אתה זכית להרגיש מה שהם הרגישו ב3-2, אבל הם לעולם לא ירגישו את מה שאנחנו הרגשנו בטדי
והנה ההוכחה למה כל השוואה שמנסים או ניסו לעשות בין טדי לבין כל דבר אחד שאי פעם קרה בכדורגל היא פשוט מגוחכת.
אתה זכית להרגיש מה שהם הרגישו ב3-2, אבל הם לעולם לא ירגישו את מה שאנחנו הרגשנו בטדי
לא בטוח ולא רוצה להגיד סתם אבל לדעתי לאזיטיץ פשוט לא אהב את זהבי ברמה האישית ובגלל זה לא נתן לו לשחקGania23 כתב: ↑29 ינואר 2026, 10:43אם הוא ניסה להפטר ממנו אז למה פתאום בפלייאוף נתן לו לשחק ולהוביל את הקבוצה?
לפי מה שזכור לי זהבי היה גרוע בדקות שקיבל במהלך העונה ודווקא בפלייאוף התפוצץ
שחקן ענק , בנאדם בית שימושRedDrifter כתב: ↑29 ינואר 2026, 11:03לא בטוח ולא רוצה להגיד סתם אבל לדעתי לאזיטיץ פשוט לא אהב את זהבי ברמה האישית ובגלל זה לא נתן לו לשחק
כשהוא הסתבך בפלייאוף הוא נתן לו הזדמנות וראה שזה מביא לו שערים ונקודות ופשוט המשיך עם זה
לא אתפלא אם זה נכון, אוסקר גרסיה גם לא סבל את זהבי ברמה האישית ולפי מה ששמעתי הוא בן אדם שקשה מאוד להסתדר איתו
אם מכבי יחוו תקופה שחורה כמו שאנחנו עברנו המועדון שלהם יימחק ויבואו למגרשים אולי 1000 איש , הם לא בנויים לדברים כאלה
עשור? שתי עונות כאלה והם כבר עוברים למצב "אחי לא רואה כדורגל ישראלי רמה נמוכה"
הם חיים בסרט שבלי להיות עם התקציב הכי גבוה בליגה בפער מאז שמיץ הגיע
אני לא מרגיש ככה. בכלל.CouchPotato כתב: ↑27 ינואר 2026, 16:53 בתקופה ההיא לפני יותר מ12 שנה שניצחנו דרבי דרך קבע הייתי נכנס לפורום שלהם רק כדי לשמוח לאיד. עכשיו פתאום אני מבין שאין לי רצון לראות אותם סובלים יותר, רק לשמוח בשמחה שלנו. אולי זאת הזקנה, אולי ה7 באוקטובר שקצת הכניס לי פרופורציות, אולי סתם אני כל כך שמח שלא אכפת לי מה הם מרגישים. יש עוד מישהו שמרגיש ככה? חלילה לא שופט את מי שלא.
לפני הקנדי הם לקחו 4 אליפויות ביותר מ-30 שנה (אחת ברמאות, איך לא, כשהעבירו להם משחק חוץ מחזור אחרון לבית בר"ג במקום הארווה).אדום לבן כתב: ↑29 ינואר 2026, 13:08הם חיים בסרט שבלי להיות עם התקציב הכי גבוה בליגה בפער מאז שמיץ הגיע
הם איזה אימפריה
שכחו שמ96 עד 2013 הם לקחו בסך הכל אליפות 1 ועוד איזה 2 גביעים( גם משנת 79 עד 92 הם לא לקחו תארים)
הפסידו לנו ברב הדרבים
והיו עם תקציב כמו שלנו ולפרקים גם יותר גבוה לוני מול סגול.
העיקר מספרים לנו DNA מכבי זה נצחונות בלה בלה( איפה הDNA הזה היה לפני מיץ?)
ולא את האמת שלהיות מכבי זה רק אם יש לך תקציב הכי גבוה בפער משמעותי מהיריבות לאליפות ומהיריבה העירונית
אז לוקחים תארים.
לא ישאר מהם כלום אם זה יקרה, מוכן לחתום על זה. אמרתי ואגיד שוב - אנחנו תמיד היינו מועדון פאר ענק עם כסף קטן, הם היו מועדון קטן ועלוב עם כסף גדול. זה כל כך עמוק במנטליות שלהם, שהם אשכרה שלחו עורכת דין מטעמם לדיון *שלנו* בבית הדין, כדי להתחנן לקבל ניצחון טכני. לא רואה אף מהדורה של הפועל לאורך השנים עושה את זה. מנטליות של סכנין (עם כסף לעורך דין).
