לא מתלונן
רק שיוציאו תיקו ואנחנו 5 מחיפה.
אתה יותר אטרקטיבי לשחקנים ברמה גבוהההלוטוס הלבן כתב: ↑05 פברואר 2026, 15:41 לא הצלחתי להבין מה כל כך חשוב וגורלי להיות במקום שמוביל לתחרות אירופאית.
מה זה נותן? מבחינה כללכית הכל תלוי בשלבים שמצליחים לעבור. מבחינה מקצועית לא תורם כלום.
היעד היה להיות בפלייאוף עליון. אנחנו קרובים.אחרי זה להתכונן לעונה טובה יותר בהמשך.
כפי שאתה יודע, כל הניקוד המרשים שצברנו לאורך האלף הנוכחי כבר מזמן לא רלוונטי ואנחנו לא מדורגים בגדול החל מסיבוב מאוד מוקדם.הלוטוס הלבן כתב: ↑05 פברואר 2026, 15:41 לא הצלחתי להבין מה כל כך חשוב וגורלי להיות במקום שמוביל לתחרות אירופאית.
מה זה נותן? מבחינה כללכית הכל תלוי בשלבים שמצליחים לעבור. מבחינה מקצועית לא תורם כלום.
היעד היה להיות בפלייאוף עליון. אנחנו קרובים.אחרי זה להתכונן לעונה טובה יותר בהמשך.
תודה ,אני לא ההזוי היחיד.RedDrifter כתב: ↑07 פברואר 2026, 20:20ברור, אני מעוניין שבש וביתר יסיימו בתיקו פעמיים ברציפות שלנו יהיה סיכוי להדביק את הפער.
פרסמתי את זה במקום אחר אבל הסטטיסטיקה אומרת שבשביל שנעלה למקום השני הפועל ת״א צריכה להוציא 15/15, בשביל שנידבק למקום השני הפועל ת״א צריכה להוציא בין 11 ל12 נקודות. כרגע אתה עם עוד 3 ז״א עוד 8-9 נקודות.J-R כתב: ↑07 פברואר 2026, 20:23תודה ,אני לא ההזוי היחיד.RedDrifter כתב: ↑07 פברואר 2026, 20:20ברור, אני מעוניין שבש וביתר יסיימו בתיקו פעמיים ברציפות שלנו יהיה סיכוי להדביק את הפער.
תכלס יש לנו מוקש אחד על הנייר עד הפלייאוף.
בש מכבי וביתר לא רואה מישהי מוציאה 6 מ6 בראש בראש בינהם עד הפלייאוף.
אין יותר מתאימה ממכבי חיפה להרוס לנו את המאזן בבלומפילד.DJSavta כתב:חיפה עם המאמן הטוב בהיסטוריה כאלה אפורים…
קצת מזכירים לי אותנו כמה משחקים אחורה עם האדישות והאיטיות במשחק ההתקפה.
ועדיין יבואו נגדנו וישימו את הפנדל וגול מקרן שלהם ויזיינו לנו את המאזן בבלומפילד
אין ספק בליבי שזה קורה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑07 פברואר 2026, 20:51אין יותר מתאימה ממכבי חיפה להרוס לנו את המאזן בבלומפילד.DJSavta כתב:חיפה עם המאמן הטוב בהיסטוריה כאלה אפורים…
קצת מזכירים לי אותנו כמה משחקים אחורה עם האדישות והאיטיות במשחק ההתקפה.
ועדיין יבואו נגדנו וישימו את הפנדל וגול מקרן שלהם ויזיינו לנו את המאזן בבלומפילד
מי רבו?
דיון של אנשים אידיוטים, אם סתיו טוריאל יכול לשחק חצי שעה אז הוא גם יכול לפתוח בהרכב ולשחק 80 דקות.
מה גם שזה איחול בשבילנו להוציא מולם תיקו. לא מספיק טוב.CouchPotato כתב: ↑07 פברואר 2026, 22:49מאוד נדיב מצידך לא לאחל למכבי להפסיד עד סוף העונה ולבית"ר לפשוט רגל ולרדת לליגה ג‘. אני שוקל להמליץ עליך לפרס נובל לשלום.
איך אתה עולה מול חיפה אז?להתאבד על ניצחון או תיקו זה בסדר?לירון האדום כתב: ↑07 פברואר 2026, 20:29 המטרה צריכה לסיים מקום 3
הפלייאוף יהיה קשה מאד, כל משחק זה משחק גדול
ועד אז טוב שפתחנו פער של 5 מחיפה
אתה עוד תפגוש אותם פעמיים בפלייאוףJ-R כתב: ↑08 פברואר 2026, 09:33איך אתה עולה מול חיפה אז?להתאבד על ניצחון או תיקו זה בסדר?לירון האדום כתב: ↑07 פברואר 2026, 20:29 המטרה צריכה לסיים מקום 3
הפלייאוף יהיה קשה מאד, כל משחק זה משחק גדול
ועד אז טוב שפתחנו פער של 5 מחיפה
כי בסיכון של מקום 3 עדיף לשחק על תיקו בעקרון.