עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
שונא_מכבי
קיבל.ה  114 לייקים

גילוי נאות - לפני מספר חודשים ביקשתי לבטל את חברותי בעמותה בגלל כל האירועים וההתנהלות בענייני הפועל ועופר ינאי, והתלוננתי על כך שהדבר לא מתאפשר (מסיבות טכניות - כל פעם שביטלתי, הוראת הקבע חזרה).

רמי חזר אלי בטלפון (פעם ראשונה ששוחחנו) מיוזמתו והבטיח לי שהחברות תבוטל אם אני מעוניין בכך ושהיו כל מיני בעיות טכניות, שנפתרו. השיחה התארכה, הקשבתי לו והוא לי, התרשמתי ששנינו כואבים את המצב ומאוד מודאגים. בסופה של השיחה כמובן שהחלטתי להישאר כחבר בעמותה. אני רואה בזה סוג של תמיכה לפרויקטים המבורכים של העמותה, וכן אני גם רואה בזה סוג של משהו לנפש שלי ושל המשפחה שלי שהיא, למי שלא יודע, קשורה בעבותות ובאהבה למועדון הפועל תל אביב. ככה חונכתי וככה אני מחנך את ילדי ואת כל משפחתי המורחבת.

אני לא טרמפיסט. ואני לא "עופריסט" (יש לי כל כך הרבה ביקורת עליו ועל התנהלותו), ואני ממש לא עבד. זה כל כך רחוק מהאמת וממי שאני.

אני שומע את הקולות האלה של כל מיני זבי חוטם, "אוהדים" שיכולים להיות הבנים שלי, ואני מצטמרר. גם לנהל מאבק וגם להתווכח יש דרך!! מה שקורה כאן בתקופה האחרונה (בעיקר מהכיוון של האולטראס אגב) הוא מבחינתי מכה מתחת לחגורה. ואני חרד. לעתיד המועדון. זה מעבר להאם לשחק ביורוליג, או עם כמה זרים נשחק, או מה המעמד של הישראלים, או אפילו מה יהיה האולם שלנו. זאת ממש חרדה אמיתית לעתיד המועדון. אני אומר לכולם - במצב הדברים הנוכחי, גם אם בסופו של יום יקרה נס והדברים ייפתרו בדרך זו או אחרת, את הצלקת שהתקופה האחרונה הותירה, את המאבק המלוכלך הזה של האולטראס באוהדים אחרים שהם חברים ליציע שלהם בבלומפילד ואיפה לא, אי אפשר יהיה למחוק. וזה ילווה אותנו שנים רבות.

פרקתי, עצוב לי.
Money
קיבל.ה  1146 לייקים

רמי כהן כתב: 05 פברואר 2026, 13:13 לא בטוח שזאת התמונה. אני קיוויתי שאם כל חברי העמותה יעמדו מאחורנו בזמן אמת, נהיה כח אחד בדיון/ משא ומתן לוודא שהמעבר הוא זמני ויש בניית אולם מהירה ומה התנאים.
במקרה כזה מניח שהיינו נשארים גוף אחד מאוחד.
אבל הרבה אנשים בחרו וזאת זכותם שהם לא מסכימים עם הדרך שלנו. ברגע הזה חל פיצול והתגבשו כמה דעות שונות. אבל אלה החיים כנראה
היי רמי,
דיברנו מספר פעמים בעבר ואני סופר מעריך את מה שעשית ונתת למען הפועל.
יחד עם זאת,
מעטים (פחות מכף יד אחת) האנשים שיכלו לשנות לגמרי את כל הסיטואציה שקורת כרגע בהפועל סל.
אתה לא האשם העיקרי. אבל אתה אחד האשמים.
אני לא יודע אם זה עדיין מעניין אותך, אבל אני בטוח שאם תבוא כיום בגישה חיובית לצוות הניהול של הפועל סל כרצון לפתור את המשבר בין הקהל למועדון, ישמחו לקבל אותך. על אף כל הטעויות ומשקעי העבר. אני חושב שזאת החובה שלך. ומעבר לזה, גם אני בטוח שתרצה להיזכר כמי שפתר את הסכסוך הזה.
שוב אני אומר, אתה לא הגורם העיקרי שכל הפיצוץ הזה קורה, אבל את כן גורם משמעותי ובידך לשנות את זה.
בני12
קיבל.ה  2608 לייקים

רמי כהן כתב: 05 פברואר 2026, 13:13 לא בטוח שזאת התמונה. אני קיוויתי שאם כל חברי העמותה יעמדו מאחורנו בזמן אמת, נהיה כח אחד בדיון/ משא ומתן לוודא שהמעבר הוא זמני ויש בניית אולם מהירה ומה התנאים.
אבל הרבה אנשים בחרו וזאת זכותם שהם לא מסכימים עם הדרך שלנו. ברגע הזה חל פיצול והתגבשו כמה דעות שונות. אבל אלה החיים כנראה
לא היה עדיף שאתם תהיו מאוחדים מאחורי הרצון של חברי העמותה ?
אתם אמורים לייצג אותנו. לא ?

