על מה אתה מוכן לוותר בשביל שלום בית? על מה האולטראס מוכנים? אל תדרוש מאחרים לתתיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑03 פברואר 2026, 12:28לא מוכן לעשות שום ויתור בשביל שלום בית?Red Wolf כתב: ↑03 פברואר 2026, 11:13 אני אגדיל ואומר לכם
שאני לא מוכן לוותר על המנוי שלי בשביל דבר כזה
אגב השנאה ברשתות לכל פיפס של המועדון זה באמת הרבה יותר ממכונת הרעל של ביבי
מדהים, לא משנה מה מעלים מה כותבים זה מעבר לרעל, שנאה אמיתית לקבוצה ולמועדון, במידה ומדובר באנשים אמיתים ולא בוטים הם אפסים אחד אחד
קריאה לאיחוי הקרע
-
Red_man
- קיבל.ה 2089 לייקים
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 75 לייקים
על המנוי שלי. כבר כתבתי את זה.Red_man כתב: ↑03 פברואר 2026, 13:14על מה אתה מוכן לוותר בשביל שלום בית? על מה האולטראס מוכנים? אל תדרוש מאחרים לתתיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑03 פברואר 2026, 12:28לא מוכן לעשות שום ויתור בשביל שלום בית?Red Wolf כתב: ↑03 פברואר 2026, 11:13 אני אגדיל ואומר לכם
שאני לא מוכן לוותר על המנוי שלי בשביל דבר כזה
אגב השנאה ברשתות לכל פיפס של המועדון זה באמת הרבה יותר ממכונת הרעל של ביבי
מדהים, לא משנה מה מעלים מה כותבים זה מעבר לרעל, שנאה אמיתית לקבוצה ולמועדון, במידה ומדובר באנשים אמיתים ולא בוטים הם אפסים אחד אחד
-
Nati
- קיבל.ה 2738 לייקים
כבר אמרתיits-sick כתב:בראיה צינית, כל הענין עם האולטראס הוא העלות הגבוהה של המשחקים.
מנהיגי האולטראס רגילים לקבל כרטיסי חינם מהקבוצה ועופר לא נותן.
אז הם אומרים שזה עניין עקרוני, וככה הם חוסכים אלפי שקלים כל אחד ועדיין יכולים לספר שהם אוהדים שרופים של הפועל.
אפשר להבין אותם, זה באמת תחביב יקר גם בכסף וגם בזמן. הפועל סל זה שלוש פעמים בשבוע, לא פשוט.
כל הכבוד למי שמצליח להגיע לכל המשחקים בסל + הכדורגל.
גילו נאות: הכותב אף הוא אינו מנוי, ולא בגלל העלות אלא מסיבות אישיות.
שווה לתת להם 500 מנויים בחינם
- Mendelson
- קיבל.ה 773 לייקים
אני לא רוצה לטעון שאני מבין עד הסוף את עומק הקרע ואת כל הסיבות לקרע, חוץ מהקווים הכלליים. אני מאלו שקודם כל אוהדים הפועל תל אביב בכדורגל כי זה הספורט שמדבר אלי, ומתוך זה אני אוהד הפועל סל, והפועל נשים, וילדים, ואם יהיה הפועל קרלינג אז גם אותם.red in blood כתב: ↑02 פברואר 2026, 00:47 השאלה היא מה המטרה - לשקם את הקרע בקהילה על ידי החזרת האולטראס, או לשקם את הקרע בקהילה תוך כדי הבנה שהאולטראס לא יחזרו?
שניהם אפשריים (לפחות על הנייר), אבל שונים מהותית ודורשים צורת חשיבה ופעולות אחרות.
אבל אני חושב שאם תצליח לשקם את הקרע מול האולטראס והם יחזרו ליציעים - כל השאר יפתר וישתפר, לאט ובהדרגה, אבל מעצמו. אני לא רואה איך ההפך יכול לקרות.
ואני אסביר את זה דרך הכדורגל - הצעדה המופלאה הזאת בשבת ברחובות העיר עדיין מכה גלים. בתקשורת, ברשתות החברתיות, ביוטיוב, בקבוצות וואטסאפ של אנשים. אנשים שלפני כמה שבועות חשבו שהפועל תל-אביב (או אולטראס הפועל) זה מילה אחרת לארגון טרור קטן שמחזיק ״אמל״ח״ ונלחם במשטרה, פתאום מריירים על התמונות האלו ורוצים להיות חלק מהדבר הזה.
זו לא תיאוריה - אני מקבל הודעות מאנשים שלא דיברתי איתם המון המון זמן, שאולי מדי פעם רואים משחק בטלוויזיה אבל לא מעבר, ושואלים אם יכולים להצטרף אלי למשחק. שניים מהאחיינים הקטנים שלי, מתנחלים בגיל 12-13, לא היו במשחק כדורגל ואמרו תמיד שהם ״אוהדי מכבי״ כי החברים שלהם כאלו, התקשרו אלי בשיחת וידאו אתמול לדבר איתי על הסרטונים שראו מהחגיגות של הדרבי ומהצעדה בשבת. ואז הוציאו להראות לי את הקפוצ׳ינים האדומים שדרשו מאמא שלהם לקנות להם; וביקשו לבוא איתי למשחק מול ירושלים שיוצא בשישי ויוכלו לראות לפני שבת.
הדבר הזה לא מקרי, זו תופעה אמיתית - הדור המשך של המועדון הזה נולד עכשיו מול העיניים שלנו. לא בגלל תארים, לא בגלל אירופה (כמה מאיתנו באמת התאהבו קשות בדבר הזה שנקרא הפועל כשראו בתור ילדים איך אנחנו מפרקים קבוצה קטנה בשם צ׳לסי?), לא בגלל שכולם בבית ספר אוהדים הפועל. אלא רק בגלל הקהל הזה, לא הקהל (הנהדר והמדהים והמשובח) של שער 2, אלא בגלל המשוגעים האלו שבכלל לא מסתכלים על המשחק ועומדים חצי ערומים בגשם כדי לנצח על המקהלה. זה דבר ענק, מרגש ומדהים שקורה לנו מול העיניים בלי שנרגיש.
אז כן, האולטראס (שאני לא שייך אליהם אפילו טיפה, ומעולם לא הייתי, ואני אפילו לא יושב בשער 5) הם המנוע הכי חזק ומטורף של המועדון הזה. הם גם אלו שגורמים לשחקנים להרגיש טירוף של אהבה כלפי המועדון הזה, ולדעתי הם גם מה שגורמים לספרא-ג׳וניור לעבור תהליך רדיקליזציה מפואר. יום יבוא והוא ידליק אבוקות ביציע הכבוד. והם מה שמושך עוד קהל, עוד אנשים, עוד צופים. הם לא חפים מטעויות, מאגו, מטמטום. שילמנו על הטמטום הזה מחיר יקר כמה וכמה פעמים. אבל לדעתי הגדולה של פרימור היא שהוא הפנים שהערך שלהם כקולקטיב גדול בכמה סדרי גודל מהמחיר שהמועדון משלם. צריך כמובן להלחם בתופעות לא טובות, ומי שעבריין שעושה פשעים צריך לקבל טיפול הולם, לא עליהם אני מדבר.
