רועי אלקוקין

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

שחקן שיכול לתת מענה רק כאשר אתה יושב על היריבה והיא מסתגרת בבונקר

כשאתה משחק מול קבוצה שלוחצת אותך/פיזית ושולחת רגליים הוא פשוט נעלם

אחלה ילד סהכ, חסר לו פיזיות וחסר לו דיוק במסירות. זה עוד לא זה.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  751 לייקים

מת עליו אבל הוא חלש מאוד כבר תקופה.
אסור לו לפתוח
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  375 לייקים

הכל עניין של ביטחון.
הוא לא שכח לשחק כדורגל - הוא פשוט עוד ילד שחווה 2 מכות קשות (אדום+פנדל מכריע).
יעבור לו, טוב יהיה לכולם אם אלטמן/טוריאל יחזרו לרוטציה בהקדם והוא יעלה כחילוף
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

נתון מעניין מפודקאסט הפודל

אלקוקין עם 5/9(!) פסים שהושלמו

לא ייתכן שהקשר ההתקפי שלנו שאמור להיות היצירתי והמחבר בין הקישור להתקפה יהיה כזה חלש, זה פשוט שערוריה
InFlames
קיבל.ה  497 לייקים

RedDrifter כתב: 02 פברואר 2026, 11:45 נתון מעניין מפודקאסט הפודל

לא ייתכן שהקשר ההתקפי שלנו שאמור להיות היצירתי והמחבר בין הקישור להתקפה יהיה כזה חלש, זה פשוט שערוריה
ממש ראו את זה במשחק, לא יודע אם זה הוראה של ברדה אבל הוא בורח לכנפיים ואז פלקאו וקרייב צריכים לקדם את המשחק וזה לא עובד. כשאלטמן נכנס הוא כבר באמת עמד באמצע
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6121 לייקים

InFlames כתב: 02 פברואר 2026, 11:50

ממש ראו את זה במשחק, לא יודע אם זה הוראה של ברדה אבל הוא בורח לכנפיים ואז פלקאו וקרייב צריכים לקדם את המשחק וזה לא עובד. כשאלטמן נכנס הוא כבר באמת עמד באמצע
מה זאת אומרת לא ברור אם זאת הוראה של ברדה?
אנחנו כבר שנה משחקים במערך שהמגן הימני הוא בלם כשאנחנו עם הכדור וה-10 נוטה לאגף ימין כדי לסייע לשחקן שמתופקד בצד ימין.
כמובן שזה לרוב לא עובד כי השחקן שב-10 נאבד והשחקן שבאגף ימין משחק כחצי מגן מאחורה מדי בלי תמיכה ראויה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

רדפוקס כתב: 02 פברואר 2026, 12:04
InFlames כתב: 02 פברואר 2026, 11:50

מה זאת אומרת לא ברור אם זאת הוראה של ברדה?
אנחנו כבר שנה משחקים במערך שהמגן הימני הוא בלם כשאנחנו עם הכדור וה-10 נוטה לאגף ימין כדי לסייע לשחקן שמתופקד בצד ימין.
כמובן שזה לרוב לא עובד כי השחקן שב-10 נאבד והשחקן שבאגף ימין משחק כחצי מגן מאחורה מדי בלי תמיכה ראויה.
זה פשוט שערוריה שאין לתאר הוא סתם על המגרש

עדיף לברדה לעלות עם שני חלוצים ולנסות לשלוח להם כדורים דרך הכנפיים מאשר להמשיך ככה זה בלתי נתפס
קפבלנקה
קיבל.ה  834 לייקים

הוא מרגיש טוב יותר עם טוריאל על המגרש.

מקווה שהגול ייתן לו בוסט של ביטחון.

קוקי :heart:
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1324 לייקים

גול נהדר
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

אחלה גול

מקווה שיחזיר לו קצת את הביטחון
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1217 לייקים

איזה גול
dino
קיבל.ה  3083 לייקים

אם הייתי מנטור שלו, כמו שבואטנג יהיה של דאפה, הייתי מבקש ממנו לשחק פשוט כשהוא בתקופה פחות טובה, רק ככה הוא יכול לחזור לעצמו.
הבעיה שלו שהדריבל והעוד טאץ׳ בכדור, זאת העדפה הראשונה שלו ובתקופה שהביטחון יורד, יש פחות יכולת בתחום ואז זה ממשיך לרדת.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

dino כתב: 07 פברואר 2026, 18:28 אם הייתי מנטור שלו, כמו שבואטנג יהיה של דאפה, הייתי מבקש ממנו לשחק פשוט כשהוא בתקופה פחות טובה, רק ככה הוא יכול לחזור לעצמו.
הבעיה שלו שהדריבל והעוד טאץ׳ בכדור, זאת העדפה הראשונה שלו ובתקופה שהביטחון יורד, יש פחות יכולת בתחום ואז זה ממשיך לרדת.
הבעיה המרכזית שלו היא שהוא לא מסוגל לשחק תחת לחץ