אז הסולידריות לפי מה שאתה כותב זה שכולם צריכים להסכים עם המיעוט ואם לא אז אין סולידריות.
קונספט מעניין

אם הייתה הצבעה והיו מחליטים בה להשאר בדרייבאין אז לא הייתי מחרים ולא עושה בלאגנים אלא מקבל את החלטת הרוב
גם אם היא לא הייתה לרוחי
אבל יש אנשים שמבחינתם זה My way or the highway
Nati
קיבל.ה  2753 לייקים

אוהד כורסא כתב:
רמי כהן כתב: 05 פברואר 2026, 12:49 7even:
אין לי איך להביא לך עובדות. זה פשוט לא קרה. לא היו כרטיסים בחינם, זאת העובדה. דרך אגב, אני לא יודע מי זה "אתם". אני כותב רק את דעתי. לא דובר של אף אחד.

נתי:
קשה לי לתת תשובה למה שאתה שואל בנושא ההצבעה. אני סירבתי להצבעה של כן/לא בלי הבהרה בנוגע לזמניות המעבר. בהחלט ייתכן שטעיתי, אבל רוצה להסביר: אם עופר היה מסכים להצבעה על מעבר קבוע, הייתי תומך בהצבעה. מאחר שהצהיר שזה זמני ובאותו זמן היה סיפור הקול הקורא, ביקשתי שלהוכחת הזמניות יפקיד את הפיקדון. על זה בדיוק הלכנו לבוררות להזכירך.
אבל זה דיון שלא נצא ממנו. אני מעלה ברצינות שאלה אחרת-
נניח שהיינו הולכים להצבעה של כן/לא. עופר היה ממשיך להגיד שהמעבר זמני לשנתיים-שלוש וההצבעה היתה מאשרת מעבר ברוב של 82 אחוז (סתם זורק מספר). 18 אחוז היו מחרימים. אחר כך המציאות היתה גורמת לאנשים להבין שאין באמת.תכנית לאולם אחר בטווח של שנתיים שלוש ועוד אנשים היו מפסיקים לבוא. בהמשך היתה אותה התנהלות של השנה האחרונה עם הציוץ על השביתה, מכירות המנויים ומועדוני הלקוחות, ההתקשקשות מול אוהדים ברשתות, ההתייחסות לשחקנים הישראלים ועוד ועוד ובכל פעם זה היה גורם לעוד אנשים להפסיק לבוא. היינו מגיעים לאותו מצב של היום. רוצה לומר- אנחנו מתעסקים הרבה עם נושא ההצבעה וזה מובן, אבל באמת שלדעתי לא היתה לזה השפעה על המצב שהגענו אליו היום. ושוב- לא בורח, אני אחראי על כל מה שהיה ב 17 שנים שלי לטוב ולרע, אבל לדעתי לא באמת היתה השפעה אם היינו מקיימים הצבעת מעבר כן/לא. אולי היה מאט את התהליך בכמה שבועות.

בני:
אחלה תאוריות. לידיעתך שלגי ואני לא מדברים קרוב לשנתיים (סליחה על החשיפה שלגי), בגלל מחלוקות בענייני הפועל, לא אישיות, למרות שאני אוהב ומעריך אותו ומאמין שגם הפוך. אבל שלא אפריע לתאוריות שלך. גם לגבי התאוריה השניה צר לי להפריך- אין הלנות שכר בעמותה. היא עומדת בהתחייבויותיה כבר כמה חודשים ונמצאית במקום טוב לאחר שנה בהחלט קשה שעברנו. ואני לא מנהל אותה, אני אחד מתוך צוות שנותן את הנשמה בשבילה, בלי שום תפקיד או מעמד רשמי
תודתי הכנה רמי על ההודעה הזו!

האמת שמאוד מדכא מה שאתה טוען - לחבר'ה שמחרימים בכלל לא היה משנה מה חושב הקהל ומה ההליך - הם היו מחרימים. אני עד עכשיו חשבתי שאם ההחלטה הייתה מתקבלת כקהילה, וכן כ-2000 חברי עמותה אלו חברי קהילה שאי אפשר להפחית בחשיבותם לתחיית הפועל, אז האירוע היה שונה ורוב המחרימים היום היו באים. לכן לאחרונה קצת זזתי בדעותיי לכיוונם. הייתי משוכנע ששילוב של הסגל המפלצתי, השחקנים המזוהים מאוד (ים, גינת, ברטי ופלטין) ויד אליהו מפוצץ עם כל הקהילה היה יכול להביא לאווירה חלומית ולהישגים שלא חלמנו עליהם והרבה מהתאקלים בדרך היו נמנעים כי העמותה הייתה ממשיכה בשותפות.
התמונה שאתה מציג שיש חבורה אגרסיבית שבכלל לא סופרת אותנו, היא מייאשת ולאור ההיכרות שלך היא כנראה נכונה. איזה דיכאון וייאוש.
תודה שהשקעת מזמנך ועניתתמונה.
אני בניגוד אלייך חושב שאם היינו הולכים להצבעה,לא היינו מגיעים למצב של היום.
Red roy
קיבל.ה  217 לייקים

בני12 כתב: 05 פברואר 2026, 13:39

אז הסולידריות לפי מה שאתה כותב זה שכולם צריכים להסכים עם המיעוט ואם לא אז אין סולידריות.
קונספט מעניין

אם הייתה הצבעה והיו מחליטים בה להשאר בדרייבאין אז לא הייתי מחרים ולא עושה בלאגנים אלא מקבל את החלטת הרוב
גם אם היא לא הייתה לרוחי
עופר ינאי שיקר ושיקר ושיקר
מההתחלה ועד הסוף
חלק הבינו את זה ועשו מה שניתן כדי שהוא יתגלה כשקרן
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3499 לייקים

אני גם אתן גילוי נאות קל, אני מכיר את רמי דרך העמותה בערך מאז הקמתה והיו לנו הרבה שיחות והתכתבויות ישירות לאורך השנים.

