רבע גמר מול ירושלים - מוצ"ש 21:20

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Xavi
קיבל.ה  1679 לייקים

האדום הצורר כתב: 01 פברואר 2026, 00:14
Xavi כתב: 01 פברואר 2026, 00:11
האדום הצורר כתב: 01 פברואר 2026, 00:09 אני טוען שכשקבוצה כמעט לא נכנסת פנימה ישרקו לה פחות עבירות, זה די בייסיק.

ומספר הזריקות ל-2 היו די שוות, כולל העונשין של ירושלים.
אתה או מטריל או ממש טיפש
ואתה כלומניק שסוגד לכסף. כל אחד ובעיותיו.
אני אוהד את הקבוצה שלי. אתה לעומת זאת עכברוש שבדיוק יצא מהמחילה. מתאים לך מכבי הם אוהבים כאלה
Red_man
קיבל.ה  2068 לייקים

DJSavta כתב: 01 פברואר 2026, 00:18
Red_man כתב: 01 פברואר 2026, 00:16
DJSavta כתב: 01 פברואר 2026, 00:06

אתה מאמין לעצמך? הוא השחקן הכי טוב ביורוקאפ שנה שנייה רצוף, כולל כשאנחנו היינו שם.
אתה מאמין לעצמך שהוא כזה שחקן טופ יורוליג? היורוקאפ השנה הוא בדיחה לא מצחיקה. עובדתית הבן אדם לא לא סחב ביורוליג יש לו ממוצעים סבבה בוולנסיה. בא לך לנחש מי הרכז השני בוולנסיה עם ממוצעים יותר טובים ואיפה הוא משחק היום?
אתה מכניס לי מילים, אמרתי שהוא הכי טוב ביורוקאפ שנתיים רצוף, זה די ברור לכולם, הקבוצות שכתבתי הן קבוצות באמצע-תחתית היורוליג כיום.
שחקנים יכולים להשתפר ונראה שהוא עשה קפיצת מדרגה בירושלים בשנתיים האחרונות וקיבל הכרה (בצדק).
כן אני יודע שהוא שיחק עם כריס ג'ונס, שהוא שחקן מוכשר וטוב אבל אני באופן אישי לוקח את הארפר לפניו.
הליגה הישראלית היא די בדיחה וברגע שלא שורקים לו על כל נגיעה הוא די חסר אונים. אין למה לקחת אותו לפני כי אצלנו הוא לא יקבל שריקות אלא רק בלוקים בשרשרת. הוא שחקן טופ יורוקאפ אבל אם ירושלים רוצים לעשות משהו שהוא יותר מסיבוב פוזה ביורוליג בעונה הבאה הוא לא יהיה הגארד הפותח שם
Redcow
קיבל.ה  לייק אחד

זה מקרה קלאסי של להיות חכם ולא צודק
השיפוט באמת זבל והארפר מקבל כבוד של לברון הכול נכון . אז מה? אם איטודיס לא הבין איך להתמודד בעיה שלו. זוכרים את פרנקו ודזקיץ? כולם בכו שהם מפרקים והשיפוט לטובתם וכו וכו וכו. ואז פרנקו השכיל להסתגל למשחק שלהם ובעטנו אותם שנתיים רצוף בפלייאוף.
בקיצור הוא מקבל מספיק כסף בשביל למצוא פתרונות לדברים האלה, ואם הוא לא מסוגל אז שיביאו מישהו שכן. השיפוט לא אשם ששנתיים רצוף כל משחק נראה מולם אותו דבר
האדום הצורר
קיבל.ה  778 לייקים

Xavi כתב: 01 פברואר 2026, 00:20
האדום הצורר כתב: 01 פברואר 2026, 00:14
Xavi כתב: 01 פברואר 2026, 00:11

אתה או מטריל או ממש טיפש
ואתה כלומניק שסוגד לכסף. כל אחד ובעיותיו.
אני אוהד את הקבוצה שלי. אתה לעומת זאת עכברוש שבדיוק יצא מהמחילה. מתאים לך מכבי הם אוהבים כאלה
מעדיף להיות עכברוש מחזיר
אינתי עומרי, הפועל.
ramig76
קיבל.ה  207 לייקים

הפסדנו כי הגיע לנו להפסיד, כי אנחנו לא משחקים כמו קבוצה, כי הקהל לא תומך בקבוצה, כי איבדנו את הדרך.

