דבר ראשון מספרים, דבר שני השמועות עליו מגיעות ממספר כיוונים (כולל כתבה לפני שבוע) אז כנראה גם בצוות המקצועי ראו.
חלון העברות ינואר 2026
-
אלון1
- קיבל.ה 306 לייקים
אחלה שחקן
הוא והחלוץ אוגריסה הזה
וגם מאור לוי מנתניה שחקן נהדר
הוא והחלוץ אוגריסה הזה
וגם מאור לוי מנתניה שחקן נהדר
-
dino
- קיבל.ה 3056 לייקים
תעבור על הודעות אחרות שלי פה, כשאני שומע סתם שמועה אני נותן דיסקליימרים רבים, אבל זאת שמועה רצינית כבר - יש לה כבר כמה מקורבים למקורבים ששמעו (3.5 כאלה, חצי כי אחד סתם כתב בקבוצת וואצאפ גדולה "יאיר מרדכי" עם אימוג'י של עיניים ואני לא יודע מה האמינות שלו) פלוס כתבה בוואן מלפני שבוע שאמרו שרוצים אותו.
אם זה לא מספיק תעבור פה על ההודעות של המקורבים בפורום ותראה שכתוב שקרוב 10, ושכבר עלה פה בפורום (עלו פה הרבה אבל בניהם יאיר מרדכי).
- RedDrifter
- קיבל.ה 511 לייקים

-וואן
מה יהפוך את בואטנג לחלוץ הכי גדול בארץ?
נשארו עוד 16 מחזורים לסיום העונה - עשרה שערים מהרגע שיגיע?
אף לא צעד לאחור 
-
L.S
- קיבל.ה 2060 לייקים
לא אוהב את הדיבורים האלה ולדעתי גפ אף אחד לא אמר אותם וכל הכתבה הזו זה הוצא מהקשרו אחד גדול
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
dino
- קיבל.ה 3056 לייקים
יש מקורבים ויש מקורבים. גם שם השוק פרוץ וכל אחד מתיימר להיות מקורב. צריך לדעת להבחין ביניהם.ShaniHTA כתב: ↑30 ינואר 2026, 09:26תעבור על הודעות אחרות שלי פה, כשאני שומע סתם שמועה אני נותן דיסקליימרים רבים, אבל זאת שמועה רצינית כבר - יש לה כבר כמה מקורבים למקורבים ששמעו (3.5 כאלה, חצי כי אחד סתם כתב בקבוצת וואצאפ גדולה "יאיר מרדכי" עם אימוג'י של עיניים ואני לא יודע מה האמינות שלו) פלוס כתבה בוואן מלפני שבוע שאמרו שרוצים אותו.
אם זה לא מספיק תעבור פה על ההודעות של המקורבים בפורום ותראה שכתוב שקרוב 10, ושכבר עלה פה בפורום (עלו פה הרבה אבל בניהם יאיר מרדכי).
תראה, לא אתנגד אם זה יקרה, אבל הצגת שאלה אם הוא חתום כבר או שבמו״מ מתקדם מאוד, הייתי גם נותן אופציה שהוא גם לא במו״מ.
-
dino
- קיבל.ה 3056 לייקים
אני בטוח שהצוות המקצועי לא חושב שהוא יהיה החלוץ הכי טוב בארץRedDrifter כתב: ↑30 ינואר 2026, 09:52
-וואן
לדעתי ספק אם מכוונים לשם היות וחשוב להם גם לפתח את דאפה.
״אמרו במועדון״ לפי one זה מאוד לא מחייב.
- RedDrifter
- קיבל.ה 511 לייקים
צנצי טוען שהפועל תשלם 200,000 אירו לקבוצה הטורקית כפיצוי ושהשכר של בואטנג יעמוד על 300,000 אירו מה שבפועל הופך אותו למשתכר הבכיר אצלנו לא?
אף לא צעד לאחור 
-
ר.ש
- קיבל.ה 494 לייקים
לואיזו מרוויח יותר ואולי גם קרייב ואלטמן.RedDrifter כתב: ↑30 ינואר 2026, 11:07 צנצי טוען שהפועל תשלם 200,000 אירו לקבוצה הטורקית כפיצוי ושהשכר של בואטנג יעמוד על 300,000 אירו מה שבפועל הופך אותו למשתכר הבכיר אצלנו לא?
