התסריט של הדרבי
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2594 לייקים
היה חסר לי אולי אולי בשביל שזה יהיה עוד יותר, החמצה של מכבי ממצב ממש טוב, נניח שער חצי ריק כזה, דקה 85.
ואגב, בעיני זה גדול יותר מה3-2 ההוא (שהיה חודש לפני הניצחון האחרון בדרבי). אפילו גדול בהרבה.
ואגב, בעיני זה גדול יותר מה3-2 ההוא (שהיה חודש לפני הניצחון האחרון בדרבי). אפילו גדול בהרבה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
- RedDrifter
- קיבל.ה 516 לייקים
תמיד תזכרו ותעבירו לילדכם
מיליון בעלים, מאמנים, שחקנים יכולים לעבור בהפועל, הפועל יכולה להיות טובה, הפועל יכולה להיות רעה אבל יש חוק בטבע שלעולם לא ישתנה - אם זה לא קשה, זה לא הפועל.
מיליון בעלים, מאמנים, שחקנים יכולים לעבור בהפועל, הפועל יכולה להיות טובה, הפועל יכולה להיות רעה אבל יש חוק בטבע שלעולם לא ישתנה - אם זה לא קשה, זה לא הפועל.
אף לא צעד לאחור 
- Mendelson
- קיבל.ה 773 לייקים
התסריט הוא הרבה יותר גדול ויפה מזה בעיני - הדרבי האחרון שניצחנו היה הדרבי בפלייאוף העליון של עונת 2014 (אפריל 2014). בקיץ שאחרי הפלייאוף הזה (יולי 2014) התחיל מבצע צוק איתן, שנחטפו בו אורון שאול והדר גולדין ז״ל.
הם היו החטופים הראשונים בעזה מתוך ה- 255 חטופים שעבורם כולנו ענדנו סיכה בצבע צהוב. היום שבו החזרנו את החטוף האחרון, והורדנו את הסיכה הצהובה, הוא גם אותו יום שבו שברנו את הרצף וניצחנו דרבי שצבע את העיר באדום.
כל הקוונים והשופטים והמליקות של העולם הם ניצבים חסרי חשיבות כמעט בתוך התסריט הענק והמתוק הזה. אפילו האירוע הסימטרי והמתוק שבו שמואלביץ׳ חיפש בכוח והתאמץ ב- VAR לתת פנדל למחלה בתוספת הזמן של המחצית הראשונה, ונאלץ לתת לנו שער ניצחון בתוספת הזמן של המחצית השניה (שתי בדיקות ה- VAR האלו עיכבו את שריקות הסיום של שתי המחציות), מתגמד לעומת התמונה הגדולה.
ניצחון בני האור על בני החושך במימדים תנ״כיים.
הם היו החטופים הראשונים בעזה מתוך ה- 255 חטופים שעבורם כולנו ענדנו סיכה בצבע צהוב. היום שבו החזרנו את החטוף האחרון, והורדנו את הסיכה הצהובה, הוא גם אותו יום שבו שברנו את הרצף וניצחנו דרבי שצבע את העיר באדום.
כל הקוונים והשופטים והמליקות של העולם הם ניצבים חסרי חשיבות כמעט בתוך התסריט הענק והמתוק הזה. אפילו האירוע הסימטרי והמתוק שבו שמואלביץ׳ חיפש בכוח והתאמץ ב- VAR לתת פנדל למחלה בתוספת הזמן של המחצית הראשונה, ונאלץ לתת לנו שער ניצחון בתוספת הזמן של המחצית השניה (שתי בדיקות ה- VAR האלו עיכבו את שריקות הסיום של שתי המחציות), מתגמד לעומת התמונה הגדולה.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 971 לייקים
איך אמרתי לחברים ביומיים האחרונים - ב26/01/26 סיימנו עם הסרט הצהוב, תרתיי משמע.Mendelson כתב: ↑28 ינואר 2026, 11:22 התסריט הוא הרבה יותר גדול ויפה מזה בעיני - הדרבי האחרון שניצחנו היה הדרבי בפלייאוף העליון של עונת 2014 (אפריל 2014). בקיץ שאחרי הפלייאוף הזה (יולי 2014) התחיל מבצע צוק איתן, שנחטפו בו אורון שאול והדר גולדין ז״ל.
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2594 לייקים
זה לא רק ה12 שנה ומהפך בתוספת, זה גם הסיפור של הדרבי בגביע 12 ימים לפני.
יכול להיות שזה הדרבי הכי גדול בהסטוריה של הפועל?