בסופו של דבר, לא השופטים ולא הקהל ולא האולטראס הפסידו את המשחק. המאמן והשחקנים היו פחות טובים מירושלים. נקודה.
סמל אישי של משתמש
DJSavta
קיבל.ה  429 לייקים

Red_man כתב: 01 פברואר 2026, 00:22
Red_man כתב: 01 פברואר 2026, 00:16

אתה מאמין לעצמך שהוא כזה שחקן טופ יורוליג? היורוקאפ השנה הוא בדיחה לא מצחיקה. עובדתית הבן אדם לא לא סחב ביורוליג יש לו ממוצעים סבבה בוולנסיה. בא לך לנחש מי הרכז השני בוולנסיה עם ממוצעים יותר טובים ואיפה הוא משחק היום?
אתה מכניס לי מילים, אמרתי שהוא הכי טוב ביורוקאפ שנתיים רצוף, זה די ברור לכולם, הקבוצות שכתבתי הן קבוצות באמצע-תחתית היורוליג כיום.
שחקנים יכולים להשתפר ונראה שהוא עשה קפיצת מדרגה בירושלים בשנתיים האחרונות וקיבל הכרה (בצדק).
כן אני יודע שהוא שיחק עם כריס ג'ונס, שהוא שחקן מוכשר וטוב אבל אני באופן אישי לוקח את הארפר לפניו.
הליגה הישראלית היא די בדיחה וברגע שלא שורקים לו על כל נגיעה הוא די חסר אונים. אין למה לקחת אותו לפני כי אצלנו הוא לא יקבל שריקות אלא רק בלוקים בשרשרת. הוא שחקן טופ יורוקאפ אבל אם ירושלים רוצים לעשות משהו שהוא יותר מסיבוב פוזה ביורוליג בעונה הבאה הוא לא יהיה הגארד הפותח שם
אם אתה אומר אתה בטח יודע.
לא יכול להתווכח עם ספקולציות.

אני עם עצמי בטוח שאם וכאשר הם יהיו ביורוליג הוא הרכז הפותח שם.
נערך לאחרונה על ידי DJSavta ב 01 פברואר 2026, 00:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
דאר אל כופר
קיבל.ה  32 לייקים

האדום הצורר כתב: 01 פברואר 2026, 00:17 לא, כי היו הרבה עבירות שנשרקו לירושלים גם בלי זריקה. בהשוואה בין שתי הקבוצות ירושלים נכנסה הרבה יותר פנימה וכתוצאה מכך קיבלה גם הרבה יותר עבירות. בכל דיון שלא מכור מראש במקום לקלל אותי אפשר פשוט להקשיב... בכל מקרה, אני בטוח שמעבר לאוטומט אין כמעט אף מהלך שמישהו פה יכול להגיד שהיה מופרך מבחינת השופטים ולכן הבכיינות הזו היא פתטית.
השנאה מעוורת, ואתה שונא הפועל
(אה וגם אין לך מושג)
lior777
קיבל.ה  238 לייקים

מעניין איפה כל ליצני החצר שצחקו עלי שאמרתי שמיציץ זה פלופ, ווינרייט לא שייך לענף, אתם מרוצים מהם?
Adom_Adom
קיבל.ה  547 לייקים

lior777 כתב: 01 פברואר 2026, 00:23 מעניין איפה כל ליצני החצר שצחקו עלי שאמרתי שמיציץ זה פלופ, ווינרייט לא שייך לענף, אתם מרוצים מהם?
הכי חכם זה לבוא בתקופה רעה
Red_man
קיבל.ה  2068 לייקים

