אליניב ברדה
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 733 לייקים
אני לא יודע איך לאכול אותו.
אני שונא את הכדורגל שלו
אבל הוא פשוט ווינר
אני שונא את הכדורגל שלו
אבל הוא פשוט ווינר
-
וינסנט
- קיבל.ה 500 לייקים
מזל נטו, בקלות היה יכול להיות 2-0 להם
אין לנו עתיד עם כדורגל כזה
אין לנו עתיד עם כדורגל כזה
-
DarkCowMoo
- קיבל.ה 48 לייקים
אליניב פרגוסון
מאמן כזה ווינר
תודה
מאמן כזה ווינר
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2580 לייקים
אליה והפועל בבלומפילד 
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
הלוטוס הלבן
- קיבל.ה 467 לייקים
מאמן שיודע לתקן שגיאות תוך כדי משחק.
תתחילו לכבד את הרוח החדשה של המועדון: לחזור בהדרגה לימים הטובים.
מי יצליח להרדם הלילה?
תתחילו לכבד את הרוח החדשה של המועדון: לחזור בהדרגה לימים הטובים.
מי יצליח להרדם הלילה?
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2851 לייקים
כתבתי פה שמה שחסר לו זה הדרבי
עכשיו זה הושג שיישאר פה לעד
ישששששששששששששש
עכשיו זה הושג שיישאר פה לעד
ישששששששששששששש
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1545 לייקים
משחק מגעיל, יכולנו לעשות יותר, שדדנו נצחון, אין מאושר ממני!!!
אליניב או אליניב עולה עולה
ברדה או ברדה עולה!!!
אליניב או אליניב עולה עולה
ברדה או ברדה עולה!!!
- פוגודין
- קיבל.ה 262 לייקים
הביקורת כלפיו מוגזמת.
אחרי שנים בלומפילד הפך למבצר.
הביא 2 נצחונות גדולים בשבוע 1.
הביא דרבי (חוץ) אחרי 12 שנה.
אנשים מצפים פה לטיקי טקה או כדורגל סקסי והתקפי אנחנו קבוצה בבנייה לאחר עליית ליגה,תנו לו לעבוד.
חלוץ עם מספרים ועוד כמה חיזוקים וגם הכדורגל ישתפר.
אחרי שנים בלומפילד הפך למבצר.
הביא 2 נצחונות גדולים בשבוע 1.
הביא דרבי (חוץ) אחרי 12 שנה.
אנשים מצפים פה לטיקי טקה או כדורגל סקסי והתקפי אנחנו קבוצה בבנייה לאחר עליית ליגה,תנו לו לעבוד.
חלוץ עם מספרים ועוד כמה חיזוקים וגם הכדורגל ישתפר.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
redrony
- קיבל.ה 1098 לייקים
איי מאוד מאוד מאוד מאוד שמח. מאוד
אבל שתרגעו נדבר
אבל שתרגעו נדבר
-
Gania23
- קיבל.ה 117 לייקים
ההרכב שסיים את המשחק זה ההרכב שצריך לרוץ תמיד + טוריאל .
מקווה שהוא הבין
מקווה שהוא הבין
-
הסבתא של הפועל
- קיבל.ה 262 לייקים
חולי נפש, לא משחקים טוב כבר תקופה כי תקופה 4 שחקנים לפחות מהרכב או מחליפים פצועים ןהסגל שלנו לא רחב. נס שאנחנו בתמונה של מקומות 3-4.
-
amorphis
- קיבל.ה 268 לייקים
ראיתי השבוע גם את בית''ר וגם את פתח תקווה. כן תחת לא תחת
מבחינתי הוא המאמן הכי טוב בארץ.
מבחינתי הוא המאמן הכי טוב בארץ.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2580 לייקים
ברדה בבלומפילד:
14 משחקי לאומית (1 בחוץ נגד בני יהודה) - 13 נצחונות ותיקו (נגד הפועל פ"ת)
2 משחקי גביע הטוטו ליגת העל - 2 נצחונות
2 גביע - תיקו וניצחון
10 משחקי ליגת העל - 10 נצחונות. כולל על ב"ש, ביטר והרמאים.
