אני איתך לגמרי בעניין וגם מכניס כל מיני מצבים אחרים (מילואים רפואי משפחתי וכו לא חסר),KingZivos כתב: ↑01 פברואר 2026, 17:10 חייב לעשות משהו עם הכרטיסים. לא הגיוני שאנשים עם ניקןד גבוהה פשוט קונים ומספסרים. אנשים חדשים לא יוכלו להגיע גבוהה אף פעם, יצרו פה מועדון סגור לקהל חוץ.
אתם תראו איך היום יהיה סולד אוט לכרטיסים ופתאום בחמישי הפייסבוק מפוצץ כי ״קיבלתי שבת בהפתעה ״ וכו.
אני מכבד את שיטת הניקוד, לא יכול להיות גם שאוהד נאמן ישאר בחוץ בדרבי על חשבון טרמפיסט- אבל צריך פתרון אחר.
אני מנוי הולך כמעט לכל המשחקים פספסתי בודדים העונה , וזהו 230 נקודות, לא תופס סבב שני אפילו- למה? כי במשחקים שלא יכולתי להגיע בחרתי לא לקנות מאשר לקנות ולספסר, בדיעבד מתחרט.
האמת חשבתי על פתרון יצירתי ופשוט ואני אשמח אם יש פה מישהו מקורב להנהלה ( אולי כל החבר׳ה עם השמועות על שחקנים…) שיעביר את המצוקה + הפתרון הלאה.
הפתרון- כמו במשחקי בית- ברקוד חוץ קבוע, אם הבאת למישהו את הבר קוד שלך אתה מסתכן שיגנוב לך אותו. ברגע שזה יהיה ככה אף אחד לא יקנה בשביל להעביר, והרשימה של המגיעים למשחקי חוץ
א. תהיה כאלו שבאמת מגיעים קבוע בטוב ןברע
ב. תתרענן, כי לרוב האנשים אין באמת דבר כזה 100 אחוז הגעה.
והעניין ידוע גם לאנשי המועדון שנותנים בסוף פיילוט עד סוף העונה (היו טיובים תוך כדי כמו נושא ה3 שעות,שקיפות וכל מיני אחרים)
אני יודע שהעבירו כמה הצעות מאמין שיכנסו חלקם בעונה הבאה: נושא החלוקה (70/20/10) וההקצאות, כל נושא הספסור, ריסייל,תוקף הנקודות ודילול וכו. העונה ובטח עד הפלייאוף לא יהיה שינוי. אם לאנשים יש רעיונות יש מספר נציגי מועדון שאתם בקלות יכולים לדבר איתם על הנושא הזה.