DJSavta כתב: 01 פברואר 2026, 00:23

אני לא יודע לומר לך במאה אחוז אני מעריך ומשער.
תראה לצורך ההשוואה את שורטס שהוא גם רכז נמוך שבעיניי הוא הרבה יותר טוב מהארפר. הוביל את פריז בעונה שעברה למקום עשירי כשהוא השיטה ביחד עם שחקנים נהדרים שהשלימו אותו כמו היפי ווורד. אני לא חושב שהארפר גם אם הוא יהיה השיטה בירושלים יוכל להוביל אותם לכאלה גבהים. עובדתית אף קבוצת יורוליג לא לקחה אותו
סמל אישי של משתמש
DJSavta
קיבל.ה  429 לייקים

Red_man כתב: 01 פברואר 2026, 00:27

תראה לצורך ההשוואה את שורטס שהוא גם רכז נמוך שבעיניי הוא הרבה יותר טוב מהארפר. הוביל את פריז בעונה שעברה למקום עשירי כשהוא השיטה ביחד עם שחקנים נהדרים שהשלימו אותו כמו היפי ווורד. אני לא חושב שהארפר גם אם הוא יהיה השיטה בירושלים יוכל להוביל אותם לכאלה גבהים. עובדתית אף קבוצת יורוליג לא לקחה אותו
עובדתית אף קבוצת יורוליג לא לקחה אותו זו הטענה שהתחלתי איתה את הדיון, אני רואה אותו שנתיים בירושלים עושה בית ספר לכל קבוצה שבאה נגדו (כולל אותנו, כולל מכבי, כולל יורוקאפ).
Red_man
קיבל.ה  2068 לייקים

DJSavta כתב: 01 פברואר 2026, 00:30

עובדתית אף קבוצת יורוליג לא לקחה אותו זו הטענה שהתחלתי איתה את הדיון, אני רואה אותו שנתיים בירושלים עושה בית ספר לכל קבוצה שבאה נגדו (כולל אותנו, כולל מכבי, כולל יורוקאפ).
פדרו מרטינס הוא חתיכת בלתי נסבל אבל הוא מבין כדורסל טוב מאוד ועדיין הוא העדיף את ג׳ונס ולא את הארפר. אני חושב שאפשר להסכים שולנסיה קבוצה חזקה מאוד בטח במונחי היורוקאפ. בסוף הכדורסל של ירושלים זה תן להארפר ויהיה בסדר
נערך לאחרונה על ידי Red_man ב 01 פברואר 2026, 00:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1844 לייקים

אגב, הולך יופי מאז ששמנו דגל ישראל על החולצה...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
בני12
קיבל.ה  2590 לייקים

האדום הצורר כתב: 01 פברואר 2026, 00:17 לא, כי היו הרבה עבירות שנשרקו לירושלים גם בלי זריקה. בהשוואה בין שתי הקבוצות ירושלים נכנסה הרבה יותר פנימה וכתוצאה מכך קיבלה גם הרבה יותר עבירות. בכל דיון שלא מכור מראש במקום לקלל אותי אפשר פשוט להקשיב... בכל מקרה, אני בטוח שמעבר לאוטומט אין כמעט אף מהלך שמישהו פה יכול להגיד שהיה מופרך מבחינת השופטים ולכן הבכיינות הזו היא פתטית.
כי ידוע שבכדורסל לעשות סקי זאת עבירה

אתה רוצה לאמר שבכל המחצית השניה לא היתה ולו פעם אחת שירושלים עשו עבירה בזריקה של שחקן?
אחת?
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  876 לייקים

lior777 כתב:מעניין איפה כל ליצני החצר שצחקו עלי שאמרתי שמיציץ זה פלופ, ווינרייט לא שייך לענף, אתם מרוצים מהם?
נתי איפה אתה? תראה מי חזר.
[mention]Nati [/mention]
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  876 לייקים

KingAlpaca כתב:אגב, הולך יופי מאז ששמנו דגל ישראל על החולצה...
צודק, היה עדיף דגל אש״ף. היינו רוצחים את כולם.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1844 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 01 פברואר 2026, 00:39
KingAlpaca כתב:אגב, הולך יופי מאז ששמנו דגל ישראל על החולצה...
צודק, היה עדיף דגל אש״ף. היינו רוצחים את כולם.
לא, פשוט עדיף בלי דגלים.
יש את סמל הפועל, זה כל מה שצריך.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
האדום הצורר
קיבל.ה  778 לייקים

