג של שיא, מה יש לך להתנשא על קבוצה שאין לנו כלום איתה
מה זה טוב ? לא מספיק אנחנו שנואים בעולם אתה מחפש עוד סיבות לריב ?
לי אישית לקח הרבה זמן לקלוט ואז כשמצאתי את עצמי אומר דברים שליליים פשוט התנתקתי וכמעט לא כתבתי פה
וגם עכשיו אני ממעט כי ואללה לא כיף לכתוב דברים בעיתיים, הלוואי ולא היה משבר ולא היה צריך להתעסק במצב
נקודתית לולנסיה מגיע
-
Red roy
- קיבל.ה 224 לייקים
שניה לפני שהאשכול המדהים הזה ממשיך
אפשר סופית ושכולם ידעו ש @7even מעולם לא היה באולטראס ?
מבקש מכולם לקבל את זה כעובדה .
אל תתנו לו לזיין בשכל .
אם הוא יספר לי אחרת , אגיד שיצאתי פיתה .
מבטיח !!! ואם אני מבטיח אני אעשה את זה ,
אעשה את זה פה מול כולם .
עד אז , הוא סתם נבלה שכולו כלום
מציע שככה תתיחסו לכל תגובה שלו בנוגע לכל דבר , מהפועל ועד מזג האוויר
עדיף להתייחס למישהו שאתם אמנם לא מסכימים איתו , מזלזלים בו , ואפילו שונאים ,
לדומא אני , זכותכם ואחלה לגמרי לחשוב שאני תחת , אבל לפחות אני אמיתי
הוא ?
זה כלום חולירע שאף אחד לא מכיר ושכל הןדעה שלו מאז ומעולם היתה רק להעצים כמה שאפשר את הבעיה בין האוהדים עם שקרים וכל מה שאפשר .
זה חתיכת נבלה אמיתית .
בגלל שאני פה לשבוע פעם ב 4 חודשים , אחריותכם היא להגיב בסמיילי בוכה כל פעם שהוא כותב משהו
רק הפועל !!!
אפשר סופית ושכולם ידעו ש @7even מעולם לא היה באולטראס ?
מבקש מכולם לקבל את זה כעובדה .
אל תתנו לו לזיין בשכל .
אם הוא יספר לי אחרת , אגיד שיצאתי פיתה .
מבטיח !!! ואם אני מבטיח אני אעשה את זה ,
אעשה את זה פה מול כולם .
עד אז , הוא סתם נבלה שכולו כלום
מציע שככה תתיחסו לכל תגובה שלו בנוגע לכל דבר , מהפועל ועד מזג האוויר
עדיף להתייחס למישהו שאתם אמנם לא מסכימים איתו , מזלזלים בו , ואפילו שונאים ,
לדומא אני , זכותכם ואחלה לגמרי לחשוב שאני תחת , אבל לפחות אני אמיתי
הוא ?
זה כלום חולירע שאף אחד לא מכיר ושכל הןדעה שלו מאז ומעולם היתה רק להעצים כמה שאפשר את הבעיה בין האוהדים עם שקרים וכל מה שאפשר .
זה חתיכת נבלה אמיתית .
בגלל שאני פה לשבוע פעם ב 4 חודשים , אחריותכם היא להגיב בסמיילי בוכה כל פעם שהוא כותב משהו
רק הפועל !!!
נערך לאחרונה על ידי מילפורד ב 07 פברואר 2026, 23:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: הודעה זאת זיכתה את המשתמש באזהרה, נא לשים לב איך מדברים אחד לשני פה, גם כשלא מסכימים.
סיבה: הודעה זאת זיכתה את המשתמש באזהרה, נא לשים לב איך מדברים אחד לשני פה, גם כשלא מסכימים.
- Mr.china
- קיבל.ה 267 לייקים
חייב הסברים למשקיעים שהוא שורף להם את הכסף
או בקיצור שים כסף וזוז הצידה ליצן
או בקיצור שים כסף וזוז הצידה ליצן
-
Nati
- קיבל.ה 2766 לייקים
מתגעגע לזמן שבפורום של משמרות המהפכה היו בקושי 10 משתתפים,ותגובות פעם ביומיים.
