בר טימור נותן את הלב והנשמה, בא לתת מלחמה, מביא שינוי חיובי כשנכנס: 11 דקות
כריס ג'ונס מסריח את המגרש, מכדרר למוות, מסתכל על זוסמן עושה עליו סל כשהקהל צועק לו אולה: 27 דקות
זה איטודיס
איש גדול כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:41
אפשר כבר להגיע להסכמה שיש בעיה עם איטודיס?
או שעדין אין על זה קונצנזוס?
בעיה? הוא מתייחס אלינו כאילו אנחנו ילידים חסרי בינה והוא מאור הגולה.
לשלוח אותו הביתה עם מצופים את הזין הזה
אני אישית חשבתי שהגיע הזמן כבר לשלוח אותו הביתה אחרי ההפסד בגביע.
עוד היום היו פה כאלה שאמרו שהבעיה זה הקהל שתמיד מאשים את המאמן.
מעניין באיזה שלב יפסיקו להיות פה כאלה שיתנו לו גב
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
חשבתי שלפטר אותו בלי שיש מחליף רק יכניס את המערכת לסחרור. אנחנו עמוק בסחרור זה כבר לא משנה אם יפטרו. בא לי לומר שלא יכול להיות גרוע יותר אבל אין לי ספק שבהפועל סל יכול תמיד להיות הרבה הרבה יותר גרוע
איש גדול כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:41
אפשר כבר להגיע להסכמה שיש בעיה עם איטודיס?
או שעדין אין על זה קונצנזוס?
בעיה? הוא מתייחס אלינו כאילו אנחנו ילידים חסרי בינה והוא מאור הגולה.
לשלוח אותו הביתה עם מצופים את הזין הזה
אני אישית חשבתי שהגיע הזמן כבר לשלוח אותו הביתה אחרי ההפסד בגביע.
עוד היום היו פה כאלה שאמרו שהבעיה זה הקהל שתמיד מאשים את המאמן.
מעניין באיזה שלב יפסיקו להיות פה כאלה שיתנו לו גב
לא יעיפו אותו בגלל הקשרים שלו ושל שאר החבורת גועל נפש שלו ביורוליג, והוא יודע את זה.
Red_man כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:48
חשבתי שלפטר אותו בלי שיש מחליף רק יכניס את המערכת לסחרור. אנחנו עמוק בסחרור זה כבר לא משנה אם יפטרו. בא לי לומר שלא יכול להיות גרוע יותר אבל אין לי ספק שבהפועל סל יכול תמיד להיות הרבה הרבה יותר גרוע
חד משמעית יכול להיות יותר גרוע אבל כמו שציינת אנחנו כל כך עמוק בסחרור כבר שזה שווה את הסיכון שיהיה גרוע יותר
Red_man כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:48
חד משמעית יכול להיות יותר גרוע אבל כמו שציינת אנחנו כל כך עמוק בסחרור כבר שזה שווה את הסיכון שיהיה גרוע יותר
ידעתי שיהיה משבר באמצע העונה. כבר חווינו משברים בעונות קודמות אבל כזה מכוער אני לא זוכר. סיכוי יותר מסביר שנגמרה לנו העונה היום סופית
Niro כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:55
מאוד פשוט, עופר חרמן על הייז דייויס. לו ולאיטודיס יש אותו סוכן, לא רואה מצב שאיטודיס יפוטר והוא יגיע. אנחנו עוד נצטרך להמשיך לסבול אותו.
כאילו הייז דייויס יתקן את זה שאנחנו משחקים כדורסל סרטן לעיניים
Xavi כתב: ↑08 פברואר 2026, 22:55
כל מי שאומר לפטר, את מי הייתם מביאים?
לא שאני חושב שהוא לא אשם. רק מנסה להבין מה הלאה
אני אמרתי כל הזמן את מי מביאים ולפטר בלי חלופה זה לא פיתרון. אמרו שהוא אמר לשחקנים בין רבעים שהוא רואה בעיניים שלהם את חוסר האמונה זה כבר לא משנה מי כרגע יבוא הם לא מאמינים בו. אפילו ברנר או אורלנד עדיפים עליו כרגע למרות שהזרים ישתינו עליהם בקשת. שיביאו איזה ספרדי גנרי שמבין שמניעים את הכדור ואף אחד לא משחק יותר מ22 דקות. נגלה ככה פתאום שמיציץ׳ לא שכח איך לשחק כדורסל ושגונס גם יודע למסור ולא רק לכדרר
זה כבר לא משנה את מי יביאו במקומו.
העונה הזאת הולכת לה לפח כל עוד הוא על הקווים.
שימו שם דחליל מצידי ותנו לברטי להיות שחקן-מאמן.
האיש הזה איבד את השחקנים ואת הקהל.
זה באמת לא משנה אם יחתימו מאמן עם רזומה דומה או פחות. זה היה ברור שהוא צריך ללכת הביתה עוד מההפסד בגביע. מעבר למקצועי הוא פשוט עשה יותר מדי טעויות בחדר הלבשה וכתוצאה מכך איבד את כולם. זה הרבה יותר עניין של אמונה בו מאשר של להכניס כדור לסל
איטודיס:
"אני צריך להתנצל בפני האוהדים, הבעלים, בכל מי שתומך במועדון הזה. זה לא היה משחק זאת הייתה בושה הגנתית, מבלי להפחית מהפועל ירושלים, ברכות להם. אני מתנצל. אני רוצה להגיד שתהיה גישה אחרת לגמרי הגנתית במשחקים הבאים. אין לנו זכות להגיע למשחק הזה ולהיראות ככה".
"ברור שאני מאמין במה שיש לי פה. יש לי אמונה חזקה וכולם מאמינים. זה ישתנה, הדבר הזה לא יכול להתקבל על ידי אף אחד. יש לי את התמיכה של ההנהלה".
"להפועל ת"א יש עיניים ואוזניים בכל מקום ואנחנו פתוחים לשוק".
7even כתב: ↑08 פברואר 2026, 23:11
איטודיס:
"אני צריך להתנצל בפני האוהדים, הבעלים, בכל מי שתומך במועדון הזה. זה לא היה משחק זאת הייתה בושה הגנתית, מבלי להפחית מהפועל ירושלים, ברכות להם. אני מתנצל. אני רוצה להגיד שתהיה גישה אחרת לגמרי הגנתית במשחקים הבאים. אין לנו זכות להגיע למשחק הזה ולהיראות ככה".
"ברור שאני מאמין במה שיש לי פה. יש לי אמונה חזקה וכולם מאמינים. זה ישתנה, הדבר הזה לא יכול להתקבל על ידי אף אחד. יש לי את התמיכה של ההנהלה".
"להפועל ת"א יש עיניים ואוזניים בכל מקום ואנחנו פתוחים לשוק".
בקיצור לא יקח אחריות
ולא ילך הביתה על דעת עצמו.
6 הפסדים רצופים להפועל ירושלים 6!!!!
מעניין למה הייתה בושה הגנתית, אולי מישהו היה צריך לרשום את שני שחקני ההגנה שלנו...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?