מיציץ׳
-
Red_man
- קיבל.ה 2101 לייקים
מה שמונטרו עשה לו היה פשוט קשה לצפייה. איך הוא השתטח שם על הפרקט זה היה מכמיר לב
-
Niro
- קיבל.ה 2330 לייקים
הנחמה היחידה שלי זה שאין סיכוי שהנפילה שלו כמו שק תפוחי אדמה לא תהיה ויראלית. שכל העולם יראה את העצלן הזה ומה שנהיה ממנו.
מזל שהשיגו לו תור זריז לMRI כדי שיפסיק לזיין את המוח שהוא פצוע בברך. איך אכלנו אותה איתו זה לא להאמין
מזל שהשיגו לו תור זריז לMRI כדי שיפסיק לזיין את המוח שהוא פצוע בברך. איך אכלנו אותה איתו זה לא להאמין
-
Money
- קיבל.ה 1148 לייקים
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1632 לייקים
-
Red_man
- קיבל.ה 2101 לייקים
אכלנו אותה איתו זה נכון אבל אנחנו לא היחידים שנפלו עם הגארד שלהם
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1632 לייקים
0 מ8
אנגולה עף מכאן על טיל על 0 מ7
אנגולה עף מכאן על טיל על 0 מ7
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1371 לייקים
אולי אנחנו קצת מחמירים איתו במשחק הספציפי הזה. הפלוס מינוס שלו השני בטיבו בקבוצה, אחרי אודיאסה. השניים הנמוכים - אוטורו וג׳ונס
-
lior777
- קיבל.ה 238 לייקים
איך אתם רוצים שיעוף מפה? יושב על חוזה מפלצתי מה נראה לכם שהוא יוותר על הכסף? אף קבוצה גם לא תיקח את החוזה שלו.. הוא צוחק כל הדרך אל הבנק. זה לא שחקן של חצי מיליון שאפשר להסתדר..
-
Money
- קיבל.ה 1148 לייקים
להציע לפנאתינייקוס את מיציץ בתמורה לשורטס
-
Niro
- קיבל.ה 2330 לייקים
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1632 לייקים
-
Kanta
- קיבל.ה 210 לייקים
את הפלי...
לפחות שנה הבאה הוא לא פה.
וגם אם כן, בטח לא איפה שהוא בהיררכיה ובטח שלא רשום לליגה הישראלית.
ואם כן, צריכה לקום ועדת חקירה
לפחות שנה הבאה הוא לא פה.
וגם אם כן, בטח לא איפה שהוא בהיררכיה ובטח שלא רשום לליגה הישראלית.
ואם כן, צריכה לקום ועדת חקירה
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1371 לייקים
לדוביד היה כינוי שתפור עליו.
יאללה הביתה!!!
-
feigenbaum99
- קיבל.ה 266 לייקים
וואו הקליעה שלו לשלוש מחרידה... כל כך הרבה משחקים כבר שהוא עם אחוזים לשלוש של חוטב עצים ועם הרבה זריקות. איזה שחקן מייאש...
- covid bryant
- קיבל.ה 169 לייקים
היה אפשר להביא מונטרו ברבע מחיר
-
Charlie
- קיבל.ה 1154 לייקים
בן טיבוגה?יהלום14אדום כתב:לדוביד היה כינוי שתפור עליו.
בעצם, זה היה של קשטן
שק תפוחי אדמה?!
-
Charlie
- קיבל.ה 1154 לייקים
יש כאלה שגם ירצו הצרחה של המאמנים לאור העובדה שבפאו ישמחו לראות את איטודיס על הקווים אצלם ובהפועל יש כאלה שמחכים שאיטודיס יתחיל לארוז וייקח את דדאס איתוMoney כתב:להציע לפנאתינייקוס את מיציץ בתמורה לשורטס
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 336 לייקים
אוטרו חגג היום שיא קריירה וסיים כשהוא דורך על גופתו השוכבת בבושה של השחקן היקר באירופה.
מיציץ מרוויח בערך פי 5 מהשחקן שהפיל אותו והשפיל אותו לעיני כל אירופה
אני מאוד מקווה שההשפלה הזאת תעיר את מיציץ ותגרום לו להלחם על הכבוד האבוד שלו
אחרת אנחנו תקועים עם חבילת פנסיה של 75 מיליון שח ל 3 שנים
מיציץ מרוויח בערך פי 5 מהשחקן שהפיל אותו והשפיל אותו לעיני כל אירופה
אני מאוד מקווה שההשפלה הזאת תעיר את מיציץ ותגרום לו להלחם על הכבוד האבוד שלו
אחרת אנחנו תקועים עם חבילת פנסיה של 75 מיליון שח ל 3 שנים
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1371 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 877 לייקים
הפנסיונר הזה לא יוותר על החוזה.אשכרה זכה בלוטו.