טופ הודעות הזויות בפורום בכל הזמנים.Mendelson כתב: ↑29 ינואר 2026, 17:54לא ישאר מהם כלום אם זה יקרה, מוכן לחתום על זה. אמרתי ואגיד שוב - אנחנו תמיד היינו מועדון פאר ענק עם כסף קטן, הם היו מועדון קטן ועלוב עם כסף גדול. זה כל כך עמוק במנטליות שלהם, שהם אשכרה שלחו עורכת דין מטעמם לדיון *שלנו* בבית הדין, כדי להתחנן לקבל ניצחון טכני. לא רואה אף מהדורה של הפועל לאורך השנים עושה את זה. מנטליות של סכנין (עם כסף לעורך דין).
אין מועדון אחד בכדורגל הישראלי שהיה מביא את כמות הקהל שהבאנו למשחקי בית ומשחקי חוץ בפאקינג ליגה ארצית. איזו קבוצה הייתה מביאה קהל כזה עם התרגשות כזאת בעונות שבהן מפרקים אותנו מכל נכסינו ומוכרים שחקנים שלנו למחלה? ולא צריך ללכת רחוק, הקנדי המטונף הזה מביא להם כבר שני עשורים של הצלחות משוגעות והישגים, אפילו גרם להם להפוך מקבוצה עם תקציב ענק שמפסידה לסנטה קולומה לקבוצה שיכולה לעשות משהו באירופה (ועדיין לא לגרד את ההישגים שלנו, עם פי 5 תקציב ויותר), ואחרי חצי שנה פחות טובה הם קוראים לו להתפטר ולעוף? ולא מדבר על עונה שהוא לא משקיע בה כסף וזורק זין, הם העמידו תקציב של 120 מיליון ש"ח ומביאים לפה שחקנים במיליונים, פשוט לא כל כך הלך. מנטליות של מועדון קטן מהפריפריה.
לנצח בצילנו.
האנומליה היא העשור שהיה. לא זה שניצחנו אותם.
למה הזויות? דווקא מסכים ב100 אחוזLucas כתב: ↑29 ינואר 2026, 17:59טופ הודעות הזויות בפורום בכל הזמנים.Mendelson כתב: ↑29 ינואר 2026, 17:54לא ישאר מהם כלום אם זה יקרה, מוכן לחתום על זה. אמרתי ואגיד שוב - אנחנו תמיד היינו מועדון פאר ענק עם כסף קטן, הם היו מועדון קטן ועלוב עם כסף גדול. זה כל כך עמוק במנטליות שלהם, שהם אשכרה שלחו עורכת דין מטעמם לדיון *שלנו* בבית הדין, כדי להתחנן לקבל ניצחון טכני. לא רואה אף מהדורה של הפועל לאורך השנים עושה את זה. מנטליות של סכנין (עם כסף לעורך דין).
אין מועדון אחד בכדורגל הישראלי שהיה מביא את כמות הקהל שהבאנו למשחקי בית ומשחקי חוץ בפאקינג ליגה ארצית. איזו קבוצה הייתה מביאה קהל כזה עם התרגשות כזאת בעונות שבהן מפרקים אותנו מכל נכסינו ומוכרים שחקנים שלנו למחלה? ולא צריך ללכת רחוק, הקנדי המטונף הזה מביא להם כבר שני עשורים של הצלחות משוגעות והישגים, אפילו גרם להם להפוך מקבוצה עם תקציב ענק שמפסידה לסנטה קולומה לקבוצה שיכולה לעשות משהו באירופה (ועדיין לא לגרד את ההישגים שלנו, עם פי 5 תקציב ויותר), ואחרי חצי שנה פחות טובה הם קוראים לו להתפטר ולעוף? ולא מדבר על עונה שהוא לא משקיע בה כסף וזורק זין, הם העמידו תקציב של 120 מיליון ש"ח ומביאים לפה שחקנים במיליונים, פשוט לא כל כך הלך. מנטליות של מועדון קטן מהפריפריה.
לנצח בצילנו.
RedDrifter כתב: ↑29 ינואר 2026, 18:11עתיד ורוד עוד לפנינו ואפשר להתקדם. יש לנו עוד 2 דרבים עד לסוף העונה!!!!!!
די נוMendelson כתב: ↑29 ינואר 2026, 17:54לא ישאר מהם כלום אם זה יקרה, מוכן לחתום על זה. אמרתי ואגיד שוב - אנחנו תמיד היינו מועדון פאר ענק עם כסף קטן, הם היו מועדון קטן ועלוב עם כסף גדול. זה כל כך עמוק במנטליות שלהם, שהם אשכרה שלחו עורכת דין מטעמם לדיון *שלנו* בבית הדין, כדי להתחנן לקבל ניצחון טכני. לא רואה אף מהדורה של הפועל לאורך השנים עושה את זה. מנטליות של סכנין (עם כסף לעורך דין).
