לפחות מבחינת תפקוד במגרש, אבו-רומי על העמדה הכי משופעת שחקנים (טובים!) אצלנו. לא מסוגל להבין אפילו קצת מה מועיל לנו עוד שחקן כנף ימין.
חלון העברות ינואר 2026
- Mendelson
- קיבל.ה 756 לייקים
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1571 לייקים
חחפושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:03לא הוגן להגיד את זה על פלקאו וצ'יקו ששיחקו בליגות הרבה יותר חזקות מהליגה הטורקית שהיא ליגה פחות או יותר ברמה של ליגת העל בישראל,מדובר בשחקן אומנם עם רקורד יחסית גבוה,אך אנשים שכחו פה שמדובר בחלוץ של קבוצה שהיא בערך ברמה של קרית שמונה הפועל ירושלים וכו' ומנסים להיפטר ממנו שם בכל דרך אפשרית זה דגל אדום בוהק,אגב לפי פורומים של אוהדים של המועדון בטורקיה מדברים על שחקן עם אישיות בעייתית אז לא מדובר בהברקה לפי דעתי.adom4 כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:39איך אתה כבר יודע שהוא שחקן בינוני ועדיף להביא איזה חלוץ אקראי מסכנין?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:35
מוזר לי שהתקשורת מתלהבת משחקן כזה בינוני,סתם אתן דוגמה ארתור מירניאן החלוץ של בני סכנין עדיף עליו בהרבה,לא מובן לי למה לא הביאו אותו יש לו גם דרישות הרבה יותר נמוכות משלו וגם שחקן הרכב בנבחרת מכובדת (נבחרת ארמניה).
אמרו את זה גם על פלקאו ושיקו וכולם רואים מה יצא מהם, תסמוך על הצוות המקצועי שלנו כבר.
הומור לשבת
-
Nati
- קיבל.ה 2723 לייקים
נו,באמתadom4 כתב:איך אתה כבר יודע שהוא שחקן בינוני ועדיף להביא איזה חלוץ אקראי מסכנין?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:35מוזר לי שהתקשורת מתלהבת משחקן כזה בינוני,סתם אתן דוגמה ארתור מירניאן החלוץ של בני סכנין עדיף עליו בהרבה,לא מובן לי למה לא הביאו אותו יש לו גם דרישות הרבה יותר נמוכות משלו וגם שחקן הרכב בנבחרת מכובדת (נבחרת ארמניה).RedDrifter כתב: ↑30 ינואר 2026, 09:52
-וואן
מה יהפוך את בואטנג לחלוץ הכי גדול בארץ?
נשארו עוד 16 מחזורים לסיום העונה - עשרה שערים מהרגע שיגיע?
אמרו את זה גם על פלקאו ושיקו וכולם רואים מה יצא מהם, תסמוך על הצוות המקצועי שלנו כבר.
הוא חתם בהפועל אז הוא בטח בינוני ומטה….
-
KingZivos
- קיבל.ה 240 לייקים
חסר שחקנים שהגיעו לליגה ולא רק בגיל 20Nati כתב: ↑30 ינואר 2026, 17:02נו,באמתadom4 כתב:איך אתה כבר יודע שהוא שחקן בינוני ועדיף להביא איזה חלוץ אקראי מסכנין?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:35
מוזר לי שהתקשורת מתלהבת משחקן כזה בינוני,סתם אתן דוגמה ארתור מירניאן החלוץ של בני סכנין עדיף עליו בהרבה,לא מובן לי למה לא הביאו אותו יש לו גם דרישות הרבה יותר נמוכות משלו וגם שחקן הרכב בנבחרת מכובדת (נבחרת ארמניה).
הוא חתם בהפועל אז הוא בטח בינוני ומטה….
צרי הגיע בגיל 30 בתקופת שפל של מכבי חיפה והוא אחד השחקנים הטובים שנחתו פה לדעתי, ולא מעט יסכימו.
וואקמה הגיע בגיל 25 לבאר שבע לפני השיא שלה.
סבוריט של מכבי.
זה כן מעיד שהם לא בשיא , אולי אחרי תקופה לא טובה- או פשוט late bloomer זה לא מעיד שהם לא טובים.
