תאכלס-כןאדום בבית כתב: ↑02 ספטמבר 2021, 09:50גם אניימה נתן 7-8 גולים בפנדלים ב2010,זה אומר שהוא חלוץ גדול?

תאכלס-כןאדום בבית כתב: ↑02 ספטמבר 2021, 09:50גם אניימה נתן 7-8 גולים בפנדלים ב2010,זה אומר שהוא חלוץ גדול?
הוא שחקן חופשי.הוא לא צריך לחכות לינואר.ההוא שאמרו לו כתב:לפי דעתי יישב בחוץ ובינואר יגיע להושיע את אחת מהקבוצות שיתמודדו על הירידה עם הרבה ראיונות בתקשורת על איך הוא "שוב מצליח להציל קבוצה מירידה" ועם הרבה לכלוכים על הניסנובים
וואלה לא ידעתי ששחקנים חופשיים יכולים לחתום גם בלי קשר. אז לפי דעתי יישב בכל מקרה קצת בחוץ וידיאו לאחת המתמודדות על הירידה וכל מה שרשמתי למעלה רק קצת לפני ינואר
אניימה היה בועט פנדלים של קבוצה יוזמת ושולטת שמו הסתם קיבלה יותר פנדלים, אלטמן בניגוד לכך היה חלוץאדום בבית כתב: ↑02 ספטמבר 2021, 09:50גם אניימה נתן 7-8 גולים בפנדלים ב2010,זה אומר שהוא חלוץ גדול?
יש לינק?לירון האדום כתב: ↑08 ספטמבר 2021, 20:47 בדרך לקבוצה של אור דסה בפורטוגל
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
אם ב"שנה הבאה" התכוונת לינואר, אז אתה כנראה צודק..
תתקן אותי אם אני טועה אבל אלטמן היה השחקן עם הכי הרבה דק' משחק אחרי שטקוס.Giovanni Giorgio כתב: ↑08 ספטמבר 2021, 00:24אניימה היה בועט פנדלים של קבוצה יוזמת ושולטת שמו הסתם קיבלה יותר פנדלים, אלטמן בניגוד לכך היה חלוץ
של קבוצה בלי התקפה והצליח להוציא מים מהסלע
הפועל היא קבוצה בלי התקפה, בלי יכולת התקפית בשום צורה
אם אין לנו מזל, אין גולים
אלטמן אומנם לא החלוץ הכי גדול שנחת פה אבל הוא מתאים לשיטה, יש לו המון כוח, יש לי משחק נהדר עם הגב לשער, הוא יודע להשתלט על כדורים ארוכים שמעיפים אליו מ40 מטר והוא יודע לתת את הגולים הקשים האלו
אלטמן טוב להפועל והפועל טובה לאלטמן
להחתים
מתוך השערים שהוא כובש בפנדלים, כמה מהם הוא סחט בעצמו?
הוא יכול להיות יותר מדויק, אבל ממש קצת.
גם לשנתיים זאת סטטיסטיקה של שחקן בינוני.
אני חושב שהשנה התחזקנו בהרבה עמדות...הלך המומנטום כתב: ↑09 ספטמבר 2021, 13:29סטטיסטיקה לא מזהירה.
למי יש סטטיסטיקה טובה יותר? בהנחה שאין לאף אחד, האם הפתרון הוא להחליף את כל מי שלא טוב או שלהשאיר את הסבירים ומשם לבנות לאט לאט?
ספר לי כמה שחקנים קיבלו קרדיט כמו עמרי אלטמן..הלך המומנטום כתב: ↑09 ספטמבר 2021, 13:29סטטיסטיקה לא מזהירה.
למי יש סטטיסטיקה טובה יותר? בהנחה שאין לאף אחד, האם הפתרון הוא להחליף את כל מי שלא טוב או שלהשאיר את הסבירים ומשם לבנות לאט לאט?