בני12 כתב: 01 פברואר 2026, 00:35

אתה רוצה לאמר שבכל המחצית השניה לא היתה ולו פעם אחת שירושלים עשו עבירה בזריקה של שחקן?
אחת?
אני רוצה לומר שעיקר הפער בין זריקות העונשין נובע מסגנון המשחק ולא מקבלת החלטות מוטית של השופטים. עבירה או שתיים שלא נשרקה זה פחות קריטי.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
DJSavta
קיבל.ה  429 לייקים

Red_man כתב: 01 פברואר 2026, 00:33

פדרו מרטינס הוא חתיכת בלתי נסבל אבל הוא מבין כדורסל טוב מאוד ועדיין הוא העדיף את ג׳ונס ולא את הארפר. אני חושב שאפשר להסכים שולנסיה קבוצה חזקה מאוד בטח במונחי היורוקאפ. בסוף הכדורסל של ירושלים זה תן להארפר ויהיה בסדר
אתה ואני ראינו את היורוליג השנה, הוא מתאים לשם ברמת הכדורסל זה אין ספק ואי אפשר להתווכח.
לגבי ולנסיה, לא ראיתי אותו משחק אצל פדרו מרטינס, אבל כן ראיתי אותו משחק בירושלים ולא צריך יותר מדי בשביל להבין שהוא שחקן ברמת יורוליג בקלות היום.
El dudernio
קיבל.ה  1914 לייקים

תעבןר על ההאשכול במהלך החצי הראשןם הבנתי לאן זה הולך והתחתי. לכתוב שריקות הזויות שלהם.
ranjef
קיבל.ה  2024 לייקים

דן ילון שהרחיק את עופר על כלום, על שום פריצה למגרש ושום הפרעה זה חתיכת כלב מטונף.
ואם זה על ההליכה למזכירות אז דן שמיר רץ למזכירות פעמיים בספרינט מהקצה השני ולא קיבל כלום.
הם באו עם ההחלטה הזאת מהבית.
ובלק ששרק פאול לוואסה על חטיפה נקייה ואז הרחיק אותו, ולא שרק ל-100 פאולים אחרים עלינו - מאחל להם שלא יקומו בבוקר.
זבלים שהורגים אותנו פעם אחר פעם.
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  529 לייקים

האדום הצורר כתב: 01 פברואר 2026, 00:41

אחת?
אני רוצה לומר שעיקר הפער בין זריקות העונשין נובע מסגנון המשחק ולא מקבלת החלטות מוטית של השופטים. עבירה או שתיים שלא נשרקה זה פחות קריטי.
בידידות, לך לישון...
אם כבר, יותר הגיוני שקרה הפוך - סגנון המשחק הגיב ליחס המחפיר מהשופטים. אני רק לא יודע אם הם באו עם הגישה הזאת מהבית ואז סביר שגם התגובה לתקרית עם ינאי היתה מתוכננת מראש מצידם או שזה מה שגרם להם לפרק אותנו אי-שריקה אחרי אי-שריקה.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
האדום הצורר
קיבל.ה  778 לייקים

רועי גווארה כתב: 01 פברואר 2026, 00:50

אחת?
בידידות, לך לישון...
אם כבר, יותר הגיוני שקרה הפוך - סגנון המשחק הגיב ליחס המחפיר מהשופטים. אני רק לא יודע אם הם באו עם הגישה הזאת מהבית ואז סביר שגם התגובה לתקרית עם ינאי היתה מתוכננת מראש מצידם או שזה מה שגרם להם לפרק אותנו אי-שריקה אחרי אי-שריקה.
אין אדם מחוץ לכותלי הפורום הזה שחושב שהשופטים היוו גורם מכריע במשחק הזה. כל האינטרנט מלא בתהיות על מה לעזאזל מדובר כי זה עלה גם מאנשים בקבוצה הביתית של יד אליהו.
אינתי עומרי, הפועל.
Red_man
קיבל.ה  2068 לייקים