כלפי רושם שבואטנג התיר את החוזה בגזיאנטפ כי לא שילמו לא שכר ושיגיע בחינם.
רואה שחורות המקורי
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 447 לייקים
לא התלהבתי מבואטנג
גם הסרטון שלו מעפן
מעדיף תמיד שחקנים שמגיעים מלמטה והפועל בשבילם זה פסגת הקריירה
עשו את זה יפה בקיץ ואנחנו רואים כמה הזרים מחוברים ומתלהבים חוץ משאנדה
גם הסרטון שלו מעפן
מעדיף תמיד שחקנים שמגיעים מלמטה והפועל בשבילם זה פסגת הקריירה
עשו את זה יפה בקיץ ואנחנו רואים כמה הזרים מחוברים ומתלהבים חוץ משאנדה
- רדפוקס
- קיבל.ה 6071 לייקים
שאנדה מאוד מתלהב, פשוט מהמסביב ופחות מהעניין הזה של להתפרנס מלשחק כדורגל.
גם קוקו הגיע מסיטואציה דומה לשאנדה ובואטנג ובינתיים טפו טפו טפו הוא נראה נהדר.
גם אני לא התעלפתי על בואטנג מהסרטונים ובטח לא מזה שלא נתן באף עונה בקריירה דו-ספרתי אבל בוא נקווה לטוב.
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 447 לייקים
קוקו צודק למרות שהוא נזרק למשחקים גדולים
מה שאני אומר זה לא מדע מדויק יש גם שחקנים שעשו קריירה יפה ובאים לפה בשיגעון
זאת ההעדפה שלי באופן כללי ולרוב זה מגובה במה שקורה בפועל אצלנו ובקבוצות אחרות
-
L.S
- קיבל.ה 2060 לייקים
שאנדה מאוד מחובר למועדון ולקהל. היתה לו פתיחת עונה פחות טובה. אני משוכנע שאחרי הפציעה הוא חוזר אלינו עם תיאבון.
בכלל, עניין החיבור של הזרים הוא לא מקרי. יש בהפועל מערכת סופר בריאה וחדר הלבשה מהחזקים שאני זוכר.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
חלוץ שכבש שלושער מול ברצלונה לרשת של טר שטגן לא יכול להיות רכש גרוע...
אמנם זה היה לפני כמעט 8 שנים, אבל תראו את התקציר, הוא שחקן אדיר
https://youtu.be/3ueyyq8DTv4?si=Dmg5zgko6dA2_H-D
אמנם זה היה לפני כמעט 8 שנים, אבל תראו את התקציר, הוא שחקן אדיר
https://youtu.be/3ueyyq8DTv4?si=Dmg5zgko6dA2_H-D
-
dino
- קיבל.ה 3056 לייקים
זה לרוב בא מלמעלה ומעיד על בעלים בכיוון הנכוןL.S כתב: ↑30 ינואר 2026, 12:39שאנדה מאוד מחובר למועדון ולקהל. היתה לו פתיחת עונה פחות טובה. אני משוכנע שאחרי הפציעה הוא חוזר אלינו עם תיאבון.
בכלל, עניין החיבור של הזרים הוא לא מקרי. יש בהפועל מערכת סופר בריאה וחדר הלבשה מהחזקים שאני זוכר.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1914 לייקים
שנה הבאה בהנחה ו...RedDrifter כתב: ↑28 ינואר 2026, 17:16לדעתי הפועל תלך על כל הקופה שנה הבאה ולא רק אירופה (ואם היא לא, היא צריכה)אדוםאדום כתב: ↑28 ינואר 2026, 17:03זה כל שכל הזרים פרט לשאנדה אמורים להישאר זה ברור לכל בן אדם עם עיניים בראש (אלא אם יהיו הצעות אדירות עליהם).RedDrifter כתב: ↑28 ינואר 2026, 16:19 ״ צ'יקו יהיה חלק מהשלד הזר שנבנה במועדון ויישאר בוולפסון גם בעונה הבאה. לצדו, האדומים מתכוונים להשאיר את הקפטן, פרנאן מאיימבו, פלקאו, אנדריאן קרייב, לויזוס לויזו ומרקוס קוקו, כשכולם מחזיקים בחוזים לעונה הבאה.״
צנצי
פייסבוק בקבוצות אדום עולה מפרסם שם איזה מישהו שהעניינים מתקדמים עם אבו רומי ובואטנג (ששכרו צפוי לנוע באזור ה300 אלף אירו) לא יודע לאמת כמובן
איזה חיבור למועדון, רק תראו אותם ואת המשפחות שלהם באמת חדר הלבשה אדיר נראה שיש!