לשים ביציע עד שיתייאש ויעזוב.
ואם לא יעזוב,לפחות לא יחרב לנו את המשחק
לשים ביציע עד שיתייאש ויעזוב.
ואם לא יעזוב,לפחות לא יחרב לנו את המשחק
-
Xavi
- קיבל.ה 1695 לייקים
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1113 לייקים
מי שנתן למיציץ, לשמור על מונטרו אשם בביזיון של חוסר השמירה, והנזק שהוא עשה בכך. גם התרומה שלו בהתקפה לא מצדיקה את זה.
מי שלא מוציא אותו כשהוא מתחיל לזרוק שלשות ולכדרר את עצמו אשם בדיוק כמוהו.
למישהו הזא קוראים איטודיס.
לשחקן במשחק יש הרבה גמישות ובעיקר שיקול לקבל החלטות אתה רואה שהקליעה מ 3 לא הולכת לך בחדירות לסל פעם אחרי פעם גם אם עושים עליך פאולים בלי תגובה וגם אם חלק לא יסתיימו בלייאף.
מי שלא מוציא אותו כשהוא מתחיל לזרוק שלשות ולכדרר את עצמו אשם בדיוק כמוהו.
למישהו הזא קוראים איטודיס.
לשחקן במשחק יש הרבה גמישות ובעיקר שיקול לקבל החלטות אתה רואה שהקליעה מ 3 לא הולכת לך בחדירות לסל פעם אחרי פעם גם אם עושים עליך פאולים בלי תגובה וגם אם חלק לא יסתיימו בלייאף.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 655 לייקים
מיצ'יץ אכזבה גדולה, אין מה להגיד. במיוחד ביחס לשכר שלו.
הוא כן מביא איזה ממד של מנהיגות וניסיון, אני חייב להגיד, אפילו כשהוא משחק גרוע. כרגע אני מעדיף שכן יהיה בסגל מאשר שלא יהיה (בהינתן שהחלופות הן ג'ונס ומדר ובר, וקצת הובלת כדור של בלייקני ובראיינט).
אבל באותה נשימה - זה לא הטיקט שבגללו הוא הגיע לפה ומקבל כזה שכר ענקי. הוא הגיע על טיקט של סטאר שמשדרג קבוצה.
לא רק שהוא לא משדרג, הוא מזיק.
יש בעיה עם החוזה הרב-שנתי ונושא אחוזי הבעלות בהפועל שהוא כביכול קיבל - אבל אם אני עופר, אני מתחיל להתייעץ עם עורכי הדין שלי איך נפרדים ממנו בסוף העונה. באמת שאיזה מונטרו כבר היה תורם יותר ברבע מהכסף.
כזה מבאס שאחרי הנפילה עם בברלי, עכשיו מגיעה נפילה דומה עם מיצ'יץ'. שתי ההחתמות הכי גדולות של הקבוצה - שפשוט לא סיפקו את הסחורה. חרא.
מעורר מחשבות על הכדאיות של לשלם לכוכבים גדולים שכבר היו בסימן ירידה, לעומת החלופה של להביא מישהו שהוא בגדר של כוכב עולה.
הוא כן מביא איזה ממד של מנהיגות וניסיון, אני חייב להגיד, אפילו כשהוא משחק גרוע. כרגע אני מעדיף שכן יהיה בסגל מאשר שלא יהיה (בהינתן שהחלופות הן ג'ונס ומדר ובר, וקצת הובלת כדור של בלייקני ובראיינט).
אבל באותה נשימה - זה לא הטיקט שבגללו הוא הגיע לפה ומקבל כזה שכר ענקי. הוא הגיע על טיקט של סטאר שמשדרג קבוצה.
יש בעיה עם החוזה הרב-שנתי ונושא אחוזי הבעלות בהפועל שהוא כביכול קיבל - אבל אם אני עופר, אני מתחיל להתייעץ עם עורכי הדין שלי איך נפרדים ממנו בסוף העונה. באמת שאיזה מונטרו כבר היה תורם יותר ברבע מהכסף.
כזה מבאס שאחרי הנפילה עם בברלי, עכשיו מגיעה נפילה דומה עם מיצ'יץ'. שתי ההחתמות הכי גדולות של הקבוצה - שפשוט לא סיפקו את הסחורה. חרא.
מעורר מחשבות על הכדאיות של לשלם לכוכבים גדולים שכבר היו בסימן ירידה, לעומת החלופה של להביא מישהו שהוא בגדר של כוכב עולה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1371 לייקים
מנהיגות וניסיון ממש נשפכים ממנו עם קבלת ההחלטות הגרועה שלו.קפטן ג'ק כתב: ↑06 פברואר 2026, 11:43 מיצ'יץ אכזבה גדולה, אין מה להגיד. במיוחד ביחס לשכר שלו.
