מור בוסקילה
- רדפוקס
- קיבל.ה 6108 לייקים
איזה עונה יש לו מסכן - ישב יותר מחודש אחרי תחילת העונה בבית בגלל הבוררות, אחר כך בקושי שולב, הוחלף אחרי 10 דקות בגלל פאניקה של המאמן שלו ואז חודשיים בחוץ.
לא נראה שהוא יכנס לעניינים בעונה הזאת כבר.
שכחת את החודש בחוץ על הציפורן חודרנית. איזה נאחס, מסכן הילד.רדפוקס כתב:איזה עונה יש לו מסכן - ישב יותר מחודש אחרי תחילת העונה בבית בגלל הבוררות, אחר כך בקושי שולב, הוחלף אחרי 10 דקות בגלל פאניקה של המאמן שלו ואז חודשיים בחוץ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1375 לייקים
תיקול שנראה היה שולי הביא לשבר.
או שבאמת יש לו נאחס או שהוא מאוד שברירי
או שבאמת יש לו נאחס או שהוא מאוד שברירי
יאללה הביתה!!!
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 341 לייקים
כתוב שם חודשיים בחוץ
ממה שאני מבין בתקופת ההחלמה של העצמות האלה אסור גם לגעת בכדור אלה עצמות מאוד רגישות.
השאלה היא עם חודשיים זה הכל כולל הכל או רק אחרי חודשיים הוא מתחיל עם הכדור והחזרה לכושר.
ממה שאני מבין בתקופת ההחלמה של העצמות האלה אסור גם לגעת בכדור אלה עצמות מאוד רגישות.
השאלה היא עם חודשיים זה הכל כולל הכל או רק אחרי חודשיים הוא מתחיל עם הכדור והחזרה לכושר.
- 7even
- קיבל.ה 4019 לייקים
הבחור התדרדר לעמוד השלישי פה
ולחשוב שהוא היה הנושא הכי חם.
הוא עוד בהפועל?
ולחשוב שהוא היה הנושא הכי חם.
הוא עוד בהפועל?
יחד, רק יחד! 
- Mendelson
- קיבל.ה 789 לייקים
נמצא במגרש כל משחק, ונצפה חוגג עם כיפה לבנה של שלום דומרני על הראש בסוף המשחק.
כנראה שלא נצליח באמת להנות ממנו בעונה הזאת, אולי הכל זו תולדה של העובדה שלא עשה הכנה עם המועדון בקיץ. כי אין לו היסטוריה של פציעות עד העונה הנוכחית, ושבר זו פציעה שפחות מעידה על משהו לא טוב במבנה של השרירים או גידים.
אבל אני מאמין בו מאוד, מחכה כבר שיחזור וישתלב, והלוואי ובעונה הבאה נצליח להנות מהפירות.
- RedDrifter
- קיבל.ה 540 לייקים
אמור לחזור לסגל לקראת חיפה
מאמין שעוד נראה אותו העונה כי כשמאיימבו יחזור אנחנו נהיה חייבים לגרוע זר אחד מהסגל וזה כנראה יהיה שאנדה
מאמין שעוד נראה אותו העונה כי כשמאיימבו יחזור אנחנו נהיה חייבים לגרוע זר אחד מהסגל וזה כנראה יהיה שאנדה
אף לא צעד לאחור 
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1576 לייקים
איך שבר קשור להכנה?Mendelson כתב: ↑03 פברואר 2026, 13:48נמצא במגרש כל משחק, ונצפה חוגג עם כיפה לבנה של שלום דומרני על הראש בסוף המשחק.
כנראה שלא נצליח באמת להנות ממנו בעונה הזאת, אולי הכל זו תולדה של העובדה שלא עשה הכנה עם המועדון בקיץ. כי אין לו היסטוריה של פציעות עד העונה הנוכחית, ושבר זו פציעה שפחות מעידה על משהו לא טוב במבנה של השרירים או גידים.
אבל אני מאמין בו מאוד, מחכה כבר שיחזור וישתלב, והלוואי ובעונה הבאה נצליח להנות מהפירות.
- בונדר
- קיבל.ה 252 לייקים
צריך לגרוע מהסגל, או שהמגבלה היא כמות זרים לסגל בכל משחק בפני עצמו?RedDrifter כתב: ↑03 פברואר 2026, 13:53 אמור לחזור לסגל לקראת חיפה
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
אחד במאי אחד במאי, אני שואל: מהי עמדתו של עמית למקין?
