לא, הוא השקעה לטווח ארוך יותר מלמדוד את זה על חצי עונה. יכול להיות שאם באמת נניח לו קצת להתבשל יותר לאט, נראה תוצאות ויש לנו יחסית זמן לשחק עם זה. אלא אם יש כאן לחץ על הכסף.
דניאל דאפה
-
dino
- קיבל.ה 3060 לייקים
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 817 לייקים
עשו איתו השקעה מצוינת, אבל טעות מקצועית להניח את הכל על הכתפיים שלו.
התיקון צריך להיות חלוץ זר בחלון הנוכחי על חשבון שחרור של שאנדה סילבה - בשאיפה לשחקן שאפשר להחתים לחצי עונה עם אופציה לעונה הבאה.
ככה אם יהיה טוב - יאריכו, ואם לא - יחפשו לקראת הקיץ.
התיקון צריך להיות חלוץ זר בחלון הנוכחי על חשבון שחרור של שאנדה סילבה - בשאיפה לשחקן שאפשר להחתים לחצי עונה עם אופציה לעונה הבאה.
ככה אם יהיה טוב - יאריכו, ואם לא - יחפשו לקראת הקיץ.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 233 לייקים
הבדל של שמיים וארץ לעומת מחאמיד. התרומה שלו להנעת הכדור ובניית המשחק עצומה.
רינגו סטאר המלך
- iamgabormarton
- קיבל.ה 378 לייקים
אתה משווה פה שחקן צעיר עם פוטנציאל למסדר מדפים ברמי לויבעל(ת) האוב כתב: ↑26 ינואר 2026, 22:57 הבדל של שמיים וארץ לעומת מחאמיד. התרומה שלו להנעת הכדור ובניית המשחק עצומה.
- Mendelson
- קיבל.ה 777 לייקים
לא מבין למה אנחנו חייבים לסבול את מחאמיד כדי להעריך את דפאה. הפועל בלי דפאה על המגרש והפועל עם דפאה על המגרש זו לא אותה הפועל.
-
Xavi
- קיבל.ה 1695 לייקים
פתאום אני מסתכל עליו ומבין שלא מגיע לו כל היחס הזה. אני רואה ילד, שנזרק למים עמוקים מדי. הוא לא אשם. זה פשוט טעות של מקבלי ההחלטות שהחליטו שהוא חלוץ על בגיל 17
מאוד מקווה שעם ההגעה של החלוץ הגנאי ירד ממנו הלחץ. בקבוצה מסודרת הוא היה צריך להשתלב לאט לאט, מהספסל. מה שעשינו לו יכול לגמור לשחקן קריירה
מאוד מקווה שעם ההגעה של החלוץ הגנאי ירד ממנו הלחץ. בקבוצה מסודרת הוא היה צריך להשתלב לאט לאט, מהספסל. מה שעשינו לו יכול לגמור לשחקן קריירה
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1113 לייקים
בינגו!
נכון יש ביקורת על הפיספוסים, אבל השיפור הגדול במשחק מרכז השדה של הפועל אמש הוא בזכות ההתמודדות שלו עם הגנת מכבי שדחפה אותם 10-15 מטר אחורה, ואיפשרה לקשרים להיות קרובים יותר לרחבת היריב.(ואז המסירה שלהם לחלוץ \מגן מוצאת אותו כ 20 מטר ומאפשרת מהלך מסוכן יותר).
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
צריך לארגן משחק אימון נגד קבוצה מליגה ב לתת לדאפה להבקיע רביעיה שיחוש שאת הרשת זזה ואז יהיה בסדר
-
ונרקומן
- קיבל.ה 560 לייקים
אין שום סיבה שהוא ירד מהדשא כל עוד מחמיד זה המחליף שלו.
שיפתח לו כבר הרג אותנו
שיפתח לו כבר הרג אותנו
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2855 לייקים
עוד משחק של כלום ושום דבר.
טוב עושה הפועל שמביאה חלוץ...
עם חלוץ טוב אנחנו יכולים לסיים מקום 3
טוב עושה הפועל שמביאה חלוץ...
עם חלוץ טוב אנחנו יכולים לסיים מקום 3
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 655 לייקים
חייבים חלוץ זה נכון.
דאפה לדעתי בכל זאת שחקן. ואפילו שחקן חשוב בקבוצה. הוא עוד ייתן קבלות.
יש לו המון נסיבות מקילות ביחס לבצורת ההבקעות הזו. גם הגיל והלחץ, וגם העובדה שאין לנו שום קשר יצירתי (או חלוץ שמשחק לצדו) שימסור לו כדורים כמו שצריך.