ובחזרה לסל - אם עופר יצליח לגייס את האולטראס בחזרה לאירוע ולאחות את הקרע הזה, בסוף כולם כמעט יתאחדו מאחורי הקבוצה. אולי לא מייד, אולי לא בהצהרות גדולות, אבל אין אוהד הפועל שלא ירצה להיות חלק מהחוויה המרגשת הזאת. אני לא יודע מה עופר צריך לעשות כדי לגרום לזה לקרות, אני רק יודע שאם הוא הצליח להביא את המועדון הזה למקום שהוא נמצא בו היום ולהיות מוצלח כל כך במה שהוא עושה מחוץ לכדורסל - הוא יכול לעשות את זה בקלות יחסית מול האולטראס. עם קצת רצון טוב, וחשיבה יצירתית, ולב נקי, זה אפשרי לגמרי.
הלוואי הלוואי שזה יקרה. ובכלל בלי קשר למשבר המקצועי, אלא כדי שהתקופה המדהימה הזאת של המועדון לא תרשם בספרי ההיסטוריה כשהלב הפועם של הקבוצה לא נמצא באירוע. ושוב, כותב את הדברים כמי שלא משתייך לאולטראס בשום צורה, אפילו לא קצת.
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 413 לייקים
שכחת גם גילוי נאות שהכותב לא דובר אמת.its-sick כתב: ↑03 פברואר 2026, 13:08 בראיה צינית, כל הענין עם האולטראס הוא העלות הגבוהה של המשחקים.
מנהיגי האולטראס רגילים לקבל כרטיסי חינם מהקבוצה ועופר לא נותן.
אז הם אומרים שזה עניין עקרוני, וככה הם חוסכים אלפי שקלים כל אחד ועדיין יכולים לספר שהם אוהדים שרופים של הפועל.
אפשר להבין אותם, זה באמת תחביב יקר גם בכסף וגם בזמן. הפועל סל זה שלוש פעמים בשבוע, לא פשוט.
כל הכבוד למי שמצליח להגיע לכל המשחקים בסל + הכדורגל.
גילו נאות: הכותב אף הוא אינו מנוי, ולא בגלל העלות אלא מסיבות אישיות.
- 7even
- קיבל.ה 3988 לייקים
@Mendelson
כולם מסכימים (כמעט) לכל מה שרשמת, למעט מנהיגי הארגון הזה שרואים בשאר האוהדים שהם לא הם, כטרמפיסטים. הם גם דאגו להבהיר את זה, בין אם במלל או במכות.
השליחים שלהם אפילו רושמים את זה כאן שחור על גבי לבן. הם הם האוהדים האמיתיים וכל השאר החלו לאהוד הפועל שלשום (כמו ה -23 אלף מתוך ה-24 אלף שבאו לבלומפילד בשבת כי ניצחנו דרבי).
הם גם מקפידים לציין שמבחינתם זה או הם או עופר. אין להם מושג למה. אמרו להם לרשום.
למיטב ידיעתי מפרסומים כאלה ואחרים ודברים ששמעתי גם מאנשי אולטראס (אני בעצמי הייתי שם תקופה...) נעשו מספר נסיונות לגשר על הפער ורובם ככולם לא צלחו למרות שהרוב המוחלט רצה אבל ראשי האולטראס סירבו לרדת מהעץ.
ובארגונים כאלה, גם אם המנהיג יקפוץ מגג, כולם אחריו.
שורה תחתונה - הבעיה היא לא בצד השפוי. הבעייה היא בצד שטיפס על העץ.
לקחו להם את השליטה בקבוצה ומבחינתם זה או שליטה או כלום.
כולם מסכימים (כמעט) לכל מה שרשמת, למעט מנהיגי הארגון הזה שרואים בשאר האוהדים שהם לא הם, כטרמפיסטים. הם גם דאגו להבהיר את זה, בין אם במלל או במכות.
השליחים שלהם אפילו רושמים את זה כאן שחור על גבי לבן. הם הם האוהדים האמיתיים וכל השאר החלו לאהוד הפועל שלשום (כמו ה -23 אלף מתוך ה-24 אלף שבאו לבלומפילד בשבת כי ניצחנו דרבי).
הם גם מקפידים לציין שמבחינתם זה או הם או עופר. אין להם מושג למה. אמרו להם לרשום.
למיטב ידיעתי מפרסומים כאלה ואחרים ודברים ששמעתי גם מאנשי אולטראס (אני בעצמי הייתי שם תקופה...) נעשו מספר נסיונות לגשר על הפער ורובם ככולם לא צלחו למרות שהרוב המוחלט רצה אבל ראשי האולטראס סירבו לרדת מהעץ.
יחד, רק יחד! 
- its-sick
- קיבל.ה 1514 לייקים
אשמח לתיקונים. הערות כלליות לא תורמות כלום
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 413 לייקים
תיקונים על מה? על ההמצאות שלך שאנשים מקבלים כרטיסים חינם?
-
Red_man
- קיבל.ה 2089 לייקים
ועל מה הם מותרים?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑03 פברואר 2026, 13:28על המנוי שלי. כבר כתבתי את זה.
- its-sick
- קיבל.ה 1514 לייקים
אמרתי שהם לא מקבלים. שהם קיבלו בעבר. לגבי העבר הרחוק זאת עובדה.
אין לי מושג מה קרה בשנים האחרונות, אבל לפי הקשר הסימביוטי בין הנהגת העמותה להנהגת האולטראס אני מתרשם שזה המשיך.