וואלה תנו קצת כבוד לסקאןטינג השנה. לא שנחתו כוכבי על , קשה למצוא דבר כזה.
אבל יש כמה שמשדרגים ממש ואף אחד לא נחשב כנפילה.
-
amorphis
- קיבל.ה 276 לייקים
צ'יקו אפואדו הגיע למכבי תל אביב מהליגה הטורקית השנייה וטחן פה את ההגנות.
נראה שהסקאוטינג של הפועל בודקים הרבה דברים נוספים חוץ לסטטיסטיקה , כמו אופי ויכולת להשתלב בקבוצה. לא בטוח שחלוץ ארמני גם אם הוא טוב מתאים למרקם שלנו.
בכל מקרה עם אחוזי פגיעה כל כך גבוהים הזרים, הם הרוויחו קרדיט.
נראה שהסקאוטינג של הפועל בודקים הרבה דברים נוספים חוץ לסטטיסטיקה , כמו אופי ויכולת להשתלב בקבוצה. לא בטוח שחלוץ ארמני גם אם הוא טוב מתאים למרקם שלנו.
-
Nati
- קיבל.ה 2723 לייקים
אתה רציני?KingZivos כתב:חסר שחקנים שהגיעו לליגה ולא רק בגיל 20
צרי הגיע בגיל 30 בתקופת שפל של מכבי חיפה והוא אחד השחקנים הטובים שנחתו פה לדעתי, ולא מעט יסכימו.
וואקמה הגיע בגיל 25 לבאר שבע לפני השיא שלה.
סבוריט של מכבי.
זה כן מעיד שהם לא בשיא , אולי אחרי תקופה לא טובה- או פשוט late bloomer זה לא מעיד שהם לא טובים.
וואלה תנו קצת כבוד לסקאןטינג השנה. לא שנחתו כוכבי על , קשה למצוא דבר כזה.
אבל יש כמה שמשדרגים ממש ואף אחד לא נחשב כנפילה.
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 447 לייקים
את מי ציקו טחן היה סתם שחקן בינוניamorphis כתב: ↑30 ינואר 2026, 17:17 צ'יקו אפואדו הגיע למכבי תל אביב מהליגה הטורקית השנייה וטחן פה את ההגנות.
ואין קשר לא כל השחקנים מהליגה הטורקנית השנייה זבל או טובים כי שחקן אחד הצליח פה
זה עניין של פרופיל ומגמה של השחקן
אצל בואטנג זה לא נראה משהו כמו ששאנדה לא העיף לנו את הסכך
נקווה להפתעה
- RedDrifter
- קיבל.ה 511 לייקים
כולנו ראינו הפועל השנה? איך יש לכם עדיין תלונות אני משתגע
עוד לא עלה לדקה על הדשא כפרה עליכם מה עובר עליכם
עוד לא עלה לדקה על הדשא כפרה עליכם מה עובר עליכם
אף לא צעד לאחור 
-
amorphis
- קיבל.ה 276 לייקים
ברור שלא כל השחקנים הטורקית השנייה טובים, אבל הליגה הטורקית הרבה יותר טובה מליגת העל .ספרא טבא כתב: ↑30 ינואר 2026, 17:36את מי ציקו טחן היה סתם שחקן בינוניamorphis כתב: ↑30 ינואר 2026, 17:17 צ'יקו אפואדו הגיע למכבי תל אביב מהליגה הטורקית השנייה וטחן פה את ההגנות.
ואין קשר לא כל השחקנים מהליגה הטורקנית השנייה זבל או טובים כי שחקן אחד הצליח פה
זה עניין של פרופיל ומגמה של השחקן
אצל בואטנג זה לא נראה משהו כמו ששאנדה לא העיף לנו את הסכך
נקווה להפתעה
אולי הוא בינוני, אבל מי פה בליגה לא בינוני, מי שטוב בורחים מכאן לארהב או לאירופה. בליגת העל בינוני זה הגבוה:)
ואפואדו בהחלט טחן פה הגנות, היה משחקנים הבולטים ב2 אליפויות של מכבי כובש פה מלא שערים.