-
adom4
- קיבל.ה 716 לייקים
בלי שאלה בכללטכנית לארז כתב: ↑28 ינואר 2026, 12:00 זה לא רק ה12 שנה ומהפך בתוספת, זה גם הסיפור של הדרבי בגביע 12 ימים לפני.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2981 לייקים
אני חושב שבתקופה האחרונה הוכח יותר מהכל שעניין הנחס ההפוך לא באמת קיים , זכור לי כמה משתמשים אמרו שננצח את באר שבע כולל אני ובסוף זה באמת קרה וגם בדרבי אני רשמתי מתוך עצבים אחריי שהודחנו בצורה הכי כואבת שיש מהגביע שאת הדרבי הבא בטח נקח וזה גם קרה בסוף ..... , בנוסף אני רשמתי הודעה באשכול המשחק אחריי השער של אלטמן שיש זמן לעוד אחד
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 28 ינואר 2026, 12:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2594 לייקים
דמיינתי איזה כיף יהיה לנצח דרבי סופסוף.
חשבתי על בלומפילד אדום (כמו בדרבי מאירי ודרבי גביע השנה), שנהיה עדיפים וננצח, ואיזה מרגש ומדהים זה יהיה. איזה 2-0 כזה, אחד חצי ראשון, אחד דקה 78. נגיד.
זה נראה לי תסריט מעפן עכשיו.
חשבתי על בלומפילד אדום (כמו בדרבי מאירי ודרבי גביע השנה), שנהיה עדיפים וננצח, ואיזה מרגש ומדהים זה יהיה. איזה 2-0 כזה, אחד חצי ראשון, אחד דקה 78. נגיד.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2981 לייקים
בטח תסריט מעפן ביחס למה שעברנו , זה או ככה לנצח או תבוסה של 4 או 5 אפס אבל באמת שככה עדיף לדעתיטכנית לארז כתב: ↑28 ינואר 2026, 12:04 דמיינתי איזה כיף יהיה לנצח דרבי סופסוף.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 653 לייקים
הבלגן הנוכחי בצד המושתן של העיר רק עושה את זה יותר משמח.
חילופי האשמות, שמועות שמיטש עוזב, לכלוכים מחדר ההלבשה, ואקום ניהולי.
ובעיקר ההפנמה שאין להם באמת קבוצה העונה, סתם אוסף של שחקני נוער פלוס כמה זרים בינוניים ודור פרץ (ורביבו), והגב הרגיל של השופטים.
חילופי האשמות, שמועות שמיטש עוזב, לכלוכים מחדר ההלבשה, ואקום ניהולי.
ובעיקר ההפנמה שאין להם באמת קבוצה העונה, סתם אוסף של שחקני נוער פלוס כמה זרים בינוניים ודור פרץ (ורביבו), והגב הרגיל של השופטים.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
RedArmy555
- קיבל.ה 14 לייקים
אגב ההפסד בדרבי גביע, ובצורה שההפסד הזה קרה, הוא חלק בלתי נפרד מהתסריט של הנצחון
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2594 לייקים
בודאי.RedArmy555 כתב: ↑28 ינואר 2026, 14:01 אגב ההפסד בדרבי גביע, ובצורה שההפסד הזה קרה, הוא חלק בלתי נפרד מהתסריט של הנצחון
נשאלת שאלה האם פנדל מוצלח של רוטמן היה עדיף על שני השערים שלשום.
אני הייתי לוקח את התסריט כמו שהוא קרה.
-
RedArmy555
- קיבל.ה 14 לייקים
מה השאלה, ברור שאיך שקרהטכנית לארז כתב: ↑28 ינואר 2026, 14:07בודאי.RedArmy555 כתב: ↑28 ינואר 2026, 14:01 אגב ההפסד בדרבי גביע, ובצורה שההפסד הזה קרה, הוא חלק בלתי נפרד מהתסריט של הנצחון
נשאלת שאלה האם פנדל מוצלח של רוטמן היה עדיף על שני השערים שלשום.
אני הייתי לוקח את התסריט כמו שהוא קרה.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2981 לייקים
ברור שהיה עדיף לעבור אותם בגביע נו באמת שם זה על תואר
-
Segev
- קיבל.ה 499 לייקים
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2594 לייקים
אני בשום מצב לא לוקח את הפנדל של רוטמן בשביל לוותר על הדרבי הזה.
זה גם חלק מהקסם של כל האירוע.
ברמה המיסטית מה שקרה פה שקול ל-15.5.
לא משווה כמובן.
זה גם חלק מהקסם של כל האירוע.
ברמה המיסטית מה שקרה פה שקול ל-15.5.
לא משווה כמובן.
אל תהיו הזויים. אם לוקחים את הדרבי בגביע אז גם היו חגיגות כמו שלשום רק בערך פי זיליארד, וגם היינו רצים עד הסוף.