סה"כ 28 משחקים. 26 נצחונות ושני תיקו.
14 משחקי לאומית (1 בחוץ נגד בני יהודה) - 13 נצחונות ותיקו (נגד הפועל פ"ת)
2 משחקי גביע הטוטו ליגת העל - 2 נצחונות
2 גביע - תיקו וניצחון
10 משחקי ליגת העל - 10 נצחונות. כולל על ב"ש, ביטר והרמאים.
סה"כ 28 משחקים. 26 נצחונות ושני תיקו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
איזה גניבת דעת בראיון.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 3934 לייקים
מצד אחד כולם ביקרו את ההרכב.
מצד שני מחמיאים להרבה שחקנים בו באשכול שלהם. ע"ע טל ארצ'ל.
תחליטו.
בסל רוצים לפטר את איטודיס שמוביל את הליגה הכי גדולה באירופה ומקום ראשון בארץ.
ברגל רוצים לפטר מאמן שניצח את כל משחקי הליגה ששיחקו השנה בבלומפילד ואנחנו כבר מחזור 20 כן?
די כבר, תנו קצת יציבות.
לא למדתם כבר 20 שנה ששליפות מהמותן ותחלופה בלתי פוסקת של מאמנים זה הדבר הכי גרוע שיש למועדון?
ועוד בתקופה מוצלחת לשני המועדונים.
יציבות = הצלחה.
מצד שני מחמיאים להרבה שחקנים בו באשכול שלהם. ע"ע טל ארצ'ל.
תחליטו.
בסל רוצים לפטר את איטודיס שמוביל את הליגה הכי גדולה באירופה ומקום ראשון בארץ.
ברגל רוצים לפטר מאמן שניצח את כל משחקי הליגה ששיחקו השנה בבלומפילד ואנחנו כבר מחזור 20 כן?
די כבר, תנו קצת יציבות.
לא למדתם כבר 20 שנה ששליפות מהמותן ותחלופה בלתי פוסקת של מאמנים זה הדבר הכי גרוע שיש למועדון?
ועוד בתקופה מוצלחת לשני המועדונים.
יציבות = הצלחה.
יחד, רק יחד! 
-
Nati
- קיבל.ה 2696 לייקים
לך אתהספרא טבא כתב:תודה על התחת
על עליית הליגה
עכשיו לך הביתה
אמיתי שאני לא יודע איך לאכול אותו, כואבות לי העיניים 80 דק בממוצע למשחק ובסוף אנחנו עושים את הבלתי נתפס ולוקחים נקודות. אני כבר לא יודע מה אני רוצה ממנו, אשכרה הרכב טלאים ובסוף אנחנו מזיינים את מכבי וב״ש. שימשיך עם התחת או הטקטיקה או מה שזה לא יהיה 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Nati
- קיבל.ה 2696 לייקים
בדקה ה89 כשמכבי עשו את החילופים,הוא קרא אליו את סילבה ואמר לו לעבור לשחק בצד ימין.
והשאר זה היסטוריה…
והשאר זה היסטוריה…
ווינר גדול, אין שאלה בכלל שהוא צריך להמשיך גם עונה הבאה.
-
InFlames
- קיבל.ה 479 לייקים
כדורגל מזעזע, אין לאף שחקן אין מושג מה הוא צריך לעשות. אבל אין מה להגיד ווינר פסיכי
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1569 לייקים
כדוגרל נוראי אבל וינר ענק. זה לא צירוף מקרים שניצחנו את ב״ש בית״ר ומכבי מגולים בתוסתפת זמן. ברדה בא ננצח ואת זה אי אפשר לקחת לו.
יש מצב שכרגע זה יותר חשוב מכדורגל אני כבר לא יודע
יש מצב שכרגע זה יותר חשוב מכדורגל אני כבר לא יודע
צפיתי במסיבת העיתונאים עכשיו, אמר שהוא גאה בצורת המשחק בחצי השני.
