איטודיס

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1711 לייקים

לא ברור מה עובר על הבחור, הוא תקוע באיזה קונספט ומנסה לעבור דרך הקיר למרות כל הסימנים וההזדמנויות לשנות.
חוץ מהשילוב של אודיאסה ברוטציה, הוא לא שינה או הוסיף כלום. רק מקצר את הרוטציה, נכנס למלחמות אגו עם הישראלים (כן, להכניס את פלטין ל15 שניות ולהוציא (!!!) 4 שניות לסיום הרבע זה מקצועי נטו) שבלוני וכל הקבוצות כבר למדו אותו.
הפועל בתקופה רעה והוא קפא ולא מפשיר.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Xavi
קיבל.ה  1633 לייקים

סומך כתב: 24 ינואר 2026, 12:31 לא ברור מה עובר על הבחור, הוא תקוע באיזה קונספט ומנסה לעבור דרך הקיר למרות כל הסימנים וההזדמנויות לשנות.
חוץ מהשילוב של אודיאסה ברוטציה, הוא לא שינה או הוסיף כלום. רק מקצר את הרוטציה, נכנס למלחמות אגו עם הישראלים (כן, להכניס את פלטין ל15 שניות ולהוציא (!!!) 4 שניות לסיום הרבע זה מקצועי נטו) שבלוני וכל הקבוצות כבר למדו אותו.
הפועל בתקופה רעה והוא קפא ולא מפשיר.
אתה מערבב פה הרבה דברים
להגיד שרוטציה קצרה זאת הבעיה שלנו.. זה מאוד ספקולטיבי. אין לך שום דרך לדעת מה היה קורה אם שחקן כזה או אחר היה משחק.
מה יש לו נגד פלטין או ישראלים בכללי? מה קשור מלחמות אגו? איטודיס תמיד עושה חילופי הגנה התקפה וכאשר נשאר לנו פוזשן התקפי אחרון הוא העדיף שחקן התקפה ולא את פלטין שלא קיים התקפית. אולי זה היה טיפה מוגזם כי נשארו רק כמה שניות אבל מפה ועד אגו..
הוא כן מקובע ולא יצירתי
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  872 לייקים

Red_man כתב: 24 ינואר 2026, 10:21
בז'רנו כתב: 24 ינואר 2026, 05:17
Red_man כתב: 24 ינואר 2026, 00:24 סבבה שלחתם הביתה את מי אתם מביאים? אני מקשיב
אז אתה אומר שהוא כמו ביבי
לא זה לא מה שאני אומר. אני אומר שלהעיף אותו בלי חלופה אמיתית ונורמלית זה פשוט מהלך מפגר שיכניס אותנו לסחרור מטורף. רוצה לפטר? אחלה מי בא במקום? יותם שירן הלא מקורי ווינסנט ואדום או מוות לא נחשבים כאופציות טובות למרות שבעיני עצמם הם מבינים כדורסל ברמות של פופוביץ.
עובדתית עדיין לא נתנו פה שם אחד אמיתי וראוי. רוצה להמר על שמוליק ברנר או יהוא אורלנד? לדעתי הם מאמנים נהדרים השאלה אם לרמות האלה
לא חייבים לפטר כרגע.אין לי בעיה גם לא לפטר אותו עד סיום העונה,בלי קשר לתוצאות.
יש לאיטודיס מבחינתי ואני מקווה שמבחינת ינאי,2 מטרות העונה:
1- לסיים ב 6 הראשונות ולהבטיח השתתפות ביורוליג( נדמה לי שזה 6 הראשונות....)
2- אליפות בארץ.
אם לא יצליח להשיג אותם,אפשר להיפרד כידידים.
בסך הכל עד עכשיו התוצאות טובות מאוד,אבל יש לא מעט בעיות שמעמידות בסימן שאלה אם הוא המאמן שאנחנו צריכים.
לשאלתך,בעונה הבאה,אני הייתי מנסה להביא את אוברדוביץ או לחשוב יותר קדימה ולנסות לקחת את ספאנוליס ממונאקו
Red_man
קיבל.ה  2023 לייקים

בז'רנו כתב: 24 ינואר 2026, 15:14
Red_man כתב: 24 ינואר 2026, 10:21
בז'רנו כתב: 24 ינואר 2026, 05:17

