ערב טוב×2
אין דבר יותר שנוא ממ*בי תא
-
אלון1
- קיבל.ה 293 לייקים
לא יודע מה יותר מציק לאוזן לשמוע
עופר שלח ורסקין
הוא את המטומטם עם המגפון
עופר שלח ורסקין
הוא את המטומטם עם המגפון
-
Red_man
- קיבל.ה 1991 לייקים
-
Nati
- קיבל.ה 2655 לייקים
קוסטאס הרס לפאו בסוף הרבע השלישי ובסוף המשחק.בני12 כתב:שונא את שורטס
-
Karl Marx
- קיבל.ה 244 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3464 לייקים
ראית אותו אתמול?
בכלל השנה?
זה לא השחקן משלוש השנים האחרונות, אולי זה הסיטואציה שלו שם, אבל זה לא נראה טוב…
בכלל השנה?
-
Brilliant
- קיבל.ה 228 לייקים
גמרו אותו שם באתונה… אבל הוא ילד גדול, נכנס לזה בעיניים פקוחות.
-
Karl Marx
- קיבל.ה 244 לייקים
אני חושב שזו הסיטואציה שם.מילפורד כתב:ראית אותו אתמול?
בכלל השנה?
לעומתו מיצ׳יץ׳ מקבל קרדיט אינסופי ומשחק כמו וינסנט קאונסל
-
Xavi
- קיבל.ה 1597 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 2213 לייקים
-
Red_man
- קיבל.ה 1991 לייקים
אגב הם מקיזים דם עכשיו מול רמת גן ואף אחד שם לא מאבד עשתונות כמו אצלנו בקהל
-
איש גדול
- קיבל.ה 468 לייקים
מה?
קודם כל הם לא בנו קבוצה ב-150 מיליון והציפיות שם בהתאם.
בנית קבוצה באיזה 50 מיליון יותר מהם , ועם זה ההגיון שגם יש לנו יותר ציפיות.
דבר שני כל משחק שם הקהל מגיע עם שלטים נגד ההנהלה על איזה חוסר איבוד עשתונות מדובר?
-
מתנחל אדום
- קיבל.ה 16 לייקים
-
Xavi
- קיבל.ה 1597 לייקים
אז מה, הוא צודק
הפער מהציפייה הוא הכי משמעותי
אנחנו פאקינג מקום ראשון בכל המפעלים והם בעונה ביזיונית אבל הדיבור הוא שאנחנו הכישלון
-
ranjef
- קיבל.ה 1996 לייקים
כן, רק שהם מקום 14 והם מסתכלים עם משקפת ורואים את הפועל מקום ראשון ביורוליג.איש גדול כתב:מה?
קודם כל הם לא בנו קבוצה ב-150 מיליון והציפיות שם בהתאם.
בנית קבוצה באיזה 50 מיליון יותר מהם , ועם זה ההגיון שגם יש לנו יותר ציפיות.
דבר שני כל משחק שם הקהל מגיע עם שלטים נגד ההנהלה על איזה חוסר איבוד עשתונות מדובר?
לא בליגה א'. ביורוליג.
-
איש גדול
- קיבל.ה 468 לייקים
זה נחמד להיות מקום ראשון אבל מקום ראשון סופרים בסוף העונה ולא אחרי חצי עונה.Xavi כתב: ↑25 ינואר 2026, 23:23אז מה, הוא צודק
הפער מהציפייה הוא הכי משמעותי
אנחנו פאקינג מקום ראשון בכל המפעלים והם בעונה ביזיונית אבל הדיבור הוא שאנחנו הכישלון
לצערי יש לי תחושה שזה משפט חשוב לעונה הזאת
בכל מקרה יש עכשיו 3 שבועות של גביע במידה ואיטודיס יביא אותו עם התקציב האסטרונומי שהוא קיבל זה יתן המון שקט להמשך העונה.
-
Red_man
- קיבל.ה 1991 לייקים
מה מה? הם עדיין קבוצה עדיפה באיזה 100 דרגות על רמת גן ועדיין הם התקשו מולם. פשוט אף אחד שם לא הגיב בפאניקה כמו אצלנו. קטש שהיה מילימטר מלעוף הביתה אחרי רצף הפסדים ביכולת מחרידה נשאר והופ הנה הם על הסוס פתאום.