רע מאוד אם זה ככה.
היה פה המון המון מזל, איזשהו משהו קוסמי שלא קשור למהלך המשחק. תודה על זה, אזכור לכל החיים, אבל מקווה בכל ליבי שהוא לא מאמין בדברים האלה שהוא אמר.
רע מאוד אם זה ככה.
היה פה המון המון מזל, איזשהו משהו קוסמי שלא קשור למהלך המשחק. תודה על זה, אזכור לכל החיים, אבל מקווה בכל ליבי שהוא לא מאמין בדברים האלה שהוא אמר.
- Sin Queso
- קיבל.ה 787 לייקים
השיג את המטרות של העונה אחלה ברדה שבעולם
-
redrony
- קיבל.ה 1098 לייקים
כמו המשחק נגד פרטיזן, גם הדרבי זה יכול להיות ארוע מכונן. אם יידעו לקחת אותו בצורה הנכונה ולהשתמש רק בתור דבר אחד, ההורדה מהגב של הקוף הזה אז אפר לצמוח ממנו
אם אנשים יסתכלו על המשחק הזה (כמו גם על המשחק נגד ב״ש) ויראו בהם אינדיקציה לכדורגל טוב ולזה שככה צריכים לעשות דברים אנחנו נחזור להיות פח
היינו רחוקים בערך דקה נגד ב״ש ו4 דקות הזויות אתמול מבקשות לפטר את ברדה וקללות לכל העולם ואישתו
שני משחקים שבאמת, הפועל לא שיחקו בהם כדורגל ואיכשהו, עד עכשיו אני לא מבין איך, הצליחו לנצח.
אני כותב פה כבר תקופה, הרמה של הליגה הזו כל כך חלשה, במיוחד בשלוש שנים האחרונות. כולם כולל כולם, מכבי, חיפה, ב״ש. מכבי עם תקציב של 120 או אלוהים יודע כמה משחקים כדורגל זוועה. אין מילה אחרת. ישבתי בבית אתמול עם הבנים שלי ואחי, דקה 85 ואני מגחך כמה שמכבי גרועים והפועל עלובים שלא מסוגלים לעשות מצב, ואז מגיעות באמת 4 דקות שייזכרו הרבה זמן, זה באמת מה שיפה בכדורגל אבל שאלוהים יעזור לכולנו עם הכדורגל הזה
אם אנשים יסתכלו על המשחק הזה (כמו גם על המשחק נגד ב״ש) ויראו בהם אינדיקציה לכדורגל טוב ולזה שככה צריכים לעשות דברים אנחנו נחזור להיות פח
היינו רחוקים בערך דקה נגד ב״ש ו4 דקות הזויות אתמול מבקשות לפטר את ברדה וקללות לכל העולם ואישתו
שני משחקים שבאמת, הפועל לא שיחקו בהם כדורגל ואיכשהו, עד עכשיו אני לא מבין איך, הצליחו לנצח.
אני כותב פה כבר תקופה, הרמה של הליגה הזו כל כך חלשה, במיוחד בשלוש שנים האחרונות. כולם כולל כולם, מכבי, חיפה, ב״ש. מכבי עם תקציב של 120 או אלוהים יודע כמה משחקים כדורגל זוועה. אין מילה אחרת. ישבתי בבית אתמול עם הבנים שלי ואחי, דקה 85 ואני מגחך כמה שמכבי גרועים והפועל עלובים שלא מסוגלים לעשות מצב, ואז מגיעות באמת 4 דקות שייזכרו הרבה זמן, זה באמת מה שיפה בכדורגל אבל שאלוהים יעזור לכולנו עם הכדורגל הזה
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2851 לייקים
עמד במטרות.לירון האדום כתב: ↑15 ינואר 2026, 12:16מבחינתי היו לו 2 מטרות בתחילת עונהredrony כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:56די די כבר!! אי אפשר לשמוע את השטויות האלה יותר. אם רוטמן היה שם את הפנדל אתמול אז כן מגיע לו להמשיך?לירון האדום כתב: ↑15 ינואר 2026, 10:32 ברור שלא לפטר אותו עכשיו ולתת לו לסיים את העונה.