בנוגע לאבו רומי אין לי מה להוסיף ואם באמת יגיע זה נראלי תמוה מאוד.
בנוגע לבואטנג, מרוויח היום כ700 אלף לעונה בטורקיה (ליגה עם שכר מוגזם לכל נגר ועם סיכוי אפסי שבאמת ישלמו לך הכל) כך שלא מפתיע שאין לו בעיה לוותר על בערך חצי שכר. הוא אמור להרוויח עד סוף העונה קצת פחות (בשנתי זה 280-300) לפי מה שהבנתי ואז עונה הבאה אם יהיה וישאר יגיע לאזורי ה330-350. אבל זה נתון לשינויים, בלי קשר שהוא לא סגור ולא סיכם אלא במומ מתקדם מאוד . נקווה לסוף הסאגה במהרה בימינו.
יש גם מימוש אופציה על צ׳יקו שיהיה בקרוב (450-500 אלף יורו + שדרוג בחוזה אוטומטי)
*כולל צריך לחשוב מה עושים עם ליידנר והאופציה (לדעתי לא וזה העמדה המרכזית לחיזוק לקיץ - ביחד עם כנף שמאל)
המסקנה שלי וזו דעתי האישית היא שהמועדון עולה שלב וקליבר מבחינת ההוצאות בעונה הבאה - השנה תקציב בערך של 60 מיליון שממנו הלכו אזור ה15 מיליון על העברות (דאפה,קרייב,פלקאו,לואיזו ועוד), תוסיפו עכשיו בואטנג/זר שיגיע בשכר גבוהה, שדרוג החוזה לטוריאל, מימוש האופציה על צ׳יקו ועוד דברים שיקרו בקיץ. נגיע לתקציב של 70 מיליון שזה תואם באר שבע וזה נראלי מראה על הכוונות להתחרות על אירופה בעונה הבאה בצורה משמעותית. כהשנה הנוכחית הוקדשה לשנת בנייה ורצון להתמקם בפלייאוף העליון (לא להידחף כמו אצל הניסנובים בשנייה האחרונה ואז לקבל השפלות)
יש לנו שלד מעולה שחייבים לשמר מבחינת הזרים והישראלים.
תביא לי עוד 3 שחקני חיזוק בדמות מגן שמאל, קשר עם אורנטצייה התקפית ועוד איזה חלוץ/10 התקפי שיבוא להתחרות (כמובן צריך גם כנף שמאל ברמה)
ביתר ירושלים שנה הבאה תיפרד מהרבה שחקנים אצלה, ב״ש תיפרד מהרבה שחקנים ומכבי גם צריכה להתחיל לבנות מחדש - בפועל חיפה אולי היחידה שיש לה שלד מסוים לרוץ איתו לאליפות שנה הבאה.
זה באמת ריאלי לדעתי לשאוף שנה הבאה לאליפות עם חיזוקים נכונים. לדעתי.
צור
צ'יקו - מיאמבו - קןקו
--פלקאו---קריב---
------לוזיו---טוריאל
------בןאטנג------
נשארים להרכב
מורגן, פיבן, בוסקילה, אלטמן, דאפה נשארים לספסל זה אומר שאתה צריך עוד 2 שחקנעם להרכב שאחד זר והשני ישראלי
ובנוסף לעבות את נסגל ב 3-4 שחקנים ישראלים משמעותיים.
לכן הייתי משאיר את לינדנר אם זה במחיר סביר ומביא את קלר ואז בגדול אתה סוגר את חוליית ההגנה.
לקישור עידו שחר שלהבנתי הוא קיבוצניק עם זיקה להפועל אם באמת מסיים חוזה זה מטורף ואם אפשר מאור לוי / מוצ'ה זה אחלה לספסל בנוסף.
