חלון העברות ינואר 2026
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 234 לייקים
בעקבות הנצחונות והחולשה בליגה. צריך להמשיך לשאוף לפלייאוף עליון גבוה.
להתחרות על מקום באירופה לא מילה גסה אבל לא תלוי רק בנו (גם בחיפה ומכבי).
צריך להעמיק את הסגל - היום ראינו מה קורה שיש ספסל איכותי לעומת מה שהיה בגביע.
מעבר לחלוץ (מחאמיד לא יכול לראות יותר דשא, להריץ חלוץ מוכח ומנוסה לצד דאפה)
צריך/חייב קשר למרכז מגרש… טוב שעושים שמנסים להביא את גד עמוס עקב מקרי עבר.
ולבחון מה עושים עם סילבה, הפציעות של מאיימבו ובוסקילה. והעומק הנדרש לפלייאוף עליון קטלני. בקיצור קוקו+בואטנג+עמוס ועוד 2 שחקנים נוספים אני מקווה.
ולבחון מה עושים עם סילבה, הפציעות של מאיימבו ובוסקילה. והעומק הנדרש לפלייאוף עליון קטלני. בקיצור קוקו+בואטנג+עמוס ועוד 2 שחקנים נוספים אני מקווה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 511 לייקים
בואטנג סגור?אדוםאדום כתב: ↑27 ינואר 2026, 03:03 בעקבות הנצחונות והחולשה בליגה. צריך להמשיך לשאוף לפלייאוף עליון גבוה.
אבו רומי ועוד שחקן קישור עם אורנטצייה התקפית (תביאו כבר את יוספי כוסאמק) ואנחנו יכולים להתחרות על מקום 3-4
אף לא צעד לאחור 
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 234 לייקים
אין 100% עד שהוא מוצג רשמית בעיקר בגלל בסיטואציה הנוכחית. אבל קרוב מאוד.RedDrifter כתב: ↑27 ינואר 2026, 03:09בואטנג סגור?אדוםאדום כתב: ↑27 ינואר 2026, 03:03 בעקבות הנצחונות והחולשה בליגה. צריך להמשיך לשאוף לפלייאוף עליון גבוה.
אבו רומי ועוד שחקן קישור עם אורנטצייה התקפית (תביאו כבר את יוספי כוסאמק) ואנחנו יכולים להתחרות על מקום 3-4
תאמת לא כזה מבין למה שיביאו את אבו רומי בנוסף (הוא אחלה שחקן אבל איפה בדיוק הוא ישחק). יוספי הייתי מביא שלשום ודחפתי לזה גם בקיץ…
- Mendelson
- קיבל.ה 760 לייקים
אתה צודק, אבל על הנייר זה חלוץ שלא כובש. לא העונה, וגם לא במיוחד בשנים הכי טובות שלו. שמתי למעלה את המספרים שלו מבחינת צפי שערים, מספר בעיטות, נצחונות במאבקים וכו׳. הוא מאוד נמוך בכל הפרמטרים האלו, בטח ביחס לחלוץ 9.
-
amorphis
- קיבל.ה 277 לייקים
שישילמו את הקנס של ה8 שחקנים, רוצה לראות עוד את סילבה.
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2267 לייקים
כן, כי כל הטלנטים שכובשים הרבה ליגת העל כבשו בלי הפסקה באירופהMendelson כתב: ↑27 ינואר 2026, 06:55אתה צודק, אבל על הנייר זה חלוץ שלא כובש. לא העונה, וגם לא במיוחד בשנים הכי טובות שלו. שמתי למעלה את המספרים שלו מבחינת צפי שערים, מספר בעיטות, נצחונות במאבקים וכו׳. הוא מאוד נמוך בכל הפרמטרים האלו, בטח ביחס לחלוץ 9.
-
Money
- קיבל.ה 1142 לייקים
חייבים קשר אמצע חייבים.
פלקאו/קרייב מוצהבים/פצועים והלכה העונה
פלקאו/קרייב מוצהבים/פצועים והלכה העונה
- Mendelson
- קיבל.ה 760 לייקים
האוהדים של המחלה באווירה של מכירת חיסול, לפרק הכל ולבנות מחדש. יש שם 1-2 שחקנים שהייתי מביא, עם אצבע בעין של הזונות על הדרך.