לנצח בצילנו.
הודעה שצריך לנעוץ.Mendelson כתב: ↑29 ינואר 2026, 17:54לא ישאר מהם כלום אם זה יקרה, מוכן לחתום על זה. אמרתי ואגיד שוב - אנחנו תמיד היינו מועדון פאר ענק עם כסף קטן, הם היו מועדון קטן ועלוב עם כסף גדול. זה כל כך עמוק במנטליות שלהם, שהם אשכרה שלחו עורכת דין מטעמם לדיון *שלנו* בבית הדין, כדי להתחנן לקבל ניצחון טכני. לא רואה אף מהדורה של הפועל לאורך השנים עושה את זה. מנטליות של סכנין (עם כסף לעורך דין).
לנצח בצילנו.
יש איזה מחקר באינטרנט על קהלים של קבוצות לאורך השנים, ביתר לדעתי דורגה הכי גבוה בקשר בין כמות המנויים והציפייה לעונה מוצלחת, עם תנודתיות ענקית. תראה את הכמות מנויים שלהם בשנה האחרונה של גאידמק, משהו מגוחך.תא מרבוטא כתב: ↑29 ינואר 2026, 19:31די נוMendelson כתב: ↑29 ינואר 2026, 17:54לא ישאר מהם כלום אם זה יקרה, מוכן לחתום על זה. אמרתי ואגיד שוב - אנחנו תמיד היינו מועדון פאר ענק עם כסף קטן, הם היו מועדון קטן ועלוב עם כסף גדול. זה כל כך עמוק במנטליות שלהם, שהם אשכרה שלחו עורכת דין מטעמם לדיון *שלנו* בבית הדין, כדי להתחנן לקבל ניצחון טכני. לא רואה אף מהדורה של הפועל לאורך השנים עושה את זה. מנטליות של סכנין (עם כסף לעורך דין).
לנצח בצילנו.
קודם כל אני אשמח לדעת כמה קהל למשל ביתר הביאו כשירדו ליגה .
דבר שני מכבי הרבה לפני הקנדי לקחו תארים בלי למצמץ. שנות ה90, כשהם היו עם שילוב בעלים ולדעתי עם חובות הם לקחו 2 אליפויות ודאבל, פלוס גביע נגדנו. ואז לוני הפך בעלים יחיד. ואפילו איתו, שהם לא סבלו אותו, הם לקחו אליפות, ועוד עם מאמן בלי שום ניסיון בליגת העל, ו3 גביעים. על שנות ה70 בכלל עדיף לא לדבר.
בקיצור בחיאת. הם לא נהיו שם דבר כי הקנדי, בדיוק כמו שאנחנו לא נהיינו שם דבר כי סמי סגול
תגובה גדולה. ונכונה.Mendelson כתב: ↑29 ינואר 2026, 17:54לא ישאר מהם כלום אם זה יקרה, מוכן לחתום על זה. אמרתי ואגיד שוב - אנחנו תמיד היינו מועדון פאר ענק עם כסף קטן, הם היו מועדון קטן ועלוב עם כסף גדול. זה כל כך עמוק במנטליות שלהם, שהם אשכרה שלחו עורכת דין מטעמם לדיון *שלנו* בבית הדין, כדי להתחנן לקבל ניצחון טכני. לא רואה אף מהדורה של הפועל לאורך השנים עושה את זה. מנטליות של סכנין (עם כסף לעורך דין).
לנצח בצילנו.
מסכים שהחגיגות שלהם בעונת הדאבל שלנו אחרי דרבי אפס היו פאתטיות.Mendelson כתב: ↑29 ינואר 2026, 20:48יש איזה מחקר באינטרנט על קהלים של קבוצות לאורך השנים, ביתר לדעתי דורגה הכי גבוה בקשר בין כמות המנויים והציפייה לעונה מוצלחת, עם תנודתיות ענקית. תראה את הכמות מנויים שלהם בשנה האחרונה של גאידמק, משהו מגוחך.תא מרבוטא כתב: ↑29 ינואר 2026, 19:31די נוMendelson כתב: ↑29 ינואר 2026, 17:54
לא ישאר מהם כלום אם זה יקרה, מוכן לחתום על זה. אמרתי ואגיד שוב - אנחנו תמיד היינו מועדון פאר ענק עם כסף קטן, הם היו מועדון קטן ועלוב עם כסף גדול. זה כל כך עמוק במנטליות שלהם, שהם אשכרה שלחו עורכת דין מטעמם לדיון *שלנו* בבית הדין, כדי להתחנן לקבל ניצחון טכני. לא רואה אף מהדורה של הפועל לאורך השנים עושה את זה. מנטליות של סכנין (עם כסף לעורך דין).