כנף שמאל אם סילבה לא פתאום מתגלה כבינגו הייתי מביא זר חדש.
ושוער מחליף יש את עידו שרון / גליגליך לשדעתי מושאלים.
כלומר להרכב אתה מביא עוד 3 שחקנים פונציאלים (שחר, כנף.שמאל , לידנר / קלר)
ולספסל 2 מבין ה 4 שציינו, מאור לוי / מוצ'ה + שוער שזה עוד 4 שחקנים.
סה"כ 6 שחקני חיזןק
- RedDrifter
- קיבל.ה 511 לייקים
צנצי טוען שהפועל הולכת בכל הכוח על אבו רומי כחיזוק האחרון של החלון
אף לא צעד לאחור 
-
פושעי מרינוביץ לדין
- קיבל.ה 4 לייקים
מוזר לי שהתקשורת מתלהבת משחקן כזה בינוני,סתם אתן דוגמה ארתור מירניאן החלוץ של בני סכנין עדיף עליו בהרבה,לא מובן לי למה לא הביאו אותו יש לו גם דרישות הרבה יותר נמוכות משלו וגם שחקן הרכב בנבחרת מכובדת (נבחרת ארמניה).RedDrifter כתב: ↑30 ינואר 2026, 09:52
-וואן
-
adom4
- קיבל.ה 714 לייקים
איך אתה כבר יודע שהוא שחקן בינוני ועדיף להביא איזה חלוץ אקראי מסכנין?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:35מוזר לי שהתקשורת מתלהבת משחקן כזה בינוני,סתם אתן דוגמה ארתור מירניאן החלוץ של בני סכנין עדיף עליו בהרבה,לא מובן לי למה לא הביאו אותו יש לו גם דרישות הרבה יותר נמוכות משלו וגם שחקן הרכב בנבחרת מכובדת (נבחרת ארמניה).RedDrifter כתב: ↑30 ינואר 2026, 09:52
-וואן
אמרו את זה גם על פלקאו ושיקו וכולם רואים מה יצא מהם, תסמוך על הצוות המקצועי שלנו כבר.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8006 לייקים
לא מבין מה רוצים מההחתמה הזאת, בעיני הרקורד שלו מצוין. רק לפני שנתיים עונה של 7 שערים ו-4 בישולים בליגה הפורטוגלית החזקה ובעונה עוד שיחק בליגה הטורקית שהיא גם ברמה גבוהה.
מן הסתם לא ראיתי משחקים אז אני לא יודע איך שיחק העונה, אבל על פניו עושה רושם של החתמה טובה מאוד.
מן הסתם לא ראיתי משחקים אז אני לא יודע איך שיחק העונה, אבל על פניו עושה רושם של החתמה טובה מאוד.
- Mendelson
- קיבל.ה 758 לייקים
לא יודע אם פלופ או לא (כבר היו בארץ שחקנים בפרופיל הזה שהיו פלופים), אבל אתה חושב שהוא מתאים למערך של ברדה ולסגנון המשחק שלנו? כתבתי כבר לפני כמה עמודים שהאוהדים שם בטורקיה כתבו עליו שהוא לא חלוץ 9, לא בפיזיות ולא בסיומת, ובגלל זה נדחק הצידה. גם המספרים והסטטיסטיקות שלו הן לא של חלוץ 9. שואל כי מחזיק מדעתך, לא קובע עובדה חד-משמעית.הוקיץ' כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:51 לא מבין מה רוצים מההחתמה הזאת, בעיני הרקורד שלו מצוין. רק לפני שנתיים עונה של 7 שערים ו-4 בישולים בליגה הפורטוגלית החזקה ובעונה עוד שיחק בליגה הטורקית שהיא גם ברמה גבוהה.
-
dino
- קיבל.ה 3056 לייקים
ראיתי בנתיים רק מחצית ראשונה שלו בהפסד של גזיאנטפ לגלאטסראיי 3-0.הוקיץ' כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:51 לא מבין מה רוצים מההחתמה הזאת, בעיני הרקורד שלו מצוין. רק לפני שנתיים עונה של 7 שערים ו-4 בישולים בליגה הפורטוגלית החזקה ובעונה עוד שיחק בליגה הטורקית שהיא גם ברמה גבוהה.
