באמת שאני לא מבין מה אתה רוצהKingZivos כתב: ↑07 פברואר 2026, 17:09לא הגזמנו לא יודע אם ראית את המשחק מהבית או במגרש.
בבית כל פעם שיש עליו מצלמה הוא עם מבט כזה של ״מה נווו״ אם אתה מבין מה אני מתכוון כמו מכדורגל בשכונה שמתבאסים על מישהו.
אני גם יכול להבין אותו, אבל זה באמת לא מכובד ומוריד ביטחון לשחקנים.. כל שחקן צריך להתרכז בלהיות הכי טוב שהוא יכול- בלי קשר למה שיעשו שחקנים אחרים, זה קשה- אבל מה שמצופה משחקן מקצועי.
לויזוס לואיזו
-
chimpfive
- קיבל.ה 493 לייקים
-
KingZivos
- קיבל.ה 256 לייקים
אז אני אסביר לך ותחליט אם אתה רוצה להבין או לא -chimpfive כתב: ↑07 פברואר 2026, 17:11באמת שאני לא מבין מה אתה רוצהKingZivos כתב: ↑07 פברואר 2026, 17:09לא הגזמנו לא יודע אם ראית את המשחק מהבית או במגרש.
בבית כל פעם שיש עליו מצלמה הוא עם מבט כזה של ״מה נווו״ אם אתה מבין מה אני מתכוון כמו מכדורגל בשכונה שמתבאסים על מישהו.
אני גם יכול להבין אותו, אבל זה באמת לא מכובד ומוריד ביטחון לשחקנים.. כל שחקן צריך להתרכז בלהיות הכי טוב שהוא יכול- בלי קשר למה שיעשו שחקנים אחרים, זה קשה- אבל מה שמצופה משחקן מקצועי.
לא משנה כמה כוכב אתה, וכמה השחקנים לידך חלשים- תעשה את מה שאתה יודע ותשחק כדורגל אל תעשה פרצופים, הבנת?
ראינו כבר כוכבים ברמות בין לאומיות שמשחקים עם שחקנים כמה רמות מתחתם ויודעים רק לפרגן.
להגנתו של לואיזו- נכון לעכשיו זה רק בשפת גוף ולא משפיע על סגנון המשחק.. אבל זה עניין של זמן ברוב המקרים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6104 לייקים
אני בכלל הרגשתי שרוב הפרצופים המתוסכלים שלו היו מופנים לעצמו אחרי פעולות פחות מדויקות שלו.
-
chimpfive
- קיבל.ה 493 לייקים
לא ראיתי משהו חריג, אבל אני לא מומחה בשפת גוףKingZivos כתב: ↑07 פברואר 2026, 17:13אז אני אסביר לך ותחליט אם אתה רוצה להבין או לא -chimpfive כתב: ↑07 פברואר 2026, 17:11באמת שאני לא מבין מה אתה רוצהKingZivos כתב: ↑07 פברואר 2026, 17:09
לא הגזמנו לא יודע אם ראית את המשחק מהבית או במגרש.
לא משנה כמה כוכב אתה, וכמה השחקנים לידך חלשים- תעשה את מה שאתה יודע ותשחק כדורגל אל תעשה פרצופים, הבנת?
ראינו כבר כוכבים ברמות בין לאומיות שמשחקים עם שחקנים כמה רמות מתחתם ויודעים רק לפרגן.
להגנתו של לואיזו- נכון לעכשיו זה רק בשפת גוף ולא משפיע על סגנון המשחק.. אבל זה עניין של זמן ברוב המקרים.
-
Spiderman
- קיבל.ה 159 לייקים
הכי טוב בקבוצה.
היה מצוין גם כשעבר לאמצע וסופסוף נראה שיש כימיה עם סתיו.
היה מצוין גם כשעבר לאמצע וסופסוף נראה שיש כימיה עם סתיו.
עופר מלך הפועל
-
אדום נחמד
- קיבל.ה 351 לייקים
וואלה לא יודע מה ראיתם.
בעיני הוא רחוק מהפוטנציאל שלו.
Sent from my 2312FPCA6G using Tapatalk
בעיני הוא רחוק מהפוטנציאל שלו.
Sent from my 2312FPCA6G using Tapatalk
-
L.S
- קיבל.ה 2088 לייקים
צריך לחזור לעמדת ה10
כוכב כדורגל
כוכב כדורגל
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 748 לייקים
מחצית ראשונה זוועתית חוץ מפעולה אחת טובה
מחצית שנייה טובה.
מחצית שנייה טובה.
- כרובית
- קיבל.ה 1211 לייקים
איזה שחקן אדיר, לא זכור לי שחקן כמוהו שגם עושה הגנה ובכלל כושר גופני של חיה, איזה מלך הוא
-
talb55
- קיבל.ה 409 לייקים
השחקן הכי אטקרטיבי בהפועל, בקבוצה שיש לה כמה וכמה אופציות אטרקטיביות.
אני חייב להגיד, שאני קצת חושש מהשילוב עם סתיו, מרגיש לי שהוא לא הכי מתלהב למסור ולפרגן ללואיזו.
אני חייב להגיד, שאני קצת חושש מהשילוב עם סתיו, מרגיש לי שהוא לא הכי מתלהב למסור ולפרגן ללואיזו.