אז אתה אומר שהוא כמו ביבי
לא זה לא מה שאני אומר. אני אומר שלהעיף אותו בלי חלופה אמיתית ונורמלית זה פשוט מהלך מפגר שיכניס אותנו לסחרור מטורף. רוצה לפטר? אחלה מי בא במקום? יותם שירן הלא מקורי ווינסנט ואדום או מוות לא נחשבים כאופציות טובות למרות שבעיני עצמם הם מבינים כדורסל ברמות של פופוביץ.
עובדתית עדיין לא נתנו פה שם אחד אמיתי וראוי. רוצה להמר על שמוליק ברנר או יהוא אורלנד? לדעתי הם מאמנים נהדרים השאלה אם לרמות האלה
לא חייבים לפטר כרגע.אין לי בעיה גם לא לפטר אותו עד סיום העונה,בלי קשר לתוצאות.
יש לאיטודיס מבחינתי ואני מקווה שמבחינת ינאי,2 מטרות העונה:
1- לסיים ב 6 הראשונות ולהבטיח השתתפות ביורוליג( נדמה לי שזה 6 הראשונות....)
2- אליפות בארץ.
אם לא יצליח להשיג אותם,אפשר להיפרד כידידים.
בסך הכל עד עכשיו התוצאות טובות מאוד,אבל יש לא מעט בעיות שמעמידות בסימן שאלה אם הוא המאמן שאנחנו צריכים.
לשאלתך,בעונה הבאה,אני הייתי מנסה להביא את אוברדוביץ או לחשוב יותר קדימה ולנסות לקחת את ספאנוליס ממונאקו
אני מאמין שאוברדוביץ לא יאמן יותר לדעתי הוא גמר את הקריירה וגם הוא מבין את זה.
ספאנוליס זה כבר סיפור אחר אם הוא אפשרי.
redrony
קיבל.ה  1098 לייקים

מאמן שהאגו שלו מכסה כל דבר אחר. הקבוצה הזו בלי נשמה. לא יכול שים ותומר לא משחקים אתמול. קבוצה מפילה 27 הפרש כריס ג׳ונס מאבד כדורים ומחייך.
בשביל כדורסל כזה אפשר היה להשאיר את דדאס.
ישבתי אתמול ולא הבנתי מה אני רואה. נשבע לכם וזה רק על המאמן כמו גם הכדורסל העלוב שהקבוצה הזו משחק כבר חודש וחצי. במה קבוצה של19 שחקנים ומשחק עם 8. איכס
קובי
קיבל.ה  570 לייקים

אם הוא לא יחשב מסלול מחדש, ישנה את כל הגישה שלו וישתחרר מהקבעונות שלו,לא נשיג איזשהו תואר בארץ
Berger
קיבל.ה  77 לייקים

יש בהחלט תחושה גם בנצחונות שהקבוצה לא מאומנת, זה ניכר בדברים בסיסיים כמו פעולה התקפית בשניות אחרונות, יציאה מפסקי זמן, רוטציה בסיסית ושחקנים עם דקות טובות שנשכחים מחציות שלמות על הספסל.
אתמול זה פשוט קרה ביחד וכ"כ הרבה פעמים שזה היה פשוט מוזר. 2 דקות לסיום ולא מצליחים לייצר מהלך הגנתי אחד טוב מול פרטיזן המוגבלת. כל התקפה אחד מ-2 הקלעים שלהם מגיעים לשלשה פנויה, וגם כשמחטיאים, אנחנו אפילו לא קרובים לריבאונד.
כל זה לצד קריסה מול שמירת לחץ (שהיה ברור שיגיע בצורה כזו או אחרת), מהלך חלש ובעייתי ביציאה מפסק הזמן לקראת סוף הרבע ה-4, זריקות מבחוץ כשפרטיזן עם 4 עבירות דקה וחצי לתוך הרבע ה-4.

