קריאה לאיחוי הקרע

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3470 לייקים

לא , הלוואי וזאת היתה הסיבה.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  65 לייקים

מילפורד כתב: 27 ינואר 2026, 15:03 לא , הלוואי וזאת היתה הסיבה.
הרגל לא רוצים לשתף פעולה?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3470 לייקים

נכון, הם מפחדים שהאולטראס יכעסו עליהם על שיתוף פעולה עם עופר.
בתנאי התחלה כאלה , איך אפשר לגשר על הפער בדיוק?
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  65 לייקים

מילפורד כתב: 27 ינואר 2026, 15:12 נכון, הם מפחדים שהאולטראס יכעסו עליהם על שיתוף פעולה עם עופר.
אני מבין אותם.
לא עניין של צודקים או טועים
מבין אותם
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3470 לייקים

לא אמרתי שאני לא מבין אותם , או אפילו בא אליהם בטענות על זה.
אני רק אומר ש"איחוי הקרע" גם היום אחרי הניצחון בדרבי , זה לא משהו נראה באופק בתנאי פתיחה האלה.
אם כבר ההיפך , האולטראס רק "חשים את עצמם" יותר היום.
red pepper
קיבל.ה  5 לייקים

מילפורד כתב: 27 ינואר 2026, 15:12 נכון, הם מפחדים שהאולטראס יכעסו עליהם על שיתוף פעולה עם עופר.
זה מה שמישהו רשמי ממועדון הכדורגל אמר לך?
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  352 לייקים

בהצלחה לספרא עם הדבר הזה, השבוע הוא צריך לקבל עוד איזה קנס חמוד על האבוקות אתמול שיהיה לו לבריאות
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3470 לייקים

red pepper כתב: 27 ינואר 2026, 15:30
מן הסתם שום דבר מכל הנאמר כאן לא נאמר באופן רשמי, צר לי אם מישהו הבין משהו אחרת.
אבל לאור האמור , גם אף אחד לא יגיב לזה רשמית.
ramig76
קיבל.ה  167 לייקים

הגיע הזמן לסולחה.. איך נוריד את שני הצדדים מהסולם?
red pepper
קיבל.ה  5 לייקים

מילפורד כתב: 27 ינואר 2026, 15:37
red pepper כתב: 27 ינואר 2026, 15:30
מן הסתם שום דבר מכל הנאמר כאן לא נאמר באופן רשמי, צר לי אם מישהו הבין משהו אחרת.
אבל לאור האמור , גם אף אחד לא יגיב לזה רשמית.
אז איך הגעת למסקנה הזאת בעצם?

ובלי קשר, איזו תועלת יש למועדון הכדורגל ממכירת כרטיס משותף כזה בהנחה?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3470 לייקים

זאת התשובה שקיבלתי כשהצעתי את הרעיון.
אם מסתכלים על זה רק במובן של כדאיות כלכלית , ברור שאין בזה היגיון.
המטרה היתה להתסכל מכיוון של "איחוד הקהילה" או "איחוי הקרע" כמו שהאשכול הזה נקרא.
המסקנה שלי (ושוב מחדד , זה הכל הפרשנות שלי לאירוע) , אין כרגע מאיפה בכלל להתחיל, אין פה שום מכנה משותף בסיסי אפילו כדי לקיים איזשהו דיון.
בני12
קיבל.ה  2557 לייקים

מאד עצובה הכניעה הזאת לבריונות אבל אכן לא מפתיע.
זה היה בדיוק ההסבר של רמי ללמה הוא לא פועל למיגור האלימות בכדורסל
red pepper
קיבל.ה  5 לייקים

מילפורד כתב: 27 ינואר 2026, 15:54 זאת התשובה שקיבלתי כשהצעתי את הרעיון.
אם מסתכלים על זה רק במובן של כדאיות כלכלית , ברור שאין בזה היגיון.
המטרה היתה להתסכל מכיוון של "איחוד הקהילה" או "איחוי הקרע" כמו שהאשכול הזה נקרא.
המסקנה שלי (ושוב מחדד , זה הכל הפרשנות שלי לאירוע) , אין כרגע מאיפה בכלל להתחיל, אין פה שום מכנה משותף בסיסי אפילו כדי לקיים איזשהו דיון.
התשובה שקיבלת ממי? ממועדון הכדורגל?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3470 לייקים

אין לי קשר עם אף אחד שקרוב אפילו לקבוצת הכדורגל, אם יש לך איש קשר שאתה חושב שיכול לקדם את זה , אתה מוזמן להעביר לי בפרטי.
red pepper
קיבל.ה  5 לייקים