לנצח בצילנו.
דבר שני מכבי הרבה לפני הקנדי לקחו תארים בלי למצמץ. שנות ה90, כשהם היו עם שילוב בעלים ולדעתי עם חובות הם לקחו 2 אליפויות ודאבל, פלוס גביע נגדנו. ואז לוני הפך בעלים יחיד. ואפילו איתו, שהם לא סבלו אותו, הם לקחו אליפות, ועוד עם מאמן בלי שום ניסיון בליגת העל, ו3 גביעים. על שנות ה70 בכלל עדיף לא לדבר.
בקיצור בחיאת. הם לא נהיו שם דבר כי הקנדי, בדיוק כמו שאנחנו לא נהיינו שם דבר כי סמי סגול
לגבי מה שכתבת - לא סתרת בכלום את מה שאמרתי. אני טוען שהם קבוצה עם כסף, ורוב השנים היה שם כסף. ואני טוען שהקהל שלהם שם רק בהצלחות, ובשם ההצלחות. דקה ורבע שאין הצלחה והם שורפים את כולם, אתה רואה את זה עכשיו לנגד עיניך.
שוב, הדגש הוא על מועדון קטן. מועדון שחגג אובדן נקודות ואולי גם פתח רגליים אקטיבית, כי המשמעות הייתה שאנחנו לא ניקח אליפות. זה לעומת מועדון שצרח את השמיים מאושר לפני שבוע וחצי כשניצח את ב״ש ואולי נתן לבית״ר אליפות (רחוק, אבל עדיין).
גם ב"עונות היבשות שלהם" שהסתיימו באליפויות של בש וחיפה הם היו עם התקציב הגבוה בפער בליגה ועם ציפייה גדולה לקחת אליפות בקיץ (אני זוכר את ההייפים של החתמות כמו האיסלנדי, ברנדלי קובאס, איביץ', חזרת דודו ועוד שנגמרו בלי אליפות). הם גם כמעט תמיד היו במאבק לאורך העונה.תא מרבוטא כתב: ↑30 ינואר 2026, 07:26מסכים שהחגיגות שלהם בעונת הדאבל שלנו אחרי דרבי אפס היו פאתטיות.Mendelson כתב: ↑29 ינואר 2026, 20:48יש איזה מחקר באינטרנט על קהלים של קבוצות לאורך השנים, ביתר לדעתי דורגה הכי גבוה בקשר בין כמות המנויים והציפייה לעונה מוצלחת, עם תנודתיות ענקית. תראה את הכמות מנויים שלהם בשנה האחרונה של גאידמק, משהו מגוחך.תא מרבוטא כתב: ↑29 ינואר 2026, 19:31
די נו
לגבי מה שכתבת - לא סתרת בכלום את מה שאמרתי. אני טוען שהם קבוצה עם כסף, ורוב השנים היה שם כסף. ואני טוען שהקהל שלהם שם רק בהצלחות, ובשם ההצלחות. דקה ורבע שאין הצלחה והם שורפים את כולם, אתה רואה את זה עכשיו לנגד עיניך.
שוב, הדגש הוא על מועדון קטן. מועדון שחגג אובדן נקודות ואולי גם פתח רגליים אקטיבית, כי המשמעות הייתה שאנחנו לא ניקח אליפות. זה לעומת מועדון שצרח את השמיים מאושר לפני שבוע וחצי כשניצח את ב״ש ואולי נתן לבית״ר אליפות (רחוק, אבל עדיין).
אבל אני לא חושב שהם קהל שנמצא רק בהצלחות- ברגל לפחות, בסל זה שונה. בעונות היבשות שלהם כשבאר שבע או חיפה שלטו בליגה הם הביאו קהל והרבה. ההבדל הוא שהם לא הגיעו לתהומות שלנו כדי לבחון נאמנות לקבוצה גם אז. לא בטוח בכלל שזה היה אחרת
זה לא גורע מהשחצנות, הזלזול והגזענות המובלעת שלהם. ולא נשכח את מנגנון ההשלכה שלהם שטוען שאנחנו מונעים משנאה אבל מקדישים לנו שירים בכל משחק. אבל אוהדים של הצלחות שמתהפכים כשלא הולך? תראה מה כותבים על איטודיס ועופר שנה אחרי תואר אירופי ותגיד לי כמה זה שונה.