יש פחות תחושה שאין שום יד מכוונת על מה שקורה על הפרקט ובעיקר יש אפס תחכום. זה פשוט נראה מוזר ולא הולם את הרמה - חשבתי כשהוא הגיע שאראה ממש כדורסל אמיתי ואיכותי, עם פאסון ויצירתיות של מאמן אירופאי מוביל. כמה טעיתי
מתנחל אדום
קיבל.ה  20 לייקים

א. מודה שגיחכתי (מניח שכמו רבים אחרים) כשדדאס התראיין והגיב לראשונה על ההגעה של איטודיס ואמר שיהיה לו ממש קל להיכנס למשרת המאמן בקבוצה כי היא כבר מכירה את "השיטה" שלו ומשחקת על פיה. אני מתחיל קצת יותר מלחשוש שהוא צדק במובנים מסוימים.

ב. כמה כבר פעמים שכתבתי במהלך העונה שניהול המשחק של איטודיס מטריד משהו (ניהול הסגל דווקא מרשים מאוד בעיני, אבל באופן טבעי גם זה מתחיל להתערער במקביל לכדורסל לא טוב).

ג. מיציץ' עושה חשק לדפוק את הראש בקיר (שזה בעצם סגנון המשחק שלו בהפועל בגדול). מצד שני, ברור לי שלא מדובר באיזה בברלי כזה שכבר ממש בשלהי הקריירה ובא לעשות חיים בתל אביב. כמעט בכל משחק של לו הבלחות של השחקן הענק שהוא אמור להיות. אני תוהה מה היה קורה אם הכדורסל של הפועל היה כולל תרגילים חכמים? יש לי תחושה שהיינו מקבלים מיציץ' אחר במקום האחר שנאלץ ללכת לבד עד שהוא מאבד כדור.

ד. כן, מקום ראשון בליגה. מקום ראשון ביורוליג ועדיין מתמודדים בגביע. מצד שני, כל הסטטוס היפה הזה שברירי מאוד. רוצה מאוד להאמין שהפועל תתחיל פתאום לשחק כדורסל שייתן תחושה שהיא שולטת בעניינים. לצערי אני סקפטי כרגע.

ה. לא מספיק מבין בכדורסל ובאלטרנטיבות בשביל להגיד האם צריך לשלוח הביתה את איטודיס. מה שכן, אם עושים את זה - לא מופרך לעשות את המהלך הכי מכביסטי בספר ולהביא את קטש (מה החוקיות של דבר כזה בכלל?) שגם ככה ההנהלה של מכבי ניסו להעיף. היכולת של מכבי ביחס לשחקנים שלה באמת טובה בעיניי. ניכר שהקבוצה מאומנת.
במקרה הטוב - זה יהפוך את הפועל לטובה מאוד. במקרה הרע, זה רק יזעזע קצת את מכבי.
ווין ווין בעיניי.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1455 לייקים

כל הדיבורים על החלפת איטודיס הם קשקוש מוחלט, התקדמו.

אף מאמן לא מושלם, לכל אחד יש חסרונות.
אם יש משהו שמאוד מפריע לי באיטודיס זה הדבקות במיצ'יץ, אבל יש מצב שזה בראייה לטווח רחוק, חוסר רצון לאבד אותו.
אחת הבעיות בסגל כל כך רחב היא עניין התרגילים. תרגילים לרוב מותאמים ליכולות וכישורי השחקנים, ובסגל כל כך רחב זה כמעט בלתי אפשרי, יש יותר מידי קומבינציות של זוגות ושלשות של שחקנים.
כנראה שזאת הסיבה שאיטודיס הולך עם שחקנים מסוימים באירופה, ומשאיר את הישראלים לליגה.
לשלבי ההכרעה של הליגה נגיע אחרי היורוליג, ואז ההתמקדות והפוקוס של המאמן והשחקנים יביאו למשחק הרבה יותר טוב בזירה המקומית.
אני אכן מודאג מהרמה כרגע, אבל מתנחם בתוצאות. לסיים לפני מונקו שישייה הראשונה זאת כרגע המטרה העיקרית.
רק כשיגמר היורוליג העונה תהפוך האליפות למטרה העיקרית.
ההתמקדות במטרה עיקרית מעלה סיכוי להצלחה, ואני אקבל בסלחנות נפילות בליגה עד אז.