ההשוואה בין גיל יצחק לאלטמן היא לא רצינית בעיני. מדובר בשחקן ליגת על טוב אל מול שחקן שלא ברמת ליגת על.אדום בבית כתב: ↑09 ספטמבר 2021, 14:02ספר לי כמה שחקנים קיבלו קרדיט כמו עמרי אלטמן..הלך המומנטום כתב: ↑09 ספטמבר 2021, 13:29סטטיסטיקה לא מזהירה.
אף שחקן התקפה שלנו לא קיבל את כמות הדקות שהוא קיבל.
לצורך השוואה ממש מינורית לגיל יצחק לא היה עשירית מהדקות של אלטמן והיו לו 2 שערים ו2 בישולים עד כמה שאני זוכר נכון.
לא מסכים איתך שגיל יצחק לא שחקן ברמת ליגת העל,לא לדעתי לא באמת קיבל אצלנו הזדמנות שנה שעברה ובמעט שקיבל היה מעורב בשערים.הלך המומנטום כתב: ↑09 ספטמבר 2021, 19:46ההשוואה בין גיל יצחק לאלטמן היא לא רצינית בעיני. מדובר בשחקן ליגת על טוב אל מול שחקן שלא ברמת ליגת על.אדום בבית כתב: ↑09 ספטמבר 2021, 14:02ספר לי כמה שחקנים קיבלו קרדיט כמו עמרי אלטמן..הלך המומנטום כתב: ↑09 ספטמבר 2021, 13:29
סטטיסטיקה לא מזהירה.
אף שחקן התקפה שלנו לא קיבל את כמות הדקות שהוא קיבל.
לצורך השוואה ממש מינורית לגיל יצחק לא היה עשירית מהדקות של אלטמן והיו לו 2 שערים ו2 בישולים עד כמה שאני זוכר נכון.
גיל יצחק לא הראה בעיני שום דבר מיוחד מלבד מוטיבציה, אלטמן יודע לשמור על כדור, להחזיק על הגב שני בלמים, לעבור שחקנים, יכולת הגעה לכדורי גובה באחוזים מצוינים לעומת גובהו.
אמנם לאלטמן הוצע חוזה, אפשר להתווכח עד כמה הסכומים שהוצעו לו הם ביחס ליכולותיו, הוא קיבל הצעה מופחתת (כפי שהוא ציין לפחות) והיה אחד השחקנים המרכזיים בעונה החולפת, הן מבחינה סטטיסטית (למרות שסטטיסטיקה היא לא מדד בעיני לשפוט שחקן) והן מבחינת דקות משחק.
שוב, אלטמן זה לא שחקן שיהפוך את העונה שלנו, אבל להערכתי יכול להוסיף לא מעט ביחס לחומר השחקנים הקיים.
במקצוע כמו כדורגל סטטיסטיקה היא חשובה, היא נותנת אינדיקציה מסוימת אבל היא בהחלט לא מדד. יש שחקנים עם סגנון משחק שונה, שחקנים שמשחקים בקבוצות שונות ובתפקידים שונים. להביא שחקן התקפה שהבקיע הרבה שערים בעונה שעברה בקבוצה אחרת לא אומר שהוא יהיה יעיל עבורנו, כי מי אמר שיש לו את הצוות המסייע / שיחק באותה רמה / משחק בקבוצה באותו מעמד (תחתית-צמרת) כמו הקבוצה החדשה.אדום בבית כתב: ↑10 ספטמבר 2021, 06:37לא מסכים איתך שגיל יצחק לא שחקן ברמת ליגת העל,לא לדעתי לא באמת קיבל אצלנו הזדמנות שנה שעברה ובמעט שקיבל היה מעורב בשערים.הלך המומנטום כתב: ↑09 ספטמבר 2021, 19:46ההשוואה בין גיל יצחק לאלטמן היא לא רצינית בעיני. מדובר בשחקן ליגת על טוב אל מול שחקן שלא ברמת ליגת על.