את שאנדה לא ראינו מספיק לדעתי , אבל מי יודע . .
בכל מקרה גם אני לא מאד התרשמתי מה וידאו של בואינג אבל ממש מקווה להיות מופתע לטובה
- בן לוז
- קיבל.ה 569 לייקים
מקווה מאוד שלא באמת אמרו את זהRedDrifter כתב: ↑30 ינואר 2026, 09:52
-וואן
מה יהפוך את בואטנג לחלוץ הכי גדול בארץ?
נשארו עוד 16 מחזורים לסיום העונה - עשרה שערים מהרגע שיגיע?
פעם אחרונה שהתבטאו ככה על חלוץ לפני שהוא הגיע סיימנו עם מייקל אולהה
ניסנוב אמר ״מאז יעקובו לא נחת כאן חלוץ כזה״
מאז אני שונא התבטאויות בתוך המועדון על שחקני רכש לפני שעלו אפילו לטיסה
בטח על חלוצים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8006 לייקים
לא ראיתי אותו מספיק כדי להגיד. לפי הנתונים, ברוב הקריירה שלו שיחק 9 ובסרטונים עושה רושם שיש לו משחק ראש מצוין (שזה לא הכרחי אולי לחלוץ, אבל כן חשוב).Mendelson כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:57לא יודע אם פלופ או לא (כבר היו בארץ שחקנים בפרופיל הזה שהיו פלופים), אבל אתה חושב שהוא מתאים למערך של ברדה ולסגנון המשחק שלנו? כתבתי כבר לפני כמה עמודים שהאוהדים שם בטורקיה כתבו עליו שהוא לא חלוץ 9, לא בפיזיות ולא בסיומת, ובגלל זה נדחק הצידה. גם המספרים והסטטיסטיקות שלו הן לא של חלוץ 9. שואל כי מחזיק מדעתך, לא קובע עובדה חד-משמעית.הוקיץ' כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:51 לא מבין מה רוצים מההחתמה הזאת, בעיני הרקורד שלו מצוין. רק לפני שנתיים עונה של 7 שערים ו-4 בישולים בליגה הפורטוגלית החזקה ובעונה עוד שיחק בליגה הטורקית שהיא גם ברמה גבוהה.
מן הסתם לא ראיתי משחקים אז אני לא יודע איך שיחק העונה, אבל על פניו עושה רושם של החתמה טובה מאוד.
אני בדרך כלל מעדיף לראות שחקן משחק לפני שאני מגבש דעה נחרצת, אבל הנתונים היבשים בעיני אחלה.
-
cholo
- קיבל.ה 246 לייקים
אנשים פה לא רואים כדורגל עולמי ופולטים פה שטויות יפותהגלמוד מלוד כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:22 "הליגה הטורקית ברמה של הליגה בישראל״ טופ 5 דברים הזויים שאי פעם נאמרו בפורום הזה
-
Spiderman
- קיבל.ה 157 לייקים
עוד טיפש לאוסף.פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:03לא הוגן להגיד את זה על פלקאו וצ'יקו ששיחקו בליגות הרבה יותר חזקות מהליגה הטורקית שהיא ליגה פחות או יותר ברמה של ליגת העל בישראל,מדובר בשחקן אומנם עם רקורד יחסית גבוה,אך אנשים שכחו פה שמדובר בחלוץ של קבוצה שהיא בערך ברמה של קרית שמונה הפועל ירושלים וכו' ומנסים להיפטר ממנו שם בכל דרך אפשרית זה דגל אדום בוהק,אגב לפי פורומים של אוהדים של המועדון בטורקיה מדברים על שחקן עם אישיות בעייתית אז לא מדובר בהברקה לפי דעתי.adom4 כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:39איך אתה כבר יודע שהוא שחקן בינוני ועדיף להביא איזה חלוץ אקראי מסכנין?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:35
חבל על מי שקורא אותך, טמטום מוחלט.