רמי מכיר ויודע את עמדתי, התכתבנו על זה הרבה גם ״בלייב״ על מה ואיך צריך להצביע.

רמי , יכול להיות שהניתוח שלך נכון והיינו מגיעים למצב שאנחנו נמצאים בו היום גם אם היתה הצבעה.
מה שמרגיש לי שאתה מפספס, זה אובדן התמיכה מתוך העמותה שאי ההצבעה גרמה לו.
אנחנו כחברי עמותה, מיום הקמתה רגילים שמצביעים על כל דבר משמעותי, ביום ששללתם מאיתנו את ההצבעה הזאת, נוצר שבר בין חברי העמותה.
ואם ניקח את הדוגמה שלך, זה למעשה שבר שבו 18% כפו את רצונם על ה82% הנותרים.
אם דברים היו מתנהלים באופן דמוקרטי סדור, אני חושב שגם אם היינו מגיעים לאותה נקודה, היינו הרבה יותר מאוחדים עכשיו.

אז עדיין, ולמרות דברייך, מבחינתי לפחות, האירוע הכי דרמטי ונקודת השבר הכי גדולה היה אי קיום ההצבעה הזאת.
אגב, הייתי מעדיף אישית שנעשה הצבעה של כן/לא (ושלחתי לך בזמנו כל מיני הצעות פשרה לניסוח) אבל בסופו של דבר לא הצבענו בכלל , אפילו לא על זמניות ולא על שום דבר.

ואחרי כל זה, אציין שזה שאני לא רואה אותך יותר במשחקים של הפועל, זה אחד הדברים שהכי כואבים לי בכל הסיפור הזה.
הוקיץ'
קיבל.ה  8037 לייקים

כתבתי פה בעבר ואני אכתוב שוב, את הזכויות של רמי אין לקחת ממנו והוא מבחינתי מציל הפועל. לא פחות.
אחרי הדיסקליימר הזה, כל מה שהוא כותב פה פשוט מרתיח לי את הדם. ההתנהלות של העמותה הייתה התנהלות של דיקטטורה. רמי ניסה לרתום את הכוח שלו בתור יו"ר העמותה כדי לנסות ולפתוח מחדש את ההסכם מול עופר (מעניין מי ניסח את ההסכם הזה, בטח סבתא שלי). על הזין אלפי אוהדים משלמים שרוצים להצביע על המעבר, שישבו בצד. לבוא ולפה ולהגיד "אולי טעיתי" ו"רציתי שנהיה כוח אחד" זו חתיכת היתממות מגעילה. הוא, ושאר הנהלת העמותה, פשוט לקחו אותנו כבני ערובה ומעלו במנדט שניתן להם, והכל בכוונת מכוון.
אני בכלל לא מדבר על כל שאר השערוריות האחרות שקרו לאורך השנים ואף אחד מעולם לא לקח עליהן אחריות - התמיכה הבלתי מסויגת באולטראס (קהילה בתחת שלי), הלנות השכר לעובדי מועדון (אבל כמובן לא לשחקנים בבוגרת), הרכישה ההזויה של אסא וכו'. אה סליחה, להגיד אני אחראי על כל מה שקרה ב-17 שנה האלה זה לגמרי סוגר את הפינה.
שונא_מכבי
קיבל.ה  114 לייקים

Red roy כתב: 05 פברואר 2026, 13:44

קונספט מעניין

גם אם היא לא הייתה לרוחי
מההתחלה ועד הסוף
עופר ינאי אכן שיקר בעניין האולם. כך אני מאמין וחושב. השאלה היא לא מה עופר ינאי עשה אלא מה המאבק הזה שאתם מנהלים, לא כנגד עופר ינאי אלא כנגד חברים שלכם אוהדי הפועל תל אביב, גורם.
אם היה מנוהל מאבק או מחאה בעד אולם להפועל תל אביב וכנגד עופר ינאי בנושא זה (וגם בנושאים אחרים), הייתם מוצאים גם אותי כתומך - לפחות בחלק גדול מהדברים.
ברגע שמנוהל מאבק נגדי ונגד אוהדים אחרים - הקו נחצה. וגם שאריות הסימפטיה וההזדהות שיש לי אליכם.
בני12
קיבל.ה  2608 לייקים

קונספט מעניין

גם אם היא לא הייתה לרוחי
מההתחלה ועד הסוף
יכל לבוא רמי ולהציג כל מה שהוא רוצה בפני אסיפת העמותה
היינו מקשיבים לו ומחליטים מה נראה לנו לנכון
למנוע מאיתנו את הזכות הזאת, זאת נקודת השבר של העמותה
ולפחות מבחינתי זרק את כל שאריות האמון שנשארו לי ברמי (שפחתו עם השנים בגלל הכניעה שלו לאולטראס)
בני12
קיבל.ה  2608 לייקים

