מי קרא לך ככה? גם אם עופר דיבר שטויות אז מה? אז אתה מעניש את עצמך ואת הקבוצה? אני לא מביו את זה.. תבוא כשבא לך בלי מנוי ותיאבק בדרכים אחרותחסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:21אז לא בא לי רעשי רקע על הימורים או קיר בטוןramig76 כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:20אני בא, היום, נגד באר שבע. בשבת נגד הארפר.El dudernio כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:16
לא נכון.
אנחנו הקהל הרחב צריך לבוא כשהוא יכול לתת את הגרון ולהתעלם מכל רעשי הרקע. זה המוצא.
אפשר להקל עלינו ואפשר לשים מכשולים אבל זה תלוי רק בנו.
אבל אני עדיין לא אולטראס ואין לי את הכלים להיות כזה.. בן 49 שרוצה ליהנות מהקבוצה. אני לא באמת אוהב כדורסל או כדורגל. אני אוהב את הפועל תל אביב.
אני רוצה שלא יקראו לי מכביסט אם אני לא קונה מנוי או אוהד לא ריווחי
זה לא הפועל
קריאה לאיחוי הקרע
-
ramig76
- קיבל.ה 191 לייקים
-
El dudernio
- קיבל.ה 1886 לייקים
1. על איזה רעשי רקע אתה מדבר? והאם הם פחות "הפועל" מרעשי רקע של הלנות שכר וחובות?חסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:21אז לא בא לי רעשי רקע על הימורים או קיר בטוןramig76 כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:20אני בא, היום, נגד באר שבע. בשבת נגד הארפר.El dudernio כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:16
לא נכון.
אנחנו הקהל הרחב צריך לבוא כשהוא יכול לתת את הגרון ולהתעלם מכל רעשי הרקע. זה המוצא.
אפשר להקל עלינו ואפשר לשים מכשולים אבל זה תלוי רק בנו.
אבל אני עדיין לא אולטראס ואין לי את הכלים להיות כזה.. בן 49 שרוצה ליהנות מהקבוצה. אני לא באמת אוהב כדורסל או כדורגל. אני אוהב את הפועל תל אביב.
זה לא הפועל
2. מי קרה לך מכביסט בגלל שאתה לא עושה מנויי? למה לעוות את המציאות?
3. למה זה לא הפועל? הרי כבר סגרנו שאת הערכים אם הין כאלו לא איבדנו עכשיו אלא לפנח 4-5 שנים.
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 13 לייקים
טוב. מוריד.El dudernio כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:21דיברת על אולם ביתי איך זה קשור.
אם זה העיריה אז תורחד את האשמה הזאת מעופר.
לא נניח ש... בשביל לברוח מהדיון.
אז בגדול אם נחזור ל"ערכים שאיבדו" תחת עופר.
1. אולם ביתי = לא איבדנו כי מי שהתחיל את התהליך זאת העמותה ומי שמעכב אצ התהליך זאת העיריה. אפשר וצריך להפוך את יד אליהוצלמגרש עם אוירה ביתית עד שיקום האולם החדש, מוזמן לקחת חלק.
2. צביון ישראלי = לא איבדנו כרגע, חיפשנו ןהעדפנו מתאזרחים ואף גייסנו כסף להחתמת זר חמישי עוד לפני עופר.
1. יש צפי או תכנון קונקרטי?
2. זהו, יש לך כסף, לא צריך לספסל את הישראלים במשחקי יורוליג
פאשיסט צעיפים 
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 13 לייקים
אז מה?ramig76 כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:24מי קרא לך ככה? גם אם עופר דיבר שטויות אז מה? אז אתה מעניש את עצמך ואת הקבוצה? אני לא מביו את זה.. תבוא כשבא לך בלי מנוי ותיאבק בדרכים אחרותחסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:21אז לא בא לי רעשי רקע על הימורים או קיר בטון
זה לא הפועל
למה שאשים כסף על מי שמשתין עליי ואומר לי שזה גשם?