בקושי תקפו, אבל נראה שיש לו מהירות טובה ביחס לבלמים כמו אדרקצ׳י(?) וסאנצ׳ז וגם למרות גופו הצנום, הוא ידע להשתלט ולשמור מולם על הכדור כ-9. יותר מזה קשה להתרשם.
ממבט חטוף בסרטונים הערוכים, נראה גם שלמרות גובהו הוא גם עם משחק ראש טוב.
- RedDrifter
- קיבל.ה 511 לייקים
קומו מהשנצ יש סיכום רשמי
אף לא צעד לאחור 
-
פושעי מרינוביץ לדין
- קיבל.ה 4 לייקים
לא הוגן להגיד את זה על פלקאו וצ'יקו ששיחקו בליגות הרבה יותר חזקות מהליגה הטורקית שהיא ליגה פחות או יותר ברמה של ליגת העל בישראל,מדובר בשחקן אומנם עם רקורד יחסית גבוה,אך אנשים שכחו פה שמדובר בחלוץ של קבוצה שהיא בערך ברמה של קרית שמונה הפועל ירושלים וכו' ומנסים להיפטר ממנו שם בכל דרך אפשרית זה דגל אדום בוהק,אגב לפי פורומים של אוהדים של המועדון בטורקיה מדברים על שחקן עם אישיות בעייתית אז לא מדובר בהברקה לפי דעתי.adom4 כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:39איך אתה כבר יודע שהוא שחקן בינוני ועדיף להביא איזה חלוץ אקראי מסכנין?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:35מוזר לי שהתקשורת מתלהבת משחקן כזה בינוני,סתם אתן דוגמה ארתור מירניאן החלוץ של בני סכנין עדיף עליו בהרבה,לא מובן לי למה לא הביאו אותו יש לו גם דרישות הרבה יותר נמוכות משלו וגם שחקן הרכב בנבחרת מכובדת (נבחרת ארמניה).RedDrifter כתב: ↑30 ינואר 2026, 09:52
-וואן
אמרו את זה גם על פלקאו ושיקו וכולם רואים מה יצא מהם, תסמוך על הצוות המקצועי שלנו כבר.
-
dino
- קיבל.ה 3056 לייקים
אבל שוב- לדעתי במודע לא מכוונים לחלוץ שובר שיוויון יותר מידי, כדי לשמור על האש את פרוייקט דאפה
שניהם גנאים.
שניהם גנאים.
-
D&3
- קיבל.ה 1608 לייקים
ועונה שעברה 4 גולים ובישול בחצי עונה השני בליגה הטורקיתהוקיץ' כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:51 לא מבין מה רוצים מההחתמה הזאת, בעיני הרקורד שלו מצוין. רק לפני שנתיים עונה של 7 שערים ו-4 בישולים בליגה הפורטוגלית החזקה ובעונה עוד שיחק בליגה הטורקית שהיא גם ברמה גבוהה.
להביא שחקן כזה בינואר בחינם זה רכש אדיר על הנייר
-
dino
- קיבל.ה 3056 לייקים
פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:03לא הוגן להגיד את זה על פלקאו וצ'יקו ששיחקו בליגות הרבה יותר חזקות מהליגה הטורקית שהיא ליגה פחות או יותר ברמה של ליגת העל בישראל,מדובר בשחקן אומנם עם רקורד יחסית גבוה,אך אנשים שכחו פה שמדובר בחלוץ של קבוצה שהיא בערך ברמה של קרית שמונה הפועל ירושלים וכו' ומנסים להיפטר ממנו שם בכל דרך אפשרית זה דגל אדום בוהק,אגב לפי פורומים של אוהדים של המועדון בטורקיה מדברים על שחקן עם אישיות בעייתית אז לא מדובר בהברקה לפי דעתי.adom4 כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:39איך אתה כבר יודע שהוא שחקן בינוני ועדיף להביא איזה חלוץ אקראי מסכנין?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:35
מוזר לי שהתקשורת מתלהבת משחקן כזה בינוני,סתם אתן דוגמה ארתור מירניאן החלוץ של בני סכנין עדיף עליו בהרבה,לא מובן לי למה לא הביאו אותו יש לו גם דרישות הרבה יותר נמוכות משלו וגם שחקן הרכב בנבחרת מכובדת (נבחרת ארמניה).