שונא_מכבי כתב: 05 פברואר 2026, 13:51

קונספט מעניין

גם אם היא לא הייתה לרוחי
מההתחלה ועד הסוף
עופר ינאי אכן שיקר בעניין האולם. כך אני מאמין וחושב. השאלה היא לא מה עופר ינאי עשה אלא מה המאבק הזה שאתם מנהלים, לא כנגד עופר ינאי אלא כנגד חברים שלכם אוהדי הפועל תל אביב, גורם.
אם היה מנוהל מאבק או מחאה בעד אולם להפועל תל אביב וכנגד עופר ינאי בנושא זה (וגם בנושאים אחרים), הייתם מוצאים גם אותי כתומך - לפחות בחלק גדול מהדברים.
ברגע שמנוהל מאבק נגדי ונגד אוהדים אחרים - הקו נחצה. וגם שאריות הסימפטיה וההזדהות שיש לי אליכם.
ושרמי לא יתחמק בנושא הזה.
הוא בעצמו בראיון אמר שנפנפו לנו בשטר של מאתיים ורצנו אחריו (שמעתי את זה בלייב ונגעלתי)
הוא חלק מאלו שהסיתו נגד אוהדי הפועל
בני12
קיבל.ה  2608 לייקים

רמי כהן כתב: 05 פברואר 2026, 12:49 בני:
אחלה תאוריות. לידיעתך שלגי ואני לא מדברים קרוב לשנתיים (סליחה על החשיפה שלגי), בגלל מחלוקות בענייני הפועל, לא אישיות, למרות שאני אוהב ומעריך אותו ומאמין שגם הפוך. אבל שלא אפריע לתאוריות שלך. גם לגבי התאוריה השניה צר לי להפריך- אין הלנות שכר בעמותה. היא עומדת בהתחייבויותיה כבר כמה חודשים ונמצאית במקום טוב לאחר שנה בהחלט קשה שעברנו. ואני לא מנהל אותה, אני אחד מתוך צוות שנותן את הנשמה בשבילה, בלי שום תפקיד או מעמד רשמי
הקשר שלך עם שלגי לא ממש מעניין אותי
הוא פשוט זה שהיה קופץ פה לאחר כל פוסט של 7even ומגיב

לגבי הלנת השכר.
מאד מעניין בהתחשב בזה שרק לפני רבע שעה התקשרה אלי ענת מהעמותה והודתה שלא שלמו לבת שלי הפרשות פנסיוניות ופיצויי פיטורין (שזאת הלנת שכר לכל דבר)
ואת תלושי השכר קבלנו רק היום למרות שמבקשים אותם שנה וחצי (שזאת גם עבירה על החוק).
עזוב את זה שעל חלק מהתקופה אני צריך לרוץ עכשיו אחרי המפרקים בגלל שאתם לא שלמתם כשהייתם אמורים לשלם (זכויות עובדים זה ערך בעמותה)
וגם את החלק השני שכבר כן הייתם אמורים לשלם (לאחר הפירוק) לא עשיתם.
רוצה לחזור בך ?
Red roy
קיבל.ה  217 לייקים

קונספט מעניין

גם אם היא לא הייתה לרוחי
מההתחלה ועד הסוף
הכל סבבה
השארית הקטנה של הסימפטיה וההזדהות נעלמה ?
חבל אבל מה אני יכול להגיד .
יגיע היום שעוד נשב באותו אולם ונעודד את הפועל סל
זה בטוח
כי שום בעלים שקרן , אפס שבא להרוס את הקהל והאחדות שלנו , שמוכר פה 10 פה 15 אחוז ברווח של אקזיט , ושאין לו קשר למועדון יגרום לי לשכוח את האהבה הראשונה שזו הפועל סל
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 05 פברואר 2026, 14:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
רמי כהן
משתמש רשמי
משתמש רשמי
קיבל.ה  41 לייקים

בני12 כתב: 05 פברואר 2026, 14:14

לגבי הלנת השכר.
מאד מעניין בהתחשב בזה שרק לפני רבע שעה התקשרה אלי ענת מהעמותה והודתה שלא שלמו לבת שלי הפרשות פנסיוניות ופיצויי פיטורין (שזאת הלנת שכר לכל דבר)
ואת תלושי השכר קבלנו רק היום למרות שמבקשים אותם שנה וחצי (שזאת גם עבירה על החוק).
עזוב את זה שעל חלק מהתקופה אני צריך לרוץ עכשיו אחרי המפרקים בגלל שאתם לא שלמתם כשהייתם אמורים לשלם (זכויות עובדים זה ערך בעמותה)
רוצה לחזור בך ?
בני,
קודם כל שלא תקבל את הרושם שאנחנו מרוצים ממה שקרה. להיפך.
רשמתי במדויק את המצב ולכן אין לי על מה לחזור בי. רשמתי שהעמותה עומדת בהתחייבויותיה כבר כמה חודשים וזה המצב.
אני יכול להתחייב לך שהחל מעונת 2025-26 הכול כולל הכול משולם ובזמן וזה מה שרשמתי.
לא כל כך נעים לי להיכנס למקרה פרטי שלך וגם לא תקין, אבל הבת שלך שעבדה עד יולי לדעתי עדיין לא בת 20 ולכן יש חוקים שונים בנושא הפרשות ולטענת מי שמטפל (ואני מבין שאתה בקשר עם המשרד) שולם לה מה שמגיע על פי חוק.
שוב, לא רוצה להיכנס לעניינים חשבונאיים, בטח לא פרטיים ואומר לך (ובנושא הזה כך נהגתי כל השנים עם כולם, לא במיוחד בשבילך), שאם אתה מרגיש שיש טעות/בעיה ואין טיפול, אני, ענת, גלעד, זמינים ותמיד מנסים לעזור.
אנחנו בטח לא נגד הבת שלך ותתנצל בשמנו אם זה הרטשם שהיא קיבלה
בני12
קיבל.ה  2608 לייקים