דאפה לדעתי בכל זאת שחקן. ואפילו שחקן חשוב בקבוצה. הוא עוד ייתן קבלות.
יש לו המון נסיבות מקילות ביחס לבצורת ההבקעות הזו. גם הגיל והלחץ, וגם העובדה שאין לנו שום קשר יצירתי (או חלוץ שמשחק לצדו) שימסור לו כדורים כמו שצריך.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 43 לייקים
ילד מתוק, חמוד, נלחם, שמח אתמול מעמקיי נשמתו , אבל לא חלוץ טוב ולא שחקן כדורגל טוב, לספסל כחלוץ שלישי, תודה.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 378 לייקים
אחלה דאפה, משך 2 שחקנים איתו בגול הראשון ועשה תנועה נהדרת בגול השני
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 971 לייקים
זאת הודעה שתתיישן מזה טובהיחיד שנלחם כתב: ↑27 ינואר 2026, 14:51 ילד מתוק, חמוד, נלחם, שמח אתמול מעמקיי נשמתו , אבל לא חלוץ טוב ולא שחקן כדורגל טוב, לספסל כחלוץ שלישי, תודה.
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 189 לייקים
מקווה שכבר נגד נתניה יהיה חלוץ חדש שיוכל לעלות לשחק כמחליף, דאפה צריך לפתוח למרות שהוא לא טוב
- RedDrifter
- קיבל.ה 521 לייקים
מרגיש לי שהכל נאמר עליו אבל אני שמח שבסוף החליטו להביא לפה חלוץ בכיר עליו
דאפה צריך להבין שהוא אומנם בן 18 ויש לו חסד לא קטן, אבל הוא חייב להתחיל לשחק כאילו הוא בא להתאבד
יותר מידי נפנופי ידיים, יותר מידי הליכות ליד שחקנים עם כדור בלי ללחוץ. חייב לציין שהוא נתן היום 2-3 פסים מעולים אבל מעבר לא.
בעונה הבאה הוא חייב להגיע יותר חד, יותר רוצה כי זה נראה שהוא שבע על אף אני כן מאשים חלקית את המערך של ברדה, ככה הוא לא צריך להיראות - ויש לו מה למכור לטעמי.
דאפה צריך להבין שהוא אומנם בן 18 ויש לו חסד לא קטן, אבל הוא חייב להתחיל לשחק כאילו הוא בא להתאבד
יותר מידי נפנופי ידיים, יותר מידי הליכות ליד שחקנים עם כדור בלי ללחוץ. חייב לציין שהוא נתן היום 2-3 פסים מעולים אבל מעבר לא.
בעונה הבאה הוא חייב להגיע יותר חד, יותר רוצה כי זה נראה שהוא שבע על אף אני כן מאשים חלקית את המערך של ברדה, ככה הוא לא צריך להיראות - ויש לו מה למכור לטעמי.
אף לא צעד לאחור 
האמנתי בכל ליבי שיבקיע היום. גם כי זה נתניה, גם כי סך הכל היה בסדר בלחץ על שחקני ההגנה במשחקים האחרונים, ובעיקר כי אוטוטו הוא הולך לקבל את הדקות של מחמיד...
חבל.
חבל.
- זיטו
- קיבל.ה 373 לייקים
זה לא זה.
שמח שהבאנו חלוץ והוא יירד קצת לספסל.
מקווה שבואטנג יצליח לכבוש ודאפה יוכל לעלות רגוע בגארבג' טיים.
נ.ב.
מהלך שכנראה לא יצא לפועל מכיוון שהוא ישבור את דאפה מנטלית - אבל הייתי נותן לו לרוץ כמה משחקים עם הנוער ושייזכר איך כובשים שער
שמח שהבאנו חלוץ והוא יירד קצת לספסל.
מקווה שבואטנג יצליח לכבוש ודאפה יוכל לעלות רגוע בגארבג' טיים.
נ.ב.
מהלך שכנראה לא יצא לפועל מכיוון שהוא ישבור את דאפה מנטלית - אבל הייתי נותן לו לרוץ כמה משחקים עם הנוער ושייזכר איך כובשים שער
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
- בן לוז
- קיבל.ה 571 לייקים
אם כבר, ובטח אם אבו רומי מביא בחלון הזה, הייתי משאיל אותו
שייקבל דקות משחק במקום פחות לחוץ שלא הכל עליו
שמעתי שהפועל חיפה חייבת חלוץ אחרי הסבוטאז׳ של איסט
- Red Wolf
- קיבל.ה 1681 לייקים
במשחקים האחרונים הוא אפילו לא מגיע למצבים שהוא היה מחטיא
הולך ומדרדר
הולך ומדרדר