Nati כתב: ↑08 פברואר 2026, 10:23
שונא_מכבי כתב:תא מרבוטא כתב: ↑08 פברואר 2026, 09:59
הוא הטוען שהוא לא מייצג האולטרס ומייצג רק עצמו
זו בדיוק הטענה שלי
נניח שלרוי יש הצעה טובה ומקובלת
מה זה משנה?
הוא לא האולטרס והוא לא מטעם עופר
וזה סתם דיון סרק
אלא אם יש פה אנשים עם קשרים עם 2 הצדדים ורצון טוב לנסןת לגשר
אין שום רצון טוב ב-2 הצדדים ולכן הציפיה בעיני היא מופרכת. האולטראס רוצים את ינאי בחוץ - כפי ש-Red boy כתב פה, הבעיה עכשיו היא לא רק יד אליהו. הם רוצים את ינאי בחוץ ויפרטו אלף ואחת סיבות למה זה נכון והכרחי.
ינאי מצידו רוצה אותם בחוץ - כן, הוא חלם על כך שהאולטראס יהיו בחוץ והוא יישאר עם שאר הקהל; אבל הצעדים שלו, ההתנהלות שלו, אל מול הקהל וזאת בנוסף למאבק המאוד אפקטיבי של האולטראס, גורמים לכך שהקהל הולך ופוחת. תוסיפו לזה את חוסר ההצלחה המקצועית (העונה עד עכשיו היא כישלון מקצועי - מי שטוען אחרת בעיני טועה), ותקבלו מתכון לכך שהקהל כאמור הולך ופוחת. האם זה יגרום לינאי לנסות ולפייס את הקהל בכלל ואת האולטראס בפרט? אני בספק.
ברצינות??
עד עכשיו כישלון מקצועי??
נראה לי שאתה שוכח שלמרות כל ההפסדים בחודש האחרון,הפועל עדיין ראשונה בליגה,וחמישית ביורוליג עם משחק חסר.
מסכים שברמת העיקרון לא נכון לבצע סיכומים בחודש פברואר כשהעונה מסתיימת ביוני.
לכן כתבתי "עד עכשיו". ואלו הדברים שאנחנו יודעים כבר עכשיו ולא ניתן לשנות אותם: (1) הפסד בגמר גביע ווינר; (2) הפסד ברבע גמר גביע המדינה. שניהם לאותה קבוצה והאמת די בקלות (ב-2 המשחקים ברבע הרביעי לא ממש היה ספק בזהות המנצחת);
לגבי היורוליג - נכון, אנחנו מקום 5 (המשחק החסר, גם אם ננצח בו, לא אמור לשנות זאת). אבל המיקום הזה מרמה: אם תסתכל, אז בניתוח המקצועי של המשחקים שנותרו, המקום הריאלי שלנו הוא 9-10. זה פליי-אין כפול, כלומר כדי לעלות להצלבה נצטרך לנצח 2 משחקים. אם זה אכן יהיה כך, מדובר בכישלון. ללא קשר, תסכים איתי שלפחות ברמת הכדורסל בחודשיים האחרונים, הקבוצה ברמה של תחתית היורוליג - אני רואה את רוב המשחקים. אנחנו לא יותר טובים, מבחינת הרמה המוצגת, מנמושות הליגה - כמו וילרבאן ופרטיזן. הזרים שלנו, בטח מיציץ' ומוטלי, וגם חלק מהישראלים, ברמה חלשה בהרבה ממש שציפינו או קיווינו. ועוד ועוד. אז כן, כרגע העונה היא כישלון - ברור שאפשר עוד לשנות ולהשתפר, ואני אהיה מאושר אם כך יהיה!! אבל צריך גם להסתכל על המציאות בעיניים מפוקחות.