הלוואי ופרימור חושב על דברים כאלו. לאו דווקא בהקשר של חלון ינואר, למשל לדעתי עידו שחר מסיים חוזה בקיץ, מותר לנהל איתו מו״מ.
הלוואי ופרימור חושב על דברים כאלו. לאו דווקא בהקשר של חלון ינואר, למשל לדעתי עידו שחר מסיים חוזה בקיץ, מותר לנהל איתו מו״מ.
- Sin Queso
- קיבל.ה 793 לייקים
לא יבוא לפה בחיים
- RedDrifter
- קיבל.ה 511 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 760 לייקים
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 234 לייקים
לפי אתר ONE, יאיר מרדכי נמצא חזק ברשימות של המועדון. בנוסף לאבו רומי. כמו כן, לפי כל כתבה מאשרים שירצו לצרף עוד שחקן ישראלי לקבוצה בנוסף לחלוץ ולשוער.
-
אדום
- קיבל.ה 1167 לייקים
-
cholo
- קיבל.ה 246 לייקים
יאיר מרדכי זה יופי של חיזוק לרוטציה עם מחשבה קדימה
-
KingZivos
- קיבל.ה 242 לייקים
לא ראיתי אותו משחק , אבל שחקן ששם בסיבוב 7 שערים עם קבוצה כמו ק״ש
ממש אי אפשר לבטל אותו
ממש אי אפשר לבטל אותו
- Mendelson
- קיבל.ה 760 לייקים
יאיר מרדכי 10, אז להביא אותו, אבל לא בעסקת אלרואי כהן סטייל. זו עמדה שחסר לנו בה שחקן לרוטציה.
אבו-רומי קודם כל כנף ימין, מתישהו הדבקתי פה מפת חום שלו העונה - הוא נוגע בכדור רק על קו ימין. זו עמדה שיש לנו בה שלושה שחקנים טבעיים שכל אחד מהם שחקן הרכב לגיטימי - טוריאל, לואיזו וקורין. אם זה תלוי בי - מנהל מו"מ על אבו-רומי מול החלאה הזאת, ובסוף "מתפשר" על מרדכי במחיר נמוך יותר. אלא אם אפשר להביא את אבו-רומי במחיר מצחיק בגלל שמסיים חוזה, ועבור הסיכוי שבקיץ טוריאל או לואיזו ימכרו לחו"ל.
אבו-רומי קודם כל כנף ימין, מתישהו הדבקתי פה מפת חום שלו העונה - הוא נוגע בכדור רק על קו ימין. זו עמדה שיש לנו בה שלושה שחקנים טבעיים שכל אחד מהם שחקן הרכב לגיטימי - טוריאל, לואיזו וקורין. אם זה תלוי בי - מנהל מו"מ על אבו-רומי מול החלאה הזאת, ובסוף "מתפשר" על מרדכי במחיר נמוך יותר. אלא אם אפשר להביא את אבו-רומי במחיר מצחיק בגלל שמסיים חוזה, ועבור הסיכוי שבקיץ טוריאל או לואיזו ימכרו לחו"ל.
-
KingZivos
- קיבל.ה 242 לייקים
וואלה כל הזרים פגיעה מלבד סילבה שפתח לא טוב ונפצע ושאחרי אתמול גם קשה להיות בטוחים שכדאי לוותר עליו..
אני לא חזק בחוק הזה עם הזר השמיני אבל בהנחה והקנס באמת רק אם אתה רושם אותו לשחק הייתי רושם זר שמיני. גם ככה תמיד יש העדרויות ובמקרה הכי גרוע שחקן מקבל מנוחה אחת ל8 מחזורים, לא ימות העולם. כרגע אין לנו את מאימבו לחודשיים הקרובים.. עד שנבין את מי אפשר לשחרר.