- Mr.china
- קיבל.ה 265 לייקים
לא חושב שזה קשור ללואיזו , הוא לא מסר לאף אחד היום
תסמין החזרתי מפציעה אז צריך להוכיח,מקווה שיראו לו את זה וירגיעו אותו כדי שישחק קבוצתי
- רדפוקס
- קיבל.ה 6104 לייקים
שטויות, היה לו מצב יותר טוב מהמצב שהיה צריך למסור ללואיזו לבואטנג וגם לא מסר, פשוט עלה על הצד האנוכי וחשב על שיפור מאזן הכיבושים.
זה ממש לא אישי נגד לואיזו אבל זה כן מדאיג.
-
CouchPotato
- קיבל.ה 51 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 787 לייקים
הלוואי ונצליח להנות ממנו עוד עונה. אם בטעות בעונה הזאת גם נעשה קמפיין בחו״ל, הוא עובר מפה לבונדסליגה. הוא מתאים לשם יותר מפה.
-
צבי שיסל
- קיבל.ה 192 לייקים
חריג מאוד
השחקן הכי טוב בהפועל בלי שום ספק
יש לו יציאה מהמקום של ביפ ביפ
כיף הפועללל איזה כיף
השחקן הכי טוב בהפועל בלי שום ספק
יש לו יציאה מהמקום של ביפ ביפ
כיף הפועללל איזה כיף
-
L.S
- קיבל.ה 2088 לייקים
זה משהו שאני שם לב אליו מרגע שלויזו הגיע
אולי יש לסתיו ענייני אגו, ברדה חייב לשים לב לזה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- RedDrifter
- קיבל.ה 539 לייקים
הוא לא אהב את זה שהפועל הצליחה בלעדיו לדעתי
גם היום שאלקוקין כבש לא היה ניכר שהוא שמח בשבילו, לדעתי התנפצה לו קצת הבועה שהוא מחזיק את הפועל ובזכותו אנחנו איפה שאנחנו וזה קצת החזיר אותו לפרופורציות
אף לא צעד לאחור 
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2276 לייקים
איפה הלכתם. אף אחד לא מאיים על המקום של טוריאל והוא יודע את זה טןב מאוד. גם היום, עד שהוא נכנס היינו כלום ושום דבר. כשהוא יחזור לעצמו הוא בהרכב לא משה מה
- RedDrifter
- קיבל.ה 539 לייקים
הפועל כבשה היום בזכות שאנדה ולואיזו ולא בזכות טוריאל, בוא נדייק.oleg neduda כתב: ↑07 פברואר 2026, 22:54 איפה הלכתם. אף אחד לא מאיים על המקום של טוריאל והוא יודע את זה טןב מאוד. גם היום, עד שהוא נכנס היינו כלום ושום דבר. כשהוא יחזור לעצמו הוא בהרכב לא משה מה
אף לא צעד לאחור 
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1549 לייקים
לא יודע אם אני יותר אוהב אותו כשחקן או כאדם, נראה איש מה זה חיובי.
למה הוא לא חתום עד 2040?
למה הוא לא חתום עד 2040?
כנראה אני במיעוט כי אני קורא בהמון פלטפורמות שהקהל שלנו משבח ומעצים את לואיזו כנראה הרבה יותר ממה שאני תופס ממנו..
שחקן ליגה טוב אין עוררין, בעיניי הוא לוקה מאוד בהמון דברים שאני לא מבין איך אפשר שלא לראות..ראיתי אותו כבר יותר מ15 משחקים מלאים כדי לגבש דעה, דעתי היא שהוא לא קרוב אפילו ב50 אחוז למה שראיתי ממנו בסרטון ביצועים מניקוסיה,
יותר מכך, במידה ויש לי אפשרות בחירה לכנף ימין ( שזה התפקיד המקורי שלו) בינו לבין סתיו, אני בוחר בסתיו בכל יום נתון בלי למצמץ.
שמעתי גם מאחד האוהדים היותר פעילים שלנו ברשתות שלואיזו הוא השחקן הכי ״חריג״ ששיחק בהפועל , ואיך שקראתי את זה נזכרתי שרק בעמדת שידור היום ישב שחקן שעם סרט על העיניים ורגל אחת טוב ממנו.
אני באמת חושב שלואיזו שחקן טוב, אבל כנראה שאני בדעה לא פופולארית בכלל כי הוא רחוק שנות אור מלהיות ״כוכב כדורגל״ כמו שהקהל שלנו תופס ממנו.
שחקן ליגה טוב אין עוררין, בעיניי הוא לוקה מאוד בהמון דברים שאני לא מבין איך אפשר שלא לראות..ראיתי אותו כבר יותר מ15 משחקים מלאים כדי לגבש דעה, דעתי היא שהוא לא קרוב אפילו ב50 אחוז למה שראיתי ממנו בסרטון ביצועים מניקוסיה,
יותר מכך, במידה ויש לי אפשרות בחירה לכנף ימין ( שזה התפקיד המקורי שלו) בינו לבין סתיו, אני בוחר בסתיו בכל יום נתון בלי למצמץ.
שמעתי גם מאחד האוהדים היותר פעילים שלנו ברשתות שלואיזו הוא השחקן הכי ״חריג״ ששיחק בהפועל , ואיך שקראתי את זה נזכרתי שרק בעמדת שידור היום ישב שחקן שעם סרט על העיניים ורגל אחת טוב ממנו.
אני באמת חושב שלואיזו שחקן טוב, אבל כנראה שאני בדעה לא פופולארית בכלל כי הוא רחוק שנות אור מלהיות ״כוכב כדורגל״ כמו שהקהל שלנו תופס ממנו.