שחקן 10 חייב להיות יותר טכני וזריז ממה שהוא, כל פעם שהוא נתן גול/בישל העונה הייתה כשנתנו לו שטח ולא לחצו אותו. בתור חילוף על הנייר הוא יוכל לתת לנו יותר כשיש יותר שטחים, פשוט מזעזע כשהוא פותח. גם היום לא היה טוב חוץ מהגול.
סמל אישי של משתמש
Spiderman
קיבל.ה  162 לייקים

אחלה גול.
לא ברמה המתאימה עדיין.
dino
קיבל.ה  3083 לייקים

RedDrifter כתב: 07 פברואר 2026, 18:30
dino כתב: 07 פברואר 2026, 18:28 אם הייתי מנטור שלו, כמו שבואטנג יהיה של דאפה, הייתי מבקש ממנו לשחק פשוט כשהוא בתקופה פחות טובה, רק ככה הוא יכול לחזור לעצמו.

שחקן 10 חייב להיות יותר טכני וזריז ממה שהוא, כל פעם שהוא נתן גול/בישל העונה הייתה כשנתנו לו שטח ולא לחצו אותו. בתור חילוף על הנייר הוא יוכל לתת לנו יותר כשיש יותר שטחים, פשוט מזעזע כשהוא פותח. גם היום לא היה טוב חוץ מהגול.
אבל בתקופה הטובה שלו לא הרגשת בעיה כזו נכון?
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

dino כתב: 07 פברואר 2026, 18:32

אתה יודע למה לא הרגשת בעיה כזאת?

כי שיחקת עם אנרגיה והשחקנים הכי טובים שלך שלחצו גבוה והתקפי מה שפינה לו שטחים. רוצה לנחש מה קרה במחצית השניה היום שגרם לו להיראות יותר טוב? נכון מאוד. הפועל לחצו.

כשהוא פותח והמשחק ׳שיוויוני׳ הוא מזעזע.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  751 לייקים

גול ענק ואחלה פס לטוריאל לקראת הסוף
עדיין ממשיך איתו בספסל.
dino
קיבל.ה  3083 לייקים

RedDrifter כתב: 07 פברואר 2026, 18:34
dino כתב: 07 פברואר 2026, 18:32

אתה יודע למה לא הרגשת בעיה כזאת?

כי שיחקת עם אנרגיה והשחקנים הכי טובים שלך שלחצו גבוה והתקפי מה שפינה לו שטחים. רוצה לנחש מה קרה במחצית השניה היום שגרם לו להיראות יותר טוב? נכון מאוד. הפועל לחצו.

כשהוא פותח והמשחק ׳שיוויוני׳ הוא מזעזע.
אבל הפעולות שביצע היו טובות יותר ומדוייקות
לא פתחתי שיחה אם אלקוקין שחקן תותח או לא, כתבתי איך הוא יכול לחזור לביטחון שהיה לו וכך גם הפעולות הטובות שהיו לו.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1531 לייקים

אני שופט יכולות של שחקן לפי המשחקים הטובים שלו. הם מראים את היכולת אליה הוא יכול להגיע. בטח כששחקן צעיר.
לאלקוקין היו משחקים גדולים, בהם ראו גם שליטה בכדור, גם מסירות טובות וגם יצירתיות. זה אומר שהפוטנציאל שלו גבוה. אנחנו אמורים לפתח שחקנים צעירים עם כזה פוטנציאל, הם התקווה והתקרה של המועדון.
זה שיש לו הרבה משחקים חלשים זה מאפיין שחקנים צעירים, אבל גם יכול להצביע על בעיה במערך ובשיתוף שלו במשחק הקבוצתי.
אני לא מבין את העלהום עליו, חייבים סבלנות בגילו. אני אוהב אותו. הוא הציל אותנו הרבה פעמים.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
דל פיירו
קיבל.ה  99 לייקים