אז למה מה שקרה עכשיו יותר טוב? כי יש סגירת מעגל עם אנשים מסכנים שנחטפו לעזה? נו באמת.
אז למה מה שקרה עכשיו יותר טוב? כי יש סגירת מעגל עם אנשים מסכנים שנחטפו לעזה? נו באמת.
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 413 לייקים
מישהו יכול להשוות לקחת דרבי ראשון אחרי 12 שנה בפנדלים, אחרי שלא הצלחנו 70 דקות להכניע עשרה שחקנים, לבין התסריט המוטרף שעבר עלינו שלשום?
תודה רוטמן, תודה מליקה, תודה אנאס מחאמיד על האיבוד כי בלעדייך הם לא מבקיעים ואנחנו לא עושים מהפך בתוספת.
תודה רוטמן, תודה מליקה, תודה אנאס מחאמיד על האיבוד כי בלעדייך הם לא מבקיעים ואנחנו לא עושים מהפך בתוספת.
הרגע השוויתי.Red Or Dead כתב: ↑28 ינואר 2026, 15:02 מישהו יכול להשוות לקחת דרבי ראשון אחרי 12 שנה בפנדלים, אחרי שלא הצלחנו 70 דקות להכניע עשרה שחקנים, לבין התסריט המוטרף שעבר עלינו שלשום?
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 413 לייקים
ניצחון כזה, משמח ככל שיהיה, מבחינתי לא היה שובר את הרצףמושקוביץ כתב: ↑28 ינואר 2026, 15:04הרגע השוויתי.Red Or Dead כתב: ↑28 ינואר 2026, 15:02 מישהו יכול להשוות לקחת דרבי ראשון אחרי 12 שנה בפנדלים, אחרי שלא הצלחנו 70 דקות להכניע עשרה שחקנים, לבין התסריט המוטרף שעבר עלינו שלשום?
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8024 לייקים
ברור שהייתי מעדיף ניצחון בגביע.
אבל לא מתלונן
אבל לא מתלונן
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2272 לייקים
אני לא בטוח שאני מסכים. ניר צדוק תיאר את זה מדהים בבואו נתמרמר - אמר שאם היו שואלים אותו אם הוא מוכן להתחלף עם מכבי, כלומר שהפנדל המכריע של רוטמן ייכנס, אבל 10 ימים אחרי זה אנחנו נפסיד 2-1 בבית אחרי הובלנו בדקה ה-90, אז התשובה שלו היא שהוא לא מתחלף איתם. גם אני לא
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8024 לייקים
עם כל השמחה על הניצחון אתמול, אנחנו נמצאים במצב קצת מעפן בעונה. אליפות לא ניקח, גביע לא ניקח, אירופה אפשרי אבל גם ברור שיהיה מאבק קשה מאוד.
אם היינו יכולים גם לנצח את מכבי וגם להדיח אותם מהגביע ולשמור על סיכוי לזכייה בתואר? מדהים.
אם היינו יכולים גם לנצח את מכבי וגם להדיח אותם מהגביע ולשמור על סיכוי לזכייה בתואר? מדהים.
-
D&3
- קיבל.ה 1609 לייקים
כל מי שהיה מחליף את יום שני בפנדל של רוטמן בגביע כמובן טועה 100%
-
D&3
- קיבל.ה 1609 לייקים
גם אתה בתת מודע מעדיף את הניצחון שלשום כי מבחינתך הוא היה אתמול
וזה לא סתם, כמו שכבר כתבתי, בשתי דקות בין הזמן שהכדור פגש את הרשת להצבעה של פוקסמן לאמצע (ואז למעלה) הזמן עצר מלכת. הצליחו בשתי דקות לעשות fast forward ל 12 שנה כדי להגיע לרגע הזה.
כמו שאוהדי מכבי זוכרים את ה3-2 אפילו יותר מאת הגמר גביע (וזה היה על פאקינג תואר, לא שמינית גמר שלך תבטיח שתנצח עוד 3 משחקים אחרי) , הדרבי שלשום היה ה3-2 על סטרואידים.
-
ונרקומן
- קיבל.ה 558 לייקים
זה מזכיר לי את האליפות בטדי.
היא לא הייתה מתוקה באותה צורה אם לא היה את הדרבי שבוע לפני וה״איך שמחתם בתיקו״.
תודה לא רק על השבועות שלפני, אלא על כל מה שקרה ב10 שנים האחרונות שהוביל לרגע הזה. ההפסדים, הירידות, הבעלים, המחאות.
תודה שאני קיים ותודה שקיבלתי תזכורת לכמה כוח יש לחרא הזה שנקרא כדורגל על הגוף והנפש שלי
הפועל!!!
תודה לא רק על השבועות שלפני, אלא על כל מה שקרה ב10 שנים האחרונות שהוביל לרגע הזה. ההפסדים, הירידות, הבעלים, המחאות.