להיאבק כמן אוהדי מכבי עם מנוי ומימון מהמועדון? לא, פחות
פאשיסט צעיפים 
-
ramig76
- קיבל.ה 191 לייקים
נו הדיון מתקדמם. 2 לא צריך, על זה הקהל התפוצץ היוםחסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:26טוב. מוריד.El dudernio כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:21דיברת על אולם ביתי איך זה קשור.
1. אולם ביתי = לא איבדנו כי מי שהתחיל את התהליך זאת העמותה ומי שמעכב אצ התהליך זאת העיריה. אפשר וצריך להפוך את יד אליהוצלמגרש עם אוירה ביתית עד שיקום האולם החדש, מוזמן לקחת חלק.
2. צביון ישראלי = לא איבדנו כרגע, חיפשנו ןהעדפנו מתאזרחים ואף גייסנו כסף להחתמת זר חמישי עוד לפני עופר.
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 13 לייקים
1?ramig76 כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:28נו הדיון מתקדמם. 2 לא צריך, על זה הקהל התפוצץ היוםחסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:26טוב. מוריד.El dudernio כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:21
דיברת על אולם ביתי איך זה קשור.
פאשיסט צעיפים 
-
El dudernio
- קיבל.ה 1886 לייקים
הפירסומים היו על קבלת החלטה ראשונית במהלך פברואר אבל זה בעיריה. מדי פעם מנסה לבדןק אצלם פרוטוקולים הנדסיים אבל הם לא ידידויים במיוחד לדעתי בכל מקאה לפנח 2027 לא יתחילו לעשות כלום.חסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:26טוב. מוריד.El dudernio כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:21דיברת על אולם ביתי איך זה קשור.
אני גם נגד ים / תומר ואפילו גיא ברטי ושגב יכולים לתת דקות שם. אבל בגלל שהליגה הזאת רקובה ממש מפחדים להפסיד ובדרך מפסידים שחקנים (בלי קשר לצבע הדרכון)
-
ramig76
- קיבל.ה 191 לייקים
זה לא עליו זה על הקבוצה שלך, אני לא יודע איך תיאבק, אם אתה מאמין שאתה מסוגל להתנתק ובאמת רוצה בזה אין לי איך לתקוף את זה. אני לא מסוגל להתנתק.חסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:28אז מה?ramig76 כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:24מי קרא לך ככה? גם אם עופר דיבר שטויות אז מה? אז אתה מעניש את עצמך ואת הקבוצה? אני לא מביו את זה.. תבוא כשבא לך בלי מנוי ותיאבק בדרכים אחרותחסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:21
אז לא בא לי רעשי רקע על הימורים או קיר בטון
זה לא הפועל
למה שאשים כסף על מי שמשתין עליי ואומר לי שזה גשם?
להיאבק כמן אוהדי מכבי עם מנוי ומימון מהמועדון? לא, פחות
-
Adom500
- קיבל.ה 276 לייקים
אם מתחילים שיפוץ אתה חוזר?חסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:26טוב. מוריד.El dudernio כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:21דיברת על אולם ביתי איך זה קשור.
-
ramig76
- קיבל.ה 191 לייקים
אגב זה שאתה פה ועונה וכותב בשעה כזו, זה סימן שאתה מתגעגע ורוצה להיות חלק. אז שנינו מתוסכלים באופן דומה, רק שאני מגיע ואתה לא. אני אהיה הרבה פחות מתוסכל כשאתה תגיע
-
El dudernio
- קיבל.ה 1886 לייקים
וזה העיקר.
@חסוניפולוס לא תשמע ממני ומ 95% פה ובמגרשים שאתב לא אוהד. אתה כן. ומותר לך לא לבוא אם אתה לא מרגיש בנוח. אני לחלוטין מקבל את דעתך. רק מבקש אל תקרא לי מכביסט, גרופי של עופר, עגל זהב וכו'... כי אני חושב אחרת ממך על מה היא טובת המועדון בימים אלו...