מילפורד כתב: 27 ינואר 2026, 16:00 אין לי קשר עם אף אחד שקרוב אפילו לקבוצת הכדורגל, אם יש לך איש קשר שאתה חושב שיכול לקדם את זה , אתה מוזמן להעביר לי בפרטי.
תוכל לענות ממי קיבלת את התשובה שהכדורגל פוחדים לשתף פעולה עם עופר ינאי בגלל האולטראס ולכן לא ימכרו כרטיס משותף? האם זה מישהו ממועדון הכדורסל שאמר לך את זה? כי קבעת פה עובדה בתחילת הדיון אז נראה לי שראוי לציין על בסיס מה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3470 לייקים

כן, זה נאמר לי ממישהו מהפועל סל, מאחר ולא שאלתי אותו בכלל אם תוכן השיחה הפרטית שלי איתו היא לפרסום או לא, אז לא אציין פה במי מדובר.
red pepper
קיבל.ה  5 לייקים

מילפורד כתב: 27 ינואר 2026, 17:17 כן, זה נאמר לי ממישהו מהפועל סל, מאחר ולא שאלתי אותו בכלל אם תוכן השיחה הפרטית שלי איתו היא לפרסום או לא, אז לא אציין פה במי מדובר.
הבנתי, תודה.

אז לצערי השחרת פה את מועדון הכדורגל על בסיס מידע שהוא בסבירות די גבוהה מוטה, באשכול שהכותרת שלו היא איחוי הקרע. אתה בעצם לא יודע אם אפילו נעשתה בכלל פנייה כזאת.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3470 לייקים

עכשיו אתה טוען שמי שדיברתי איתו שקרן או לא יודע על מה הוא מדבר.
אז מי פה משחיר?

אגב, אמרתי גם שאם זאת עמדת הכדורגל, שאין לי טענות לזה ושזה מובן.
אמרתי את זה בהתייחס לזה שהדרבי אתמול מייצר איזה פתח לשינוי גם בסל שלא נראה שבאמת יש פה פתח כזה.
אתה מפרש את זה שאני משחיר את הכדורגל?
וואלה , לא מה שניסיתי להגיד ומצטער אם זה מה שהובן.
red pepper
קיבל.ה  5 לייקים

מילפורד כתב: 27 ינואר 2026, 18:01 עכשיו אתה טוען שמי שדיברתי איתו שקרן או לא יודע על מה הוא מדבר.
אז מי פה משחיר?

אגב, אמרתי גם שאם זאת עמדת הכדורגל, שאין לי טענות לזה ושזה מובן.
אמרתי את זה בהתייחס לזה שהדרבי אתמול מייצר איזה פתח לשינוי גם בסל שלא נראה שבאמת יש פה פתח כזה.
אתה מפרש את זה שאני משחיר את הכדורגל?
וואלה , לא מה שניסיתי להגיד ומצטער אם זה מה שהובן.
לא כתבתי שמי שדיברת איתו שקרן, ובכל מקרה לא השחרתי כי לא כתבת מי האדם. כתבתי שמידע שקיבלת לא ממקור ראשון אלא מצד שיש לו אינטרס מובהק בנושא הוא בסבירות די גבוהה מוטה, ולכן אם מתבססים עליו אז מייצרים מצג שווא לגבי מועדון הכדורגל, כפי שבהחלט נראה שנוצר מהתגובות. בכל מקרה, תודה על ההבהרה וההתנצלות.
ramig76
קיבל.ה  167 לייקים

יש פה הזדמנות לכולם להתאחד.. אני מקווה שהאולטראס והמחרימים לפחות מתגעגעים ורוצים להיות חלק מאיתנו. אם יש רצון תימצא הדרך. אולי צריך שגילי רענן או משקיעים אחרים יקחו יוזמה
למה זה טוב
קיבל.ה  125 לייקים

להציג תשובה שהתקבלה באופן עקיף ממקור שהוא בהכרח מוטה כעובדה זה די מלוכלך ואכן מדובר בהשחרה רצינית.