אבל אם הוא לא יביא דרבי אז אין טעם להמשיך עוד עונה
הפועל קבוצה לא טובה. לא משנה תקציבים, לא משנה כמה חשבו שנחטוף שהיתה ההגרלה. הדבר היחיד שמשנה זה הכדורגל שמשחקים.
ברדה מאמן בסדר יחסית למאמנים הישראלים, אבל הוא מוגבל. ראו את זה בב״ש ורואים את זה גם פה. כן דרבי לא דרבי, כמה אפשר להמשיך עם הפרובינציאליות הפאתטית הזו?
1. להיות קבוצת צמרת שמנצחת כל קבוצה
2. להביא דרבי
בינתיים את בית"ר ניצח בתחילת עונה ומאז הפסיד בליגה להם לב"ש ולחיפה ולא ניצח דרבי.
בסוף העונה אם לא יעמוד במטרות אז לסיים יפה.
קבוצת צמרת, ניצחנו את ב"ש וניצחנו את הדרבי.
אחלה ברדה
-
Gania23
- קיבל.ה 117 לייקים
ברדה חייב להתחיל להפיק לקחים , אם אנחנו רוצים להגיע רחוק צריך לתקן את בעיית הקישור , לא יכול להיות שסיסוקו מבטל לנו את כל חוליית הקישור ואין לנו מרכז שדה בכלל , קרייב צריך לשחק התקפי יותר ולא הגנתי כמו שברדה מציב אותו , הגיע הזמן להתחיל לשלוט בקצב המשחק מול כל קבוצה כי את הכלים יש .
חייב חלוץ ו10 כמו אוויר לנשימה כי הפוקסים האלה כמו שחווינו בשבוע האחרון לא יחזיקו מים .
ועם כל הצער אני לא רואה איפה אנחנו צריכים את לויזו , שחקן מחליף לסתיו הוא לא יהיה וגם לא ירצה להיות ובשאר העמדות שמנסים אותו בהם הוא לא טוב , חייב 10 יצירתי .
חייב חלוץ ו10 כמו אוויר לנשימה כי הפוקסים האלה כמו שחווינו בשבוע האחרון לא יחזיקו מים .
ועם כל הצער אני לא רואה איפה אנחנו צריכים את לויזו , שחקן מחליף לסתיו הוא לא יהיה וגם לא ירצה להיות ובשאר העמדות שמנסים אותו בהם הוא לא טוב , חייב 10 יצירתי .
-
ונרקומן
- קיבל.ה 554 לייקים
תפסיקו לזיין כבר את השכל תפסיקו.
גם פפ גווארדיולה לא היה מוציא יותר ממורגן, אנאס, למקין וארצ׳ל בהרכב.
גם פפ גווארדיולה לא היה מוציא יותר ממורגן, אנאס, למקין וארצ׳ל בהרכב.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6060 לייקים
התחת שלו זה כבר לא ברמת הצ'יזבט, זה משהו שבהחלט קיים וכרגע זה הדבר הכי טוב שהוא מביא איתו להפועל תל אביב לשמחתנו וגם לצערנו.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1626 לייקים
זה לא רק תחת
לא משנה כמה ההרכבים גרועים (והם גרועים) הקבוצה לא נשברת
זה התחיל עוד שנה שעברה, חוזרים מפיגורים ומנצחים, גולים בדקות המכריעות
זה הרבה אופי שהוא הביא לקבוצה ולשחקנים, אין שום התבזות גם בהפסדים
לא משנה כמה ההרכבים גרועים (והם גרועים) הקבוצה לא נשברת
זה התחיל עוד שנה שעברה, חוזרים מפיגורים ומנצחים, גולים בדקות המכריעות
זה הרבה אופי שהוא הביא לקבוצה ולשחקנים, אין שום התבזות גם בהפסדים
-
Adam
- קיבל.ה 148 לייקים
אתה הגעת, כאשר לפני שנה היינו במקום רביעי בליגה הלאומית, והבאת אותנו לניצחון בדרבי עם סגל שחקנים בינוני והרבה פציעות.