אין לי מושג מה קרה בשנים האחרונות, אבל לפי הקשר הסימביוטי בין הנהגת העמותה להנהגת האולטראס אני מתרשם שזה המשיך.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- Mendelson
- קיבל.ה 773 לייקים
לא מכיר אותם, לא יודע מי אלו ואיך קוראים להם אפילו, ובטח שלא יודע מי שפוי יותר או פחות. לדעתי האינטראקציה היחידה שלי עם מישהו מהאולטראס היה בטדי האחרון לפני חודש בערך, כשצילמתי את התפאורה עם האנשים שמרימים אותה, ומישהו מבוגר יחסית מהארגון ביקש ממני בשיא הנחמדות והנימוס אם אני מוכן למחוק את התמונה. הוא היה כל כך נחמד שהסכמתי בכיף, גם בלי להסתקרן על הסיבה. זהו. אבל אם הם הצד ה"לא שפוי" אז אדרבא. מצפה מהצד השפוי (מניח שזה עופר) להיות ה- Bigger man כמו שאומרים ולמצוא את הדרך, בלי לגמד את הקשיים שכרוכים בזה, לפייס אותם. בלי להכיר את עופר בכלל אני בטוח שהוא התמודד עם סיטואציות הרבה יותר מורכבות ומייאשות בחיים המקצועיים שלו שהוא הצליח לפתור, אחרת לא היה מגיע לאן שהגיע. הרי לא מדובר פה על מו"מ עם ארגון שיעי פונדמנטליסטי, וכנראה שלא מדובר באנשים שסובלים מפסיכוזה אמיתית וקשה. אפשר למצוא את השפה הנכונה והדרך להגיע אליהם, אם מספיק רוצים. תקרא לי נאיבי, אבל לא תשכנע אותי אחרת.7even כתב: ↑03 פברואר 2026, 13:52 @Mendelson
- 7even
- קיבל.ה 3988 לייקים
דעתי לא רחוקה מדעתך.Mendelson כתב: ↑03 פברואר 2026, 14:48לא מכיר אותם, לא יודע מי אלו ואיך קוראים להם אפילו, ובטח שלא יודע מי שפוי יותר או פחות. לדעתי האינטראקציה היחידה שלי עם מישהו מהאולטראס היה בטדי האחרון לפני חודש בערך, כשצילמתי את התפאורה עם האנשים שמרימים אותה, ומישהו מבוגר יחסית מהארגון ביקש ממני בשיא הנחמדות והנימוס אם אני מוכן למחוק את התמונה. הוא היה כל כך נחמד שהסכמתי בכיף, גם בלי להסתקרן על הסיבה. זהו. אבל אם הם הצד ה"לא שפוי" אז אדרבא. מצפה מהצד השפוי (מניח שזה עופר) להיות ה- Bigger man כמו שאומרים ולמצוא את הדרך, בלי לגמד את הקשיים שכרוכים בזה, לפייס אותם. בלי להכיר את עופר בכלל אני בטוח שהוא התמודד עם סיטואציות הרבה יותר מורכבות ומייאשות בחיים המקצועיים שלו שהוא הצליח לפתור, אחרת לא היה מגיע לאן שהגיע. הרי לא מדובר פה על מו"מ עם ארגון שיעי פונדמנטליסטי, וכנראה שלא מדובר באנשים שסובלים מפסיכוזה אמיתית וקשה. אפשר למצוא את השפה הנכונה והדרך להגיע אליהם, אם מספיק רוצים. תקרא לי נאיבי, אבל לא תשכנע אותי אחרת.7even כתב: ↑03 פברואר 2026, 13:52 @Mendelson
פשוט, כיוון שרשמת שאתה חדש בזה, אני עדכנתי אותך בהלך הרוח. וארשום שוב - היו הרבה נסיונות. יותר מ 4-5 בוא נגיד ככה.
הצד השני, זה שנטש את הקבוצה, יושב על העץ ומסרב לרדת ממנו גם כששלחו לו 6 סולמות. סולמות שאף אדם שפוי לא היה מציע, אבל הוא(עופר) הציע.
אין, נאדה, כלום.
אז את הפניה שאתה רושם שצריך לבצע, צריך לעשות לצד השני, לא לעופר.
עם כמה שיש לי ביקורת על ההתנהלות שלו לפעמים, הוא עשה מעל ומעבר והוריד מכבודו כמו שלא בטוח שאני הייתי מסוגל.
הם אלו שנטשו את הקבוצה ואף אחד לא בא להם עם אקדח לרקה חלילה, ההיפך הגמור. באו לקראתם בקטע הזוי.
הם כאמור על העץ. אולי יירדו, אולי לא. לאט לאט זה כבר לא מעניין אף אחד.
אז ממשיכים בלעדיהם. עם הזמן, ובתקווה והקבוצה תהיה קבוצה מצליחה, זה יישאר כזיכרון רחוק.
יחד, רק יחד! 
בלי עזיבה של יד אליהו לא ייפתר דבר מול האולטראס...7even כתב: ↑03 פברואר 2026, 15:03דעתי לא רחוקה מדעתך.Mendelson כתב: ↑03 פברואר 2026, 14:48לא מכיר אותם, לא יודע מי אלו ואיך קוראים להם אפילו, ובטח שלא יודע מי שפוי יותר או פחות. לדעתי האינטראקציה היחידה שלי עם מישהו מהאולטראס היה בטדי האחרון לפני חודש בערך, כשצילמתי את התפאורה עם האנשים שמרימים אותה, ומישהו מבוגר יחסית מהארגון ביקש ממני בשיא הנחמדות והנימוס אם אני מוכן למחוק את התמונה. הוא היה כל כך נחמד שהסכמתי בכיף, גם בלי להסתקרן על הסיבה. זהו. אבל אם הם הצד ה"לא שפוי" אז אדרבא. מצפה מהצד השפוי (מניח שזה עופר) להיות ה- Bigger man כמו שאומרים ולמצוא את הדרך, בלי לגמד את הקשיים שכרוכים בזה, לפייס אותם. בלי להכיר את עופר בכלל אני בטוח שהוא התמודד עם סיטואציות הרבה יותר מורכבות ומייאשות בחיים המקצועיים שלו שהוא הצליח לפתור, אחרת לא היה מגיע לאן שהגיע. הרי לא מדובר פה על מו"מ עם ארגון שיעי פונדמנטליסטי, וכנראה שלא מדובר באנשים שסובלים מפסיכוזה אמיתית וקשה. אפשר למצוא את השפה הנכונה והדרך להגיע אליהם, אם מספיק רוצים. תקרא לי נאיבי, אבל לא תשכנע אותי אחרת.7even כתב: ↑03 פברואר 2026, 13:52 @Mendelson
פשוט, כיוון שרשמת שאתה חדש בזה, אני עדכנתי אותך בהלך הרוח. וארשום שוב - היו הרבה נסיונות. יותר מ 4-5 בוא נגיד ככה.
הצד השני, זה שנטש את הקבוצה, יושב על העץ ומסרב לרדת ממנו גם כששלחו לו 6 סולמות. סולמות שאף אדם שפוי לא היה מציע, אבל הוא(עופר) הציע.
אין, נאדה, כלום.
עם כמה שיש לי ביקורת על ההתנהלות שלו לפעמים, הוא עשה מעל ומעבר והוריד מכבודו כמו שלא בטוח שאני הייתי מסוגל.
הם אלו שנטשו את הקבוצה ואף אחד לא בא להם עם אקדח לרקה חלילה, ההיפך הגמור. באו לקראתם בקטע הזוי.
אז ממשיכים בלעדיהם. עם הזמן, ובתקווה והקבוצה תהיה קבוצה מצליחה, זה יישאר כזיכרון רחוק.