אצלנו הפסד אחד וכל הקהל כבר שלח את המתחזה היווני הביתה. אני רואה פה ובטוויטר חבורה של היסטריים שמגיבים בפאניקה על כל שטות כי רום גפן וגיל אמיתי כתבו. שני שחקנים שאצל הפועל של אברהמי חיממו ספסל. העיקר גיל אמיתי כתב שהוא חלק חדר הלבשה עם נייט רובינסון הגדול, מעניין אם נייט בכלל יודע שהם חלקו חדר הלבשה פעם.
בשנים קודמות היינו עכשיו בפיק שלנו ואז נכנסים לסחרור שדופק הכל. אולי פעם אחת בחיים האלה נגיע בפיק ברגע הנכון? (פלייאוף ליגת העל זה הרגע הנכון מבחינתי)
-
איש גדול
- קיבל.ה 468 לייקים
זה זלזול לקרוא לביקורת עניינית פאניקה ועוד להגדיל את זה ולצייר את כאילו זה על משחק אחד ספציפי.Red_man כתב: ↑25 ינואר 2026, 23:56מה מה? הם עדיין קבוצה עדיפה באיזה 100 דרגות על רמת גן ועדיין הם התקשו מולם. פשוט אף אחד שם לא הגיב בפאניקה כמו אצלנו. קטש שהיה מילימטר מלעוף הביתה אחרי רצף הפסדים ביכולת מחרידה נשאר והופ הנה הם על הסוס פתאום.
אצלנו הפסד אחד וכל הקהל כבר שלח את המתחזה היווני הביתה. אני רואה פה ובטוויטר חבורה של היסטריים שמגיבים בפאניקה על כל שטות כי רום גפן וגיל אמיתי כתבו. שני שחקנים שאצל הפועל של אברהמי חיממו ספסל. העיקר גיל אמיתי כתב שהוא חלק חדר הלבשה עם נייט רובינסון הגדול, מעניין אם נייט בכלל יודע שהם חלקו חדר הלבשה פעם.
בשנים קודמות היינו עכשיו בפיק שלנו ואז נכנסים לסחרור שדופק הכל. אולי פעם אחת בחיים האלה נגיע בפיק ברגע הנכון? (פלייאוף ליגת העל זה הרגע הנכון מבחינתי)
אני לעולם לא התחברתי לכדורסל של איטודיס גם כשניצחנו.
ולגבי קטש שנשאר במכבי בסוף כי הוא באמת מוציא את המקסימום ממה שיש לו.
אם הוא היה מוציא אותו דבר עם 150 מיליון שקל תקציב שנינו יודעים שכבר מזמן הוא היה בבית.
ולגבי רגעי הפיק זה בדיוק מה שכתבתי , יש עכשיו אחד מרגעי הפיק של העונה עם תואר על השולחן שאיטודיס יקח אותו והכל ירגע וכל האווירה תתהפך לטובה.
-
Nati
- קיבל.ה 2655 לייקים
מאמין שגם אם זה יקרה,תמצאו סיבה חדשהאיש גדול כתב:זה זלזול לקרוא לביקורת עניינית פאניקה ועוד להגדיל את זה ולצייר את כאילו זה על משחק אחד ספציפי.Red_man כתב: ↑25 ינואר 2026, 23:56מה מה? הם עדיין קבוצה עדיפה באיזה 100 דרגות על רמת גן ועדיין הם התקשו מולם. פשוט אף אחד שם לא הגיב בפאניקה כמו אצלנו. קטש שהיה מילימטר מלעוף הביתה אחרי רצף הפסדים ביכולת מחרידה נשאר והופ הנה הם על הסוס פתאום.
אם הוא היה מוציא אותו דבר עם 150 מיליון שקל תקציב שנינו יודעים שכבר מזמן הוא היה בבית.
ולגבי רגעי הפיק זה בדיוק מה שכתבתי , יש עכשיו אחד מרגעי הפיק של העונה עם תואר על השולחן שאיטודיס יקח אותו והכל ירגע וכל האווירה תתהפך לטובה.