אתה הגעת, ואני אוהב אותך עוד מימי השער נגד פאריז סאן ז'רמן העליזים, ואני לוקח אותך בכל יום אלף פעם על פני המשתמשים בפורום שדים ששופכים עליך רעל כאילו אתה אחרון המכביסטים.
אה ותודה גם שלקחת כמה אליפויות למכבי כשהיית בב"ש.
אתה הגעת, ואני אוהב אותך עוד מימי השער נגד פאריז סאן ז'רמן העליזים, ואני לוקח אותך בכל יום אלף פעם על פני המשתמשים בפורום שדים ששופכים עליך רעל כאילו אתה אחרון המכביסטים.
אה ותודה גם שלקחת כמה אליפויות למכבי כשהיית בב"ש.
-
D&3
- קיבל.ה 1599 לייקים
הפסדנו העונה רק פעמיים ביותר משער אחד, בטוטו נגד נתניה כשהקבוצה עוד הייתה בבנייה ובליגה נגד נתניה עם האדום וגול בתוספת הזמן
זה לא רק אופי, זה גם גישה למשחק שקודם כל יצטרכו לעבוד מאוד קשה כדי לנצח אותנו
-
ואן גוך
- קיבל.ה 285 לייקים
הדבר הכי משמעותי זה שהוא מחדיר לשחקנים אופי של ווינרים. עם זאת, עלה בהרכב מזעזע! עם כל הכבוד ללמקין ועוד שם אותו בקו שמאל ואת קורין באמצע. זה וב״ש היו כנראה המשחקים הכי גרועים שלנו השנה. ההוצאות חוץ של קראייב, הבילד אפ גם נגד קבוצות מוכשרות ממך ושאתה עם חצי הרכב משני. יש הרבה פצועים, אבל עדיין יש ציפייה לכדורגל יותר חיובי. מקווה שזה ישפר עם הגעת החלוץ.
- RedDrifter
- קיבל.ה 482 לייקים
הכדורגל נוראי אבל ניצחון זה ניצחון
תודה ברדה
תודה ברדה
- רדפוקס
- קיבל.ה 6060 לייקים
זה נכון מה שאתם אומרים, מעבר לתחת יש פה גם אופי שהוא החדיר. כל השאר... עדיף לא לדבר.
כרגע נשמח וננסה להמשיך במומנטום החיובי ובקיץ צריך לעשות חושבים טוב מאוד.
לגבי נתניה, בשבת זאת הזדמנות לא להפסיד להם ביותר משער אחד ואף לנצח.
-
amorphis
- קיבל.ה 268 לייקים
תסתכלו על הטופ מאמנים בליגה,
השבוע יצחקי לא מצליח לנצח את פאקינג אשדוד בלי אנסה גם שהיא נשארת ב10 שחקנים.
בכר מפסיד 4-1 לנתניה
פרץ מפסיד להפועל ירושלים בלי סדריק דון.
הסרבי שלקח פה אליפות בכלל ליצן.
ברדה שיחק בלי מאיימבו הקפטן, בלי טוריאל, בלי פיבן עם שחקנים שלא שיחקו מאז תחילת השנה או מאז הלאומית נגד מכבי ת''א ובאר שבע. השחקנים נלחמו עד הרגע האחרון בנחיתות איכותית מובהקת וניצחו. זה קשור למנטליות שהוא הנחיל פה ולמה שהוא בנה. תחת זה ארוע חד פעמי וזה לא המקרה . מי שחושב שעם החיסורים האלו אנחנו אמורים לשטוף את הדשא, מנותק מהמציאות.
יש לנו אחלה מאמן ואני לא רואה אף מאמן בליגה שהייתי רוצה לראות במקומו. עכשיו שינחת לקרקע ויביא לנו את נתניה.