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 40 לייקים
- יצירת קשר:
נצחונות ועליות זה הוא
הפסדים וכשלונות זה הקהל
הפסדים וכשלונות זה הקהל
פאשיסט צעיפים 
ברשימה אקסקלוסיבית של 5-4 משתמשים שיורחקו מפורום הכדורסל
ברשימה אקסקלוסיבית של 5-4 משתמשים שיורחקו מפורום הכדורסל
-
Charlie
- קיבל.ה 1160 לייקים
הזכרת לי נשכחות וזה לא היה מזמן….Nati כתב:מתגעגע לזמן שבפורום של משמרות המהפכה היו בקושי 10 משתתפים,ותגובות פעם ביומיים.
מקצועית אי אפשר לבוא לעופר בשום טענה. מחוץ למגרש אפשר והרבה אני מסכים
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 40 לייקים
- יצירת קשר:
-
adom4
- קיבל.ה 735 לייקים
אבל אין אליו טענות מקצועיות, הוא שפך אלוהים יודע כמה כסף ובאמת שאני ועוד הרבה מאוד מאוד מעריכים אותו על זה, אבל אי אפשר להתעלם מכל השאר.
הנזק שהוא עשה בעיקר מאז הזכייה ביורוקאפ גמרה את המועדון הזה לגמרי וכשהנצחונות הפסיקו אין אף מבוגר אחראי שיעצור את כדור השלג כמו שהצליחו ברגל אחרי ההפסד הטכני, עד שהוא לא יבין את זה לא ישתנה פה כלום (וגם אז אני לא חושב שזה יספיק).
עוד פעם. ניהולית וביחסים עם הקהל אני מסכים ויש הרבה על מה לדבר
אבל מקצועית אי אפשר לבוא אליו בטענות. הסיבה שלא מנצחים היא לא בגללו. ראינו שאפשר לנצח עם קהל ובלי קהל ואפשר להפסיד בתבוסות עם או בלי האולטראס .
כל ניסיון אחר לצייר כאילו זה כשלון מקצועי של עופר זאת דמגוגיה זולה . אני חושב שמעכשיו אם נמשיך להתגלגל למטה והוא לא יפטר את איטודיס אפשר להתחיל לחלק אשמה מקצועית גם לגביו.
אבל מקצועית אי אפשר לבוא אליו בטענות. הסיבה שלא מנצחים היא לא בגללו. ראינו שאפשר לנצח עם קהל ובלי קהל ואפשר להפסיד בתבוסות עם או בלי האולטראס .
כל ניסיון אחר לצייר כאילו זה כשלון מקצועי של עופר זאת דמגוגיה זולה . אני חושב שמעכשיו אם נמשיך להתגלגל למטה והוא לא יפטר את איטודיס אפשר להתחיל לחלק אשמה מקצועית גם לגביו.
-
Red_man
- קיבל.ה 2140 לייקים
הוא ראש המערכת לטוב ולרע בזה אתה צודק. לגבי מיציץ׳ תשמע יש פה מאמן שאמר לו אותו אני רוצה והוא הלך להביא זה הרבה יותר על הצוות המקצועי מאשר עליו. אני חושב לגבי מיציץ׳ שעם מאמן שלא משחק בזוזו הצידה ותתפללו שהגארד יעשה משהו אפשר להוציא ממנו הרבה יותר.חסוניפולוס כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:36ניהולית
להביא את הבדיחה בשם מישיש
לריב עם אוהדים
לחפש כותרות
מטען
זה מחלחל למטה.
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 342 לייקים
לגבי ההקלות הניהוליות שעופר מקבל פה, עופר אחראי לבניה ולמשבר לא פחות אולי יותר מהצוות המקצועי.
תראו איך באמצע המשבר מה שמעניין אותו זה להביא עוד שחקנים באין סוף כסף שאולי יוציאו את הקבוצה מהמשבר אולי יעמיקו אותו.
הבעיה העיקרית שהשחקנים האלה לא יכולים לשחק בליגה ככה שספק רב אם הם יפתרו את המשבר לליגה.
אפשר רק לקנא שרואים את השקט והנחישות של הבן של האמא הכי עשירה בעולם.
חף מפוזות, בלי טוויטר בלי שופוני בלי לנסות לקנות את האליפות אבל שהיה צריך סגר את מי שצריך בחדר וסגר את החוזה במקום.
תראו איך באמצע המשבר מה שמעניין אותו זה להביא עוד שחקנים באין סוף כסף שאולי יוציאו את הקבוצה מהמשבר אולי יעמיקו אותו.
הבעיה העיקרית שהשחקנים האלה לא יכולים לשחק בליגה ככה שספק רב אם הם יפתרו את המשבר לליגה.