במדדים של הצלחה עד עכשיו, איטודיס הצליח מעל ומעבר.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4519 לייקים

כדורסל של לתת לרכז לכדרר למוות בלי שום חסימה, ככה סתם ואז שמישהו יזרוק במקרה הטוב בלחץ, מפסיד לנו כבר חודש וחצי משחקים. כשיש תנועה של שחקנים יש לנו סטטיסטית את התקפה הטובה באירופה, לא מבין למה הפסקנו עם זה.
תתעורר אבאל'ה, זה נראה שלשול על מלא.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Kanta
קיבל.ה  194 לייקים

ביזיון של מאמן.
לא אתפלא אם ילך הביתה אחרי ההפסד לירושלים.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1455 לייקים

Kanta כתב: 25 ינואר 2026, 21:04 ביזיון של מאמן.
:rofl:
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1455 לייקים

אני מקווה שאיטודיס למד להעריך את תומר
لا إله
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  662 לייקים

Kanta כתב: 25 ינואר 2026, 21:04 ביזיון של מאמן.
אנחנו ביכולת נוראית כבר הרבה זמן, וזה המון המון על איטודיס.
הוא ראוי לביקורת, והוא חייב להשתפר.

ואחרי שזה נאמר, לפטר מאמן כשאנחנו מקום ראשון ביורוליג ובליגה זה הזוי.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
איש גדול
קיבל.ה  468 לייקים

בהנחה שהוא איתנו במינימום עד סוף העונה כי זה לא ממש משנה מה אני חושב עליו, עופר מאוהב בו וגם לא מפטרים מאמן במצב הזה של הפועל וכל הקלישאות האלה, הפועל חייבת להביא עוד שחקן לעמדה 4 גם כדי לרענן קצת וגם כי אנחנו באמת צריכים לשם דחוף שחקן.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3476 לייקים

אם הייתם נותנים לי לבחור בתחילת העונה מתי תהיה התקופה הפחות טובה שלנו , הייתי בוחר בדצמבר-ינואר.
אבל זהו , מפה והלאה זה חייב להשתפר אחרת העונה תיגמר לא משהו.
Brilliant
קיבל.ה  231 לייקים

מילפורד כתב: 25 ינואר 2026, 21:48 אם הייתם נותנים לי לבחור בתחילת העונה מתי תהיה התקופה הפחות טובה שלנו , הייתי בוחר בדצמבר-ינואר.
אבל זהו , מפה והלאה זה חייה להשתפר אחרת העונה תיגמר לא משהו.
הכי מבאס שביום שישי במחצית מול פרטיזן, כולנו הרגשנו שהתקופה הרעה נגמרה ושאנחנו יוצאים לדרך חדשה-ישנה. ועכשיו אנחנו רק מתחפרים מנטלית יותר עמוק, ודברים שמחליקים איכשהו כשמנצחים יתחילו להיות יותר נוכחים בהפסדים.
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  225 לייקים

איש גדול כתב: 25 ינואר 2026, 21:20 בהנחה שהוא איתנו במינימום עד סוף העונה כי זה לא ממש משנה מה אני חושב עליו, עופר מאוהב בו וגם לא מפטרים מאמן במצב הזה של הפועל וכל הקלישאות האלה, הפועל חייבת להביא עוד שחקן לעמדה 4 גם כדי לרענן קצת וגם כי אנחנו באמת צריכים לשם דחוף שחקן.
זה קל להגיד.
1. את מי אתה מביא?
2. אני חושב ששחקן זר בעמדה 4 ירצח את המעט דקות של גינת ביורוליג( מזכיר שטרם הפציעה היו יותר דק')
Xavi
קיבל.ה  1633 לייקים

יש 4 ימים עד חמישי
אני מצפה ממנו לשלוח אותם לזרוק מהקו 100 פעם
ולהכניס תרגילים ויצירתיות בהתקפה
תא מרבוטא
קיבל.ה  805 לייקים

אאלט בשנים המוצלחות של ההם גרשון היה מנהל המשחק ובלאט לדעתי האימונים. כלומר מי שעבד אם זכור לי נכון על תרגילים היה בלאט. המקביל אצלנו זה דדאס.
Charlie
קיבל.ה  1142 לייקים