Red roy כתב: 05 פברואר 2026, 14:28

מההתחלה ועד הסוף
הכל סבבה
זה בטוח
כי שום בעלים שקרן , אפס שבא להרוס את הקהל והאחדות שלנו ושאין לו קשר למועדון יגרום לי לשכוח את האהבה הראשונה שזו הפועל סל
ההבדל היחיד בין היום לבין היום הזה שבו נשב יחד באולם
הוא כמות המשחקים של הפועל שאתה תפסיד מלראות
שונא_מכבי
קיבל.ה  114 לייקים

Red roy כתב: 05 פברואר 2026, 14:28

מההתחלה ועד הסוף
הכל סבבה
זה בטוח
כי שום בעלים שקרן , אפס שבא להרוס את הקהל והאחדות שלנו , שמוכר פה 10 פה 15 אחוז ברווח של אקזיט , ושאין לו קשר למועדון יגרום לי לשכוח את האהבה הראשונה שזו הפועל סל
זה מה שאתה לא מבין - הרי את אותו משפט יכולתי להגיד לך: "למה שלא נשב כולנו יחד באותו אולם ונעודד את הפועל סל, ושום בעלים שקרן, אפס, שבא להרוס אותנו ואת האחדות שלנו ימנע מאיתנו את זה".
אבל עובדה שזה קורה. ולכן מה שאתם לא מבינים הוא שהמלחמה הזאת שלכם בי ובשאר הקהל שלא בעמדתכם תגרום לכך שכאשר עופר ינאי ילך (מתישהו זה יקרה), אז הציפיה שלכם שנשכח כל מה שעשיתם ואת השריפה שגרמתם ופשוט נחזור לשבת ביחד אתכם "שבט אחים גם יחד", לא תקרה. אמרתי - את הצלקת והחור שפערתם פה מול שאר האוהדים והאחים שלכם מבלומפילד ראבק!!!, לא יהיה קל לאחות. זה נגמר.
Red roy
קיבל.ה  217 לייקים

נשמה
האולם והשקר שהוא פיזר היה הטריגר
היום זה כבר הרבה מעבר
הוא נבלה

ומה נגמר ?
אהבה אי אפשר להעלים
בבית כרגע , אבל עוד נשב ונעןדד ביחד
מבטיח לך .
זה הפועל
Nati
קיבל.ה  2753 לייקים

Red roy כתב:נשמה
היום זה כבר הרבה מעבר
הוא נבלה

ומה נגמר ?
אהבה אי אפשר להעלים
מבטיח לך .
זה הפועל
ואם הוא יישאר 20 שנה(הלוואי)?
Red roy
קיבל.ה  217 לייקים

Nati כתב: 05 פברואר 2026, 15:16
היום זה כבר הרבה מעבר
הוא נבלה

ומה נגמר ?
אהבה אי אפשר להעלים
מבטיח לך .
זה הפועל
אז כמו שאתה שרוף הפועל מאוסטרליה הרחוקה
אני אהיה שרוף הפועל מהסלון שלי
שונא_מכבי
קיבל.ה  114 לייקים

Red roy כתב: 05 פברואר 2026, 15:12 נשמה
היום זה כבר הרבה מעבר
הוא נבלה

ומה נגמר ?
אהבה אי אפשר להעלים
מבטיח לך .
זה הפועל
עובדה שאפשר להעלים. אתם מתחילת העונה לועגים ובזים כאן ובפלטפורמות אחרות לא לעופר ינאי, אלא לקבוצה ולאוהדים אחרים שאוהבים את הקבוצה לא פחות מכם, וכל חטאם הוא שהם לא בדעתכם ומעדיפים להמשיך ולעודד את הקבוצה - ביד אליהו ובמקומות אחרים. ואתם? מחרימים ונשארים בבית, שזאת כמובן זכותכם הלגיטימית. אבל אתם לא מסתפקים בזה - אתם גם שמחים שהקבוצה נכשלת, בזים לה, בזים לי ולאוהדים אחרים, לילדים בגיל בית ספר שנותנים את הנשמה ואת הקול שאין להם וכן באים לעודד את הקבוצה ביד אליהו - איזה שמות לא כיניתם אותנו? "ביביסטים", "עבדים", "סיירת עופר", "טרמפיסטים", ובטח שכחתי עוד כינויים כאלו ואחרים.