חף מפוזות, בלי טוויטר בלי שופוני בלי לנסות לקנות את האליפות אבל שהיה צריך סגר את מי שצריך בחדר וסגר את החוזה במקום.
למרות החתמות יוקרתיות של עופר השחקן הכי משפיע בהפועל הוא סאבו טאז
מה אתה מקשקש תגיד לי?ההוא מפעם כתב: ↑09 פברואר 2026, 00:01 לגבי ההקלות הניהוליות שעופר מקבל פה, עופר אחראי לבניה ולמשבר לא פחות אולי יותר מהצוות המקצועי.
ניהולית זה משהו אחד ושם יש הרבה טעויות
מקצועית??? נתן לצוות המקצועי כל מה שביקש. מאיפה לו אם הפתרון למשבר הוא להביא את הייז דייויס? כמה משברים הוא עבר בעולם הכדורסל? יש לו מאמן שהביא אותו ליורוליג ועליו הוא סומך ולו הוא מקשיב. עוד שנייה תאשים את עופר גם בזה שסיימו את הרישום זרים על המחזור השלישי בערך.
ובאופן אישי אני לא מקנא בנחישות של הבן ההוא של העשירה הזאת. כרגע הוא לא הוכיח את עצמו ועד שלא יעשה כמו עופר ויעלה ליורוליג גם אם יקח פה אליפות זה לא משנה.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 82 לייקים
עכשיו עברנו לריב עם אוהדי מכבי ולכתוב שבקיץ תביא את עודד קטש.
עייפתי
עייפתי
-
bambo_leo
- קיבל.ה 201 לייקים
נותרו קונים לסחורה הזאת?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑09 פברואר 2026, 14:32 עכשיו עברנו לריב עם אוהדי מכבי ולכתוב שבקיץ תביא את עודד קטש.
עייפתי
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 820 לייקים
לא כוס התה שלי. ועדיין,יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑09 פברואר 2026, 14:32 עכשיו עברנו לריב עם אוהדי מכבי ולכתוב שבקיץ תביא את עודד קטש.
עייפתי
למה איכפת לכם כל כך?
כשחברי ועוד מנהל ניבלו את הפה ברשתות ככ התרגשתם?
חייב להפסיק להתרגש מכל שטות.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 82 לייקים
כי די רבעק אי אפשר כל היום לריב עם אנשים ברשתות.אוהד כורסא כתב: ↑09 פברואר 2026, 15:35לא כוס התה שלי. ועדיין,יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑09 פברואר 2026, 14:32 עכשיו עברנו לריב עם אוהדי מכבי ולכתוב שבקיץ תביא את עודד קטש.
עייפתי
למה איכפת לכם כל כך?
קצת שקט.
-
Red_man
- קיבל.ה 2140 לייקים
מה עכשיו קרה?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑09 פברואר 2026, 15:36כי די רבעק אי אפשר כל היום לריב עם אנשים ברשתות.אוהד כורסא כתב: ↑09 פברואר 2026, 15:35לא כוס התה שלי. ועדיין,יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑09 פברואר 2026, 14:32 עכשיו עברנו לריב עם אוהדי מכבי ולכתוב שבקיץ תביא את עודד קטש.
עייפתי
למה איכפת לכם כל כך?
קצת שקט.
באמת שאני לא יכול יותר לראות כותרת שקשורה להפועל סל בלי שהדופק שלי יעלה וכל הגוף גירודים.
לגבי לריב ברשתות כששאקו כחבר ועד מנהל שהלין שכר שלח אוהדים למצוץ זה עבר בסבבה וצחוקים של זה שאקו הבן אדם דפקט מה אתם מתרגשים. אז אותו דבר לגבי עופר
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 820 לייקים
מסכים. אבל זה רעש רק כי עושים מזה רעש.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑09 פברואר 2026, 15:36כי די רבעק אי אפשר כל היום לריב עם אנשים ברשתות.אוהד כורסא כתב: ↑09 פברואר 2026, 15:35לא כוס התה שלי. ועדיין,יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑09 פברואר 2026, 14:32 עכשיו עברנו לריב עם אוהדי מכבי ולכתוב שבקיץ תביא את עודד קטש.
עייפתי
למה איכפת לכם כל כך?
קצת שקט.
אם לא נתרגש מזה לא יהיה טראפיק וממילא לא יהיה רעש.