בכר מפסיד 4-1 לנתניה
ברדה שיחק בלי מאיימבו הקפטן, בלי טוריאל, בלי פיבן עם שחקנים שלא שיחקו מאז תחילת השנה או מאז הלאומית נגד מכבי ת''א ובאר שבע. השחקנים נלחמו עד הרגע האחרון בנחיתות איכותית מובהקת וניצחו. זה קשור למנטליות שהוא הנחיל פה ולמה שהוא בנה. תחת זה ארוע חד פעמי וזה לא המקרה . מי שחושב שעם החיסורים האלו אנחנו אמורים לשטוף את הדשא, מנותק מהמציאות.
יש לנו אחלה מאמן ואני לא רואה אף מאמן בליגה שהייתי רוצה לראות במקומו. עכשיו שינחת לקרקע ויביא לנו את נתניה.
נערך לאחרונה על ידי amorphis ב 27 ינואר 2026, 12:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
L.S
- קיבל.ה 2050 לייקים
מלך
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
L.S
- קיבל.ה 2050 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 726 לייקים
בוא, לא צריך להסתכל על מחזור אחד, ובטח שלא צריך להסתכל רק על תוצאת הסיום. איבדנו נקודות יקרות נגד קבוצות מביכות, במשחקים שלא נפלו בגלל נסיבות או מזג האוויר, אלא רק בגלל מאמן. ניהול משחק, בחירת הרכב, מערך, שיטת משחק וקבלת החלטות. בסיבוב הראשון לדעתי היינו היחידים שהעניקו נקודות לבני ריינה. במשחק נגד ק"ש איבדנו נקודות רק בגלל ברדה. כנ"ל נגד הפועל חיפה, כשקבוצה שלא מצליחה להבקיע חודש נותנת לך שלושה שערים בגלל ניהול משחק מחריד.amorphis כתב: ↑27 ינואר 2026, 12:05 תסתכלו על הטופ מאמנים בליגה,
בכר מפסיד 4-1 לנתניה
וגם אתמול - יש לך דרך בכלל להסביר את הקבלת החלטה של להציב את מורגן באגף שמאל, לתת לו הוראה להיות המגן התוקף בקו הגנה (שחקן שלילדים בשכונה יש יותר דריבל ממנו) ולשים לו את סרט הקפטן סביב הזרוע? או להעדיף את מחאמיד בהרכב על דפאה, מה שעלה לנו גם בשער שספגנו וגם בתצוגה אנושית (הרבה לפני כדורגל) מחפירה של הסמרטוט הזה? או ללכת עם הראש בקיר עם למקין באמצע ולוותר על המשחק? אם המחלה היו טיפה יותר טובים ומרוכזים הם היו משחילים לנו 4 במחצית הראשונה. כנ"ל במשחק הקודם מול ב"ש.
התוצאה חשובה, ולנצח דרבי יותר חשוב מלנצח את איראן מבחינתי. הוא מקבל על זה מלא קרדיט. אפילו שחקן גמור כמו סילבה מקבל מבחינתי קרדיט מחדש על הקרוס היפה אתמול שהביא לשווין, ועל ההצגה המצחיקה שהובילה לשער השני. אבל זה לא יכול לשמש שכפ"צ בפני ביקורת, או משהו שמוחק את כל מה שראינו 90 דקות על המגרש (או שלושה חודשים ברצף פלוס מינוס). יש בקבוצה הזאת שחקנים טובים, גם אם נניח רקע את הפצועים בצד, אפשר וצריך לקבל מהם יותר. הפועל צריכה להראות טוב יותר. הפועל צריכה לדעת להחזיק כדור. ברדה צריך לדעת לזרוק כלים התקפיים מוקדם יותר כשיש צורך. וחילופים לפני דקה 64 זו לא מילה גסה (מחמאמיד היה כל כך נורא שזה הצליח להתגבר על האלגוריתם של ברדה והוא ירד במחצית, אבל זה ממש היוצא מן הכלל).