רוצים לאחות את הקרע, תתנהגו בכבוד לאןהדים אחרים, תחבקו אותם ותשמחו איתם כי אין כמו הפועל
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 13 לייקים
כןAdom500 כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:32אם מתחילים שיפוץ אתה חוזר?חסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:26טוב. מוריד.El dudernio כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:21
דיברת על אולם ביתי איך זה קשור.
פאשיסט צעיפים 
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 13 לייקים
מקבלEl dudernio כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:37וזה העיקר.
@חסוניפולוס לא תשמע ממני ומ 95% פה ובמגרשים שאתב לא אוהד. אתה כן. ומותר לך לא לבוא אם אתה לא מרגיש בנוח. אני לחלוטין מקבל את דעתך. רק מבקש אל תקרא לי מכביסט, גרופי של עופר, עגל זהב וכו'... כי אני חושב אחרת ממך על מה היא טובת המועדון בימים אלו...
רוצים לאחות את הקרע, תתנהגו בכבוד לאןהדים אחרים, תחבקו אותם ותשמחו איתם כי אין כמו הפועל
לא נגיע להסכמה אבל מקבל.
פאשיסט צעיפים 
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 13 לייקים
-
El dudernio
- קיבל.ה 1886 לייקים
זה לא משנה מה עופר רואה בך אלא מה שאתה רואה בעצמך.
עופר זה לא העיקר עופר הוא לא הפועל.
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 13 לייקים
ביום שעל דעה שמביעים על מועדון לא יאיימו לבטל מנוי אני אשקול לחזור למשחקי חוץEl dudernio כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:44זה לא משנה מה עופר רואה בך אלא מה שאתה רואה בעצמך.
פאשיסט צעיפים 
-
בני12
- קיבל.ה 2571 לייקים
שוב השקר הזה?חסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:45ביום שעל דעה שמביעים על מועדון לא יאיימו לבטל מנוי אני אשקול לחזור למשחקי חוץEl dudernio כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:44זה לא משנה מה עופר רואה בך אלא מה שאתה רואה בעצמך.
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 13 לייקים
אז האוהד קיבל שיחה ממתחזים של לאן?בני12 כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:53שוב השקר הזה?חסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:45ביום שעל דעה שמביעים על מועדון לא יאיימו לבטל מנוי אני אשקול לחזור למשחקי חוץEl dudernio כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:44
זה לא משנה מה עופר רואה בך אלא מה שאתה רואה בעצמך.
פאשיסט צעיפים 
-
בני12
- קיבל.ה 2571 לייקים
האוהד כתב שאם היה יכול היה מבטל את המנוי ולוקח את הכסף חזרה.חסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 02:06אז האוהד קיבל שיחה ממתחזים של לאן?בני12 כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:53שוב השקר הזה?חסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:45
ביום שעל דעה שמביעים על מועדון לא יאיימו לבטל מנוי אני אשקול לחזור למשחקי חוץ
התקשרו ושאלו אותו אם הוא רוצה לעשות את זה ואז הוא כצפוי השתפן (כנראה שיותר קל לכתוב בטוויטר מאשר לעמוד מאחורי המילים שלך) .
אף אחד לא איים לבטל לו את המנוי
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 966 לייקים
אוקי אז אכלתי התקלחתי עשיתי שאכטה והגעתי למסקנה
לקחתי דרבי השבוע אז הכל יכול להזדיין מבחינתי תנו לי להיות שמח
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 13 לייקים
תגיד לי אם זה נשמע לך תקיןבני12 כתב: ↑30 ינואר 2026, 02:10האוהד כתב שאם היה יכול היה מבטל את המנוי ולוקח את הכסף חזרה.
התקשרו ושאלו אותו אם הוא רוצה לעשות את זה ואז הוא כצפוי השתפן (כנראה שיותר קל לכתוב בטוויטר מאשר לעמוד מאחורי המילים שלך) .