אמרתי ואומר שוב - הבעיה מבחינתי היא לא מה קורה עכשיו, כשעופר ינאי נמצא. הבעיה היותר גדולה בעיני היא מה יקרה כשהוא ילך - שוב, את הקרע הזה שיצרתם, ופערתם בתוכנו, את המשקעים האלה, לא תוכלו להעלים. הציפיה שלך שאחרי שהוא ילך נחזור ונשב כולנו יחד, לצערי לא תתממש. כמו שאתם אוהבים את הקבוצה ונשארים בבית ללעוג לה ולאוהדים כמוני, כך אחרי שינאי ילך יימצאו אוהדים אחרים שיעשו את אותו דבר, רק כלפיכם. זה עצוב, אבל זאת המציאות שאתם יצרתם.
נערך לאחרונה על ידי שונא_מכבי ב 05 פברואר 2026, 15:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק הפועל
קיבל.ה  2985 לייקים

מה אכפת לי מכל החרא של האולם ושאר הקשקושים אם הבנאדם הזה מוביל אותנו לתארים שלא ראינו אלף שנה (והוא עוד יוביל ) השאר לא באמת מעניין
Nati
קיבל.ה  2753 לייקים

Red roy כתב:
היום זה כבר הרבה מעבר
הוא נבלה

ומה נגמר ?
אהבה אי אפשר להעלים
מבטיח לך .
זה הפועל
אני מגיע לפחות פעם בשנה
Red roy
קיבל.ה  217 לייקים

Nati כתב: 05 פברואר 2026, 15:19
Red roy כתב:
אני מגיע לפחות פעם בשנה
אז ב 20 שנה תראה 20 משחקים יותר ממני...
Nati
קיבל.ה  2753 לייקים

Red roy כתב:
Nati כתב: 05 פברואר 2026, 15:19
Red roy כתב: אז כמו שאתה שרוף הפועל מאוסטרליה הרחוקה
אני מגיע לפחות פעם בשנה
לא משחק אחד בשנהתמונה
פעם בשנה לארץ
Nati
קיבל.ה  2753 לייקים

Nati כתב:
Red roy כתב:
Nati כתב: 05 פברואר 2026, 15:19 אני מגיע לפחות פעם בשנה
לא משחק אחד בשנהתמונה
פעם בשנה לארץ
בכל מקרה
מאוד מאוד מקווה שתחזור הרבה הרבה לפני
Red roy
קיבל.ה  217 לייקים

Nati כתב: 05 פברואר 2026, 15:30
Nati כתב:
Red roy כתב:
לא משחק אחד בשנהתמונה
פעם בשנה לארץ
בכל מקרה
מאוד מאוד מקווה שתחזור הרבה הרבה לפני
נחזור או לא נחזור
אתה ואני אוהדי הפועל
Red_man
קיבל.ה  2099 לייקים

רמי כהן כתב: 05 פברואר 2026, 14:41
בני12 כתב: 05 פברואר 2026, 14:14

לגבי הלנת השכר.
רוצה לחזור בך ?
בני,
קודם כל שלא תקבל את הרושם שאנחנו מרוצים ממה שקרה. להיפך.
רשמתי במדויק את המצב ולכן אין לי על מה לחזור בי. רשמתי שהעמותה עומדת בהתחייבויותיה כבר כמה חודשים וזה המצב.
אני יכול להתחייב לך שהחל מעונת 2025-26 הכול כולל הכול משולם ובזמן וזה מה שרשמתי.
לא כל כך נעים לי להיכנס למקרה פרטי שלך וגם לא תקין, אבל הבת שלך שעבדה עד יולי לדעתי עדיין לא בת 20 ולכן יש חוקים שונים בנושא הפרשות ולטענת מי שמטפל (ואני מבין שאתה בקשר עם המשרד) שולם לה מה שמגיע על פי חוק.
שוב, לא רוצה להיכנס לעניינים חשבונאיים, בטח לא פרטיים ואומר לך (ובנושא הזה כך נהגתי כל השנים עם כולם, לא במיוחד בשבילך), שאם אתה מרגיש שיש טעות/בעיה ואין טיפול, אני, ענת, גלעד, זמינים ותמיד מנסים לעזור.
אנחנו בטח לא נגד הבת שלך ותתנצל בשמנו אם זה הרטשם שהיא קיבלה
אז אתה בעצם אומר נכון הלנו שכר וזה באסה אבל עכשיו הכל פיקס.
אני יודע שמימי בית ברנר לא משלמים שכר וזה הכי הפועל שיש אין ספק. אדוני במשמרת שלך הלינו שכר של מאמנים, יצאתם למאבק שאין לכם איך לשלם על הגב של מאמנים שאין להם את הידע/היכולת/הניסיון/הרצון להילחם בכם. זה עליכם ועליך, כשאתה עם עצמך בלילה במיטה תזכור שהלנת שכר לעובדים.
אגב, אל תשלח אותו להתנצל בשמך לך תתנצל אתה הם עבדו אצלך לא אצלו.
נערך לאחרונה על ידי Red_man ב 05 פברואר 2026, 16:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
ramig76
קיבל.ה  222 לייקים

@רמי כהן מעודד מאד לראות שאתה פעיל ומגיב. אני מאמין שאתה אחד האנשים הבודדים שמסוגל ליזום ולהצליח במהלך של פשרה ותיקון.

אני מגיע למשחקים ביד אליהו, לי לא חשוב ענין האולם. לא מרגיש צורך באולם משלנו. בדיוק כמו בלומפילד.

יחד עם זאת, אני מבין את אלו שעבורם זה ענין עקרוני ומוכן לפשרות ואפילו ויתור על המנוי שלי לטןבת הענין. הדבר הכי חשוב הוא קהילה מאוחדת ותומכת בקבוצה.

