אסף צור סגר לשנתיים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
אדום ותיק
הצטרף: 29 נובמבר 2020, 19:06
קיבל.ה  1094 לייקים

Mendelson כתב: 29 ינואר 2026, 10:12 מאוד השתפר כשוער שהתפקיד שלו לעצור כדורים מלעבור את הקו, וגם הביא נקודות בשבועות האחרונים.
אבל חלש מאוד בבילד-אפ, ומשחרר כדור מהאיטיים בליגה. שעבור הפועל הנוכחית עם שיטת המשחק שלה - זו בעיה קשה מאוד.
מתייחס לחלק בתגובתך שהדגשתי. צריך 2 לטאנגו. כשההגנה והקישור יהיו יותר בטוחים בעצמם, וישפרו את תיפקודם אז גם הנושאים האלה אצלו ישתפרו. הוא לא יכול למסור מהר כשאין לי.
זה לא מעניין אותי אם יש טובים ממנו בליגה. שכולם יתעסקו בהם ויתנו לו שקט ויציבות. הוא לא מפשל עצר לא מעט מצבים מסוכנים וגם בעיטות 11. יש לי ביקורת לגבי כמות השערים שאנו מקבלים מהגבהות אהל זה על ההגנה בכללה לא רק עליו! זה משהו שמאמן שלנו צריך לעבוד עליו. אבל כשכל שבוע יש הרכב הגנה אחר, זה בעיתי.
לותיקים שזוכרים, בזראנו, אבי בנימין (זל), שביט, ועוד רבים. לא היו "המצטינים" בליגה. הם אף פעם לא היו חביבם של המאמנים הלאומים למיניהם אבל היו חלק נכבד, בהצלחות הכי גדולות של הפועל לדורותיה. תמיד שמחתי כשכל "חביבי ההעיתונאים" אכלו קש מהפועל!
לדעתי אסף צור סגר לנו את בעיית השוער להרבה שנים!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
שליחת תגובה