מחזור 2 בקריית שמונה - 11.9, 18:00
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
די לוסיו, מספיק
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
פעולה טובה של ורד
לוסיו הכי חלש על המגרש בפער
לוסיו הכי חלש על המגרש בפער
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
הפועל לא למדתם מדורטמןנד לברקוזן כלום היום? לא לזלזל
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
מוציא את רוסה ולא את ורד, מאמן של שמות.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אני חשבתי ששלומי אזולאי הגיע על העמדה של אלטמן, אבל מסתבר שזה בכלל ורד שהחליף את אלטמן בעמדת ה"שחקן שלא יוחלף לעולם".
-
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
אשכרה יש במשחק הזה רגעים של כדורגל מפתיע למרות שזה נגד 10 שחקנים
-
- קיבל.ה 400 לייקים
טוב שאושר גילה את הכפתור של הבעיטה
אנטי ביתר לשעבר
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
זה ברמת ליביו אנטל ודודו ביטון מה שקרה שם
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
כמה חוסר ידע/הבנה איך לגמור משחק
לא יעילים במהלכי ההתקפה
לא יעילים במהלכי ההתקפה
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
-
- קיבל.ה 1185 לייקים
לא הם הצליחו להחטיא מול שער ריק ומהקו. מה שקרה עכשיו היה מחריד אבל לא ככה
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
מצד אחד ניצול מצבים מזעזע, מצד שני הבקענו יותר ממה שעלי מוהר זצ״ל היה מצפה מהקבוצה.
בסוף אנחנו הפועל וזה הדיאןאיי שלנו
בסוף אנחנו הפועל וזה הדיאןאיי שלנו
בפורום הישן הייתי אחד אדום, גם שם לא הייתי כל כך פעיל 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
החילוף של תומר באופק ביטון בהחלט גרם לנו להתחיל לשחק כדורגל. חבל שלא נראה דבר כזה במשחקים רגילים נגד 11 שחקני יריבה.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
היינו יכולים לסיים את זה גם עם 5
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 151 לייקים
וואלה בשביל להתבאס אחרי ניצחון צריך רק להיכנס לפורום הזה יאללה דיי כבר תנו לשמוח ממה שיש
נערך לאחרונה על ידי ofri ב 11 ספטמבר 2021, 19:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בישול יפה מאד של רוסה בהתקפה יפה בשער הראשון.
השער השני של תומר נראה כמו נגיחה של חלוץ טוב (למרות ההסטה של המגן).
לוסיו צריך לראות קצת ספסל.
השער השני של תומר נראה כמו נגיחה של חלוץ טוב (למרות ההסטה של המגן).
לוסיו צריך לראות קצת ספסל.
יששש

- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
מה יש לק"ש להתבכיין על האדום.
אין יותר אדום מזה בעולם.
אין יותר אדום מזה בעולם.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אדום הכי ברור שיש.
ברור שהאדום הזה שינה את כל המשחק.
ברור שהאדום הזה שינה את כל המשחק.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
-
- קיבל.ה 291 לייקים
6/6 בלי מאמן ובלי דרך.
היינו כחולמים
היינו כחולמים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
רוסה ענק
הכריע את המשחק בשתי פעולות ( האדום והשער הראשון).
אחלה הפועל
הכריע את המשחק בשתי פעולות ( האדום והשער הראשון).
אחלה הפועל
-
- קיבל.ה 858 לייקים
לא יודע עד כמה המשחק הזה הוא מדד וק״ש פשוט לא היו על המגרש חצי שני, אבל בחצי השני הפועל כבר שיחקו משהו שדומה לכדורגל. עדיין איטי ברב הזמן, עדיין המון קבלת החלטות לא נכונה, אבל שיחקו לעומק, נכנסנו ל16.
אני לא זוכר כמה פעמים הפועל הבקיעו גול כמו הגול הראשון היום בשנתיים האחרונות. פעולה של שחקן שנכנס לרחבה, רוחב מושלם
אני לא זוכר כמה פעמים הפועל הבקיעו גול כמו הגול הראשון היום בשנתיים האחרונות. פעולה של שחקן שנכנס לרחבה, רוחב מושלם
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
שטקוס - עמד למבחן פעם אחת ועשה את שלו.
בן ביטון - יואב תומר כנראה יקבל מצטיין, אבל זה לגמרי ביטון. משחק יוצא מן הכלל שלו, גם בהגנה על פרייר לפני האדום. יופי.