הבעיה של עופר ינאי היא לא מול האולטראס - כבר אמרתי יותר מפעם אחת. הם רוצים שהוא יעוף, הוא לא כ"כ רוצה שהם יחזרו (בניגוד לספרא או פרימור הוא לא מוכן "לשלם" על הדברים הרעים שלהם. מזכיר אגב שעם כל הרומנטיקה, האירועים בדרבי עלו לנו לפחות 2 נקודות ואולי אפילו 5).
הבעיה של ינאי היא מול שאר הקהל - ההתנהלות שלו ושל ההנהלה גורמת לאנשים מהשורה לקחת צעד אחרונה מהקבוצה. כאן הבעיה העיקרית וצריך לחשוב מה מתקנים ואיך כדי שזה ישתנה. אני לא בטוח שינאי מסוגל להשתנות אגב.
מילה אחרונה לגבי המוטו של "שינאי ייקח צעד אחורה ויתן את המושכות לגילי רענן" - אתייחס רק לצד של גילי רענן. הוא ממה שאני מבין לא מעוניין לקחת מושכות - זה לא האופי שלו ואין לו את הרצון להיות בפרונט ולהתעסק עם כאב הראש הזה שנקרא ניהול יומיומי של קבוצת כדורסל, לרבות אינטרקציה יומיומית עם אוהדים ונודניקים אחרים. ולכן, הרבה מאהבת הפועל (הבן שלו אוהד מסור ושרוף) הוא הסכים להיות שותף במיזם הזה, אבל הציפיות שהוא זה שיהיה הגורם הדומיננטי במערכת, הינן מופרכות.
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 413 לייקים
זאת לא עובדה, זה שקר. הייתה הקצאה(מוצדקת), ממש לא כרטיסים חינם.
הבעיה הייתה אחת ויחידה, יד אליהו. כמובן שמאז המעבר נוספו דברים אחרים.
-
ramig76
- קיבל.ה 215 לייקים
אני מאד מסכים ומתחבר למה שכתבת..Mendelson כתב: ↑03 פברואר 2026, 13:46אני לא רוצה לטעון שאני מבין עד הסוף את עומק הקרע ואת כל הסיבות לקרע, חוץ מהקווים הכלליים. אני מאלו שקודם כל אוהדים הפועל תל אביב בכדורגל כי זה הספורט שמדבר אלי, ומתוך זה אני אוהד הפועל סל, והפועל נשים, וילדים, ואם יהיה הפועל קרלינג אז גם אותם.red in blood כתב: ↑02 פברואר 2026, 00:47 השאלה היא מה המטרה - לשקם את הקרע בקהילה על ידי החזרת האולטראס, או לשקם את הקרע בקהילה תוך כדי הבנה שהאולטראס לא יחזרו?
שניהם אפשריים (לפחות על הנייר), אבל שונים מהותית ודורשים צורת חשיבה ופעולות אחרות.
אבל אני חושב שאם תצליח לשקם את הקרע מול האולטראס והם יחזרו ליציעים - כל השאר יפתר וישתפר, לאט ובהדרגה, אבל מעצמו. אני לא רואה איך ההפך יכול לקרות.
ואני אסביר את זה דרך הכדורגל - הצעדה המופלאה הזאת בשבת ברחובות העיר עדיין מכה גלים. בתקשורת, ברשתות החברתיות, ביוטיוב, בקבוצות וואטסאפ של אנשים. אנשים שלפני כמה שבועות חשבו שהפועל תל-אביב (או אולטראס הפועל) זה מילה אחרת לארגון טרור קטן שמחזיק ״אמל״ח״ ונלחם במשטרה, פתאום מריירים על התמונות האלו ורוצים להיות חלק מהדבר הזה.
זו לא תיאוריה - אני מקבל הודעות מאנשים שלא דיברתי איתם המון המון זמן, שאולי מדי פעם רואים משחק בטלוויזיה אבל לא מעבר, ושואלים אם יכולים להצטרף אלי למשחק. שניים מהאחיינים הקטנים שלי, מתנחלים בגיל 12-13, לא היו במשחק כדורגל ואמרו תמיד שהם ״אוהדי מכבי״ כי החברים שלהם כאלו, התקשרו אלי בשיחת וידאו אתמול לדבר איתי על הסרטונים שראו מהחגיגות של הדרבי ומהצעדה בשבת. ואז הוציאו להראות לי את הקפוצ׳ינים האדומים שדרשו מאמא שלהם לקנות להם; וביקשו לבוא איתי למשחק מול ירושלים שיוצא בשישי ויוכלו לראות לפני שבת.
הדבר הזה לא מקרי, זו תופעה אמיתית - הדור המשך של המועדון הזה נולד עכשיו מול העיניים שלנו. לא בגלל תארים, לא בגלל אירופה (כמה מאיתנו באמת התאהבו קשות בדבר הזה שנקרא הפועל כשראו בתור ילדים איך אנחנו מפרקים קבוצה קטנה בשם צ׳לסי?), לא בגלל שכולם בבית ספר אוהדים הפועל. אלא רק בגלל הקהל הזה, לא הקהל (הנהדר והמדהים והמשובח) של שער 2, אלא בגלל המשוגעים האלו שבכלל לא מסתכלים על המשחק ועומדים חצי ערומים בגשם כדי לנצח על המקהלה. זה דבר ענק, מרגש ומדהים שקורה לנו מול העיניים בלי שנרגיש.
אז כן, האולטראס (שאני לא שייך אליהם אפילו טיפה, ומעולם לא הייתי, ואני אפילו לא יושב בשער 5) הם המנוע הכי חזק ומטורף של המועדון הזה. הם גם אלו שגורמים לשחקנים להרגיש טירוף של אהבה כלפי המועדון הזה, ולדעתי הם גם מה שגורמים לספרא-ג׳וניור לעבור תהליך רדיקליזציה מפואר. יום יבוא והוא ידליק אבוקות ביציע הכבוד. והם מה שמושך עוד קהל, עוד אנשים, עוד צופים. הם לא חפים מטעויות, מאגו, מטמטום. שילמנו על הטמטום הזה מחיר יקר כמה וכמה פעמים. אבל לדעתי הגדולה של פרימור היא שהוא הפנים שהערך שלהם כקולקטיב גדול בכמה סדרי גודל מהמחיר שהמועדון משלם. צריך כמובן להלחם בתופעות לא טובות, ומי שעבריין שעושה פשעים צריך לקבל טיפול הולם, לא עליהם אני מדבר.