אני אוהב שהוא שחקן מאוד יעיל שממשיך וממשיך להבקיע. זה עם כל הירידה שלו ביכולת והרמת הכללית הנמוכה
נערך לאחרונה על ידי דל פיירו ב 07 פברואר 2026, 18:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Spiderman
קיבל.ה  162 לייקים

its-sick כתב: 07 פברואר 2026, 18:41 אני שופט יכולות של שחקן לפי המשחקים הטובים שלו. הם מראים את היכולת אליה הוא יכול להגיע. בטח כששחקן צעיר.
לאלקוקין היו משחקים גדולים, בהם ראו גם שליטה בכדור, גם מסירות טובות וגם יצירתיות. זה אומר שהפוטנציאל שלו גבוה. אנחנו אמורים לפתח שחקנים צעירים עם כזה פוטנציאל, הם התקווה והתקרה של המועדון.
זה שיש לו הרבה משחקים חלשים זה מאפיין שחקנים צעירים, אבל גם יכול להצביע על בעיה במערך ובשיתוף שלו במשחק הקבוצתי.
אני לא מבין את העלהום עליו, חייבים סבלנות בגילו. אני אוהב אותו. הוא הציל אותנו הרבה פעמים.
הוא עוד חודשיים בן 22.
מה זה בגילו?
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  280 לייקים

רועי אלקוקין ביחס לכלל שחקני הפועל תל אביב בליגת העל העונה:
מוביל בבישולים (4, לצד טוריאל)
‏שני בשערים (4, לצד אלטמן, קורין ולואיזו)
‏שלישי במסירות מפתח (16)
‏רביעי בדריבלים מוצלחים (14)

‏את כל זה הוא עשה ב-1,079 דקות בלבד.

במידה ויהיה יותר אגרסיבי וחוצפן יכול להתפתח כאן קשר ברמה גבוה מאוד,שווה להשקיע בו..
ילד שלנו מהנוער אין לנו אופציות טובות יותר בספסל,כמו שאר הצעירים הוא צריך להרוויח את המקום בהרכב בסבלנות ועבודה קשה.
ונרקומן
קיבל.ה  567 לייקים

יפה מאוד. ילד מוכשר, לא להעמיס עליו
Red_man
קיבל.ה  2186 לייקים

לתחושתי המשחקים הטובים שלו בדרך כלל הגיעו כשהוא עלה מהספסל. לא משחק גדול שלו אבל בעיטה נהדרת. יש לו עוד דרך לעבור, אבל ההבדל מהעבר זה שהוא לא צריך להוביל ולכן אני מאמין שיהיה בסדר
נגמר הנוער
קיבל.ה  221 לייקים

שמח בשבילו ומקווה שהגול הזה יוציא אותו מהתקופה הפחות טובה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

Red_man כתב: 07 פברואר 2026, 23:12 לתחושתי המשחקים הטובים שלו בדרך כלל הגיעו כשהוא עלה מהספסל. לא משחק גדול שלו אבל בעיטה נהדרת. יש לו עוד דרך לעבור, אבל ההבדל מהעבר זה שהוא לא צריך להוביל ולכן אני מאמין שיהיה בסדר
קשר 10 בטבעו חייב להיות מנהיג ולהוביל - אחד שבא לקחת כדור, עובר שחקנים, מביא ליצור מצבים, חצוף, בועט מרחוק - זה מאסט בתפקיד כזה קריטי במגרש.

חלק מהסיבה שהפועל לא נראית טוב בהרבה דקות היא שאין מישהו כזה, הכל עובר דרך הצדדים ואנחנו מקום שלישי מהסוף באיומים מחוץ לרחבה, סטטיסטיקה נוראית לקבוצת צמרת.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1552 לייקים

מאושר בשבילו, שחקן מוכשר, תקופה רעה, מקווה שיחזור להיות טוב לקראת הפליאוף
Red_man
קיבל.ה  2186 לייקים

RedDrifter כתב: 07 פברואר 2026, 23:17
Red_man כתב: 07 פברואר 2026, 23:12 לתחושתי המשחקים הטובים שלו בדרך כלל הגיעו כשהוא עלה מהספסל. לא משחק גדול שלו אבל בעיטה נהדרת. יש לו עוד דרך לעבור, אבל ההבדל מהעבר זה שהוא לא צריך להוביל ולכן אני מאמין שיהיה בסדר
קשר 10 בטבעו חייב להיות מנהיג ולהוביל - אחד שבא לקחת כדור, עובר שחקנים, מביא ליצור מצבים, חצוף, בועט מרחוק - זה מאסט בתפקיד כזה קריטי במגרש.

חלק מהסיבה שהפועל לא נראית טוב בהרבה דקות היא שאין מישהו כזה, הכל עובר דרך הצדדים ואנחנו מקום שלישי מהסוף באיומים מחוץ לרחבה, סטטיסטיקה נוראית לקבוצת צמרת.
התכוונתי שהוא לא צריך להיות ה10 המוביל כרגע כמו עם דפאה שהוא לא היה צריך להיות החלוץ המוביל
CouchPotato
קיבל.ה  55 לייקים

RedDrifter כתב: 07 פברואר 2026, 23:17

למקין הוא האיש הזה כרגע. גם לויזו.
שליחת תגובה