DJSavta כתב: 01 פברואר 2026, 00:42

אתה ואני ראינו את היורוליג השנה, הוא מתאים לשם ברמת הכדורסל זה אין ספק ואי אפשר להתווכח.
לגבי ולנסיה, לא ראיתי אותו משחק אצל פדרו מרטינס, אבל כן ראיתי אותו משחק בירושלים ולא צריך יותר מדי בשביל להבין שהוא שחקן ברמת יורוליג בקלות היום.
הוא מתאים ליורוליג פשוט לדעתי הוא לא מתאים להוביל קבוצה עם שאיפות ביורוליג. יכול להיות שהוא פשוט נשאר בירושלים כי הוא מעדיף להוביל קבוצת יורוקאפ מאשר להיות ספסל ביורוליג.
אני ראיתי יורוליג גם לפני השנה (;
נערך לאחרונה על ידי Red_man ב 01 פברואר 2026, 00:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  238 לייקים

KingAlpaca כתב: 01 פברואר 2026, 00:33 אגב, הולך יופי מאז ששמנו דגל ישראל על החולצה...
תכלס הנפילה התחילה מהחזרה לארץ...
לאט לאט בהתחלה ןעכשיוו כבר טורבו
לא ברור לי למה ואיך
כוח עליון
קיבל.ה  192 לייקים

רגע, השופטים אחראים לזה שסיימנו את המשחק עם 12 אסיסטים בסך הכל?

הסיבה שהפסדנו היום היא הסיבה שהפסדנו לבאיירן ולפרטיזן וכמעט גם לבאר שבע - אנחנו לא משחקים כדורסל קבוצתי.

אין מהלכים קבוצתיים, אין תרגילים וזה תמיד מסתכם בזה שהכדור אצל גונס או בלייקני בסוף התקפה בתקווה שיאלתרו משהו.

אין שטף, אין משחק קבוצתי, הכל סוליסטי ומסתכם באם הגארדים תפסו יום או לא.

וככה מאוד קשה לנצח משחקים במיוחד כשאין את בראיינט
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
סמל אישי של משתמש
DJSavta
קיבל.ה  429 לייקים

Red_man כתב: 01 פברואר 2026, 00:57
DJSavta כתב: 01 פברואר 2026, 00:42

הוא מתאים ליורוליג פשוט לדעתי הוא לא מתאים להוביל קבוצה עם שאיפות ביורוליג. יכול להיות שהוא פשוט נשאר בירושלים כי הוא מעדיף להוביל קבוצת יורוקאפ מאשר להיות ספסל ביורוליג.
אני ראיתי יורוליג גם לפני השנה (;
סבבה הגיוני, יהיה מעניין לראות איך הוא ביורוליג.
דאר אל כופר
קיבל.ה  32 לייקים

האדום הצורר כתב: 01 פברואר 2026, 00:55
רועי גווארה כתב: 01 פברואר 2026, 00:50

בידידות, לך לישון...
אין אדם מחוץ לכותלי הפורום הזה שחושב שהשופטים היוו גורם מכריע במשחק הזה. כל האינטרנט מלא בתהיות על מה לעזאזל מדובר כי זה עלה גם מאנשים בקבוצה הביתית של יד אליהו.
תכלס אתה פועל בול לפי הפלייבוק של סטיב באנון.
מפיץ כמויות של רעל שגורמים לכל המערכת להיתקע להגיב לך בזמן שאתה עובר לשקר הבא.
מצחיק אותי שאתה עוד מעמיד פנים שאתה סה״כ צופה סקרן ואובייקטיבי שיכול לסקור את כל ה-׳אינטרנט׳, כאילו אף אחד לא יודע מה הקטע.
מעבר לזה שבעבר גם היה לך טייק על תיאוריית ההחלפה הגדולה כאילו אתה ראש לצועדים בשארלוטסוויל.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1365 לייקים

lior777 כתב: 01 פברואר 2026, 00:23 מעניין איפה כל ליצני החצר שצחקו עלי שאמרתי שמיציץ זה פלופ, ווינרייט לא שייך לענף, אתם מרוצים מהם?
התעוררת גם אתה? עוד דפקט שמתעורר כשרע
יאללה הביתה!!!
שליחת תגובה