ובחזרה לסל - אם עופר יצליח לגייס את האולטראס בחזרה לאירוע ולאחות את הקרע הזה, בסוף כולם כמעט יתאחדו מאחורי הקבוצה. אולי לא מייד, אולי לא בהצהרות גדולות, אבל אין אוהד הפועל שלא ירצה להיות חלק מהחוויה המרגשת הזאת. אני לא יודע מה עופר צריך לעשות כדי לגרום לזה לקרות, אני רק יודע שאם הוא הצליח להביא את המועדון הזה למקום שהוא נמצא בו היום ולהיות מוצלח כל כך במה שהוא עושה מחוץ לכדורסל - הוא יכול לעשות את זה בקלות יחסית מול האולטראס. עם קצת רצון טוב, וחשיבה יצירתית, ולב נקי, זה אפשרי לגמרי.
הלוואי הלוואי שזה יקרה. ובכלל בלי קשר למשבר המקצועי, אלא כדי שהתקופה המדהימה הזאת של המועדון לא תרשם בספרי ההיסטוריה כשהלב הפועם של הקבוצה לא נמצא באירוע. ושוב, כותב את הדברים כמי שלא משתייך לאולטראס בשום צורה, אפילו לא קצת.
ואגב, כדי לאמת וגם לסתור את מה שכתבת על אירופה לסיפור שלי עם הפועל, שהגיע דרך צ׳לסי + שער 5..
אני בכלל לא אהבתי כדורגל, הייתי בן 24 וראיתי כותרת ב ynet על צ׳לסי והפועל. הייתי סטודנט ביום חופש ובמקרה זפזפתי בטלויזיה וראיתי שידור חוזר של המשחק וראיתי חלקים ממנו.
סיפרתי על זה לחבר שהיה אוהד מילדות והוא שאל אם אני רוצה להצטרף אליו למשחק בית נגד לוקומוטיב.
אני זוכר שנכנסתי לשער 7, ראיתי את העידוד של שער 5 והאולטראס והרגשתי משהו שלא הרגשתי מעולם לפני. הרגשתי שאני רוצה להיות חלק מהדבר הזה.
מיותר לציין ששבוע למחרת הופעתי לכל המשחקים של הקבוצה בבית, בחוץ. בעונה שאחרי כבר הייתי מנוי לשער 5.
ככה גם הגעתי לכדורסל, כשהפועל אוסישקין הוקמה והצטרפתי לעמותה.
יש הרבה כמונו שמעניין להם את התחת כדורגל או כדורסל, מבחינתי שיהיה טניס שולחן או תחרות חולצה רטובה. הפועל תל אביב בכל דבר.
בגלל זה כואב לי ואני מוכן כמעט לכל פשרה שתחזיר את האולטראס. זה הלב שלנו נרצה או לא, נכעס או לא. והם טועים ובגדול. ועדיין.. צריך להחזיר אותם, זה המפתח לתיקון.
נערך לאחרונה על ידי ramig76 ב 03 פברואר 2026, 16:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
ארדיטי
- קיבל.ה 233 לייקים
אתה משקר במצח נחושה, אלפים רבים של חינמים חולקו לאולטראס לאורך השנים. לא רק זה שסידרו להם מקומות מובטחים בכל משחק חוץ ובכל דרבי, הם גם לא הוציאו שקל במשך שנים.Red Or Dead כתב: ↑03 פברואר 2026, 15:28זאת לא עובדה, זה שקר. הייתה הקצאה(מוצדקת), ממש לא כרטיסים חינם.
-
ramig76
- קיבל.ה 215 לייקים
כמה ספרא מעורב בניהול היום יומי בכדורגל? זה לא חייב להיות ככה. שעופר יבוא לנאום בחגים או בתחילת עונה.שונא_מכבי כתב: ↑03 פברואר 2026, 15:16בלי עזיבה של יד אליהו לא ייפתר דבר מול האולטראס...7even כתב: ↑03 פברואר 2026, 15:03דעתי לא רחוקה מדעתך.Mendelson כתב: ↑03 פברואר 2026, 14:48
לא מכיר אותם, לא יודע מי אלו ואיך קוראים להם אפילו, ובטח שלא יודע מי שפוי יותר או פחות. לדעתי האינטראקציה היחידה שלי עם מישהו מהאולטראס היה בטדי האחרון לפני חודש בערך, כשצילמתי את התפאורה עם האנשים שמרימים אותה, ומישהו מבוגר יחסית מהארגון ביקש ממני בשיא הנחמדות והנימוס אם אני מוכן למחוק את התמונה. הוא היה כל כך נחמד שהסכמתי בכיף, גם בלי להסתקרן על הסיבה. זהו. אבל אם הם הצד ה"לא שפוי" אז אדרבא. מצפה מהצד השפוי (מניח שזה עופר) להיות ה- Bigger man כמו שאומרים ולמצוא את הדרך, בלי לגמד את הקשיים שכרוכים בזה, לפייס אותם. בלי להכיר את עופר בכלל אני בטוח שהוא התמודד עם סיטואציות הרבה יותר מורכבות ומייאשות בחיים המקצועיים שלו שהוא הצליח לפתור, אחרת לא היה מגיע לאן שהגיע. הרי לא מדובר פה על מו"מ עם ארגון שיעי פונדמנטליסטי, וכנראה שלא מדובר באנשים שסובלים מפסיכוזה אמיתית וקשה. אפשר למצוא את השפה הנכונה והדרך להגיע אליהם, אם מספיק רוצים. תקרא לי נאיבי, אבל לא תשכנע אותי אחרת.
אין, נאדה, כלום.
הבעיה של עופר ינאי היא לא מול האולטראס - כבר אמרתי יותר מפעם אחת. הם רוצים שהוא יעוף, הוא לא כ"כ רוצה שהם יחזרו (בניגוד לספרא או פרימור הוא לא מוכן "לשלם" על הדברים הרעים שלהם. מזכיר אגב שעם כל הרומנטיקה, האירועים בדרבי עלו לנו לפחות 2 נקודות ואולי אפילו 5).
הבעיה של ינאי היא מול שאר הקהל - ההתנהלות שלו ושל ההנהלה גורמת לאנשים מהשורה לקחת צעד אחרונה מהקבוצה. כאן הבעיה העיקרית וצריך לחשוב מה מתקנים ואיך כדי שזה ישתנה. אני לא בטוח שינאי מסוגל להשתנות אגב.
מילה אחרונה לגבי המוטו של "שינאי ייקח צעד אחורה ויתן את המושכות לגילי רענן" - אתייחס רק לצד של גילי רענן. הוא ממה שאני מבין לא מעוניין לקחת מושכות - זה לא האופי שלו ואין לו את הרצון להיות בפרונט ולהתעסק עם כאב הראש הזה שנקרא ניהול יומיומי של קבוצת כדורסל, לרבות אינטרקציה יומיומית עם אוהדים ונודניקים אחרים. ולכן, הרבה מאהבת הפועל (הבן שלו אוהד מסור ושרוף) הוא הסכים להיות שותף במיזם הזה, אבל הציפיות שהוא זה שיהיה הגורם הדומיננטי במערכת, הינן מופרכות.