עופר מלך הפועל
- פוגודין
- קיבל.ה 265 לייקים
הלכת רחוק,היא בערך ברמה של הפועל מרמורק של עדניפושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:03לא הוגן להגיד את זה על פלקאו וצ'יקו ששיחקו בליגות הרבה יותר חזקות מהליגה הטורקית שהיא ליגה פחות או יותר ברמה של ליגת העל בישראל,מדובר בשחקן אומנם עם רקורד יחסית גבוה,אך אנשים שכחו פה שמדובר בחלוץ של קבוצה שהיא בערך ברמה של קרית שמונה הפועל ירושלים וכו' ומנסים להיפטר ממנו שם בכל דרך אפשרית זה דגל אדום בוהק,אגב לפי פורומים של אוהדים של המועדון בטורקיה מדברים על שחקן עם אישיות בעייתית אז לא מדובר בהברקה לפי דעתי.adom4 כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:39איך אתה כבר יודע שהוא שחקן בינוני ועדיף להביא איזה חלוץ אקראי מסכנין?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:35

-
amorphis
- קיבל.ה 276 לייקים
אגב, לדעתי השחקן ששיחק בליגת העל בעשור האחרון שלקח הכי הרבה תארים אישיים וקבוצתיים בליגה מאירופה והבקיע שם גם הכי הרבה שערים היה ברדה.
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 282 לייקים
בואטנג זר שמיני של הקבוצה זה אומר שמשלמים
את הקנס?
או שזה תקף רק אם הם עולים לשחק כולם ב 11?
את הקנס?
- RedDrifter
- קיבל.ה 511 לייקים
רק אם 8 זרים בסגל למשחקתעיף ליציע כתב: ↑31 ינואר 2026, 10:22 בואטנג זר שמיני של הקבוצה זה אומר שמשלמים
את הקנס?
כל עוד אחד ביציע תמיד הכל טוב
אף לא צעד לאחור 
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1103 לייקים
עד עכשיו, הסגל המיקצועי והנהלת המועדון, ניצלו היטב את החלון וחיזקו ב 2 תפקידים היינו זקוקים בהם לחיזוק.
מגן ימני - רכש טוב מאד שכבר הוכיח עצמו ב 3 משחקים מהקשים שיש.
חלוץ - שהגיע רק אמש ומקווה שיתן לנו את מה שמצפים ממנו ויוריד קצת את הלחץ מדאפה.
החלון עוד לא סגור. החיזוקים הבאים שהסגל זקוק להם יכולים להיות רק בגיזרת שחקנים ישראלים! העמדה המתבקשת ביותר היא קשר התקפי.
סומך לחלוטין על הצוות המיקצועי\ניהולי שאם יבוא חיזוק יהיה כזה שאכן ישדרג את הקבוצה!
החלון עוד לא סגור. החיזוקים הבאים שהסגל זקוק להם יכולים להיות רק בגיזרת שחקנים ישראלים! העמדה המתבקשת ביותר היא קשר התקפי.
סומך לחלוטין על הצוות המיקצועי\ניהולי שאם יבוא חיזוק יהיה כזה שאכן ישדרג את הקבוצה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
Spiderman
- קיבל.ה 157 לייקים
השוק מאוד דל.אדום ותיק כתב: ↑31 ינואר 2026, 10:46 עד עכשיו, הסגל המיקצועי והנהלת המועדון, ניצלו היטב את החלון וחיזקו ב 2 תפקידים היינו זקוקים בהם לחיזוק.
ציינתי פה באשכול את הרשימה הריאלית (מרדכי,לוי וכו'), נקווה שמתחילים לעבוד על זה כי מכבי או חיפה יחטפו אותם.
מבחינתי זה המבחן האמיתי של ספרא להראות שהפועל ברמה של 2 הגדולות האחרות.
עופר מלך הפועל
- זיטו
- קיבל.ה 373 לייקים
צריך לזכור שבהשוואה לחיפה/מכבי/בש/ביתר - אנחנו לא נאבקים על תואר (גביע/אליפות).Spiderman כתב: ↑31 ינואר 2026, 10:58השוק מאוד דל.אדום ותיק כתב: ↑31 ינואר 2026, 10:46 עד עכשיו, הסגל המיקצועי והנהלת המועדון, ניצלו היטב את החלון וחיזקו ב 2 תפקידים היינו זקוקים בהם לחיזוק.