טראורה - בסדר גמור. היה שם איזה חור אבל בעיני זה נגרם בעיקר בגלל האיבוד של ליידנר.
גוטליב - משחק טוב שלו.
ליידנר - משחק מצוין שלו למעט איבוד אחד שכמעט עלה לנו בגול. ילמד להרחיק טוב יותר.
איינבינדר - במחצית הראשונה לא היה קיים כמו כל הקישור שלנו. אחרי האדום כששלטנו בכדור היה לו יותר קל.
אליאס - לא טוב.
אופק ביטון - רץ המון, אבל היום ראינו למה הוא לא חומר להרכב. פשוט לא מספיק איכותי.
ורד - מתחת לכל ביקורת. אלמלא לוסיו הוא היה הכי חלש על המגרש. מה שמדהים זה שבסוף הוא הוחלף רק כי הוא בעצמו ביקש להתחלף. כמו אלטמן בעונה שעברה, כנראה שהמקום שלו בהרכב רשום בטאבו.
רוסה - בישול נהדר ואחלה שחקן באופן כללי. מהמצטיינים היום.
לוסיו - לא האמנתי שיהיה כזה חלש. מקומו על הספסל בואכה יציע.
תומר - הראה ניצוצות עד כה, אבל היום זו כבר הייתה הופעה של חלוץ. המיקום, התנועה, הסיומת. להרכב ומיד (על מי אני עובד?).
דוידה - נכנס מצוין למשחק. גם נתן בעיטה מצוינת לקורה וגם שם לאייבינדר כדור לגול.
טוויזר ואייזן - אין יותר מדי מה להגיד.
בשורה התחתונה המשחק היום השתנה פעמיים - פעם אחת באדום של פרייר כשהשתלטנו על המשחק ופעם שניה בחילוף של תומר שהפך אותנו להרבה יותר תכלס ויכלנו לסיים גם עם 5-0.
יחד עם זאת, קשה לי להתלהב. איכות יש לנו, אין ספק, אבל בדומה לשבוע שעבר גם היום עד האדום שיחקנו כדורגל נורא ואיום. מילא לא ללחוץ על הבלמים, אבל אפילו על הקשרים של קרית שמונה לא לחצנו. המשחק התנהל בשליטה מוחלטת שלהם. כמובן שגם מבחינה התקפית לא הצלחנו לעשות כלום כי איך אפשר לצאת למתפרצות עם ורד ולוסיו. לי באופן אישי לא ברור מה תכנית המשחק ומה המטרה שלה, ובטווח הארוך זה לא משהו בר קיימא.
מה שכן, שני ניצחונות בפתיחת עונה. איזה כיף
בן ביטון - יואב תומר כנראה יקבל מצטיין, אבל זה לגמרי ביטון. משחק יוצא מן הכלל שלו, גם בהגנה על פרייר לפני האדום. יופי.
טראורה - בסדר גמור. היה שם איזה חור אבל בעיני זה נגרם בעיקר בגלל האיבוד של ליידנר.
גוטליב - משחק טוב שלו.
ליידנר - משחק מצוין שלו למעט איבוד אחד שכמעט עלה לנו בגול. ילמד להרחיק טוב יותר.
איינבינדר - במחצית הראשונה לא היה קיים כמו כל הקישור שלנו. אחרי האדום כששלטנו בכדור היה לו יותר קל.
אליאס - לא טוב.
אופק ביטון - רץ המון, אבל היום ראינו למה הוא לא חומר להרכב. פשוט לא מספיק איכותי.
ורד - מתחת לכל ביקורת. אלמלא לוסיו הוא היה הכי חלש על המגרש. מה שמדהים זה שבסוף הוא הוחלף רק כי הוא בעצמו ביקש להתחלף. כמו אלטמן בעונה שעברה, כנראה שהמקום שלו בהרכב רשום בטאבו.
תומר - הראה ניצוצות עד כה, אבל היום זו כבר הייתה הופעה של חלוץ. המיקום, התנועה, הסיומת. להרכב ומיד (על מי אני עובד?).
בשורה התחתונה המשחק היום השתנה פעמיים - פעם אחת באדום של פרייר כשהשתלטנו על המשחק ופעם שניה בחילוף של תומר שהפך אותנו להרבה יותר תכלס ויכלנו לסיים גם עם 5-0.