בכל השאר יש מנכ״ל וצוות ניהולי. הוא יכול להתנתק כמעט לחלוטין, אם רק היה רוצה.
- 7even
- קיבל.ה 3988 לייקים
+ המועדון (כלומר עמותה) נתנה להם לעשות מה שהם רוצים מתי שהם רוצים ואיך שהם רוצים בלי לצאת נגדם או לנסות להילחם בתופעה אפילו פעם אחת באופן גלוי. וכולנו סבלנו.ארדיטי כתב: ↑03 פברואר 2026, 16:02אתה משקר במצח נחושה, אלפים רבים של חינמים חולקו לאולטראס לאורך השנים. לא רק זה שסידרו להם מקומות מובטחים בכל משחק חוץ ובכל דרבי, הם גם לא הוציאו שקל במשך שנים.Red Or Dead כתב: ↑03 פברואר 2026, 15:28זאת לא עובדה, זה שקר. הייתה הקצאה(מוצדקת), ממש לא כרטיסים חינם.
יחד, רק יחד! 
לדעתי לא מעורב בכלל או כמעט ולא מעורב.ramig76 כתב: ↑03 פברואר 2026, 16:03כמה ספרא מעורב בניהול היום יומי בכדורגל? זה לא חייב להיות ככה. שעופר יבוא לנאום בחגים או בתחילת עונה.שונא_מכבי כתב: ↑03 פברואר 2026, 15:16בלי עזיבה של יד אליהו לא ייפתר דבר מול האולטראס...7even כתב: ↑03 פברואר 2026, 15:03
דעתי לא רחוקה מדעתך.
אין, נאדה, כלום.
בכל השאר יש מנכ״ל וצוות ניהולי. הוא יכול להתנתק כמעט לחלוטין, אם רק היה רוצה.
אבל....עופר ינאי הוא לא ספרא - לטוב ולרע. זה המצב.
ובכלל לא מציע להשוות את הכדורגל לכדורסל.
בכדורסל יש את עניין יד אליהו - הוא אבן הנגף או הבעיה העיקרית והיא לא הולכת לשום מקום...
בכדורסל יש את עניין יד אליהו - הוא אבן הנגף או הבעיה העיקרית והיא לא הולכת לשום מקום...
-
בני12
- קיבל.ה 2596 לייקים
אתה מבין שהפשרה שאתה דורש זאת עזיבה של עופר. נכון ?ramig76 כתב: ↑03 פברואר 2026, 16:01אני מאד מסכים ומתחבר למה שכתבת..Mendelson כתב: ↑03 פברואר 2026, 13:46אני לא רוצה לטעון שאני מבין עד הסוף את עומק הקרע ואת כל הסיבות לקרע, חוץ מהקווים הכלליים. אני מאלו שקודם כל אוהדים הפועל תל אביב בכדורגל כי זה הספורט שמדבר אלי, ומתוך זה אני אוהד הפועל סל, והפועל נשים, וילדים, ואם יהיה הפועל קרלינג אז גם אותם.red in blood כתב: ↑02 פברואר 2026, 00:47 השאלה היא מה המטרה - לשקם את הקרע בקהילה על ידי החזרת האולטראס, או לשקם את הקרע בקהילה תוך כדי הבנה שהאולטראס לא יחזרו?
ואגב, כדי לאמת וגם לסתור את מה שכתבת על אירופה לסיפור שלי עם הפועל, שהגיע דרך צ׳לסי + שער 5..
אני בכלל לא אהבתי כדורגל, הייתי בן 24 וראיתי כותרת ב ynet על צ׳לסי והפועל. הייתי סטודנט ביום חופש ובמקרה זפזפתי בטלויזיה וראיתי שידור חוזר של המשחק וראיתי חלקים ממנו.
סיפרתי על זה לחבר שהיה אוהד מילדות והוא שאל אם אני רוצה להצטרף אליו למשחק בית נגד לוקומוטיב.
אני זוכר שנכנסתי לשער 7, ראיתי את העידוד של שער 5 והאולטראס והרגשתי משהו שלא הרגשתי מעולם לפני. הרגשתי שאני רוצה להיות חלק מהדבר הזה.
מיותר לציין ששבוע למחרת הופעתי לכל המשחקים של הקבוצה בבית, בחוץ. בעונה שאחרי כבר הייתי מנוי לשער 5.
ככה גם הגעתי לכדורסל, כשהפועל אוסישקין הוקמה והצטרפתי לעמותה.
יש הרבה כמונו שמעניין להם את התחת כדורגל או כדורסל, מבחינתי שיהיה טניס שולחן או תחרות חולצה רטובה. הפועל תל אביב בכל דבר.
בגלל זה כואב לי ואני מוכן כמעט לכל פשרה שתחזיר את האולטראס. זה הלב שלנו נרצה או לא, נכעס או לא. והם טועים ובגדול. ועדיין.. צריך להחזיר אותם, זה המפתח לתיקון.
-
ramig76
- קיבל.ה 215 לייקים
עופר יכול לבחור לשנות את דרכיו עם האוהדים. הוא לא צריך לעזוב, רק להיות חכם. אפשר לחבר את המועדון לאוהדים. ההנהלה היום מתנהגת בניתוק גדול ונותנת לגיטימציה למחרימים
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 413 לייקים
עוד שקרןארדיטי כתב: ↑03 פברואר 2026, 16:02אתה משקר במצח נחושה, אלפים רבים של חינמים חולקו לאולטראס לאורך השנים. לא רק זה שסידרו להם מקומות מובטחים בכל משחק חוץ ובכל דרבי, הם גם לא הוציאו שקל במשך שנים.Red Or Dead כתב: ↑03 פברואר 2026, 15:28זאת לא עובדה, זה שקר. הייתה הקצאה(מוצדקת), ממש לא כרטיסים חינם.
ככה ממרקים את המצפון על בית הקברות שיצרתם באולם של מכבי?
-
El dudernio
- קיבל.ה 1916 לייקים
כשחבר מת נהיג לבקר אותו בבית הקברותRed Or Dead כתב: ↑03 פברואר 2026, 17:56עוד שקרןארדיטי כתב: ↑03 פברואר 2026, 16:02אתה משקר במצח נחושה, אלפים רבים של חינמים חולקו לאולטראס לאורך השנים. לא רק זה שסידרו להם מקומות מובטחים בכל משחק חוץ ובכל דרבי, הם גם לא הוציאו שקל במשך שנים.Red Or Dead כתב: ↑03 פברואר 2026, 15:28
-
ארדיטי
- קיבל.ה 233 לייקים
הרצחת וגם ירשת?Red Or Dead כתב: ↑03 פברואר 2026, 17:56עוד שקרןארדיטי כתב: ↑03 פברואר 2026, 16:02אתה משקר במצח נחושה, אלפים רבים של חינמים חולקו לאולטראס לאורך השנים. לא רק זה שסידרו להם מקומות מובטחים בכל משחק חוץ ובכל דרבי, הם גם לא הוציאו שקל במשך שנים.Red Or Dead כתב: ↑03 פברואר 2026, 15:28
לא יודע אם אתה תמים, נאיבי או שקרן, אבל אני יודע. לא ממקור שלישי, לא חבר אמר לחבר, יודע בוודאות. חולקו חינמים במאות כל שנה ובאלפים רבים לאורך השנים.