בחייך
הבעת תסכול על קבוצה אז הקבוצה פולטת אותך
מקסים
פאשיסט צעיפים 
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 67 לייקים
תגיד לי, באיזה עולם הסיטואציה הזו שפויה?בני12 כתב: ↑30 ינואר 2026, 02:10האוהד כתב שאם היה יכול היה מבטל את המנוי ולוקח את הכסף חזרה.
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 13 לייקים
אייבר דה-בונלס כתב: ↑30 ינואר 2026, 02:10 אוקי אז אכלתי התקלחתי עשיתי שאכטה והגעתי למסקנה
פאשיסט צעיפים 
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 13 לייקים
אני המפלג פה אהיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑30 ינואר 2026, 02:11תגיד לי, באיזה עולם הסיטואציה הזו שפויה?
פאשיסט צעיפים 
-
בני12
- קיבל.ה 2571 לייקים
לא אמרתי שזה צריך לקרות - זה לא.
די קטנוני ומיותר מצד המועדון להוציא את האוהד שפן
ועדיין מרחק גדול מהשקר שאיימו לבטל לו את המנוי
די קטנוני ומיותר מצד המועדון להוציא את האוהד שפן
ועדיין מרחק גדול מהשקר שאיימו לבטל לו את המנוי
-
El dudernio
- קיבל.ה 1886 לייקים
זה לא תקין ועדיף עם זה לא היה קורה, כי ראוי שהבעלים לא יתעסק בירא הזה.
ועדין לא מדובר כאן על איום לשלול מנוי בגלל הבכת תסכול על הקבוצה. זה פשוט לא נכון.
ועדין לא מדובר כאן על איום לשלול מנוי בגלל הבכת תסכול על הקבוצה. זה פשוט לא נכון.
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 13 לייקים
טוב, חוזר לתא עיתונאים.
רק אחכ שתרצו לאחות קרע תנסו לשכנע חזרה את הנורמטיבים שעזבו
רק אחכ שתרצו לאחות קרע תנסו לשכנע חזרה את הנורמטיבים שעזבו
פאשיסט צעיפים 
- red in blood
- קיבל.ה 662 לייקים
פלטו אותו?חסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 02:11תגיד לי אם זה נשמע לך תקין
בחייך
הבעת תסכול על קבוצה אז הקבוצה פולטת אותך
מקסים
או ששאלו אותו אם הוא רוצה לבטל אחרי שכתב לינאי הוא רוצה לבטל, ואחרי שהשיב להם שלא הוא נשאר עם המנוי ללא בעיה?
ולא, זה לא תקין, ינאי לא אמור להתעסק עם זה, אבל אל תשקר ותגיד שהקבוצה מבטלת מנויים של אוהדים שמביעים תסכול.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
Nati
- קיבל.ה 2698 לייקים
בייחסוניפולוס כתב:ערב טוב
עבר זמן מאז שהייתי פה
מעביר ציוץ שלי מהטוויטר וחוזר לצללים.
יש לנו את העונה הכי חזקה שהייתה לנו מזה שנים
כמו רוב האוהדים חגגתי בהעפלה ובעוונותיי גם חשבתי שיהיו חגיגות.
אנחנו לא הפועל יותר, אנחנו מכבי באדום, ודפקנו אחד את השני רק בגלל עגל זהב.
תודה, לא תודה.
עכשיו אני גם מפסיק לעקוב אחרי משחקים, קל וחומר לפנות ערב לצפות, בהצלחה לכל הצדדים.
מבטיח לא להתגעגע.
לא שאני בכלל יודע מי אתה.
-
Nati
- קיבל.ה 2698 לייקים
שיחקנו ביד אליהו לפני שרוב המחרימים נולדוRed_man כתב:1. אמרתי כבר מיליון פעם אין לי בעיה לחזור גם להדר יוסף רק שאף אחד לא יבקש ממני לוותר על המנוי שלי כי הוא יקבל ממני כתב תביעה על המקום. כי אם טיעון ההייתי פה לפני אז עד הסוף והייתי פה לפני.
2. מה גורם לכם לחשוב שאוהדים לא יתבעו את הקבוצה כשיגידו להם פתאום שומעים? המנוי שלכם כבר לא תקף ביי.