שמע, הליגה הטורקית הרבה יותר חזקה מליגת העל, גזיאנטפ הרבה יותר חזקה מק״ש והפועל ירושלים.
אתה טוען שהליגה הטורקית והקבוצה שלו דרעק ותוך כדי ממליץ לנו על חלוץ ארמני בן 30 שכל חייו שיחק בארמניה חוץ מעונה שנראת חלושס ברומניה ויש לו 18 הופעות וגול בנבחרת ארמנית חלשה.
- Mendelson
- קיבל.ה 758 לייקים
לא הוגן להגיד את זה על פלקאו וצ'יקו ששיחקו בליגות הרבה יותר חזקות מהליגה הטורקית שהיא ליגה פחות או יותר ברמה של ליגת העל בישראל,מדובר בשחקן אומנם עם רקורד יחסית גבוה,אך אנשים שכחו פה שמדובר בחלוץ של קבוצה שהיא בערך ברמה של קרית שמונה הפועל ירושלים וכו' ומנסים להיפטר ממנו שם בכל דרך אפשרית זה דגל אדום בוהק,אגב לפי פורומים של אוהדים של המועדון בטורקיה מדברים על שחקן עם אישיות בעייתית אז לא מדובר בהברקה לפי דעתי.פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:03איך אתה כבר יודע שהוא שחקן בינוני ועדיף להביא איזה חלוץ אקראי מסכנין?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:35
מוזר לי שהתקשורת מתלהבת משחקן כזה בינוני,סתם אתן דוגמה ארתור מירניאן החלוץ של בני סכנין עדיף עליו בהרבה,לא מובן לי למה לא הביאו אותו יש לו גם דרישות הרבה יותר נמוכות משלו וגם שחקן הרכב בנבחרת מכובדת (נבחרת ארמניה).
[/quote]
להגיד על הליגה הטורקית שהיא ברמה של ליגת העל זה לא מחובר למציאות... הערך שחקנים של הקבוצה הכי חלשה שם בליגה גבוה יותר מהערך שחקנים שלנו. השווי שחקנים של הקבוצה הכי חזקה שם (גלאטסראיי) הוא יותר מפי עשר מהשווי של הקבוצה הכי חזקה בישראל, וזו במקרה גם קבוצה שזכתה בגביע אופ"א, בסופרקאפ ונמצאת כמעט קבוע בשלבים מתקדמים של הצ'מפיונס. על מה אתה מדבר?
-
adom4
- קיבל.ה 714 לייקים
ליגה ברמה של ישראלפושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:03לא הוגן להגיד את זה על פלקאו וצ'יקו ששיחקו בליגות הרבה יותר חזקות מהליגה הטורקית שהיא ליגה פחות או יותר ברמה של ליגת העל בישראל,מדובר בשחקן אומנם עם רקורד יחסית גבוה,אך אנשים שכחו פה שמדובר בחלוץ של קבוצה שהיא בערך ברמה של קרית שמונה הפועל ירושלים וכו' ומנסים להיפטר ממנו שם בכל דרך אפשרית זה דגל אדום בוהק,אגב לפי פורומים של אוהדים של המועדון בטורקיה מדברים על שחקן עם אישיות בעייתית אז לא מדובר בהברקה לפי דעתי.adom4 כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:39איך אתה כבר יודע שהוא שחקן בינוני ועדיף להביא איזה חלוץ אקראי מסכנין?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:35
הליגה הטורקית הרבה יותר חזקה מהישראלית, כמות הכסף שיש שם יותר גבוהה מכל קבוצה בארץ.
זה לא מבטיח שהוא יהיה הצלחה אבל להביא שחקן מהליגה הטורקית הראשונה ששיחק שם יחסית סדיר זה מאוד מאוד מרשים.