אני מקווה שתיקח את התפקיד שההיסטוריה יעדה לך במסגרת הפועל ותוביל תיקון, בלי אגו, בשקיפות עבור כולנו.
ר.ש
קיבל.ה  500 לייקים

רמי, אנצל ההזדמנות שאתה קורא כאן כדי למסור לך -
תודה על כל מה שעשית בשביל הפועל. אין כמוך!
רואה שחורות המקורי
Jugband
קיבל.ה  לייק אחד

הוקיץ' כתב: 05 פברואר 2026, 13:50 אני בכלל לא מדבר על כל שאר השערוריות האחרות שקרו לאורך השנים ואף אחד מעולם לא לקח עליהן אחריות - התמיכה הבלתי מסויגת באולטראס (קהילה בתחת שלי), הלנות השכר לעובדי מועדון (אבל כמובן לא לשחקנים בבוגרת), הרכישה ההזויה של אסא וכו'. אה סליחה, להגיד אני אחראי על כל מה שקרה ב-17 שנה האלה זה לגמרי סוגר את הפינה.
גם לשחקני הקבוצה הבוגרת לא תמיד שילמו שכר במועד. אין חשש לאיפה ואיפה
הוקיץ'
קיבל.ה  8037 לייקים

Jugband כתב: 05 פברואר 2026, 18:02
הוקיץ' כתב: 05 פברואר 2026, 13:50 אני בכלל לא מדבר על כל שאר השערוריות האחרות שקרו לאורך השנים ואף אחד מעולם לא לקח עליהן אחריות - התמיכה הבלתי מסויגת באולטראס (קהילה בתחת שלי), הלנות השכר לעובדי מועדון (אבל כמובן לא לשחקנים בבוגרת), הרכישה ההזויה של אסא וכו'. אה סליחה, להגיד אני אחראי על כל מה שקרה ב-17 שנה האלה זה לגמרי סוגר את הפינה.
גם לשחקני הקבוצה הבוגרת לא תמיד שילמו שכר במועד. אין חשש לאיפה ואיפה
אז זהו, שדווקא כן.
לפחות לפי מה שדווח בתקשורת, הרוב המוחלט של הלנות השכר איכשהו נפלו דווקא על מאמנים במחלקות הנוער וכדומה. כנראה שקל יותר איתם.
Flamengo
קיבל.ה  135 לייקים

שונא_מכבי כתב: 05 פברואר 2026, 15:18

עובדה שאפשר להעלים. אתם מתחילת העונה לועגים ובזים כאן ובפלטפורמות אחרות לא לעופר ינאי, אלא לקבוצה ולאוהדים אחרים שאוהבים את הקבוצה לא פחות מכם, וכל חטאם הוא שהם לא בדעתכם ומעדיפים להמשיך ולעודד את הקבוצה - ביד אליהו ובמקומות אחרים. ואתם? מחרימים ונשארים בבית, שזאת כמובן זכותכם הלגיטימית. אבל אתם לא מסתפקים בזה - אתם גם שמחים שהקבוצה נכשלת, בזים לה, בזים לי ולאוהדים אחרים, לילדים בגיל בית ספר שנותנים את הנשמה ואת הקול שאין להם וכן באים לעודד את הקבוצה ביד אליהו - איזה שמות לא כיניתם אותנו? "ביביסטים", "עבדים", "סיירת עופר", "טרמפיסטים", ובטח שכחתי עוד כינויים כאלו ואחרים.
:rose: :rose: :rose:
Asafasraf
קיבל.ה  1881 לייקים

הקבוצה גלגלה גרעונות משנה לשנה, עד שעופר הגיע (חלק מסכום הרכישה הלך לכיסוי גרעונות).
איזה כיף לקרוא לעופר שקרן, אבל להתחייב לשלם שכר לעובדים במועדון ולא לעשות את זה בפועל זה שטויות.
ברגע שמנעו ממני את הזכות להצביע, זה הרגע שמאסתי בעמותה.
כל אלה שהתאהבו בארבע קירות, שיבושם להם.
היינו יכולים להיות הדבר הכי לוהט באירופה (קהל אדיר+ קבוצה מנצחת), אבל זה כ״כ הפועל לבעוט בהזדמנות הזאת.

Sent from my iPhone using Tapatalk
לירון האדום
קיבל.ה  2854 לייקים

לירון האדום כתב: 05 פברואר 2026, 09:41
7even כתב: 05 פברואר 2026, 00:50
רמי כהן כתב: 05 פברואר 2026, 00:34

תגיד, לא נמאס לך לשקר?
תכתוב מה שאתה רוצה, אבל לשני דברים הייתי מצפה:
1. אל תשקר! לא האולטראס ולא אף אחד אחר קיבל כרטיסים בחינם (למעט הזמנות שקיבלנו בחינם מקבוצות חוץ, לספונסרים, מתנדבים, הורי שחקנים). כן הייתה הקצאה מסויימת לאולטראס. בתשלום!
2. הייתי מצפה לגילוי נאות לגבי מי אתה ולמי אתה קשור. אני יודע, אשאיר לך את הכבוד לגלות לכולם

ומילפורד, אני נותן לעצמי הקלה ולא רושם "לדעתי". במקרה הזה זאת עובדה, לא דיעה.
לילה טוב

להאשים בשקר בלי עובדות זה לא דיון, זה סגנון.
אני בעצמי הייתי בעבר באולטראס הפועל, בעיקר בכדורגל. פרשתי מפאת חוסר זמן.