3. מי שמציע את ירושלים כפתרון קבוע הוא באמת מנותק מהחיים. הפועל ירושלים מביאה יותר אוהדים למשחקים במרכז מאשר בירושלים. אולם מחריד בעיר איומה. לשחק בתל אביב לא כי עקרונות אבל ירושלים? תפאדל למרות שאנחנו קבוצה מתל אביב.
4. נזכיר ששיחקנו באולם בשם בית מכבי.
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1869 לייקים
ברגל, הם עלו לנו בהורדת נקודות לפני 2 עונות שהיו ההבדל בין הישארות לירידה.חסוניפולוס כתב:אמרתי שלא?ramig76 כתב: ↑30 ינואר 2026, 00:55מייאש אתהחסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 00:53 4 היה סרקסטי ודיי אופטימי
למה להחרים? אני לא מחרים, אני מנותק רגשית.אתה לא רוצה שזה יפתר?
חטפתי.אבנים מבבוני חולון לשווא?
מדהים שזה לא קורה ברגל
העונה, הם כבר עלו לנו 2 נקודות בפועל (עם פוטנציאל ל-5).
שהם נמצאים, האוירה מעולה, אבל אם זה אומר שאני צריך להפסיד נקודות ו״זוכה״ לראות אותם מאיימים וגם מרביצים לאןהדים אחרים, אז פשוט שישארו בבית ולא תהיה אוירה.
איבדתם כיוון לגמרי ואתם חושבים שהקבוצה היא אתם. היא לא!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 807 לייקים
מה הכוונה? שאם דורשים כסף על כרטיס אז האוהד נהיה ארנק? הקבוצה הכי צנועה צריכה כסף מהאוהדים.
-
ranjef
- קיבל.ה 2005 לייקים
מלא אנשים, כי לכאורה חוזרים לפחות 1,000 מחרימיםRed_man כתב:1. לא יודע כמה מנויים יש היום וזה על הזין שלי כי אף אחד לא ישאיר אותי בחוץ. אם גישה של סבא מסייעת אז עד הסוף.חסוניפולוס כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:04יש מידע רשמי עם כמות המנויים?Red_man כתב: ↑30 ינואר 2026, 01:01 1. אמרתי כבר מיליון פעם אין לי בעיה לחזור גם להדר יוסף רק שאף אחד לא יבקש ממני לוותר על המנוי שלי כי הוא יקבל ממני כתב תביעה על המקום. כי אם טיעון ההייתי פה לפני אז עד הסוף והייתי פה לפני.
2. מה גורם לכם לחשוב שאוהדים לא יתבעו את הקבוצה כשיגידו להם פתאום שומעים? המנוי שלכם כבר לא תקף ביי.
3. מי שמציע את ירושלים כפתרון קבוע הוא באמת מנותק מהחיים. הפועל ירושלים מביאה יותר אוהדים למשחקים במרכז מאשר בירושלים. אולם מחריד בעיר איומה. לשחק בתל אביב לא כי עקרונות אבל ירושלים? תפאדל למרות שאנחנו קבוצה מתל אביב.
4. נזכיר ששיחקנו באולם בשם בית מכבי.
2. נניח ויש רק 3000 מנויים היום ומחר יש פשרה וכולם שמחים ומאושרים בדרייב אין מי נשאר בחוץ?
- 7even
- קיבל.ה 3938 לייקים
כי שם הכרטיסים בחינם לאחד היציעים
יחד, רק יחד! 
-
Red_man
- קיבל.ה 2026 לייקים
הייתי אומר שיש פה בעיה
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2967 לייקים
ממש מעצבן אותי שהאשכול הזה תופח דווקא בהפסדים אבל זה לא מפתיע
שורה שלמה היינו בדרייב אין ואני בין היחידים שעוד מגיע בינתיים. תמשיכו לטמון את הראש בחול ולדבר על האולטראס, זה כל כך מעבר לזה, אנשים שעוד הגיעו שנה שעברה לא יכולים לקבל את מה שנהיה מהקבוצה. הקהל בכדורגל גדל בגלל תחושת השייכות, אין את זה במשחקים בכדורסל יותר.