-
Niro
- קיבל.ה 2311 לייקים
ברמה של קריית שמונה והפועל ירושלים? אתה לא מחובר למציאות.פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:03לא הוגן להגיד את זה על פלקאו וצ'יקו ששיחקו בליגות הרבה יותר חזקות מהליגה הטורקית שהיא ליגה פחות או יותר ברמה של ליגת העל בישראל,מדובר בשחקן אומנם עם רקורד יחסית גבוה,אך אנשים שכחו פה שמדובר בחלוץ של קבוצה שהיא בערך ברמה של קרית שמונה הפועל ירושלים וכו' ומנסים להיפטר ממנו שם בכל דרך אפשרית זה דגל אדום בוהק,אגב לפי פורומים של אוהדים של המועדון בטורקיה מדברים על שחקן עם אישיות בעייתית אז לא מדובר בהברקה לפי דעתי.adom4 כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:39איך אתה כבר יודע שהוא שחקן בינוני ועדיף להביא איזה חלוץ אקראי מסכנין?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 15:35
השווי שלהם לפי טראנספרמרקט גבוה פי 6. אם הם היו בליגת העל הם היו עם השווי הכי גבוה בליגה.
-
פושעי מרינוביץ לדין
- קיבל.ה 4 לייקים
כסף לא אומר הכל בתור חובב מושבע של הליגה הטורקית חוץ מגלטסראי פנרבחצ'ה טרבונזפור ואולי בשנים האחרונות בשקשהיר הפועל קבוצה יותר טובה מכל הקבוצות בליגה הטורקית שווי לא אומר הכל זה גם נתון שמאוד משקר בכדורגל בשנים האחרונות כי לליגה הטורקית יש מוניטין הרבה יותר גבוה מאשר ליגת העלadom4 כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:11ליגה ברמה של ישראלפושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:03לא הוגן להגיד את זה על פלקאו וצ'יקו ששיחקו בליגות הרבה יותר חזקות מהליגה הטורקית שהיא ליגה פחות או יותר ברמה של ליגת העל בישראל,מדובר בשחקן אומנם עם רקורד יחסית גבוה,אך אנשים שכחו פה שמדובר בחלוץ של קבוצה שהיא בערך ברמה של קרית שמונה הפועל ירושלים וכו' ומנסים להיפטר ממנו שם בכל דרך אפשרית זה דגל אדום בוהק,אגב לפי פורומים של אוהדים של המועדון בטורקיה מדברים על שחקן עם אישיות בעייתית אז לא מדובר בהברקה לפי דעתי.![]()
![]()
![]()
הליגה הטורקית הרבה יותר חזקה מהישראלית, כמות הכסף שיש שם יותר גבוהה מכל קבוצה בארץ.
זה לא מבטיח שהוא יהיה הצלחה אבל להביא שחקן מהליגה הטורקית הראשונה ששיחק שם יחסית סדיר זה מאוד מאוד מרשים.
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 115 לייקים
גם חוץ מליברפול ארסנל מנציטסטר טוטנהאם סיטי וצלסי הפועל בטח יותר טובה מכל קבוצה שם לא?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:17כסף לא אומר הכל בתור חובב מושבע של הליגה הטורקית חוץ מגלטסראי פנרבחצ'ה טרבונזפור ואולי בשנים האחרונות בשקשהיר הפועל קבוצה יותר טובה מכל הקבוצות בליגה הטורקית שווי לא אומר הכל זה גם נתון שמאוד משקר בכדורגל בשנים האחרונות כי לליגה הטורקית יש מוניטין הרבה יותר גבוה מאשר ליגת העלadom4 כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:11ליגה ברמה של ישראלפושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:03
לא הוגן להגיד את זה על פלקאו וצ'יקו ששיחקו בליגות הרבה יותר חזקות מהליגה הטורקית שהיא ליגה פחות או יותר ברמה של ליגת העל בישראל,מדובר בשחקן אומנם עם רקורד יחסית גבוה,אך אנשים שכחו פה שמדובר בחלוץ של קבוצה שהיא בערך ברמה של קרית שמונה הפועל ירושלים וכו' ומנסים להיפטר ממנו שם בכל דרך אפשרית זה דגל אדום בוהק,אגב לפי פורומים של אוהדים של המועדון בטורקיה מדברים על שחקן עם אישיות בעייתית אז לא מדובר בהברקה לפי דעתי.![]()