יחד עם זאת, קשה לי להתלהב. איכות יש לנו, אין ספק, אבל בדומה לשבוע שעבר גם היום עד האדום שיחקנו כדורגל נורא ואיום. מילא לא ללחוץ על הבלמים, אבל אפילו על הקשרים של קרית שמונה לא לחצנו. המשחק התנהל בשליטה מוחלטת שלהם. כמובן שגם מבחינה התקפית לא הצלחנו לעשות כלום כי איך אפשר לצאת למתפרצות עם ורד ולוסיו. לי באופן אישי לא ברור מה תכנית המשחק ומה המטרה שלה, ובטווח הארוך זה לא משהו בר קיימא.
מה שכן, שני ניצחונות בפתיחת עונה. איזה כיף

- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
לפי מה שאני רואה את מה שאפשר לקרוא לו "שיטת משחק" זו קבוצת תחתית טיפוסית בליגה שלנו. אנחנו יושבים מאחורה ומחכים לטעות כדי לעשות מתפרצת. בינתיים זה עובד לנו במבחן התוצאה (וכן אדום לק"ש וכן גול של ליידנר מכלום) אבל אני לא יודע כמה נוכל לבנות על "השיטה" הזאת לכל העונה.הוקיץ' כתב: ↑11 ספטמבר 2021, 20:20 בשורה התחתונה המשחק היום השתנה פעמיים - פעם אחת באדום של פרייר כשהשתלטנו על המשחק ופעם שניה בחילוף של תומר שהפך אותנו להרבה יותר תכלס ויכלנו לסיים גם עם 5-0.
מה שכן, שני ניצחונות בפתיחת עונה. איזה כיף![]()
אני חושב באופן אישי שהשימוש בלוסיו הוא פשוט מטומטם. הוא כבד, הוא איטי, הוא לא מה שציפינו ממנו. אז במקום לשלוח לו כדורים על שטח ולקוות לטוב למה שלא ניתן לו כדור לרגל וששחקני האגפים לא ינסו לעשות תנועה כדי שהוא יוכל למסור להם. איווניר בנה לזה תרגיל בעונה שלנו בלאומית שהיה פשוט חסר תועלת אבל וואלה אני בטוח שעם אותו תרגיל בדיוק ילך לנו הרבה יותר העונה.
נ.ב: התרגיל של איווניר שהיה אפשר לראות באימונים וגם במשחקים ממש לפעמים היה שהחלוץ מקבל כדור במרכז המגרש בערך 40 מטר מהשער של היריבה ומוסר בנגיעה לאחד האגפים כששחקני האגף עושים תנועה בשני האגפים. החלוץ והקשרים נכנסו לרחבה כדי לקבל הגבהה מאותו שחקן אגף. לטעמי אחלה של תרגיל מתפרצות שיכול לעבוד לנו העונה.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 294 לייקים
כמעטDarkCowMoo כתב: ↑11 ספטמבר 2021, 13:33שלישיה? עם לוסיו ?gershon כתב: ↑10 ספטמבר 2021, 22:11בהרכב כזה נשים שלישייה, אז אין סיכוי שקלינגר יילך על זה.El dudernio כתב: ↑10 ספטמבר 2021, 20:13
-------------שטקוס------------
לינדנר---גוטליב----טראורה---ביטון
-----אליאס----------אינבינדר----
רוסה----------ורד----------דוידה
--------------לוסיו--------------
איך תרד ככה לבונקר? אין סיכוי.

-
- קיבל.ה 291 לייקים
גם להתלהב אתה רוצה?הוקיץ' כתב: ↑11 ספטמבר 2021, 20:20 שטקוס - עמד למבחן פעם אחת ועשה את שלו.
גוטליב - משחק טוב שלו.
אליאס - לא טוב.
מה שכן, שני ניצחונות בפתיחת עונה. איזה כיף![]()
הגזמת.
מסכים כמעט עם הכל…
המשחק של בן ביטון אגב הוא ההוכחה עד כמה לאנשים כאן(רובם)אין מושג.
שחקן שהיה מהבולטים בעונה שעברה ואחד האחראים לשינוי בקבוצה,עבר פציעה ועשה הכנה לא משהו בקיץ ואנשים פה צולבים וצולבים אותו בטוטו בפאקינג אוגוסט.
אז כן זה פורום וכיף להקליק לכתוב והיד קלה על המקלדת וזה,אבל קצת קצת להרים את הרמה,קצת.