ציינתי פה באשכול את הרשימה הריאלית (מרדכי,לוי וכו'), נקווה שמתחילים לעבוד על זה כי מכבי או חיפה יחטפו אותם.
לכן רמת הסיכון לשים המון כסף היא קצת יותר ריסק
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
וינסנט
- קיבל.ה 501 לייקים
חייב עוד קשר אחורי לסגל כגיבוי, אין מחליף ראוי אחד לקרייב ופלקאו, אל ים לא ברמה
-
Gania23
- קיבל.ה 121 לייקים
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 778 לייקים
הא? אתה נאבק על אירופה. יחס הרווח הפסד דומה לזה של תואר, בטח אם מדובר בגביע. וגם אם המזל יהיה לטובתנו אפשר לקחת אליפות השנה או לפחות להתקרב אליה.זיטו כתב: ↑31 ינואר 2026, 22:32צריך לזכור שבהשוואה לחיפה/מכבי/בש/ביתר - אנחנו לא נאבקים על תואר (גביע/אליפות).Spiderman כתב: ↑31 ינואר 2026, 10:58השוק מאוד דל.אדום ותיק כתב: ↑31 ינואר 2026, 10:46 עד עכשיו, הסגל המיקצועי והנהלת המועדון, ניצלו היטב את החלון וחיזקו ב 2 תפקידים היינו זקוקים בהם לחיזוק.
לכן רמת הסיכון לשים המון כסף היא קצת יותר ריסק
אינתי עומרי, הפועל.
-
ר.ש
- קיבל.ה 494 לייקים
מסתפק בקשר אחורי מחליף.
ולשחרר את אל ים וארי.
ולשחרר את אל ים וארי.
רואה שחורות המקורי
- רדפוקס
- קיבל.ה 6071 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 511 לייקים
מה אין סיכוי ל10?
הפועל יכולה לעשות יותר אם היא תביא לפה 10 ברמה, אלקוקין פשוט לא באירוע כבר תקופה ממושכת לצערי והוא יהיה חסר תועלת בפלייאוף
אם איכשהו הפועל מנחיתה פה 10 ישראלי (תביאו כבר את יוספי) ובואטנג הזה חצי ממה שעושים ממנו השמיים הם הגבול העונה. ואני אומר את זה כאחד שכבר מבחינתו סגר את העונה ואכלתי את הכובע.
הפועל יכולה לעשות יותר אם היא תביא לפה 10 ברמה, אלקוקין פשוט לא באירוע כבר תקופה ממושכת לצערי והוא יהיה חסר תועלת בפלייאוף
אם איכשהו הפועל מנחיתה פה 10 ישראלי (תביאו כבר את יוספי) ובואטנג הזה חצי ממה שעושים ממנו השמיים הם הגבול העונה. ואני אומר את זה כאחד שכבר מבחינתו סגר את העונה ואכלתי את הכובע.
אף לא צעד לאחור 
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 741 לייקים
תגידו מה קורה אם מאיימבו חוזר ושאנדה פתאום הופך לסטאר
כמה הקנס שנצטרך לשלם אם אנחנו רוצים לרשום 8 זרים?
ואם נצטרך לשלם את הקנס כל מחזור?
פלוס עוד שאלה.. זה תקף ל8 זרים בסגל או רק בהרכב?
- זיטו
- קיבל.ה 373 לייקים
בסגל, בטופס המשחק.אנחנו בתהליך כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:23 תגידו מה קורה אם מאיימבו חוזר ושאנדה פתאום הופך לסטאר
יותר מדי קנס
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 234 לייקים
מדויק. נראה שברדה מצא אל המחליף לרן בנימין (למקין).
בכל מקרה, לדעתי תריך עוד קשר ישראלי למרכז שדה 10/8.
ארי כהן ואל ים ושות לא ברמה ואני צריכים שדרוג.
יש חיפושים לישראלים כאלה כמובן.