Brilliant כתב:
מילפורד כתב: 25 ינואר 2026, 21:48 אם הייתם נותנים לי לבחור בתחילת העונה מתי תהיה התקופה הפחות טובה שלנו , הייתי בוחר בדצמבר-ינואר.
אבל זהו , מפה והלאה זה חייה להשתפר אחרת העונה תיגמר לא משהו.
הכי מבאס שביום שישי במחצית מול פרטיזן, כולנו הרגשנו שהתקופה הרעה נגמרה ושאנחנו יוצאים לדרך חדשה-ישנה. ועכשיו אנחנו רק מתחפרים מנטלית יותר עמוק, ודברים שמחליקים איכשהו כשמנצחים יתחילו להיות יותר נוכחים בהפסדים.
לגמרי
כל מילה

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3476 לייקים

יש גם לציין שאנחנו מסיימים עכשיו שבועיים רצחניים של משחקים כל יומיים ומלא טיסות.
סוף סוף יש קצת זמן לנוח וזה הזמן לצאת מהזוועה הזאת.
קובי
קיבל.ה  570 לייקים

לידיעת מר מאמן
תמונה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3476 לייקים

אם כבר, צריך לשים לב ל15+ בשורה של מלקולם…
redead
קיבל.ה  758 לייקים

לא קורא לפיטורים או משהו בסגנון
ישבתי אתמול כמה שורות מעל הספסל של הפועל
הבן אדם באמת בלתי נסבל בתנועות ידיים, בבכיינות ובעיקר בקריזות שהוא חוטף על הישראלים
אדום ותיק
קיבל.ה  1094 לייקים

מילפורד כתב: 25 ינואר 2026, 23:13 יש גם לציין שאנחנו מסיימים עכשיו שבועיים רצחניים של משחקים כל יומיים ומלא טיסות.
סוף סוף יש קצת זמן לנוח וזה הזמן לצאת מהזוועה הזאת.
יש לנו בדיוק 3 ימים עד למשחק הבה - באירן מינכן. לאחר התצוגות ביום שישי ואמש, זה הופך למשחק סופר חשוב. לא רק הנצחון אלה להחזיר קצת את הביטחון ואת האמונה ביכולת שלנו לנצח בלי ניסים.
מציע בשלב זה בכלל לא לדבר על מוצש הבא, רק להתרכז בבאירן!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3476 לייקים

המשחק נגד באירן ביום חמישי, בארץ.
גם המשחק אחריו בשבת , בארץ.
אחרי שבועיים שכל יומיים שלושה היה משחק במדינה אחרת, זה חתיכת מרווח לנשום.
אוהד כורסא
קיבל.ה  807 לייקים

הבעיה שההתנהלות שלו בגזרת הישראלים לצד המשבר בקהל יוצר תחושה של חוסר זהות מוחלט, ויש לזה בסוף גם מחיר מקצועי. תומר וים ביורוליג יכולים להוסיף דברים שהם מעבר לסטטיסטיקה ומאכזב שהוא לא מבין את זה.
ranjef
קיבל.ה  2002 לייקים

redead כתב: 26 ינואר 2026, 08:18 לא קורא לפיטורים או משהו בסגנון
הבן אדם באמת בלתי נסבל בתנועות ידיים, בבכיינות ובעיקר בקריזות שהוא חוטף על הישראלים
מה זה תנועות ידיים? אתה מעדיף מאמן קפוא כמו קטש?
להזכיר לך מה אמרו פה כשקטש אימן אותנו איך הוא מגיב כשעושים עלינו ריצות?
אין לי שום בעיה עם תנועות הידיים שלו, ואם אפשר שישבור גם חדר הלבשה או ספסל אם צריך.
הוא כן צריך להיות יותר זהיר עם החילופים ב-15 הפרש במצב הנוכחי של הקבוצה, ולהחזיר את הביטחון של כל הקבוצה. איך עושים את זה אני לא יודע.
במצב רגיל בכל קבוצה בעולם - לעשות חילופים 15 הפרש 2 וחצי דקות לסוף זה נורמלי מאוד.
Red_man
קיבל.ה  2023 לייקים

ranjef כתב: 26 ינואר 2026, 10:07
אין לי שום בעיה עם תנועות הידיים שלו, ואם אפשר שישבור גם חדר הלבשה או ספסל אם צריך.
הוא כן צריך להיות יותר זהיר עם החילופים ב-15 הפרש במצב הנוכחי של הקבוצה, ולהחזיר את הביטחון של כל הקבוצה. איך עושים את זה אני לא יודע.
במצב רגיל בכל קבוצה בעולם - לעשות חילופים 15 הפרש 2 וחצי דקות לסוף זה נורמלי מאוד.
We are not in the event
redrony
קיבל.ה  1098 לייקים