-
cholo
- קיבל.ה 251 לייקים
כל משחק אתה יכול לגרוע זר אחר. כל עוד בטופס יש 7 אתה מסודרבונדר כתב: ↑03 פברואר 2026, 15:07צריך לגרוע מהסגל, או שהמגבלה היא כמות זרים לסגל בכל משחק בפני עצמו?RedDrifter כתב: ↑03 פברואר 2026, 13:53 אמור לחזור לסגל לקראת חיפה
- Mendelson
- קיבל.ה 789 לייקים
למיטב ידיעתי יש לו שבר מאמץ, זה לא שהוא נפל על הרגל מקומה שלישית. אאל"ט הוא נפצע במשחק מול ריינה, וירד מהמגרש על שתי רגליים כשהכל "תקין", אבל הרגיש כאבים ואבחנו אותו מאוחר יותר עם שבר מאמץ. שבר מאמץ קשור מאוד להכנה של שחקן. עצמות שנושאות משקל עם עומסים, כמו עצמות של כפות הרגליים, נבנות ומתחזקות מתהליך הדרגתית של מיקרו-פציעות וריפוי בקצב מסויים. הפציעות שריר שהיו לו (הייתה לו פציעת שריר ירך אחורי בתחילת העונה) בוודאי קשורות לטיב ההכנה שלו, והתקופה שבה הוא מושבת משפיעה גם על השלד והפריכות שלו. יוצא פה מנקודת הנחה שאין לו איזה חסר קיצוני בויטמין D, או אוסטאופורוזיס בגיל הזה.אוגוסטוס היל כתב: ↑03 פברואר 2026, 15:00איך שבר קשור להכנה?Mendelson כתב: ↑03 פברואר 2026, 13:48נמצא במגרש כל משחק, ונצפה חוגג עם כיפה לבנה של שלום דומרני על הראש בסוף המשחק.
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1576 לייקים
איפה ראית שזה שבר מאמץ? יש לו שבר בכף הרגל וזו לא פציעה ראשונה שלו שם. ובכלל הוא די פציע, מסתבר.
קשר הפועל תל אביב, מור בוסקילה, שפתח אתמול (שבת) בהרכב בניצחון 1:3 על בני ריינה, סובל מכאבים בכף הרגל, כאשר החשש הוא לשבר שעשוי להשבית אותו לתקופה של שישה עד שמונה שבועות. השחקן צפוי לעבור בדיקות נוספות בהמשך היום לצורך אבחנה סופית, אך בכל מקרה ינוח בשבועות הקרובים.
בוסקילה, שזו אינה הפציעה הראשונה שלו בכף הרגל העונה, סבל כבר בעבר מפציעה בקרסול ואף מקרע בשריר הארבע ראשי. במשחק הקודם נגד עירוני קריית שמונה עלה מהספסל בדקה -68, אך הוחלף כעבור 13 דקות כשהוא מתוסכל. אתמול, לעומת זאת, פתח בהרכב וזכה למחמאות מהמאמן אליניב ברדה.
קשר הפועל תל אביב, מור בוסקילה, שפתח אתמול (שבת) בהרכב בניצחון 1:3 על בני ריינה, סובל מכאבים בכף הרגל, כאשר החשש הוא לשבר שעשוי להשבית אותו לתקופה של שישה עד שמונה שבועות. השחקן צפוי לעבור בדיקות נוספות בהמשך היום לצורך אבחנה סופית, אך בכל מקרה ינוח בשבועות הקרובים.
בוסקילה, שזו אינה הפציעה הראשונה שלו בכף הרגל העונה, סבל כבר בעבר מפציעה בקרסול ואף מקרע בשריר הארבע ראשי. במשחק הקודם נגד עירוני קריית שמונה עלה מהספסל בדקה -68, אך הוחלף כעבור 13 דקות כשהוא מתוסכל. אתמול, לעומת זאת, פתח בהרכב וזכה למחמאות מהמאמן אליניב ברדה.
-
D&3
- קיבל.ה 1623 לייקים
אם אני זוכר נכון ממש ראו באיזה ספרינט הוא נפצע
- בונדר
- קיבל.ה 252 לייקים
אם ככה אז אני מקווה שלא יגרעו באופן קבוע אף זר, הרי יש פציעות והרחקות.cholo כתב: ↑03 פברואר 2026, 15:13כל משחק אתה יכול לגרוע זר אחר. כל עוד בטופס יש 7 אתה מסודרבונדר כתב: ↑03 פברואר 2026, 15:07צריך לגרוע מהסגל, או שהמגבלה היא כמות זרים לסגל בכל משחק בפני עצמו?RedDrifter כתב: ↑03 פברואר 2026, 13:53 אמור לחזור לסגל לקראת חיפה
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.