בלי קשר, גם אם באמת פנו לכדורגל וגם אם התשובה שקיבלת היא אמיתית או לא, טוב עשו שלא הסכימו.
אין סיבה בעולם להכניס את החרא שקורה בכדורסל לתוך האווירה והתהליך שיש עכשיו בכדורגל. מה גם שאחרי שעופר שופך חרא על הכדורגל ו"מציע" למואיז תחרות מנויים עם no cheap deals ואז עושה את כל ה-cheap deals בעולם ממש מפתיע שהם לא הסכימו.
בני12
קיבל.ה  2557 לייקים

ramig76 כתב: 27 ינואר 2026, 19:59 יש פה הזדמנות לכולם להתאחד.. אני מקווה שהאולטראס והמחרימים לפחות מתגעגעים ורוצים להיות חלק מאיתנו. אם יש רצון תימצא הדרך. אולי צריך שגילי רענן או משקיעים אחרים יקחו יוזמה
אתה רוצה שגילי רענן יוביל מהלך להדחה של עופר?
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  657 לייקים

גם מסיבות טכניות, גם אם כולם היו רוצים, אני בספק אם היה אפשר עד שבת לעשות כרטיס משולב.
שתי מערכות מכירה שונות, אין דאטה בייס אחד וכו׳. כמובן שזה אפשרי, אבל את מערך הכרטיסים של הרגל מפעילים לאן ולא נראה שהם ירוצו להקצות לזה איש טכני, והכדורסל מפעילים מערך עצמאי, אבל אני בספק אם יש להם מישהו טכני על סנדביי לחכות לבצע פעולות כאלו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
קובי
קיבל.ה  570 לייקים

יש הרבה אוהדי כדורסל שההפרדה הזו טובה להם
יש פה כמה דוברים של האולטראס שכתבו כבר כמה וכמה פעמים שהאולטראס לא ישנה ולא ישתנה
אז שנה שעברה בכדורסל הורידו לקבוצה נקודה, שגרמה לכך שפגשנו בחצי את י"ם במקום חולון. רוב הסיכויים שהיינו עוברים את חולון ומגיעים לגמר עם יתרון ביתיות ואולי אליפות
העונה בכדורגל כבר הפסדנו 2-5 נקודות בגלל הדרבי
מבחינת הרבה אוהדים זה לא מדובשם ולא מעוקצם
יש בפורום הכדורגל בשרשור של האולטראס דיבור על זה שאוהד מוכר קיבל מכות במשחק
נערך לאחרונה על ידי קובי ב 27 ינואר 2026, 23:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
red pepper
קיבל.ה  5 לייקים

red in blood כתב: 27 ינואר 2026, 23:08 גם מסיבות טכניות, גם אם כולם היו רוצים, אני בספק אם היה אפשר עד שבת לעשות כרטיס משולב.
שתי מערכות מכירה שונות, אין דאטה בייס אחד וכו׳. כמובן שזה אפשרי, אבל את מערך הכרטיסים של הרגל מפעילים לאן ולא נראה שהם ירוצו להקצות לזה איש טכני, והכדורסל מפעילים מערך עצמאי, אבל אני בספק אם יש להם מישהו טכני על סנדביי לחכות לבצע פעולות כאלו.
בלי קשר לעניין המהותי, הכדורסל והכדורגל עובדים על אותה מערכת בדיוק ולשני המועדונים יש חוזה מול לאן כולל רפרנט של לאן עבור כל מועדון. הכדורסל פשוט עושים את זה דרך אתר נפרד כמו שנעשה במכבי סל (שגם כן עובדים עם לאן בדיוק באותה צורה).
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  657 לייקים

red pepper כתב: 27 ינואר 2026, 23:30
red in blood כתב: 27 ינואר 2026, 23:08 גם מסיבות טכניות, גם אם כולם היו רוצים, אני בספק אם היה אפשר עד שבת לעשות כרטיס משולב.
בלי קשר לעניין המהותי, הכדורסל והכדורגל עובדים על אותה מערכת בדיוק ולשני המועדונים יש חוזה מול לאן כולל רפרנט של לאן עבור כל מועדון. הכדורסל פשוט עושים את זה דרך אתר נפרד כמו שנעשה במכבי סל (שגם כן עובדים עם לאן בדיוק באותה צורה).
לא, הכדורסל מפעילים מערך עצמאי דרך שירות white label שלאן הם הספקים להקמה הטכנית ולמערך הסליקה בארץ שלהם. זה לא רק אתר נפרד, זה מערך נפרד כולל דאטה בייס נפרד ותמיכה נפרדת.
אני לא יודע איך זה אצל מכבי סל כמובן, אבל זה שונה מהותית מהמערך של הרגל. לצורך העניין, אין בכדורסל את עמלת לאן, ואם אתה מתקשר לתמיכה, מי שעונה זו הקבוצה ולא לאן, והם מסוגלים לטפל בך במקום, בלי שזה עובר דרך לאן.
ובהקשר לנושא כאן - בגלל שזה דאטה בייס שונה, החיבור בינהם הוא לא משהו מובנה במערכת. זה לא כאילו שניהם היו שייכים ללאן, ואלו יכולים רק לסמן מהר איזה צ׳קבוקס לשייך את זה גם לזה וגם לזה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
שליחת תגובה