אם יש משהו שאני לא יכול לסבול זה שמנופפים בזה שאנחנו מקום ראשון פה ומקום ראשון שם. בדיוק כמו שאני לא יכול לסבול שאף מאמן בכדורגל לא עשה מה שברדה עושה.
ואם יש משהו שאני עוד יותר לא יכול לסבול זה שקבוצה מוציאה מעצמה אולי 50% מהפוטנציאל שלה, או שיכולה לעשות את הדברים בצורה נכונה ומשום מה מחרבנת את עצמה לדעת.
מבחן התוצאה הוא המבחן הכי חשוב. בסוף העונה. לא במחצית שלה. במבחן העין הקבוצה זו משחקת כדורסל לא טוב כבר חודש וחצי. אז כבר שיחקו טוב נגד פרטיזן רק בשביל להצליח להפסיד משחק שבאמת צריך לרצות להפסיד וכנ״ל אתמול. עשו טובה שמשחקים שני רבעים וחצי ואז התעוררו והצליחו לאבד 15 בשלוש דקות. כריס ג׳ונס שחקן כדורסל טוב מבחינה אישית, אני לא מבין איך אחרי פרטיזן איטודיס לא תלש לו אוזן. אם ים היה עושה מה שהוא עשה שם, הוא לא היה רואה דקה חודשיים.
מה שמביא אותי לחשוב שהבעיה היא המאמן, האגו שלו, הזחיחות שלו והקבעון המחשבתי שלו. מספיק לראות את מסיבות העיתונאים שלו אחרי משחקי ליגה.

איטודיס נראה לי מסוג המאמנים שגדולים שיש להם הרגשה שהם גדולים יותר מהמשחק וכולם צריכים להוכיח לו במקום שהוא ימשיך להוכיח לכולם. זה מאוד מסוכן
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  726 לייקים

מאמן גדול בהווה או לא, מרגיש שהוא מתחיל לאט לאט לאבד את החדר הלבשה. זו כאילו קלישאה, אבל הסימנים לזה כבר שם. מיציץ' כבר התחיל להתלונן על כמות הדקות שהוא מקבל (הלוואי והיה מנצל אותן כדי לשחק כדורסל ולהוביל כמו שמצפים ממנו), גינת ומדר ממורמרים וכו'. ככה זה תמיד מתחיל, ורוב הפעמים זה מוביל לסוף ידוע.
Brilliant
קיבל.ה  231 לייקים

Mendelson כתב: 26 ינואר 2026, 14:14 מאמן גדול בהווה או לא, מרגיש שהוא מתחיל לאט לאט לאבד את החדר הלבשה. זו כאילו קלישאה, אבל הסימנים לזה כבר שם. מיציץ' כבר התחיל להתלונן על כמות הדקות שהוא מקבל (הלוואי והיה מנצל אותן כדי לשחק כדורסל ולהוביל כמו שמצפים ממנו), גינת ומדר ממורמרים וכו'. ככה זה תמיד מתחיל, ורוב הפעמים זה מוביל לסוף ידוע.
האמת היא שאין לנו מושג מה הולך בחדר ההלבשה. שברי רכילות ספורט שמתפרסמת באתרים הישראלים הם ממש לא מקור מידע מהימן.
רוב חדרי ההלבשה בעולם הספורט מתנהגים מצויין כשמנצחים הרבה, ורוב חדרי ההלבשה בעולם לא מרוצים כשמפסידים.
בקיצור, לא הייתי בונה תיאוריות מרחיקות לכת בשלב זה…
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3934 לייקים

היה לנו פעם מאמן בנערים שאחרי כמה זריקות גרועות הודיע חגיגית שכל התקפה שבה לא יהיו לפחות 5 מסירות ולפחות פעם אחת הסנטר נוגע בכדור, כל החמישייה יורדת לספסל.