הזמנות, קומבינות, כניסה מדלת אחורית, כל טריק שאתה יכול לדמיין.
תמשיך לספר לעצמכם שאנשים אחרים אשמים במצב הקבוצה היום, תרגיש נוח לחשוב שזה לא נוגע לך, אבל זה אתם, רק אתם, שאשמים במצב.
-
קובי
- קיבל.ה 579 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3988 לייקים
ברור שחולק חינם. מחולק גם בכדורגל.ארדיטי כתב: ↑03 פברואר 2026, 19:12הרצחת וגם ירשת?Red Or Dead כתב: ↑03 פברואר 2026, 17:56עוד שקרן
לא יודע אם אתה תמים, נאיבי או שקרן, אבל אני יודע. לא ממקור שלישי, לא חבר אמר לחבר, יודע בוודאות. חולקו חינמים במאות כל שנה ובאלפים רבים לאורך השנים.
תמשיך לספר לעצמכם שאנשים אחרים אשמים במצב הקבוצה היום, תרגיש נוח לחשוב שזה לא נוגע לך, אבל זה אתם, רק אתם, שאשמים במצב.
אל דאגה, אף אחד לא מספיק אהבל חשוב שמנהיגי ארגוני אולטראס כאלה ואחרים עומדים על כפתור ה F5 באתר לאן כדי לנסות להשיג כרטיס לאיזה משחק חוץ. מן הסתם הם מקבלים חינם
יש סיבה שרואים את אותם אנשים בכל משחק חוץ, גם אם היציע בו מכיל 500 או 2,000 איש בלבד. תמיד אותם אנשים. עוד לפני שמישהו בכלל חשב על ניקוד ודברים כאלו.
מכיוון שהעמותה בכדורסל היא הלכה למעשה האולטראס, כשהעמותה (=האולטראס) שלט בקבוצה, אפחד שם מעולם לא שילם על כרטיס. אולי היה איזה פראייר ששילם פעם אבל זה כנראה לפני שעדכנו אותו שזה חינם.
יחד, רק יחד! 
- 7even
- קיבל.ה 3988 לייקים
כל מקום שתפסיקו לקבל בו כרטיסים חינם בעשרות אלפים כל שנה או מקום שלא יתן לכם 100% שליטה בקבוצה אתם תנטשו אותו.Red Or Dead כתב: ↑03 פברואר 2026, 17:56עוד שקרןארדיטי כתב: ↑03 פברואר 2026, 16:02אתה משקר במצח נחושה, אלפים רבים של חינמים חולקו לאולטראס לאורך השנים. לא רק זה שסידרו להם מקומות מובטחים בכל משחק חוץ ובכל דרבי, הם גם לא הוציאו שקל במשך שנים.Red Or Dead כתב: ↑03 פברואר 2026, 15:28
זה בסדר, לא צריך לסבן אותנו בתירוצים.
הרי אם מחר יבקשו מכם שקל על משחק של הפועל באשדוד אתם לא תגיעו. וזה בסדר, זכותכם.
אבל זה לא עופר או יד אליהו או המדים הכתומים או הישראלים או הפרקט או הזהות או שלל הדברים המומצאים.
זה שליטה, לא שומדבר מעבר.
חלאס לתרץ.
יחד, רק יחד! 
-
בני12
- קיבל.ה 2596 לייקים
האולטראס אף פעם לא הכחישו שהם קבלו כרטיסים למשחקי חוץ ולא נאלצו ללחוץ על F5.7even כתב: ↑03 פברואר 2026, 19:35ברור שחולק חינם. מחולק גם בכדורגל.ארדיטי כתב: ↑03 פברואר 2026, 19:12הרצחת וגם ירשת?Red Or Dead כתב: ↑03 פברואר 2026, 17:56
עוד שקרן
אל דאגה, אף אחד לא מספיק אהבל חשוב שמנהיגי ארגוני אולטראס כאלה ואחרים עומדים על כפתור ה F5 באתר לאן כדי לנסות להשיג כרטיס לאיזה משחק חוץ. מן הסתם הם מקבלים חינם
יש סיבה שרואים את אותם אנשים בכל משחק חוץ, גם אם היציע בו מכיל 500 או 2,000 איש בלבד. תמיד אותם אנשים. עוד לפני שמישהו בכלל חשב על ניקוד ודברים כאלו.
מכיוון שהעמותה בכדורסל היא הלכה למעשה האולטראס, כשהעמותה (=האולטראס) שלט בקבוצה, אפחד שם מעולם לא שילם על כרטיס. אולי היה איזה פראייר ששילם פעם אבל זה כנראה לפני שעדכנו אותו שזה חינם.
לא בכדורגל ולא בכדורסל.
הטענה שלהם היא שהם שלמו מחיר מלא על הכרטיסים האלה
- its-sick
- קיבל.ה 1514 לייקים
אז בעצם אתה אומר שכשהם הכניסו אותי חינם למשחקי חוץ, הם למעשה שילמו עליי?
תמיד אמרתי תודה, אבל כנראה הייתי צריך להשתחוות להם.
لا إله
لا إله
-
בני12
- קיבל.ה 2596 לייקים
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 30 לייקים
- יצירת קשר:
מכבד את 2 הצדדים,
אני עזבתי את הסל בגלל ההתנהגות חסרת השקט שתמיד מופצת לתקשורת מהראש.
הרי לקנות את הלב של האוהדים הוא ידע לעמוד ביציע יפה עם אבוקות מאחוריו,
ועכשיו פתאום הם אחראיים להורדת נקודות.
מזכיר לכם שהפארסה ברבע גמר יכולה לעלות לנו ביותר ועלתה בתואר.
הוא הביא לנו יורוקאפ והחליף את האוהדים ביציע
וזה בסדר מבחינת חלק מכם
אבל בבקשה, אל תצפו שצד אחד ירד מהעץ רק כי פתאום הוועדת קישוט החדשה לא מתאימה לכם.
והאולטראס לא וועדת קישוט, בניגוד לגייט של עופר.
וזה בסדר מבחינת חלק מכם
אבל בבקשה, אל תצפו שצד אחד ירד מהעץ רק כי פתאום הוועדת קישוט החדשה לא מתאימה לכם.