יאללה הביתה!!!
להגיד שהוא עושה יותר נזק מתועלת זה הגזמה והיסחפות, כשהוא נכנס ברבע הראשון קבלנו בוסט .
הוא בוודאי לא מצדיק את השכר שלו , צריך לשחק פחות דקות
הוא בוודאי לא מצדיק את השכר שלו , צריך לשחק פחות דקות
-
Gania23
- קיבל.ה 125 לייקים
נראה שכל אירופה צוחקת על הנפילה שלו אתמול , יכול להיות שזה יכניס לו מוטיבציה להוכיח מי הוא באמת .
כי כרגע הוא שחקן שבא לnba בתור כוכב יורוליג ולא הצליח להוכיח את עצמו שם ובעצם חזר ליורוליג מדוכא וזה מה שאנחנו רואים ביינתים
כי כרגע הוא שחקן שבא לnba בתור כוכב יורוליג ולא הצליח להוכיח את עצמו שם ובעצם חזר ליורוליג מדוכא וזה מה שאנחנו רואים ביינתים
-
Money
- קיבל.ה 1148 לייקים
הוא בעיקר מדוכא משתי סיבות
אחת- זה בכלל לא הכדורסל שהוא ציפה לו, הוא גאון של כדורסל אמיתי לא של קח את הכדור תעשה מה שבא לך.
שתיים-הוא כבר לא רוצה להיות פה. כולם נמאסו עליו
אבל הוא לא יעזוב חוזה כזה כמו שאני לא הייתי עוזב
אחת- זה בכלל לא הכדורסל שהוא ציפה לו, הוא גאון של כדורסל אמיתי לא של קח את הכדור תעשה מה שבא לך.
שתיים-הוא כבר לא רוצה להיות פה. כולם נמאסו עליו
אבל הוא לא יעזוב חוזה כזה כמו שאני לא הייתי עוזב
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 336 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1733 לייקים
בדיוק חשבתי על זה אתמול, שאולי צ'י'ימברס היה פלופ יותר גדול ממנו, אולי.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- Hapolo
- קיבל.ה 1012 לייקים
אתה צוחק נכון? זה בינתיים השלשול הכי גדול בהיסטוריה של הספורט הישראלי ואם סעיף 2 נכון אז גם הפרזיט הכי גדול
רדיוס לבית"ר!
-
Xavi
- קיבל.ה 1695 לייקים
אחת- הוא כמעט הסיבה יחידה שהכדורסל שלנו מסריח
שתיים- הוא נמאס על כולם
עלק גאון כדורסל. הוא צעיר ממני בשנתיים ונראה כמו אבא שלי. שמן רופס איטי. הפועל זה הפנסיה שלו
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 38 לייקים
- יצירת קשר:
לאחר קריאה של התגובות פה
מותר להגיד שהושחלנו או לא?
מותר להגיד שהושחלנו או לא?
פאשיסט צעיפים 
ברשימה אקסקלוסיבית של 5-4 משתמשים שיורחקו מפורום הכדורסל
ברשימה אקסקלוסיבית של 5-4 משתמשים שיורחקו מפורום הכדורסל
- Red Wolf
- קיבל.ה 1681 לייקים
וואו אשכרה לא חשבתי על זה שהוא צעיר ממני (ב 3 שנים)
איזה הזיה מרגיש כאילו אני רואה שחקן בן 40 שפרש בגיל 38
-
feigenbaum99
- קיבל.ה 266 לייקים
הפלופ הכי גדול בתולדות הספורט הישראלי והכדורסל האירופאי. ממש מבאס שאנחנו תקועים איתו לעוד שנתיים... איזה נזק.
הציפייה היתה שמעבר לניסיון ויכולת גבוהה, הוא יביא שכל, קור רוח, וקבלת החלטות נכונה - גורנישט.
הציפייה היתה שמעבר לניסיון ויכולת גבוהה, הוא יביא שכל, קור רוח, וקבלת החלטות נכונה - גורנישט.
-
אדומה שלי אור
- קיבל.ה 15 לייקים
הוא גרוע שבגרועים אבל למה אדון יווני ממשיך איתו?
-
Charlie
- קיבל.ה 1154 לייקים
כי אדון יווני גרר את ינאי ושותפיו להחתים אותו ובטח הסביר שאיתו הפיינל פור בהישג יד. אז עכשיו הוא מוכרח לתת לו דק' ומתפלל ש"אולי במשחק הזה הוא יחזור להיות מה שהיה".אדומה שלי אור כתב:הוא גרוע שבגרועים אבל למה אדון יווני ממשיך איתו?
זה לא יקרה. אם הוא כלום ושום דבר בפברואר (!) כנראה שזה כבר לא יקרה.