שם זה נגמר. מאותו רגע אחרי פתיחת עונה חלשה פשוט פירקנו את היריבות כי היה לנו סגל טוב ומוכשר אבל עד לאותו רגע הוא היה אוסף של אינדיבידואלים.

קדימה דימיטריס קשטן...
יחד, רק יחד! :heart:
קובי
קיבל.ה  570 לייקים

ששחקן משחק רע/טועה יש מאמן להחזיר אותו לתלם
מי מחזיר לתלם מאמן שטועה?
redead
קיבל.ה  758 לייקים

עזוב אני לא בן 5 וגם לא מתיימר מצד שני להיות פרופסר לאימון.
יכול להיות שיצליח לו ונצליח את המשבר הזה בדרך לטרפיל מטורף
מי שחטף ממנו הכי הרבה אתמול היה פלטין ובלייזר- ממש הם האשמים הגדולים בתצוגת הנפל הזאת.
מעבר לזה, תפסיק כבר על כל שטות במגרש ללכת לשחקן ה12 ברוטציה שלא הולך לראות מגרש ולזיין לו את השכל על מה שכרגע היה על המגרש.
במשך ה3 דקות האחרונות שהקבוצה הפסיקה לשחק, לא ראיתי אותו עושה שום מהלך נורמלי חוץ מלהתסכל לשמיים ולהתלונן על מר גורלו.
redead
קיבל.ה  758 לייקים

קובי כתב: 26 ינואר 2026, 15:10 ששחקן משחק רע/טועה יש מאמן להחזיר אותו לתלם
מי מחזיר לתלם מאמן שטועה?
הוא מחזיר את עצמו כי הוא מנוסה מספיק
ואם לא, הוא מוצא את עצמו עם מכתב פיטורים..
קובי
קיבל.ה  570 לייקים

redead כתב: 26 ינואר 2026, 16:15
עזוב אני לא בן 5 וגם לא מתיימר מצד שני להיות פרופסר לאימון.
יכול להיות שיצליח לו ונצליח את המשבר הזה בדרך לטרפיל מטורף
מי שחטף ממנו הכי הרבה אתמול היה פלטין ובלייזר- ממש הם האשמים הגדולים בתצוגת הנפל הזאת.
מעבר לזה, תפסיק כבר על כל שטות במגרש ללכת לשחקן ה12 ברוטציה שלא הולך לראות מגרש ולזיין לו את השכל על מה שכרגע היה על המגרש.
במשך ה3 דקות האחרונות שהקבוצה הפסיקה לשחק, לא ראיתי אותו עושה שום מהלך נורמלי חוץ מלהתסכל לשמיים ולהתלונן על מר גורלו.
כל מילה במשפט האחרון
חשבתי שאני מתחרפן מזה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2103 לייקים

מה שמטריד אותי זה שאנחנו לא משתפרים מאז תחילת העונה אלא הולכים אחורה.
זה נכון גם בליגה (לדעתי גם בגלל מחיקה של חלק מהישראלים מהסגל גם בליגה ולא רק באירופה מאז שמוטלי התחיל להרשם לליגה) וזה הולך להיות בולט אפילו יותר אחרי שאיבדנו את אניס שהיה השחקן הבולט בסגל לליגה.
אבל זה בולט בעיקר ביורוליג.
רוב הקבוצות החזקות משחקות היום טוב יותר מאשר בתחילת העונה (בעיקר אחרי שחלק מהפצועים שלהן חזרו והן החתימו שחקנים חדשים), כמו ריאל מדריד, מונקו, פנר, ברצלונה ואולימפיאקוס (שעדיין צולעת קצת בגלל הפציעות אבל בעיקר מנצחת).
ופאו שעדיין מג'עג'עת בגלל הפציעות הרבות קרוב לודאי תשתפר.
אנחנו לעומת זאת במגמת ירידה, וצריך לזכור שמלבד הכוכב היתה לנו סדרה של משחקים מול קבוצות שממוקמות מתחתינו, ועדיין הפסדנו שני משחקים ואת האחרים ניצחנו בקושי עם כדורסל מזעזע.
יש לנו עכשיו סדרה של 14 משחקים לא כולל באיירן שביכולת הנוכחית אנחנו בהחלט יכולים לצאת מהם עם 3 נצחונות בלבד וזו לא תהיה הפתעה.
במצב כזה אנחנו יכולים גם לסיים מחוץ לפלייאין או אולי במקום העשירי.
אם לא נשתפר בצורה משמעותית, זה תסריט הגיוני לחלוטין.
redrony
קיבל.ה  1098 לייקים