פאשיסט צעיפים 
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 413 לייקים
השלכה היא מנגנון הגנה לא מודע שבו אדם משליך תכונות, רגשות, דחפים או מחשבות שקשה לו לקבל אצל עצמו, ומייחס אותם לאנשים אחרים או לעולם החיצון, כדי להגן על הדימוי העצמי שלו ולהימנע מהתמודדות עם תוכן פנימי מאיים או לא רצוי. זהו תהליך שמאפשר לאדם להתעלם מחלקים שליליים באישיותו, כאשר הוא רואה אותם "מושלכים" על אחרים, מה שמוביל לעיתים לתפיסות מעוותות של המציאות ולהאשמת זולתו במה שהוא מרגיש בעצמו.ארדיטי כתב: ↑03 פברואר 2026, 19:12הרצחת וגם ירשת?Red Or Dead כתב: ↑03 פברואר 2026, 17:56עוד שקרן
-
Red_man
- קיבל.ה 2089 לייקים
להעיף אבוקות על הראש של אוהדי מכבי זה היה מכוער ונכתב גם בזמן אמת.חסוניפולוס כתב: ↑03 פברואר 2026, 23:20 מכבד את 2 הצדדים,
וזה בסדר מבחינת חלק מכם
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 30 לייקים
- יצירת קשר:
הצדקתי את זה?Red_man כתב:להעיף אבוקות על הראש של אוהדי מכבי זה היה מכוער ונכתב גם בזמן אמת.חסוניפולוס כתב: ↑03 פברואר 2026, 23:20 מכבד את 2 הצדדים,
וזה בסדר מבחינת חלק מכם
הוא עדיין היה נוכח ואפילו חייך כשמאחוריו אבוקות
תרגיל יחצ יפה או לא, הוא היתל במי שקנה את ההצגות האלה.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
פאשיסט צעיפים 
-
Red_man
- קיבל.ה 2089 לייקים
אני לא חושב שהייתה שם איזה תוכנית מטורפת כמו שאתה מצייר. אני חושב שהדברים די התגלגלו.חסוניפולוס כתב: ↑03 פברואר 2026, 23:35הצדקתי את זה?Red_man כתב:להעיף אבוקות על הראש של אוהדי מכבי זה היה מכוער ונכתב גם בזמן אמת.חסוניפולוס כתב: ↑03 פברואר 2026, 23:20 מכבד את 2 הצדדים,
וזה בסדר מבחינת חלק מכם
אני בזמן אמת לא אהבתי וביקרתי את זה שהוא עמד שם איתם והיה סבבה עם זריקת האבוקות. להבדיל מחצי גמר גביע ווינר ששם זאת הייתה החלטה 100/100 שלא לעלות לשחק
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 30 לייקים
- יצירת קשר:
הבן אדם איש עסקים מצליח ולא בכדיRed_man כתב:אני לא חושב שהייתה שם איזה תוכנית מטורפת כמו שאתה מצייר. אני חושב שהדברים די התגלגלו.חסוניפולוס כתב: ↑03 פברואר 2026, 23:35הצדקתי את זה?Red_man כתב: להעיף אבוקות על הראש של אוהדי מכבי זה היה מכוער ונכתב גם בזמן אמת.
אני בזמן אמת לא אהבתי וביקרתי את זה שהוא עמד שם איתם והיה סבבה עם זריקת האבוקות. להבדיל מחצי גמר גביע ווינר ששם זאת הייתה החלטה 100/100 שלא לעלות לשחק
ולכן זה למה אני חושב שהכל היה מתוכנן
אין מוצר, הרסו אותו, הדבר היחידי שטוב זה החנות מוצרים ומי שעמד מאחוריה.
אבל די.
אני רוצה שקט כמו בכדורגל, לא שיטשואו כמו אלה שאני מקבל מפאו
פאשיסט צעיפים 
-
Red_man
- קיבל.ה 2089 לייקים
לא חושב שבתוכנית שלו מלחמות חורמה עם הקהל היו חלק מהמטרות.חסוניפולוס כתב: ↑03 פברואר 2026, 23:42הבן אדם איש עסקים מצליח ולא בכדיRed_man כתב:אני לא חושב שהייתה שם איזה תוכנית מטורפת כמו שאתה מצייר. אני חושב שהדברים די התגלגלו.חסוניפולוס כתב: ↑03 פברואר 2026, 23:35 הצדקתי את זה?
אבל די.
לעניין השקט חלום שלי. כתבתי כבר יותר מפעם אחת שאני מעדיף את ספרא כל בוקר על פני עופר. אולי כי אין לי את פאו אני מתעלם מהשיטשואוז. אף אחד לא ינתק אותי מהפועל.
שאלה רצינית שחשבתי עליה, איך אוהדי פאו חיים עם השיטשואו הזה? כי עתמאן וינקופולוס או איך שלא כותבים את זה נראים לי עוד יותר בלתי נסבלים.
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 30 לייקים
- יצירת קשר:
מבינים שהבעלים בעייתיRed_man כתב:לא חושב שבתוכנית שלו מלחמות חורמה עם הקהל היו חלק מהמטרות.חסוניפולוס כתב: ↑03 פברואר 2026, 23:42הבן אדם איש עסקים מצליח ולא בכדיRed_man כתב: אני לא חושב שהייתה שם איזה תוכנית מטורפת כמו שאתה מצייר. אני חושב שהדברים די התגלגלו.
אבל די.
לעניין השקט חלום שלי. כתבתי כבר יותר מפעם אחת שאני מעדיף את ספרא כל בוקר על פני עופר. אולי כי אין לי את פאו אני מתעלם מהשיטשואוז. אף אחד לא ינתק אותי מהפועל.
שאלה רצינית שחשבתי עליה, איך אוהדי פאו חיים עם השיטשואו הזה? כי עתמאן וינקופולוס או איך שלא כותבים את זה נראים לי עוד יותר בלתי נסבלים.
אבל הוא לא נכנס באוהדים
עתמאן הוא דווקא פרסונה (שעד לפני המשחק האחרון) הייתה אהובה
עד הצלחת הבאה של ינקופולוס
פאשיסט צעיפים 
-
El dudernio
- קיבל.ה 1916 לייקים
לגמריחסוניפולוס כתב: ↑03 פברואר 2026, 23:42הבן אדם איש עסקים מצליח ולא בכדיRed_man כתב:אני לא חושב שהייתה שם איזה תוכנית מטורפת כמו שאתה מצייר. אני חושב שהדברים די התגלגלו.חסוניפולוס כתב: ↑03 פברואר 2026, 23:35 הצדקתי את זה?
אבל די.
ולכן כצעד ראשון אנחנו האוהדים חייבים להפסיק להתעסק בו