אני לא חזק בחוק הזה עם הזר השמיני אבל בהנחה והקנס באמת רק אם אתה רושם אותו לשחק הייתי רושם זר שמיני. גם ככה תמיד יש העדרויות ובמקרה הכי גרוע שחקן מקבל מנוחה אחת ל8 מחזורים, לא ימות העולם. כרגע אין לנו את מאימבו לחודשיים הקרובים.. עד שנבין את מי אפשר לשחרר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6071 לייקים
יאיר מורדכי ממש לא שם מאכזב, שחקן צעיר עם רגל ימין חזקה שיכול לשחק בשמאל וגם מאחורי החלוץ שנמצא בעונת פריצה.
מאבו-רומי אני לא מחזיק, חוץ ממהירות אין שם כלום.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 812 לייקים
יאיר מרדכי צריך להיות אחת המטרות המרכזיות שלנו לקיץ בגזרת השוק הישראלי.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2590 לייקים
לא אוהב סקאוטינג עצל.
שחקן נותן 2-3 משחקים טובים והופ הוא להיט.
זה רכש אלונה.
מקווה שאם יביאו אותו זה כי הוא באמת טוב ולא כי נתן צמד בבש.
אפרופו רכש עצל של אלונה אני רואה עכשיו שצנציפר מספר שהיא רוצה להביא את איסט מהקבוצת בת של מאירי.
זה רכש אלונה.
אפרופו רכש עצל של אלונה אני רואה עכשיו שצנציפר מספר שהיא רוצה להביא את איסט מהקבוצת בת של מאירי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
- RedDrifter
- קיבל.ה 511 לייקים
לפי ספורט 1 אומרים שאם בואטנג יגיע צפויים לחפש קשר ישראלי שיגיע זאת אומרת שכנראה ירדו מאבו רומי אם הבנתי נכון
אף לא צעד לאחור 
- Mendelson
- קיבל.ה 760 לייקים
שתקח את איסט, הוא שחקן טוב, אבל בן 30.טכנית לארז כתב: ↑27 ינואר 2026, 11:29 לא אוהב סקאוטינג עצל.
זה רכש אלונה.
לגבי מרדכי - לא ראיתי אותו מספיק, אולי זה באמת סקאוטינג עצל. אני עדיין חושב שהשחקן הכי טוב שאפשר להביא לחלק הקדמי (לא לעמדת החלוץ) זה את עוז בילו. ראיתי אותו הרבה העונה, שחקן שחקן.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6071 לייקים
האריך חוזה בנתניה לפני שבוע, לא רלוונטי.Mendelson כתב: ↑27 ינואר 2026, 11:43שתקח את איסט, הוא שחקן טוב, אבל בן 30.טכנית לארז כתב: ↑27 ינואר 2026, 11:29 לא אוהב סקאוטינג עצל.
זה רכש אלונה.
לגבי מרדכי - לא ראיתי אותו מספיק, אולי זה באמת סקאוטינג עצל. אני עדיין חושב שהשחקן הכי טוב שאפשר להביא לחלק הקדמי (לא לעמדת החלוץ) זה את עוז בילו. ראיתי אותו הרבה העונה, שחקן שחקן.
ליאיר מורדכי יש יותר תכלס מעוז בילו והוא צעיר ממנו ב-3 שנים.
- RedDrifter
- קיבל.ה 511 לייקים
עוז בילו האריך חוזה שבוע שעבר בנתניה. לא יגיע.Mendelson כתב: ↑27 ינואר 2026, 11:43שתקח את איסט, הוא שחקן טוב, אבל בן 30.טכנית לארז כתב: ↑27 ינואר 2026, 11:29 לא אוהב סקאוטינג עצל.
זה רכש אלונה.
אף לא צעד לאחור 
-
מריו פצ'אלקה
- קיבל.ה 395 לייקים
מרדכי שחקן שחקן אבל עוד כנף ימין עם רגל שמאל. צריך 10 קלאסי
- RedDrifter
- קיבל.ה 511 לייקים
מדרכי 10 עם רגל ימין אחי
אף לא צעד לאחור 
-
Spiderman
- קיבל.ה 157 לייקים
מה?
עופר מלך הפועל
-
cholo
- קיבל.ה 246 לייקים
יאיר מרדכי משחק רב הזמן בשמאל ולפי טרנספרמרקט הוא עם שתי רגליים טובות
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8006 לייקים
לא ראיתי מספיק את מרדכי כדי לחוות דעה. המספרים מרשימים, וגם זה שבגילו הצעיר הוא קפטן זה בונוס נחמד, אבל צריך לראות יותר ממנו. בסרטונים אין איזשהי תכונה שקופצת לעין, אבל זה לא בהכרח אומר משהו.