אני תמכתי בכניסה של עופר והתנגדתי להתנהלות של העמותה עוד לפני (ובלל זה ביטלתי חברות בעמותה לפני כעשור) אבל היום, כל הלאגן והלכלוך שנוצר זה 100% על עופר שמסרב לקבל את העובדה שככה הוא לא יביא קבל חדש, אחרי היורוקפ הוא יכל להיות אליל אבל כנראה שזה חזק ממנו. ומצחיק שרושמים פה תגיעו ותמחאו בפנים, אבל כשזה קורה (שריקות בוז ושירים לשחקנים הישראלים) יש פה כאלה שטוענים שזה מה שהפסיד היום את המשחק.
אז הייתי היום, ואני אהיה גם בשבת אבל בפעם הראשונה מזה מעל 15 שנה אני כנראה כבר לא אחדש את המנוי ומשיחות סביבי אני לא היחיד.
אני תמכתי בכניסה של עופר והתנגדתי להתנהלות של העמותה עוד לפני (ובלל זה ביטלתי חברות בעמותה לפני כעשור) אבל היום, כל הלאגן והלכלוך שנוצר זה 100% על עופר שמסרב לקבל את העובדה שככה הוא לא יביא קבל חדש, אחרי היורוקפ הוא יכל להיות אליל אבל כנראה שזה חזק ממנו. ומצחיק שרושמים פה תגיעו ותמחאו בפנים, אבל כשזה קורה (שריקות בוז ושירים לשחקנים הישראלים) יש פה כאלה שטוענים שזה מה שהפסיד היום את המשחק.
אז הייתי היום, ואני אהיה גם בשבת אבל בפעם הראשונה מזה מעל 15 שנה אני כנראה כבר לא אחדש את המנוי ומשיחות סביבי אני לא היחיד.
-
ramig76
- קיבל.ה 191 לייקים
בצער רב אני נוטה להסכים איתך.. עופר לא מבין שהמפתחות אצלוYaffe כתב: ↑30 ינואר 2026, 09:34 שורה שלמה היינו בדרייב אין ואני בין היחידים שעוד מגיע בינתיים. תמשיכו לטמון את הראש בחול ולדבר על האולטראס, זה כל כך מעבר לזה, אנשים שעוד הגיעו שנה שעברה לא יכולים לקבל את מה שנהיה מהקבוצה. הקהל בכדורגל גדל בגלל תחושת השייכות, אין את זה במשחקים בכדורסל יותר.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 807 לייקים
ומה הוא צריך לעשות?ramig76 כתב: ↑30 ינואר 2026, 09:40בצער רב אני נוטה להסכים איתך.. עופר לא מבין שהמפתחות אצלוYaffe כתב: ↑30 ינואר 2026, 09:34 שורה שלמה היינו בדרייב אין ואני בין היחידים שעוד מגיע בינתיים. תמשיכו לטמון את הראש בחול ולדבר על האולטראס, זה כל כך מעבר לזה, אנשים שעוד הגיעו שנה שעברה לא יכולים לקבל את מה שנהיה מהקבוצה. הקהל בכדורגל גדל בגלל תחושת השייכות, אין את זה במשחקים בכדורסל יותר.
-
חסוניפולוס
- קיבל.ה 13 לייקים
שלא תהפוך למחריב הפועל כמוניYaffe כתב: ↑30 ינואר 2026, 09:34 שורה שלמה היינו בדרייב אין ואני בין היחידים שעוד מגיע בינתיים. תמשיכו לטמון את הראש בחול ולדבר על האולטראס, זה כל כך מעבר לזה, אנשים שעוד הגיעו שנה שעברה לא יכולים לקבל את מה שנהיה מהקבוצה. הקהל בכדורגל גדל בגלל תחושת השייכות, אין את זה במשחקים בכדורסל יותר.
עוד ישללו לך את המנוי
פאשיסט צעיפים