![]()
![]()
-
הגלמוד מלוד
- קיבל.ה 566 לייקים
"הליגה הטורקית ברמה של הליגה בישראל״ טופ 5 דברים הזויים שאי פעם נאמרו בפורום הזה
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- Mendelson
- קיבל.ה 758 לייקים
חחחח מה זה אומר חוץ מ...? בגלאטסראיי משחקים שחקנים מנבחרת גרמניה, קולומביה, הולנד, חוף השנהב, טורקיה, אורוגוואי, וניגריה. אותו שחקן מנבחרת ניגריה שילמו עליו דמי העברה של 75 מיליון יורו. על מה אתה מדבר?פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:17כסף לא אומר הכל בתור חובב מושבע של הליגה הטורקית חוץ מגלטסראי פנרבחצ'ה טרבונזפור ואולי בשנים האחרונות בשקשהיר הפועל קבוצה יותר טובה מכל הקבוצות בליגה הטורקית שווי לא אומר הכל זה גם נתון שמאוד משקר בכדורגל בשנים האחרונות כי לליגה הטורקית יש מוניטין הרבה יותר גבוה מאשר ליגת העלadom4 כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:11ליגה ברמה של ישראלפושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:03
לא הוגן להגיד את זה על פלקאו וצ'יקו ששיחקו בליגות הרבה יותר חזקות מהליגה הטורקית שהיא ליגה פחות או יותר ברמה של ליגת העל בישראל,מדובר בשחקן אומנם עם רקורד יחסית גבוה,אך אנשים שכחו פה שמדובר בחלוץ של קבוצה שהיא בערך ברמה של קרית שמונה הפועל ירושלים וכו' ומנסים להיפטר ממנו שם בכל דרך אפשרית זה דגל אדום בוהק,אגב לפי פורומים של אוהדים של המועדון בטורקיה מדברים על שחקן עם אישיות בעייתית אז לא מדובר בהברקה לפי דעתי.![]()
![]()
![]()
זה השחקנים של הליגה הזאת, וכמו ברוב הליגות יש שם 4-5 קבוצות גדולות והשאר קטנות יותר. להשוות את זה לליגת העל?!
מספיק שתשווה את נבחרת טורקיה, שרוב הכשרונות שלה מן הסתם גדלים בליגה המקומית, ובין נבחרת הפח שלנו. בשיא שלה הייתה מדורגת חמישית בעולם, הגיעה לחצי גמר מונדיאל, חצי גמר קונפדרציות וחצי גמר יורו. שלושתם ב- 25 שנים האחרונות.
- RedDrifter
- קיבל.ה 511 לייקים
הליגה הטורקית ממוקמת במקום ה-9 בדירוג העולמי והליגה שלנו במקום ה-15
אף לא צעד לאחור 
-
D&3
- קיבל.ה 1608 לייקים
לשם השוואה החלוץ הפותח של הקבוצה של בואטנג מושאל מליל ושיחק שם לא מעט בשתי העונות האחרונות
- Mendelson
- קיבל.ה 758 לייקים
בדירוג הזה הטורקית מקום 18 ואנחנו 42. ועוד מרגיש לי שהחמיאו לנו.RedDrifter כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:27 הליגה הטורקית ממוקמת במקום ה-9 בדירוג העולמי והליגה שלנו במקום ה-15
https://globalfootballrankings.com/rankings/leagues/men
- RedDrifter
- קיבל.ה 511 לייקים
בסוף אני חושב שאנחנו צריכים לסמוך על עבודת הסקאוטינג שעשו העונה לא מביאים סתם שחקנים לסתום חוריםMendelson כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:30בדירוג הזה הטורקית מקום 18 ואנחנו 42. ועוד מרגיש לי שהחמיאו לנו.RedDrifter כתב: ↑30 ינואר 2026, 16:27 הליגה הטורקית ממוקמת במקום ה-9 בדירוג העולמי והליגה שלנו במקום ה-15
https://globalfootballrankings.com/rankings/leagues/men
ניתן לו זמן להוכיח את עצמו והכי גרוע חותכים בסוף העונה
אפשר לעבור לדבר על אבו רומי
אף לא צעד לאחור 
- לוסיאנו
- קיבל.ה 119 לייקים
אם זה אבו רומי או יאיר מרדכי
אז יאיר מרדכי
אז יאיר מרדכי