גיל יצחק לא הראה בעיני שום דבר מיוחד מלבד מוטיבציה, אלטמן יודע לשמור על כדור, להחזיק על הגב שני בלמים, לעבור שחקנים, יכולת הגעה לכדורי גובה באחוזים מצוינים לעומת גובהו.
אמנם לאלטמן הוצע חוזה, אפשר להתווכח עד כמה הסכומים שהוצעו לו הם ביחס ליכולותיו, הוא קיבל הצעה מופחתת (כפי שהוא ציין לפחות) והיה אחד השחקנים המרכזיים בעונה החולפת, הן מבחינה סטטיסטית (למרות שסטטיסטיקה היא לא מדד בעיני לשפוט שחקן) והן מבחינת דקות משחק.
שוב, אלטמן זה לא שחקן שיהפוך את העונה שלנו, אבל להערכתי יכול להוסיף לא מעט ביחס לחומר השחקנים הקיים.
אולי בעינייך סטטיסטיקה היא לא מדד אבל אני חושב שסטטיסטיקה היא הבסיס לכל הבאת שחקן.
אתה לא מביא שחקן לעמדה על סמך העיניים היפות שלו..
אחי,אם אתה אומר על שלומי אזולאי שהוא לא חלוץ מזעזע אז אין לי יותר מה להגיד לך.הלך המומנטום כתב: ↑10 ספטמבר 2021, 07:58במקצוע כמו כדורגל סטטיסטיקה היא חשובה, היא נותנת אינדיקציה מסוימת אבל היא בהחלט לא מדד. יש שחקנים עם סגנון משחק שונה, שחקנים שמשחקים בקבוצות שונות ובתפקידים שונים. להביא שחקן התקפה שהבקיע הרבה שערים בעונה שעברה בקבוצה אחרת לא אומר שהוא יהיה יעיל עבורנו, כי מי אמר שיש לו את הצוות המסייע / שיחק באותה רמה / משחק בקבוצה באותו מעמד (תחתית-צמרת) כמו הקבוצה החדשה.אדום בבית כתב: ↑10 ספטמבר 2021, 06:37לא מסכים איתך שגיל יצחק לא שחקן ברמת ליגת העל,לא לדעתי לא באמת קיבל אצלנו הזדמנות שנה שעברה ובמעט שקיבל היה מעורב בשערים.הלך המומנטום כתב: ↑09 ספטמבר 2021, 19:46
ההשוואה בין גיל יצחק לאלטמן היא לא רצינית בעיני. מדובר בשחקן ליגת על טוב אל מול שחקן שלא ברמת ליגת על.
אולי בעינייך סטטיסטיקה היא לא מדד אבל אני חושב שסטטיסטיקה היא הבסיס לכל הבאת שחקן.
אתה לא מביא שחקן לעמדה על סמך העיניים היפות שלו..
אתה צריך להביא שחקנים לפי אופי משחק ולא לפי סטטיסטיקה.
קבל דוגמה: לדמארי בעונת בן שמעון היו מספרים מעולים כי סגנון המשחק (שליטה במרכז המגרש) והצוות המסייע (בעיקר ורמוט, אבל גם שכטר, סאשה ואפילו זגורי) היו טובים. שלומי אזולאי בחצי עונה שעברה היה עם מספרים מחרידים למרות שלאורך הקריירה העמיד מספרים מאוד יפים. זה אומר שהוא נהיה חלוץ מזעזע?
ולעניינו אנו, אני לא ראיתי מגיל יצחק שום דבר שמצדיק ליגת על והנה הוא גם חתם בלאומית. גם אלטמן לא מרדונה ואפילו לא אצילי אבל יש לי תחושה שאת העונה הוא לא יסיים בבני ריינה או בהפועל רמת גן.
הפועל חיפה?!Red4U כתב:כנראה יסגור בהפועל חיפה, ואיזה מסכנים האוהדים...