אגב, מה התפקיד שלו? ראיתי שכתבו 10, אבל ברוב הסרטונים הוא מגיע משמאל.
אגב, מה התפקיד שלו? ראיתי שכתבו 10, אבל ברוב הסרטונים הוא מגיע משמאל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6071 לייקים
ראיתי קלטת ביצועים שלו לפני כמה ימים, הוא ימני בוודאות והוא משחק העונה ב-10 או בצד שמאל בעיקר.
-
Xavi
- קיבל.ה 1679 לייקים
לא קשור כואב לא כואב. אנחנו לא הם
הוא פשוט שחקן טוב ויושב בול בעמדה שצריך
-
מריו פצ'אלקה
- קיבל.ה 395 לייקים
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 234 לייקים
מרדכי זה לא סקאוטינג עצל. נותן עונה אדירה והוא בין הישראלים הטובים בליגה (ביחד עם טוריאל) יש לו דו ספרתי במעורבות בשערים.
מקווה מאוד שיגיע. אחלה שחקן ל10 אולי אפילו בתור 8 התקפי.
מקווה מאוד שיגיע. אחלה שחקן ל10 אולי אפילו בתור 8 התקפי.
-
cholo
- קיבל.ה 246 לייקים
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 234 לייקים
בלי קשר, בספורט 5 פורסם שהפועל בדקו לגבי חסן חילו.
מעבר לזה שחילו מושאל מיפן (מה שאומר שהפועל יכולה רק לבצע השאלה משנית מסכנין, רכישה תהיה מאוד מסובכת) והסיכוי שסכנין יוותרו עליו נמוך. מי שפרסם את הכתבה הוא יגאל גולדשטיין. שבכתבה אחרת באותו אתר, הדר יעקבי (מסקרת את המועדון, וכולם יודעים מי מתדרך אותה מבין בעלי התפקידים הבכירים בהנהלה) פרסמה שלא מחפשים בלם והולכים על פיבן/ארצ׳ל עד שמאיימבו יחזור.
לא להאמין לכל דבר. בלי קשר שחילו שחקן טוב לליגה.
מעבר לזה שחילו מושאל מיפן (מה שאומר שהפועל יכולה רק לבצע השאלה משנית מסכנין, רכישה תהיה מאוד מסובכת) והסיכוי שסכנין יוותרו עליו נמוך. מי שפרסם את הכתבה הוא יגאל גולדשטיין. שבכתבה אחרת באותו אתר, הדר יעקבי (מסקרת את המועדון, וכולם יודעים מי מתדרך אותה מבין בעלי התפקידים הבכירים בהנהלה) פרסמה שלא מחפשים בלם והולכים על פיבן/ארצ׳ל עד שמאיימבו יחזור.
-
Dubi Dubkin
- קיבל.ה 138 לייקים
מסכים לגמרי
רגל ימין, כול לשחק ת-8/10 וגם תווינגר שמאל
מהכשרוניים בליגה
בול הסוג שצריכים , צעיר וכשרוני
היפה שהוא מסיים חוזה ואפשר לסגור אותו עם דמי השבחה מוגבלים לאיזי
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 234 לייקים
פורסם בONE שהוא ברשימות. אין לי מושג מה קורה לגבי זה (פחות עוסק בשוק הישראלי)
- לוסיאנו
- קיבל.ה 119 לייקים
היה אמור לחתום בקיץ והלך לסכניןאדוםאדום כתב: ↑27 ינואר 2026, 12:10 בלי קשר, בספורט 5 פורסם שהפועל בדקו לגבי חסן חילו.
-
אדום
- קיבל.ה 1167 לייקים
אותה אלונה שלקחה 3 אליפויות לא בתקציב הכי גבוה בליגה, ובעשור האחרון הקבוצה שלה מתמודדת כדרך קבע על האליפות?טכנית לארז כתב: ↑27 ינואר 2026, 11:29 לא אוהב סקאוטינג עצל.
זה רכש אלונה.
כן נורא אם נלמד ממנה.