תודה שאני קיים ותודה שקיבלתי תזכורת לכמה כוח יש לחרא הזה שנקרא כדורגל על הגוף והנפש שלי
הפועל!!!
-
בני12
- קיבל.ה 2596 לייקים
היה נפלא, היה מרגש בטירוף אבל להודות על 12 שנים של סבל?ונרקומן כתב: ↑28 ינואר 2026, 15:25 זה מזכיר לי את האליפות בטדי.
הפועל!!!
בחיים לא
מוותר על ירידות הליגה, מוותר על הניסנובים ומוותר על שנים של סבל
מבחינתי לנצח אותם ארבע פעמים בשנה ואם אפשר גם בגביע וגביע הטוטו
- בז'רנו
- קיבל.ה 877 לייקים
נאחס הפוך לא תופס שאתה בעצבים מהפסד קודם.רק הפועל כתב: ↑28 ינואר 2026, 12:02 אני חושב שבתקופה האחרונה הוכח יותר מהכל שעניין הנחס ההפוך לא באמת קיים , זכור לי כמה משתמשים אמרו שננצח את באר שבע כולל אני ובסוף זה באמת קרה וגם בדרבי אני רשמתי מתוך עצבים אחריי שהודחנו בצורה הכי כואבת שיש מהגביע שאת הדרבי הבא בטח נקח וזה גם קרה בסוף ..... , בנוסף אני רשמתי הודעה באשכול המשחק אחריי השער של אלטמן שיש זמן לעוד אחד
נאחס הפוך תופס רק שאתה מרים טיפה את האף
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 814 לייקים
גם זה שזה קרה במשחק בית שלהם.
באו כל המי ומי בעולם המכביסטי. שמעון מזרחי, שרן ייני, כל מני אלי דריקסים, אבי נמנים, חטופים, שי סידים, הכל.
טקס אשכבה מפואר ל"רצף".
באו כל המי ומי בעולם המכביסטי. שמעון מזרחי, שרן ייני, כל מני אלי דריקסים, אבי נמנים, חטופים, שי סידים, הכל.
טקס אשכבה מפואר ל"רצף".
היה מדהים, מרגש, מפתיע, בלתי נשכח.
וכשיצאנו מבלומפילד וראינו את אלפי האוהדים שהגיעו מהבית כדי לחגוג את הניצחון, נדהמתי מהמחשבה על כך שאלפי אנשים פשוט קמו שניה אחרי שריקת הסיום וטסו לכיוון בלומפילד, בלי תיאום, פשוט מאינסטינקט טהור. זה באמת מופלא בעיני.
אך יחד עם זאת הרגשתי תחושת חמיצות על כל שכל אלפי האוהדים האלה לא יכלו להיות איתנו באיצטדיון ברגע המדהים הזה שבו נשברה הקללה. כאב לי בשבילם.
חשבתי על 2 ילדיי שאיתי במשחקים כבר שנים אבל חווים ניצחון בדרבי בפעם הראשונה, והיה לי חבל על אלו שלא היו ברי מזל להיות שם.
אז עם כל הכבוד לכך שניצחון בגביע לא היה שובר באופן פורמלי את הרצף, אני הייתי לוקח ניצחון שם, יחד עם עוד 20 אלף אדומים.
וכן, גם האפשרות לקחת גביע זה בונוס לא מבוטל..
וכשיצאנו מבלומפילד וראינו את אלפי האוהדים שהגיעו מהבית כדי לחגוג את הניצחון, נדהמתי מהמחשבה על כך שאלפי אנשים פשוט קמו שניה אחרי שריקת הסיום וטסו לכיוון בלומפילד, בלי תיאום, פשוט מאינסטינקט טהור. זה באמת מופלא בעיני.
אך יחד עם זאת הרגשתי תחושת חמיצות על כל שכל אלפי האוהדים האלה לא יכלו להיות איתנו באיצטדיון ברגע המדהים הזה שבו נשברה הקללה. כאב לי בשבילם.
חשבתי על 2 ילדיי שאיתי במשחקים כבר שנים אבל חווים ניצחון בדרבי בפעם הראשונה, והיה לי חבל על אלו שלא היו ברי מזל להיות שם.
אז עם כל הכבוד לכך שניצחון בגביע לא היה שובר באופן פורמלי את הרצף, אני הייתי לוקח ניצחון שם, יחד עם עוד 20 אלף אדומים.
וכן, גם האפשרות לקחת גביע זה בונוס לא מבוטל..
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2594 לייקים

-
Nati
- קיבל.ה 2737 לייקים
צריך לזכור שהפועל כבשה לפני הסטופר של עמיקם.