-
Red_man
- קיבל.ה 1991 לייקים
תשמע גם אני לא חושב שאנחנו שוטפים את המגרש או שהכדורסל שאיטודיס מציג כיף לראות אותו. חלק גדול מהאנשים מגיבים בפאניקה חסרת בסיס לקרוא לו פרנקו זאת בדיחה, פרנקו מעולם לא הצליח לנצח משחק על תואר בהפועל ולפרנקו היו יותר הזדמנויות. איטודיס הצליח פעם אחת וזה כבר יותר מפרנקו.איש גדול כתב: ↑26 ינואר 2026, 06:57זה זלזול לקרוא לביקורת עניינית פאניקה ועוד להגדיל את זה ולצייר את כאילו זה על משחק אחד ספציפי.Red_man כתב: ↑25 ינואר 2026, 23:56מה מה? הם עדיין קבוצה עדיפה באיזה 100 דרגות על רמת גן ועדיין הם התקשו מולם. פשוט אף אחד שם לא הגיב בפאניקה כמו אצלנו. קטש שהיה מילימטר מלעוף הביתה אחרי רצף הפסדים ביכולת מחרידה נשאר והופ הנה הם על הסוס פתאום.
הביקורת של רום גפן וגיל אמיתי היא הכל חוץ מעניינית. בכללי רוב האנשים מגיבים בצורה לא עניינית אלא בפאניקה. אמרתי כבר איטודיס לא קדוש אפשר לפטר אבל תביאו שם של מאמן נורמלי שאתם רוצים להביא במקום, אחרת זה סתם להכניס את המערכת לסחרור לא נורמלי. אני באופן אישי מחזיק מאורנלד וברנר, האם הם מתאימים להפועל עם שאיפות לתארים וביורוליג? לא יודע שאלה קשה.
לומר שקטש מוציא את המקסימום זה מוגזם. זה לא שהוא משחק עם קאונסיל וווילי גאדג׳ יש לו שם את לוני ווקר והורד.
-
איש גדול
- קיבל.ה 468 לייקים
ההשוואה לפרנקו או לכל מאמן אחר לא רלוונטית כי לאף מאמן לא היה תקציב כזה להחתים זרים במיליונים.Red_man כתב: ↑26 ינואר 2026, 08:03תשמע גם אני לא חושב שאנחנו שוטפים את המגרש או שהכדורסל שאיטודיס מציג כיף לראות אותו. חלק גדול מהאנשים מגיבים בפאניקה חסרת בסיס לקרוא לו פרנקו זאת בדיחה, פרנקו מעולם לא הצליח לנצח משחק על תואר בהפועל ולפרנקו היו יותר הזדמנויות. איטודיס הצליח פעם אחת וזה כבר יותר מפרנקו.איש גדול כתב: ↑26 ינואר 2026, 06:57זה זלזול לקרוא לביקורת עניינית פאניקה ועוד להגדיל את זה ולצייר את כאילו זה על משחק אחד ספציפי.Red_man כתב: ↑25 ינואר 2026, 23:56
מה מה? הם עדיין קבוצה עדיפה באיזה 100 דרגות על רמת גן ועדיין הם התקשו מולם. פשוט אף אחד שם לא הגיב בפאניקה כמו אצלנו. קטש שהיה מילימטר מלעוף הביתה אחרי רצף הפסדים ביכולת מחרידה נשאר והופ הנה הם על הסוס פתאום.
הביקורת של רום גפן וגיל אמיתי היא הכל חוץ מעניינית. בכללי רוב האנשים מגיבים בצורה לא עניינית אלא בפאניקה. אמרתי כבר איטודיס לא קדוש אפשר לפטר אבל תביאו שם של מאמן נורמלי שאתם רוצים להביא במקום, אחרת זה סתם להכניס את המערכת לסחרור לא נורמלי. אני באופן אישי מחזיק מאורנלד וברנר, האם הם מתאימים להפועל עם שאיפות לתארים וביורוליג? לא יודע שאלה קשה.
לומר שקטש מוציא את המקסימום זה מוגזם. זה לא שהוא משחק עם קאונסיל וווילי גאדג׳ יש לו שם את לוני ווקר והורד.
להשוות מאמן שקיבל 150 מיליון תקציב למאמן שקיבל 15 במקרה הטוב זה לא רציני.
כשפרנקו או כל מאמן אחר לא לקח תואר זה היה לגטימי כי להפועל היה תקציב בהתאם.
לעולם לא היה בהפועל מאמן חוץ מאיטודיס שקיבל תקציב יותר גבוה ממכבי וירושלים
איטודיס קיבל את התקציב הכי גבוה בארץ בפער עצום
אז אי אפשר להשוות ולשפוט מי עדיף בנסיבות האלה.
בקיצור שאיטודיס יביא תגביע והכל יהיה בסדר.
להפסיד עוד תואר בארץ עם תקציב כזה זה מוגזם.