רשמתי לפני מספר ימים כי הפועל גיששה אצל שחקן יהודי שעלויותיו היו גבוהות מדי - השחקן העמדה הזאת.היה את יוספי בקיץ-לא ידוע לי שהתבצעה פנייה שוב.אבל לדעתי זה גם פתרון
קשה למצוא כרגע בתוך הליגה. אם יקרה משהו (סיכוי לא גבוה) זה לתוך סוף החלון (11.2). כמובן שגם יש עניין במה קורה בטבריה עם ההורדת נקודות והכתבי אישום (חדידה נגיד, לא שיש שם משהו)
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 234 לייקים
אם אתה רושם פעם אחת בעונה 8 זרים בטופס (הרכב+ספסל) אתה משלם קנס. כל עוד מאיימבו פצוע זה לא רלוונטי הענייןזיטו כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:30בסגל, בטופס המשחק.אנחנו בתהליך כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:23 תגידו מה קורה אם מאיימבו חוזר ושאנדה פתאום הופך לסטאר
יותר מדי קנס
- רדפוקס
- קיבל.ה 6071 לייקים
הולם? ראיתי שעבר עכשיו לקבוצה נורווגית בכמעט מיליון יורו.אדוםאדום כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:34מדויק. נראה שברדה מצא אל המחליף לרן בנימין (למקין).
רשמתי לפני מספר ימים כי הפועל גיששה אצל שחקן יהודי שעלויותיו היו גבוהות מדי - השחקן העמדה הזאת.היה את יוספי בקיץ-לא ידוע לי שהתבצעה פנייה שוב.אבל לדעתי זה גם פתרון
קשה למצוא כרגע בתוך הליגה. אם יקרה משהו (סיכוי לא גבוה) זה לתוך סוף החלון (11.2). כמובן שגם יש עניין במה קורה בטבריה עם ההורדת נקודות והכתבי אישום (חדידה נגיד, לא שיש שם משהו)
- RedDrifter
- קיבל.ה 511 לייקים
נאתכו לא חשבו לבדוק עליו?אדוםאדום כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:34מדויק. נראה שברדה מצא אל המחליף לרן בנימין (למקין).
אף לא צעד לאחור 
- בונדר
- קיבל.ה 244 לייקים
בקיץ פורסם שבעיקר אישתו לא רצתה לחזור לארץ, והחודש הוא התראיין על כמה שהוא אוהב את פרטיזן ורוצה לקחת איתם אליפות.RedDrifter כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:42נאתכו לא חשבו לבדוק עליו?אדוםאדום כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:34מדויק. נראה שברדה מצא אל המחליף לרן בנימין (למקין).
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
- RedDrifter
- קיבל.ה 511 לייקים
חבלבונדר כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:50בקיץ פורסם שבעיקר אישתו לא רצתה לחזור לארץ, והחודש הוא התראיין על כמה שהוא אוהב את פרטיזן ורוצה לקחת איתם אליפות.RedDrifter כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:42נאתכו לא חשבו לבדוק עליו?אדוםאדום כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:34
מדויק. נראה שברדה מצא אל המחליף לרן בנימין (למקין).
מצד אחד הוא כבר שחקן מעבר לשיא
מצד שני הפועל כמהה לשחקן שידע לתת לנו מספרים ולא יבוא על תקן סופר סטאר שחייב לשחק כל דקה, זאת אולי הבעיה היחידה שתהיה עם בואטנג
היה יכול מאוד להתאים לנו
אף לא צעד לאחור 
-
arik89
- קיבל.ה 144 לייקים
יש חדש בגזרת מרדכי? אולי לוי מנתניה? @אדוםאדום @talb55
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 234 לייקים
הדר יעקבי פרסמה (כפי שכבר נכתב פה בעבר): בהפועל ת"א גיששו לגבי יאיר מרדכי, אך השחקן נחוש לסיים את העונה בקרית שמונה כך שלחלון הנוכחי הוא איננו רלוונטי מבחינת הפועל תל אביב, או כל קבוצה אחרת, אלא רק לעונה הבאה.
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1070 לייקים
10 זה הרכש הכי בוער , הלוואי ויצליחו לשים את היד על איזה שחקן ראוי
long live the zapta
-
talb55
- קיבל.ה 404 לייקים
-
ונרקומן
- קיבל.ה 557 לייקים
-