רדנקו כתב: 26 ינואר 2026, 16:25 מה שמטריד אותי זה שאנחנו לא משתפרים מאז תחילת העונה אלא הולכים אחורה.
זה נכון גם בליגה (לדעתי גם בגלל מחיקה של חלק מהישראלים מהסגל גם בליגה ולא רק באירופה מאז שמוטלי התחיל להרשם לליגה) וזה הולך להיות בולט אפילו יותר אחרי שאיבדנו את אניס שהיה השחקן הבולט בסגל לליגה.
אבל זה בולט בעיקר ביורוליג.
רוב הקבוצות החזקות משחקות היום טוב יותר מאשר בתחילת העונה (בעיקר אחרי שחלק מהפצועים שלהן חזרו והן החתימו שחקנים חדשים), כמו ריאל מדריד, מונקו, פנר, ברצלונה ואולימפיאקוס (שעדיין צולעת קצת בגלל הפציעות אבל בעיקר מנצחת).
ופאו שעדיין מג'עג'עת בגלל הפציעות הרבות קרוב לודאי תשתפר.
אנחנו לעומת זאת במגמת ירידה, וצריך לזכור שמלבד הכוכב היתה לנו סדרה של משחקים מול קבוצות שממוקמות מתחתינו, ועדיין הפסדנו שני משחקים ואת האחרים ניצחנו בקושי עם כדורסל מזעזע.
יש לנו עכשיו סדרה של 14 משחקים לא כולל באיירן שביכולת הנוכחית אנחנו בהחלט יכולים לצאת מהם עם 3 נצחונות בלבד וזו לא תהיה הפתעה.
במצב כזה אנחנו יכולים גם לסיים מחוץ לפלייאין או אולי במקום העשירי.
אם לא נשתפר בצורה משמעותית, זה תסריט הגיוני לחלוטין.
יש קבוצות שלא ממוקמות מתחתינו?

אותי מפחיד שאיטודיס מאמן מקובע עם אגו וגם אחד כזה שמחפש איפה כל העולם ואשתו אשם ולא מסתכל על איפה הוא לא בסדר.

שמעתי כל מיני שטויות על המשחק נגד פרטיזן: שיחקנו בלי השחקן הכי טוב שלנו, הם תפסו יום, אבל אנחנו עדיין מקום ראשון.
המשחק הזה הוא אירוע מכונן בעונה הזו, השאלה לאיזה כיוון. אם אני הבעלים של הקבוצה הזו אף אחד לא נשאר יבש אחרי מה שקרה שם. זה כמו להוביל 0:3 נגד בני ריינה דקה 50 שהם ב 10 שחקנים ולא לנצח.

אני לא מצליח להבין איך אפשר לסבך משחק כזה, בטח תוך כדי ההבנה כמה חשוב כל משחק כזה למשימה הנקודתית של הפועל העונה ביורוליג. אני לא מצליח להבין איך שחקן מחייך בזלזול אחרי שהוא מאבד כדור שהקבוצה במומנטום שלילי ולא מוטס מהמגרש בלי לראות עוד דקה
אני גם לא מבין איך שחקן חכם כמו תומר גינת שהוא בדיוק האנטיתזה לכדורסל הרע של הפועל מיובש ביורוליג ואי אפשר להשתמש בו בשביל להרוג משחק נגד פרטיזן ב 27 הפרש. הרי זה בדיוק מה שהיית צריך שם, עוד 4 דקות חכמות.
זה לא ה NBA שמורידים 25 הפרש ב 16 דקות, זה דברים שכמעט לא קורים בכדורסל האירופי
והכי אני לא מבין איך יומיים אחרי זה מאבדים 15 הפרש בשלוש דקות נגד הפועל ב״ש באותה צורה. באמת שלא מצליח להבין. אמרתי לעצמי, אוקיי, קרה הדבר הזה בשישי. לפחות שזה יהיה משהו שלומדים ממנו, שלא מורידים רגל מהגז עד שהיריב מפרפר,
שליחת תגובה