רמיזות על “חשיפה” לא מרשימות אותי ולא מפחידות אותי. כבר ראיתי פה איזה משו בסגנון ואפילו אין לי מןשג מה השם שנזרק פה. שיהיה בהצלחה. זה בעיקר משעשע.
לא חששתי לעמוד במארבים בעזה או במארג' עיון, אז בטח שמשתמש בפורום לא יפחיד אותו. משעשע כאמור.

אם יש לך טענה עניינית – תכתוב אותה. אחרת, בוא נתקדם.

אגב, חלק גדול מאיתנו עדיין מחכים לאיזו הודעת גינוי על אלימות *כלפי אוהדי הפועל* שהיתה בשנה האחרונה מצד אלו שהקצו להם אינסוף כרטיסים והפועל ככ יקרה להם.

כבר רשמתי עשרות פעמים בעבר- להפועל יש את הקהל הטוב בארץ, חבל שעל גחמות, שטויות ושררה עושים מה שעושים.
וגם הצד השני לא חסין מביקורת.
אין לכם מושג כמה מגוחכת נראית ההתנהלות שלכם מהצד.
כמו אבא שזנח את הילד שלו. יבוא יום ואתם תרגישו זאת חזרה. החיים הם גלגל וכל ההתנהלות הזו והנטישה הזו והזילזול הזה בנו עוד תחזור אליכם.

פשוט תתעשתו על עצמיכם, כי אתם נראים מגוחכים בעיני כולם.

ערב טוב.

נ.ב - עדיין ממתינים להצבעה על מעבר ליד אליהו.
יש תאריך?
בתור חבר אולטראס לשעבר - האם קיבלת כרטיסים חינם למשחקים?
ככן וכן, האם אתה יודע שהאולטראס קיבלו את הכרטיסים האלו בחינם והעבירו לך אותם במתנה?

כי בסוף יש לנו פה את רמי כהן שהיה יו"ר ובעלים של הפועל סל ואדם מוכר לציבור ובטח לקהילת הספורט שאומר שלא היו דברים כאלו,
מצד שני משתמש אנונימי בפורום שרוב הודעותיו בנושא האולטראס הם אנטי אולטראס ולנסות להשחיר אותם כמה שאפשר,
וואלה קשה למי להאמין...
סבן, למקרה שפספסת.
Adom500
קיבל.ה  290 לייקים

שונא_מכבי כתב: 05 פברואר 2026, 15:18
Red roy כתב: 05 פברואר 2026, 15:12 נשמה
היום זה כבר הרבה מעבר
הוא נבלה

ומה נגמר ?
אהבה אי אפשר להעלים
מבטיח לך .
זה הפועל

אמרתי ואומר שוב - הבעיה מבחינתי היא לא מה קורה עכשיו, כשעופר ינאי נמצא. הבעיה היותר גדולה בעיני היא מה יקרה כשהוא ילך - שוב, את הקרע הזה שיצרתם, ופערתם בתוכנו, את המשקעים האלה, לא תוכלו להעלים. הציפיה שלך שאחרי שהוא ילך נחזור ונשב כולנו יחד, לצערי לא תתממש. כמו שאתם אוהבים את הקבוצה ונשארים בבית ללעוג לה ולאוהדים כמוני, כך אחרי שינאי ילך יימצאו אוהדים אחרים שיעשו את אותו דבר, רק כלפיכם. זה עצוב, אבל זאת המציאות שאתם יצרתם.
מדויק מאוד לצערי, מי שחושב שעופר יילך ופשוט הכל יהיה ורוד לא מחובר למציאות לדעתי :/
אוהד כורסא
קיבל.ה  818 לייקים

אם יהיה בסיס מקצועי אני בטוח שנשב ביחד.
תראו מה קורה בכדורגל.
יש מישהו שלא בא כי מישהו משער 5 בז לו בטוויטר?
שונא_מכבי
קיבל.ה  114 לייקים

אוהד כורסא כתב: 05 פברואר 2026, 19:30 אם יהיה בסיס מקצועי אני בטוח שנשב ביחד.
תראו מה קורה בכדורגל.
יש מישהו שלא בא כי מישהו משער 5 בז לו בטוויטר?
אני מכיר כמה (לא אני למען הסר ספק).
ואן גוך
קיבל.ה  293 לייקים

רצית קבוצה של ווינרים, קיבלת הפועל קלאסי רק בלי לב ונשמה.
משחק אחרון שאני הולך, בבית לפחות הפופקורן עולה 3 ש״ח
רק הפועל
קיבל.ה  2985 לייקים

כן כי בגלל עופר הקבוצה בלי לב ונשמה סבבה
ואן גוך
קיבל.ה  293 לייקים

רק הפועל כתב: 05 פברואר 2026, 23:28 כן כי בגלל עופר הקבוצה בלי לב ונשמה סבבה
נראלי שהקהל של הפועל זה הלב והנשמה.
אני הייתי בעדו, אבל מה לעשות שזה לא זה (או אולי כן לאנשים לחלקנו)
El dudernio
קיבל.ה  1926 לייקים

ואן גוך כתב: 05 פברואר 2026, 23:31
רק הפועל כתב: 05 פברואר 2026, 23:28 כן כי בגלל עופר הקבוצה בלי לב ונשמה סבבה
נראלי שהקהל של הפועל זה הלב והנשמה.
אני הייתי בעדו, אבל מה לעשות שזה לא זה (או אולי כן לאנשים לחלקנו)
הןא מונע מהקהל להגיע?
שליחת תגובה